ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 20.03.2018
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Brăila
ÎNSCRIS: 17.06.09
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
MAR-2018
DURATA: 3 nopți
single
PREȚ SEJUR 560 lei ?
FĂRĂ transport
REGIM MASĂ MD
"ECHIPA" A INCLUS:
1 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ

Parc Hotel4

Articol publicat FĂRĂ NOTE; vezi mai jos motivele...

Parcul din parc

TIPĂREȘTE

Joi, 15 martie 2018,14:45. După o călătorie de 5 ore și jumătate, cu un autocar elegant, curat și călduros, am ajuns la Mecca noastră, la Alba Iulia-n Ardeal!

Un taximetrist foarte amabil m-a preluat aproape imediat și, în timp ce-mi prezenta locurile pe unde treceam, am și ajuns. Ori el a fost operativ, ori drumul chiar a fost scurt, aproape că mi-a părut rău c-am ajuns!

Bagajul mă rupea la propriu, dar ardeleanul, bun la suflet, mi l-a dus până pe trepte!

Ceck-in-ul a fost foarte scurt. Am spus numărul camerei am completat fișa și-am primit cardul de la cameră.

M-a distrat liftul în care urci pe-o parte, cobori pe alta și-am ajuns la camera 116, single, 4*, cu balcon.

Camera mea era taare oficială. Adică frumoasă și rece. Dar frumoasă. Elegantă, curată, luminoasă, c-am avut vedere spre parc.

Patul avea o saltea ultra-confortabilă, pilota bună calitativ, perna cam moale, dar am rezolvat cu puișorul de pernă. Priza de lângă pat-de neprețuit!

Măsuța din sticlă și scaunul de la birou le-am scos pe balcon, unde era deja o scrumieră. Și balconul ălaaaa! Mare figură! Era așa de lipit de cel al camerei 117, că n-a suportat nici o îngrădire, nici o delimitare. Se putea trece lejer de la o cameră la alta. Bine că nu se putea deschide ușa de la cameră decât din cameră.

Fotoliile au rămas pe loc. Pe hol era un dulap mare, cu două uși, cu umerașe multe, dar doar unul pentru pantaloni. Tot aici am găsit și papucii de unică folosință. Televizor LG nouț, modern, cu rezoluție bună, cât l-am probat. N-am prea avut timp de el. Am golit minibarul. Aveam nevoie de spațiu. Am văzut și panoașul de pe perete, dar nu mi-am băgat gheruțele în el. Erau doar 22* C, frig pentru mine. Și asta joi, când era totuși cald afară.

Baia! Eii, asta a fost vedeta mea! Capricioasă ca o divă! Caloriferul, oricât l-am implorat, l-am mângâiat, l-am denunțat la Recepție, a rămas nepăsător și rece de joi pâna duminică, egal ce oră era! Despre consumabile nu zic! Nu le-am folosit! Le prefer pe-ale mele. Dar prosoapele erau curate, albe, noi, moi. Vineri mi le-a schimbat. Cască de baie n-am avut, dar am avut 1 (UN) disc demachiant. Un flavor, așa!

Venită de pe drum, am vrut să fac un duș. Am reușit să potrivesc apa, care curgea doar prin câteva orificii, am vrut să intru sub ”jet”, când am constatat că mă spălam pe cap, deși nu mi-am dorit asta! Mă uit în sus. Da, ”ploua” din tavan. Am făcut duș, m-am echipat și-am coborât la RECEPȚIE, să denunț dușul care, de fapt, era eficient! Am spus ȘI despre calorifer. Doamna Mărioara (că așa scria pe eticheta ei) a zis că bine și-așa a rămas: bine înghețat! Nici un cuvânt despre taxă.

Abia a doua zi m-am întâlnit cu Cornel, care mi-a spus despre taxă, m-am întors la RECEPȚIE, de unde mi-a spus că am de plată 5 (cinci) lei. I-am plătit.

S-a făcut curățenie temeinică, mai ales că fusese un grup mare de francezi în hotel, care au plecat pe la 10-10:30. De aceea a fost întârzierea de vineri.

