ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 05.09.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Brăila
ÎNSCRIS: 17.06.09
STATUS: CONSUL
LUNA
SEP-2016
prieteni
5 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
98.75%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 3 MIN

Vărsătorul şi Zânele Bune ale Dunării

TIPĂREȘTE

Aquarius-Vărsătorul bleu-alb care domină Dunărea, m-a cucerit de la prima citire a articolului lui @crismis de aici

Un restaurant dedicat zodiei mele… Uau! Cum o fi? Și visam, și mai priveam pozele… Ce frumos este... Albastrul ăla de-mi place mie mult... Să plutesc pe Dunăre, s-ajung la această bijuterie... Dunăre... Vărsător...

Sunt brăileancă! Mărturisesc asta cu mândrie! Dunărea-mi curge prin vene, o iubesc, dar ajung atât de rar, încât tânjesc s-o văd!

Și cum copiilor cuminți Zâna ce Bună le îndeplinește dorințele, la mine au venit două Zâne Bune și mi-au îndeplinit două dorințe! Cică merit!

Așa că, după aniversarea frumoasă de la Bran, cu Radu și Nina Safta, a urmat încă o zi de poveste: întâlnirea cu cele două Zâne: @crismis și @Alina53.

Din eou în ecou, mutate în PM-uri, am hotărât să ne întâlnim la Galați, sâmbătă, pe 3 septembrie, patru oameni frumoși și Zoazore!

Și dacă plouă? , se-ntreba Alina! Nu va ploua! Prea ne dorim să fie frumos! Când se-ntâlnesc prietenii, și vremea este bună! Și-a fost o zi frumoasă, de toamnă blândă, cu lumină ca de miere, care ne-mbia să plutim… Primul meu vis…

Nu puteam să zicem nu, așa c-am suit în barca vașnicului căpitan Ovidiu (soțul Zânei Alina) și-am tras o raită pe Dunăre. Am admirat, am visat, am povestit… Vreo oră și ceva-două? Așa de repede a trecut…

Deja ni se făcuse foame, așa că Zâna @crismis a scos bagheta magică și-a zis: ”AQUARUS... Avem rezervare la ora 13! ” Iaaa, al doilea vis al meu…

Am ajuns, am urcat pe mal și-am intrat în restaurant. Ne aștepta o masă doar a noastră, fețe zâmbitoare de parcă eram VIP-uri (sau eram?). Eu parcă trăiam o poveste. Parcă nici nu voiam să respir, să nu mă trezesc! Curat, luminos, albastru, alb...

N-am așteptat mult, am primit meniurile, ne-am hotărât și-am comandat. Între timp s-au încins discuții foarte interesante. Tati se interesa despre bărci, motoare, capacități cilindrice… treburi de-astea cotidiene. Domnul Ovidiu, cu multă răbdare și pasiune, îi răspundea cu drag. Mai schimbam subiectul, apoi reveneam tot la bărci și motoare! (Presimt o surpriză a lui Tati pentru Mami Cris, Istețica și Băiețel).

Am comandat, am mâncat cu poftă. Eu-saramură de crap cu mămăliguță , Cris-pui, Tati- coaste, Alina și Ovidiu-vită. Bere toți, mai puțin căpitanul Ovidiu. Eu și Alina am luat și Panna Cotta. Totul proaspăt, bun, frumos prezentat. ca orice Vărsător care se respectă!

Când să plătim, @crismis a zis: ”Halt! Das ist meine! ” adică, în traducere liberă, ”Jos mâinile de pe portofele! ” și-a plătit ea pentru toți!

Acum sunt de două ori datoare celor patru oameni buni și frumoși. De fapt, de trei ori! Și pentru o zi de toamnă blânda și frumoasă, înfrumusețată de aceste patru suflete dragi.

Și nu voi rămâne așa! Mă voi revnșa cât de curând. Mai ales că și @crismis e datoare cu povestea casei ei. Și-au mai rămas așa de multe nepovestite… Motiv să ne mai vedem, să reluăm de unde-am întrerupt firul discuției…

Ce repede trece timpul între prieteni….


[fb]
---
Trimis de Zoazore in 05.09.16 21:41:16
Validat / Publicat: 05.09.16 22:26:50
INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GALAȚI.

VIZUALIZĂRI: 2600 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

27 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Zoazore); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P03 Cele două Zâne Bune:@Alina53 în stânga, @Crismis în dreapta.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 70600 PMA (din 56 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol

27 ecouri scrise, până acum

mishu
[05.09.16 22:44:17]
»

@Zoazore- Minunat si am "egoism pe tine" am retinut bine sau daca nu corecteaza-ma, si nu pentru bucate ci pentru cele 2 bucate de pritene ????, mi-ar fi placut tare mult sa le cunosc si ma bucur pentru voi pentru o ieseala pe cinste. Si ma bucur ca am putut macar asa sa le vad si eu pe cele 2 doamne pe care le pretuiesc.

