Solicitare CMR / ROMÂNIA

Popas de o zi in Braila, Galati sau o alta recomanadare?

Trimisă în 10.05.21 09:39
de crisbsSV [Timișoara]
» VIZUALIZĂRI: 3108

Buna ziua.

In drum spre mare vom face mai multe popasuri. Unul dintre ele va fi la Lepsa, pentru a vizita Cheile Tisitei si Cascada Putna. De acolo am vrea sa mai facem o oprire de o noapte si sa gasim ceva interesant sa ne umplem 2-3 ore.

Variantele la care m-am gandit eu:

1. Popas in Galati si vizita la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Galati, unde am inteles ca exista si un acvariu.

2. Braila - Insula mica a Brailei- fiind luna august nu stiu daca nu este prea cald si daca timpul ne-ar permite o scurta plimabare cu barca.

3. O alta varianta? ... noua ne plac plimbariile in natura, gradiniile zoologice, chestii care sa ii atraga pe copii in primul rand.

Daca puteti, va rog, sa imi recomandati o alta varianta la max 3- 3,30 de Lepsa si care sa fie in drumul spre Mangalia.

Multumesc.


 • PERIOADA: august -- NOPŢI CAZARE: 1
 • BUGET: 500 -- TRANSPORT: auto
 • ADULŢI: 2 -- COPII: 2 -- VÂRSTA: 11, 13

Răspunsuri — pag 1 / 2

LenoSV[BBC]4r[10.05.21 10:17]

@crisbs:

Hristos a Inviat!

In Galati, va recomand cu caldura si Gradina Zoologică de la Garboavele care este cu siguranta o atractie pentru copii. De asemeni in municipiul Galati, puteti merge la Turnul de Televiziune care are o înălțime de 110m, fiind unic în România. În vârful lui se află Restaurantul „Perla Dunării” .

In Braila, din pacate, nu ne putem lauda cu foarte multe obiective (gradina zoologica este net inferioara celei de la Garboavele).

In pelerinajul dvs prin Vrancea puteti face o oprire si la Manastirea Lepsa, iar daca timpul va permite puteti vizita, Casa Memorială Moș Ion Roată situată în comuna Câmpuri

Drumuri minunate va doresc!

Elena P.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4900 PMA (7 voturi)

ZoazoreCO[Brăila]90r[10.05.21 11:11]

@crisbs: Hristos a Inviat!

Si la Braila ati avea de vazut Insula Mica, faleza, Braila veche cu casele negustorilor care au arhitecturi frumoase, Piata Primariei, unde e fantana cinetica, Centrul vechi, cu ceasul si Teatrul Maria Filotti, biserica fara turle...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 7000 PMA (10 voturi)

alexandra alexandraUC[Brăila][10.05.21 13:03]

Stațiunea Lacu Sărat de lângă Brăila este un obiectiv care cred că merita.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1049 PMA (3 voturi)

MitinGD[Braila][10.05.21 14:02]

Bună ziua! Insula Mică a Brăilei este dificil de vizitat, accesul doar cu barca, permis special de intrare, nu există ghid specializat, doar rangeri în zona, o afacere destul de obscură ca orice sit natural unde nu vor să fie deranjaţi. Recomand parcurile din Brăila şi Galaţi (locul 1 este Grădina Mare din Brăila, dpmdv), falezele Brăila şi Galaţi, Grădina Botanică + Muzeul de ştiinţele naturii din Galaţi (sunt în aceeaşi locaţie, au şi un observator astronomic).

Cu vizitarea gradinilor zoologice nu sunt de acord din principiu (animale amărâte, captive).

Alte repere: în Brăila se parchează uşor, nu se ridică sau amendează maşinile (în limita bunului simţ). În Galaţi se blochează roata maşinilor parcate aiurea în parcările cu plată.

Nu recomand vizitarea celor 2 oraşe în zilele cu arşiţă (vorbim de Bărăgan aici).