Micul dejun mi s-a părut sărăcuț. În Bulgaria, la 3* aveam mai multe opțiuni. Și-am ajuns la ora 8. Salonul de la mezanin roșu, curat, elegant, dar personalul… La un moment dat, cineva a rugat un chelner să scuture foaia personalizată, că poate mai vine vreun coleg la masă cu noi. I s-a răspuns că sunt destule mese curate. În prima zi, cafeaua și sucurile OK, a doua zi, sâmbătă, au schimbat dozajul și erau cam… zemoase. Diluate binișor.

La prânz am mâncat la restaurantul hotelului. Ciorbă de vită, superbă (ardelenească, deh), pe care, din cauză de foame, am uitat s-o pozez și trei sarmale grozave, cu smântână și mămăligă. Foarte gustoase. Total, plătit cu cardul la recepție = 27 lei.

Sâmbăta dimineață IAR am spus de caloriferul din baie! Și ce dacă? Ca să pot dormi puțin după masă, am luat o aspirină. Erau doar 20*C iar eu eram înfrigurată din vizita de la Cetate.

Stând puțin pe o canapea de la RECEPȚIE, au trecut doua doamne de la curățenie, cu două aspiratoare, care erau tare nemulțumite, că trebuie să care trei aspiratoare să ”curățe după aștia! ” Că așa multă mizerie n-au văzut în viața lor! Apoi m-au văzut și-au tăcut!

Duminică dimineață am luat-o pe doamna cameristă de pe palierul meu să verifice camera, să vadă ce e și ce nu e din inventar, a constatat și ea nepăsarea caloriferului din baie, pe la care trecuse, totuși cineva. Probabil c-a rămas insensibil și la cel ce l-a vizitat, că nu mai avea robinetul termostat, oricum inutil

Din nou l-am pârât la RECEPȚIE, dar se vede că avea pile prea sus și nu-i păsa! Nu s-a emoționat

Debandada de la RECEPȚIE a continuat. Conștiința mea mi-a șoptit să nu țepuiesc oamenii naivi. Am întrebat-o pe fătucă dacă mai am ceva de plată. Nu, ați plătit, mi s-a răspuns. Și taxa? Insist eu! Păi n-ați plătit? Că n-apăreți pe lista de datornici! Aș fi putut să plec. Am scos 10 lei, i-am pus pe birou și i-am amintit c-am stat trei nopți! A, da? Daaa!

La Transilvania li se spunea din prima ce și cum, mult mai amabile și mai serviabile. Astea de la Parc erau aeriene rău!

Tanti Mărioara pierduse numărul de telefon a lui @Dragoș. L-a sunat @pepsi să vină să se cazeze, eu am spus în fiecare zi de caloriferul din baie și nimic!

Păcat de locație că-i frumoasă și elegantă. O pun în umbră câțiva dintre oamenii de-acolo! Nu toți, doar câțiva!

Simțeam că am un deja-vu! Unde mai pățisem astea? Aaa, la Belvedere (Ex-Cioplea) din Predea. Martie 2015, prima mea Întâlnire AFA. vezi impresii

Sâmbătă seara, Cornel m-a premiat cu ”Turist savy maria55”, pentru că, așa cum mă știți, nu pun la suflet micile puncte negre. Nu mi-au umbrit bucuria revederii cu voi! Și nici cheful de distracție.

În cameră am stat cât m-am schimbat pentru petreceri și cât am dormit! Ca să mă întâlnesc cu voi, aș fi stat și la cort, așa că sper să-și rezolve micile nereguli, că potențial au!

Dar pentru ce oaspeți au avut în hotel, se puteau strădui mai mult. Ar fi avut doar de câștigat.

Nu venisem în control, venisem la distracție, nu m-au deranjat foarte tare, ba chiar m-au distrat toate fazele, dar nu se face așa ceva. Deci, servicii în coborâre vertiginoasă. Când ai în hotel 200 de postaci turiști prin definiție, când organizezi un așa eveniment și vezi că o mână de oameni din afara locației își dau sufletul să fie bine, toată lumea să fie fericita, nu e bine să riști și să le pui bețe-n roate.