Felicitari, votat cu mare drag si va pup pe toate... in fine hai sa spunem pe toti ????.

elviramvio
[05.09.16 22:50:32]
»

@Zoazore:

Pentru saramura nu te invidiez - am doua teribile deja in amuntiri, de doua zile, pentru restul, cu varf si indesat, mai Vipa! Sa va fie de bine dragilor, atat Dunarea cat si masa!

Vazute pozele, nu le pot "amenda" acum pe tableta dar nu le uit.

elviramvio
[05.09.16 22:56:59]
»

@mishu:

Pe una bucata prietena o cunosc deja, este ca un rasaruit de soare la suflet. Cealalta galateanca nu cred ca se deosebeste de Crismis, altfel cum crezi ca stralucea asa Zoa, vezi doar ca lumineaza din toata inimioara ei... de braileanca!

roth
[05.09.16 23:05:54]
»

Vot pentru scris si -1 pentru ca te plimbiiiii, asa de afurisita sa stii! si de ciuda recunosc.

crismis
[05.09.16 23:32:54]
»

@Zoazore: Ma bucur ca-ti placu Varsatorul meu! Pentru mine, 3 septembrie 2016 a fost o zi perfecta, pe care n-o voi uita niciodata! Mulțumesc Nicoleta, Alina, Ovidiu si... Tati!

Alina53
[05.09.16 23:37:48]
»

@Zoazore: Să-ți fie de bine plimbarea pe Dunăre și mă bucur că v-a plăcut! Oricând, o putem repeta, până trimitem barca la hibernare. Să știi, că până la tine, nimeni nu m-a mai făcut ”zână bună”, ori, pentru asta-ți mulțumesc! Văd că te-a încântat și surpriza pozelor.

adri-nico
[06.09.16 08:39:31]
»

Hmm, vazui oze cu o gasca frumoasa! Am citit si m-am tot gindit cine e Tati, care si al cui e... m-am lamurit. Dar de ce doar Tati are vesta de salvare? Restul sinteti nascute pe buza Dunarii si v-au crescut aripioare de delfin inca de cind erati mici? Sau cum?

Am mincat si eu saramura de crap si la prinz si la cina, in prima zi cind am sosit la mare asa ca nu mi-e pofta. Dar as roade o coasta de-a lui Tati, (din farfurie!!!).

Gata, la treaba!

Va salut si va trimit ginduri bune celor 3 doamne din poze! Bre, da' sa apari in ziar, nu ma asteptam!

elviramvio
[06.09.16 11:55:46]
»

@Zoazore:

Privit pozele marite, votate si comparate cu amintirile mele din acei 3 ani cand ne-am nevoit prin orasul asta dunarean, drept ca fu' inainte de era noastra. Vacanta mea mica la Constanta n-a avut stralucirea celei petrecute de voi.

Inca o data sa va fie de bine si sa faceti cumva sa nu va ramana doar o singura amintire, vad ca formati o echipa pe cinste.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
ZoazoreAUTOR REVIEW
[06.09.16 12:13:01]
»

@mishu: Ai retinut bine, dar si altii vor avea egoism pe tine! Nu zice HOP! Ai grija ce-ti doresti!

ZoazoreAUTOR REVIEW
[06.09.16 12:15:38]
»

@roth: iaca cine vorbeste! Te astept cu Iasiul!

Ai si-un Tg. Mures cu Maria si fara mine...

ZoazoreAUTOR REVIEW
[06.09.16 12:19:33]
»

@crismis: Cum sa nu-mi placa? Ce nu era de placut? Adevarul e ca si daca stateam pe ponton, cu picioarele-n apa, sau sus, pe-o banca, tot perfecta ar fi fost ziua! Dar tu stii deja asta.

ZoazoreAUTOR REVIEW
[06.09.16 12:23:30]
»

@Alina53: Fiindca nimeni nu te-a vazut asa, ca mine!

Cum sa nu ma-ncante? Sa vad cand mai am timp acum, si sa fie si vreme frumoasa. Ca daca ploua sau bate vantul nu mai e acelasi lucru!

ZoazoreAUTOR REVIEW
[06.09.16 12:27:37]
»

@elviramvio: Mulamesc de vizita si aprecieri, doamna!

ba a avut stralucire, ca si voi doi stiti sa va distrati!

Nu zisei ca nu va ramane singura? Si stii ca io ce zic, aia fac!

elviramvio
[06.09.16 12:33:26]
»

@Zoazore:

Uite ca "io"-mi facui semn de implinire a dorintei tale, mai doamna!

ZoazoreAUTOR REVIEW
[06.09.16 12:34:40]
»

@adri-nico: Eiii, nu te asteptai! Intrebarea era CAND, nu DACA!