În rest, numai bine!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3850 PMA (6 voturi)

misumax68UC[BRAILA][10.05.21 14:23]

Buna ziua. Timpul alocat este destul de scurt. Ar fi de incercat o plimbare cu barca pe Dunare si o masa gustoasa de peste la unul din restaurantele de pe faleza in Galati. Zile frumoase!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (3 voturi)

Floryn81AU[Râmnicu Sărat]ConsAFA399r[10.05.21 14:27]

@crisbs: Bună ziua! Chiar dacă înseamnă un mic ocol, aș recomanda vizitarea orașului Tulcea pentru câteva oportunități:

1. Plimbarea cu o barcă pe canalele din Delta Dunării. Chiar dacă faleza nu arată grozav (se lucrează în zonă), există mai mulți barcagii dornici să te poarte pe canalele deltei, în funcție de bugetul vostru și de timpul avut la dispoziție. De exemplu, o plimbare de circa o oră și jumătate ar însemna cam 100 lei de persoană (ați putea vedea câteva dintre coloniile de păsări), în vreme ce o plimbare mai lungă (cu popas pentru masa de prânz la vreun localnic) ar costa cam 150 lei/adult și 100 lei/copil. În funcție de barcagiu, de locurile din barcă și de ceea ce solicitați, ați putea negocia tarifele.

2. Vizitarea Centrului Muzeal Eco-Turistic Delta Dunării. Acest complex găzduiește un acvariu interesant (au sturioni de mari dimensiuni, un rechin mic, țestoase și alți pești de pe la noi sau din unele destinații exotice); există și diorame cu viețuitoare din deltă sau prezentări ale unor tradiții și obiceiuri pescărești. Tarife actuale: 20 lei/adult și 5 lei/copil. Atenție la programul de vizitare, din ceea ce am văzut lunea este zi liberă!

3. Dacă optați totuși pentru o vizită scurtă la Galați sau Brăila, puteți face apoi un popas în nordul Dobrogei, pentru un traseu în Munții Măcinului. Există pe internet suficiente informații despre aceste trasee marcate, eu aș recomanda o plimbare prin pădure (întrucât vara este foarte cald în zonă, iar traseele în loc deschis pot fi epuizante). Cu puțin noroc, veți întâlni pe o potecă o țestoasă de uscat dobrogeană, una dintre” vedetele” zonei.

Vă doresc alegeri inspirate! Toate cele bune!

N.B.: Floryn81 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația ROMÂNIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3500 PMA (5 voturi)

ela52GD[Galati]5r[10.05.21 15:15]

@crisbs: La Galati, în cadrul Complexului Muzeal de Științele Naturii exista, in afara de acvariu, un planetariu cu filme interesante și expoziții tematice. Vara este, de obicei, și o expoziție de fluturi vii. Se poate urca în turnul TV, aflat în apropiere.

Acolo se afla singurul restaurant la înălțime din tara, de unde aveți o panorama superbă asupra orașului și a Dobrogei. E posibil sa fie cu programare la turnul de televiziune, găsiți informații pe internet.

De anul acesta, e o firma care face plimbări pe Dunăre cu o ambarcațiune.

https://plimbaredunaregalati.ro/

Puteți face o plimbare pe faleza, prin centrul orașului, la muzee, depinde de timpul disponibil.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 5600 PMA (8 voturi)

nicsabyUC[braila][10.05.21 15:30]

Galați. Aveți și Grădina Botanica (plină de trandafiri) și Acvariul in același loc. Apoi puteți face o plimbare pe faleza sau copii se pot juca in cele 2 parcuri destul de mari aflate lângă Grădina : Tiglina sau VIVA

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2450 PMA (4 voturi)

djpedrosGD[Galati]25r[10.05.21 15:39]

In Galati, asa cum spunea cineva anterior, puteti lua masa la inaltime, la restaurantul Perla Dunarii (sau turnul de televiziune) sau pe unul din pontoanele ancorate la malul Dunarii.