Dacă aș recomanda hotelul? Da, l-aș recomanda. Din tot sufletul. Dar să se regleze micile defecțuini care, până la urmă-s amănunte.

L. E. Cel puțin, cardul a funcționat. O singură sincopă a avut, dar a luat-o!

Citește și CONTINUAREA aici

---
Trimis de Zoazore in 20.03.18 21:05:03
Validat / Publicat: 20.03.18 21:45:47
VIZUALIZĂRI: 1657INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în ALBA IULIA.
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
53 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Zoazore); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 59600 PMA (din 64 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review - pg. 1 / 2

53 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 53
webmasterX [20.03.18 21:28:19] »

Am retras notele acordate unităţii - conform regulamentului (1. B. 7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru un sejur comun — vezi impresii, vezi impresii, vezi impresii

mishu [20.03.18 21:55:30] »

@Zoazore: Mie asta mi-a sarit in ochi

Am golit minibarul

si m-a dus mintea la prostii , dupa care mi-am adus aminte de bunataturile pregatite si mi-a venit inima la loc. Cat despre cele pomenite de tine parca aveam un deja vu ca ma gandeam la un moment dat daca nu sunt eu cea dusa cu pluta.

Un comentariu am sa fac insa, sa stii ca ai avut un pat foarte mare asa incat chiar ca ai fost rasfatata.

Cat depre premiul primit, il meriti cu varf si indesat.

Felicitari, votat cu mare drag.

Coni FotoMedia [20.03.18 22:01:09] »

@Zoazore: Sigur nu ai dat numele meu la recepţie? Mi se pare că am citit prin articol "22°C", "20°C"...

Şi de ce să reclami duşul, când ai fost răsfăţată şi cu apă din tavan?!

Of, of!

Zoazore [20.03.18 22:25:24] »

@mishu: Fată, păi mai vedeam altceva decât patul (daa, mare și comod) dacă goleam minibarul în sensul citit de tine? În plus, era pe bani grei, nu m-am îndurat!

@CDStrong: Strongule, io funcționez între 25*C și 35*C. Mai jos sau mai sus de-atât nu cuplează neuronul!

Dar m-am încălzit la dans!

Safta Radu [20.03.18 22:26:54] »

Singurică, singurică... în cameră, trai nenică pe tine, Zozo!

Exact ca o vedetă rock venită în România!

Legat de marele eveniment de la Alba, îmi place că te-ai implicat, l-ai ajutat pe Cornel, iar pentru asta meriţi tot respectul!

Referitor la cazare, nu am ce să comentez, totul a fost în regulă, singura problemă fiind cartela de acces, de două ori am schimbat-o, şi n-am ţinut-o lângă telefonul mobil!

Coni FotoMedia [20.03.18 22:28:02] »

@Zoazore: Doar la dans? Niciun alt stimul (nu de alta, dar am citit şi despre ceva cu grade multe, la întâlnirea afa)?

Zoazore [20.03.18 22:30:43] »

@Safta Radu: Cartela de la voi, cu căldura de la mine, dac-ar pune și niște dușuri omenești...

Ei pierd, că dacă noi comentăm și mai povestim...

Dar eu cred că vor remedia!

Dară ce, bre, nu-ți plăcu la mine-n cameră? Roacheriță nu mă știam, dar e bine și-așa

Zoazore [20.03.18 22:38:56] »

@CDStrong: Ei, o țâră de palincă de la Radu Safta, o țâră de la Dan și Ema, o țâră din premiul de la tombolă.

Vineri, o super țuică de caise și afinată! Și Busuioacă de Bohotin șiiii... hâc... BRAGĂ de la @crismis! Și socată!

Mooaamăă, ce alcoolistă-s!

Strongule, ia vino și tu anul viitor! Să vezi ce bine va fi!

Coni FotoMedia [20.03.18 22:43:53] »

@Zoazore: Dacă nu se arată o ceva, ca anul ăsta, mă prezint cu tot cu pătură, calorifer şi sticle goale (să am din ce mă hidrata, în cameră)

Zoazore [20.03.18 22:47:42] »

@CDStrong: Yeeesss! Și stai p-aici, că încă n-am scris despre Întâlnire!

Poate te conving 98 %!