De unde stii ca noi doua n-aveam? Ca n-aparem in poze. Doar Alina si Ovidiu nu aveau veste. Crismis, Tati si eu aveam. Mi-a mai trimis Alina poze cu mine si-am sa le pun, sa ne vezi gatite regulamentar! fata, aripioare de Zane! Ai uitat?

Tati este ste sotul lui @crismis (au fost la Cincis), iar Ovidiu este sotul Alinei.

ZoazoreAUTOR REVIEW
[06.09.16 12:37:45]
»

@elviramvio: Deja se discuta. Ori la iarna, dar sa nu fie probleme cu drumurile, ori la primavara, prin mai mai sigur!

Alina53
[06.09.16 12:47:39]
»

@Zoazore: Și dacă într-adevăr aș fi? Ai intrat la bănuieli?

ZoazoreAUTOR REVIEW
[06.09.16 13:01:12]
»

@Alina53: NU! De ce sa intru la banuieli? Eu cred in Zane, ca uite, imi implinesc dorintele!

mogly
[06.09.16 15:46:55]
»

zoazore: Mama nasica, ce-ti facura? Te-au prins in globul de sticla, intr-o bula de aer, apa sau in lampa lui Aladin, ce-o fi aia?

ZoazoreAUTOR REVIEW
[06.09.16 15:48:59]
»

@mogly: Este visul meu, draguta mea! Eu ma visam pe mine pe Dunare, la Varsator! In rest, is bine!

krisstinna
[06.09.16 22:53:06]
»

@Zoazore: Vai ce poveste frumoasă! Abia acum am reușit să citesc. De pe telefon, normal.

Iar m-ați lovit cu mâncarea la ora asta. Am văzut și pozele, sunt frumoase, mâine le si acord votul meu de apreciere, de pe laptop că acum mi-e greu.

Vă pup pe toți

Auzi Zozo!!! Dar nici soții zânelor nu-s de lepădat! Sunt tare haioși și drăguți! Bine, cred că e meritul zânelor

ZoazoreAUTOR REVIEW
[07.09.16 10:25:25]
»

@krisstinna: Este? La asa Zane, asa Zani!

ANILU
[07.09.16 14:45:24]
»

@Zoazore: După câte am constatat eu, ai fost foarte cuminte în vara asta de ai primit atâtea surprize

Şi de cuminte ce-ai fost, apăruşi pe prima pagină de ziar

Mă bucur pentru întâlnirea voastră transformată în plimbare cu barca şi finalizată la o masă... cu de toate.

Păi să vă fie de bine "Zânelor Bune", zâne pe care am avut onoarea să le cunosc şi eu la întâlnirile AFA.

Zozo dacă mai aranjezi vreo surpriză ceva pe aici prin Bucureşti, să ştii că şi eu am fost cuminte şi chiar am muncit prea mult în vara asta şi am cam ratat articole, noroc că pe prima pagină (nu de ziar cum esti tu) la poza zilei sunt cele două gălăţence şi aşa am ajuns la articolul tău.

Toate cele bune.

Safta Radu
[07.09.16 17:56:01]
»

Întâlnire cu două doamne onorabile, plimbare pe Dunăre, păpică bună, apariţie pe prima pagină, o zi de poveste... Da' chiar, Zoa, de la un timp o ţii numai în întâlniri d-astea, îmi stârneşti o invidie de nedescris . E corect aşa? Hai să-ţi spun ceea ce cred eu: meriţi întâlniri cu zâne, meriţi să ai parte de clipe frumoase, meriţi tot, pentru că eşti o persoană deosebită, iar viaţa trebuie să te răsplătească pe măsură.

O întrebare totuşi, ca de obicei: ai apărut pe prima pagină în The Time, sau în Pravda?

ZoazoreAUTOR REVIEW
[07.09.16 19:09:47]
»

@Safta Radu: Ce, Răducule? Ai egoism pe mine?

Am prieteni buni, trăi-i-ar Dumnezeu! Zâne și Zâni pe peste tot Fundățica, Galați, București... Cine se-aseamănă, se-adună!

Cât despre ziar, ăl mai tare și mai bun: THE TIMES! E? Mai zi ceva!

GabrielaG
[11.09.16 09:37:56]
»

Un Zuperbonus pentru un articol minunat. De mult nu am avut timp sa intru pe afa si sa citesc articole dar si cand am facut-o m-am delectat cu un articol superb!

ZoazoreAUTOR REVIEW
[11.09.16 10:24:16]
»

@GabrielaG: Mulțumesc mult, Gabriela! Și pentru aprecieri, dar și pentru ZB. Când ai o așa companie plăcută, cu Zâne și Zâni, cu Dunăre și Vărsător, nu poate ieși decât ceva frumos!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
11 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adri-nico, Alina53, ANILU, crismis, elviramvio, GabrielaG, mishu, mogly, roth, Safta Radu, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Galați? :


  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.085927963256836 sec
  ecranul dvs: 1 x 1