Va recomand vizitarea Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii.

Nu va recomand gradina zoologica (animale chinuite).

Puteti face si o plimbare pe faleza Dunarii

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

seedsSV[Galati]3r[10.05.21 15:43]

Hristos a înviat!

În Galați, aveți Grădina Botanică și Faleza (pentru plimbări pedestre sau cu barca) una lângă cealaltă. Aceste două obiective au nevoie să le acordați cam de 2-3 ore minim. Tot în zonă aveți Turnul de Televiziune.

În Brăila aveți Esplanada Primăriei și Grădina Mare care se vizitează în maxim 2 ore.

Pentru orașul Tulcea, fără alte opriri prin zona Dobrogei, aveți nevoie de o zi întreagă plus faptul că ocolul înseamnă 150-200 km în plus. Deci nu puteți cupla zona Galați-Brăila cu zona Tulcea, într-o singură zi.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

BRAILAGHIDUC[Brăila][10.05.21 16:47]

@crisbs: buna ziua. in Braila puteti sa vizitati centrul istoric, faleza Dunarii, Parcul Gradina Publica sau o excursie pe Dunare. Sunt ghid de turism si fondatorul tururile ghidate in Braila. BrailaCityTour. ne putem auzi pentru un tur deosebit.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

steli68PM[braila]4r[10.05.21 17:37]

@crisbs: Bună ziua, la Brăila puteți vizita Gradina Publica in care se afla muzeul Panait Istrati, Biserica Greaca, Biserica fără turle, faleza Dunării, muzeul de istorie, casa Nica Petre, casa in care a crescut Panait Istrati - La Moș Anghel.

In Insula Mica a Brăilei se poate ajunge cu ambarcațiuni de la faleza e un centru de promovare, trebuie sunat înainte, de la Sea Ray, și de la Dunav, preturile anul trecut începeau de la 150 lei ora și erau 4 variante, cea mai lungă era de 8 ore. In zilele de sâmbătă și duminică mergea un vaporaș cu 11 lei de persoana cu plimbare pe Dunăre cam o ora.

Mai sunt obiective, dar trebuie timp, casa Perpessicius, Ana Aslan, strada cu salcâmi al lui Mihail Sebastian, centrul vechi, biserica rusească de rit vechi, muzeul de etnografie.

Langa hotel Nemo exista ambarcațiuni care va plimba unde solicitați și au și un restaurant pescăresc bun.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3500 PMA (5 voturi)

k-latorSE[București]23r[10.05.21 18:17]

@crisbs: Bună! În cazul în care călătoria spre mare va include orașul Tulcea, pe lângă ceea ce recomanda userul @Floryn81, aș adăuga Satul Pescăresc Traditional - un muzeu în aer liber (biletele de intrare: 10 lei/adult și 5 lei/copil intre 6-14 ani). Se află la ieșirea din oraș, pe drumul județean DJ222C, care leagă Tulcea de Mahmudia.

Vizitând acest loc, vă puteți face o idee despre modul de trai al locuitorilor din arealul Deltei Dunării. Puteți avea o vizită de 2-2,5 ore, relaxantă, plăcută și foarte instructivă.

Orice ați alege, să vă petreceți timpul cu plăcere și entuziasm!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4200 PMA (6 voturi)

voinescuJR[Braila]1r[10.05.21 19:34]

Buna ziua,

Daca veniti dinspre Lepsa si doriti sa faceti un popas peste noapte intr-unul din cele doua orase Braila sau Galati, eu personal as opta pentru Galati. Cel putin daca doriti sa vizitati ceva cu adevarat frumos si anume Complexul Muzeal Stiintele Naturii„Rasvan Angheluta' ' care cuprinde acvariile, muzeul cu exponate, sala de cinema, observatorul astronomic. Intreg complexul merita vizitat pe indelete si daca aveti parte si de o zi senina sa puteti face observatii nocturne in intervalul orar 21.00 - 23.00 la observatorul astronomic este ceva deosebita. Ca si program de vizitare din data de 02 mai 2021 acesta este de miercui-duminica de la 10.00-18.00. Observatorul astronomic are program pentru observatii de zi de miercuri-duminica in inetrvalul orar 09.00-17.00 iar pentru observatii nocturne (numai in zilele senine), in zilele de luni, miercuri, vineri, sambata in intervalul orar 21.00-23.00. Ca si preturi de vizitare acestea sunt 6 lei/adult si 1,5 lei/copil cu varsta mai mare de 5 ani, elev, student.

In ceea ce priveste o plimbare cu barca in Insula Mica a Brailei acest lucru este aproape imposibil de facut iar ca sa gasesti pe cineva care sa cunoasca intr-adevar un traseu care sa merite care sa aiba si o ambarcatiune corespunzatoare este un efort financiar destul de mare, pe care personal nu l-as recomanda. In acelasi timp, seara sau dupa masa puteti savura preparate delicioase din peste proaspat la restaurantul„Blue aqua' ' pe faleza Dunarii, pe o tersa cocheta de unde se poate admira Dunarea.

In ceea ce priveste cazarea v-as recomanda Vila Belvedere din Galati situata pe faleza superioara a Dunarii cu o priveliste minunata, unde tariful este de 345 lei/noapte pt. un studio cu pat dublu si canapea extensibila (aveti si mic dejun) sau la Vila Bordeaux unde aceleasi conditii de cazare si mic dejun la aceeasi clasificare de 3 *** va costa 300 lei (diferenta este data de amplasament aceasta fiind situata in oras dar pe o strada linistita).

Sper ca aceste informatii sa va fie de un real folos.

O seara faina in continuare si un concediu cat se poate de placut.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4200 PMA (6 voturi)

steli68PM[braila]4r[10.05.21 20:00]

@voinescu: Plimbarea in insula mică a Brăilei este foarte posibilă, sunt cel putin 3 operatori privați plus cei de la Romsilva cu plecare de pe faleza

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

GabiPaBrailaCH[Braila][10.05.21 20:02]

Bună, la Brăila se poate apela la Gabriel L. sau R.Mihaela Camelia. Ambii organizează tururi ghidate foarte interesante, cu o durată de cca 2 ore. Ii gasiti si pe Facebook.


webmasterX[București][10.05.21 20:06]

@GabiPaBraila: Numere de telefon, adrese de mail și alte date ce pot fi considerate informații personale nu pot fi menționate în mesajele publice.

Puteți trimite, in schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (click pe "nume_utilizator", apoi pe linkul TRIMITE MESAJ PERS - e afişat cu roşu în usercard-ul acelui utilizator)...


GabiPaBrailaCH[Braila][10.05.21 20:10]

Ok, nu am realizat, aşa e!


gabi72JR[Braila]1r[10.05.21 20:18]

Buna ziua! In Galati este Gradina Botanica, in care aveti acvariu, planetariu si chiar vizionare de filme 3D (acum nu stiu daca se mai vixioneaza, avand in vedere pandemia). Locatia este foarte frumoasa, relaxanta, acvariul mult mai frumos decat cel din Tulcea (parerea mea, asta daca ati fost si acolo).

Va puteti plimba si pe faleza Dunarii, unde puteti servi masa pe un ponton si sa mancati delicatese din peste sau fructe de mare. La iesirea din Galati, in Garboavele, aveti si o frumoasa gradina zoologica... mult mai mare decat cea de la Braila.

Varianta Braila, va ofera posibilitatea de a va plimba pe faleza Dunarii si sa savurati ceva la masa de pranz, fie pe un ponton, fie la renumitul restaurant PESTE SI VIN (la iesirea din Braila, spre Galati). Aveti, de asemenea, posibilitatea sa vizitati centrul vechi al orasului cu arhitectura deosebita, Teatrul "Maria Filotti", Gradina Mare aflata in apropiere. Exista si aici o gradina zoologica, frumusica.

Un loc relaxant, unde va puteti bucura de natura si liniste este statiunea "Lacul Sarat". Nu mai este ce era in trecut, dar o biserica frumoasa din lemn (manastire de maicute) si vegetatia din imprejurimi ofera o stare de bine. Puteti manca la terasele din zona.

Concediu placut!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 5250 PMA (8 voturi)

leo2006UC[Braila][10.05.21 20:22]

Braila este un oras cu foarte multe cladiri istorice. Pentru un tur ghidat ei legatura cu d-ul Gabriel L. - telefon [...]

In link-ul de mai jos este o prezentare istorica a orasului Braila facuta chiar de catre d-ul Gabriel L.

https://www.facebook.com/georgemariusmihai/videos/1513044642157429

Pentru cazare iti recomand Hotelul Saint-Germain. Un hotel de top in Brail -- vezi hotelul pe booking

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

webmasterX[București][10.05.21 20:38]

@leo2006: Numere de telefon, adrese de mail și alte date ce pot fi considerate informații personale nu pot fi menționate în mesajele publice.

Puteți trimite, in schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (click pe "nume_utilizator", apoi pe linkul TRIMITE MESAJ PERS - e afişat cu roşu în usercard-ul acelui utilizator)...

AVERTISMENT public.


leo2006UC[Braila][10.05.21 21:18]

@leo2006: Pentru ca nu mi se permite sa dau link catre o pagina de net din motive de GDPR, cautati pe Google dupa tur ghidat Braila iar pe pagina sunt trecute toate datele de contact ale firmei care se ocupa de aceste tururi.

PFA-urile nu intra sub jurisdictia GDPR

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

pikysorUC[GALATI][10.05.21 21:54]

Am aflat că exista Asociația Kaval Kada in com Odaia Manolache, aproape de Gl, unde se poate face echitație, terapie cu cai. Fiind vorba și de copii, cred că ar fi plăcut

Susțin și eu vizitarea TurnuluiTV

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1750 PMA (3 voturi)

KSVPM[Tulcea]24r[10.05.21 22:04]
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

Bogdan IoanCH[Galati][10.05.21 22:06]

Salut

As recomanda zona Greci (Măcin) cu o pensiune de acolo sau zona de agrement Iacobdeal din apropiere.

Sau, și mai și, puțină abordare a Munților Măcin.

Cu bine.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

KSVPM[Tulcea]24r[10.05.21 22:09]

Bună seara! Cred că de Tulcea a fost vorba cînd ați adus discuția despre Acvariu. Nu cunosc ca Galațiul să aibă așa ceva. Dacă e să veniți aici, probabil că acvariul ar fi singurul obiectiv de importanță pentru copii. Poate că vor mai fi fascinați de lacul Ciuperca, care se află în centrul orașului zona Gară autogara port. Chiar dacă avem cîteva muzee, nu cred că vor fi interesați de ele, poate dv. Iar o plimbare cu barca, se găsește fără probleme.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

byamyhCH[Galaţi [GL]][10.05.21 22:39]

Galatiul e mult mai ofertant, din punct de vedere turistic, decat Braila!


gabrielaholbanUC[Galati][10.05.21 23:05]

Bună seara,

Recomandarea mea este sa mergeti spre muntii Buzaului. Avand in vedere ca sunteți in vacanta cu doi copii nu recomand caldura sufocanta din luna august din cele doua orase Galați si Braila.

De la Lepșa o luati spre muntii Buzaului. Aveti peste cinci atractii turistice in împrejurimile judetului Buzau: Vulcanii Noroioși, muntii Siriu, barajul de la Siriu, lacul Siriu, trovantii de la Ulmet, cascada si pestera Pruncea. In concluzie in muntii Buzaului gasiti atractii turistice în natura.

In orasele Galați și Braila este sufocant in luna august si mult praf. Puteti vizita Gradina Botanica din Galați si in rest sa va alegeți cu o plimbare pe faleza Dunării care in luna august este foarte aglomerata.

Va doresc o vacanta placuta!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

CaruntulUC[Galaţi][10.05.21 23:43]

@crisbs: Principala atracție a orașului este Faleza Dunării, o adevărată coloană vertebrală a turismului în Galați. este considerată cea mai lungă din Europa, de pe cursul Dunării.

Turnul Televiziunii este o construcţie unică în Români, asemănătoare cu alte două turnuri, unul din Canada (Toronto), celălalt din Germania (Berlin). Cu o înălțime de 150 m,

Trecând pragul Complexului Muzeal de Științele Naturii” Răsvan Angheluță” , veți fi surprinși de piesele valoroase pe care le veți descoperi în colecțiile expuse aici.

Grădina Botanică, aflată în jurul clădirii Complexului Muzeal, oferă vizitatorilor clipe unice de relaxare prin flora și vegetația pe care le prezintă.

Acvariul cuprinde o colecţie impresionantă de specii de peşti din Dunăre, din Marea Mediterană, dar şi din ihtiofauna tropicală de apă dulce.

Planetariul dispune de un sistem de proiecție digital, de ultimă generație. Puteți vizita aici şi două expoziţii permanente dedicate Sistemului Solar şi Universului.

Observatorul astronomic este cel mai mare şi mai modern observator public din ţară, cu acoperiş tractabil şi un sistem optic de ultimă generaţie, singurul de acest tip din România.

Grădina Zoologică, este situată în Pădurea Gârboavele, în apropiere de Galaţi şi adăposteşte o colecţie variată de specii de animale dintr-o multitudine de regiuni geografice ale lumii.

Ar mai fi multe parcuri, sau mănăstiri din zona județului Galați dar nu aveți destul timp pentru o zi.

Nu știu de unde veniți dar recomandarea mea dacă tot ajungeți la Galați, este să mergeți la mare pe la trecerea BAC Navrom Galați. Și să continuați prin rezervația naturala Măcin. Un drum foarte bun, cu un peisaj foarte frumos și aparte. Costurile sunt mai mari (trecerea BAC cred că este 25 Ron de mașină) si timpul care are o durată mai mare. Dar trecerea Dunării pe bac și drumul prin Măcin fac cu siguranță să merite măcar o singura data în viata acest traseu.

Despre Brăila nu am ce să vă spun nefiind brăilean și neavând vreo afinitate pentru acel oraș. Dar obiectiv vorbind, o zi la dispoziție aș folosi-o în Galați și nu în Brăila.

Pe drumul de la Brăila la Galați (pe Dig) la jumătate veți putea vedea cea mai mare lucrare postdecembrista - podul peste Dunăre. Nu este gata, dar este impresionant.

Și in Galați și in Brăila aveți la dispoziție Mall-uri cu zonă food cel din Galați fiind în oraș, și având o food zone mai dezvoltata. Amândouă orașele au MC Donald, cel din Galați fiind mai mare și mai aerisit.

În rest, vă urez concediu plăcut și orice informație sau suport aveți nevoie, pentru Galați îmi puteți scrie la caza76ro@yahoo.com și vă pot ajuta.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

ionel comanCH[Galaţi][11.05.21 07:19]

@crisbs: Muntii Macinului. Sunt in drum (drumul vechi spre mare). Rosi de vreme si vant sunt o atractie pentru o zi in natura.


 • AFIȘATE rsp [1-30] — din total 50 răspunsuri la această solicitare
 • SCRIE UN RĂSPUNS

  Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
  • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
  • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
  Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

  Abonament

 • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
 • #G#9
   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.34835600852966 sec
  ecranul dvs: 1 x 1