Sticle... goale? Neah! Nu se-acceptă! Pline, bre!

Coni FotoMedia [20.03.18 22:50:45] »

@Zoazore: Nâţ, nâţ! Goale, găsesc io cu ce să le umplu (o țâră de palincă de la Radu Safta, o țâră de la Dan și Ema, o țâră din premiul TĂU de la tombolă)

Zoazore [20.03.18 22:52:25] »

@CDStrong: Ok, ok! Vino tu, că umplem și sticlele!

nelu73 [20.03.18 22:54:27] »

Iar imi aduc aminte ce fain a fost am citit cu drag rewievul

dar spre deosebire de tine noi la Tranilvania am avut caldura de a trebuit sa deschidem destul de des geamul iar caloriferul din baie a fost tot tinpul fierbinte si nu l-am putut opri nu avea cap termostat

Personalul ok.

O sa scriu un rewiev curand.

Multe salutari.

elviramvio [20.03.18 23:13:33] »

@Zoazore:

Încep să cred că am avut cea mai bună cameră din hotel, evident după Krisstinna care nu e mofturoasă de fel! Și exceptând ușa cu bazaconia aia unde se băga plasticul, la mine cardul și fanta au suferit de nepotrivire de caracter, sâc!! Am avut și calorifer cald în baie, mi-au schimbat și prosoapele zilnic deși le lăsam pe caloriferul cald și nu jos, am avut și două căști de păr! Noroc că n-am avut timp serios de net și așa au câștigat ei!

Problema, Recepția nu era pe recepție!

Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [20.03.18 23:14:27] »

@Zoazore:

Tanti Mărioara pierduse numărul de telefon a lu @Dragoș.

Tanti aia era complet pe dinafară. Noi am ajuns primii din toată trupa, pe la 11. Mă așteptam să nu găsesc la ora aia camera pregătită; am avut însă baftă în a „prinde” un loc de parcare (din a treia tentativă) chiar peste drum de intrarea în hotel. Dar să revin: ajung la Recepție și spun că am o rezervare. „De unde? ”

„Păi pentru întâlnire AmFostAcolo.ro care se ține aici”

„Nu avem nicio rezervare de la amfostacolo”

wtf?!? Era să cad pe spate de râs, dar am reușit să-mi mențin fața serioasă, mi-am scos mobilul și după o scurtă căutare, îi spun și numărul camerei: M6. La care tipa se luminează la față puțin (între timp mai vorbise și cu o altă tipă care a trecut pe-acolo), a scormonit și a dat peste ceva hârtii, s-a convins că eram chiar eu și că DA! avem o cameră rezervată. „Dar nu e gata”

„Nu-i bai, mă așteptam la asta, vă rog doar să-mi spuneți unde aveți o cameră de bagaje, să pot lăsa valizele și gențile”.

Mi-a spus să le las pe holișorul din spatele recepției - o zonă mai retrasă, dar departe de a fi ceva perfect sigur. Am rugat-o măcar pentru geanta în care aveam chestiile mai de valoare (cam la vreo 2000 € cred) să-mi dea alt loc unde să fie mai ferită - măcar pe asta am reușit s-o pun într-o cămăruță (neîncuiată), dar măcar nu mai era chiar „la îndemână”.

După asta, i-am zis numărul de telefon, pe care l-a notat chiar pe foaia cu rezervări!!! și am rugat-o dacă poate să ne dea un apel când află că putem urca bagajul (și pe noi) la odihnă.

Restul e deja epic: cred că a spus le cel puțin trei oameni că ar vrea să mă anunțe, dar nu mai știe de numărul meu și dacă pot ei să sune!!!

În fine, chestia e că veneam oricum înapoi - era deja aproape ora de check-in!

Tu ai avut oarecum baftă cu caloriferul din baie: al nostru mergea (între orele când se livra căldură), dar dacă a încercat Sorina să-l închidă (crezând că poate e închis - ea nu prea le are cu tehnica și sensul de rotație la robineți), a început să curgă apa din el la greu, de a umplut în câteva secunde podeaua băii (care nu prea avea o pantă corectă ca să se scurgă măcar spre sifon). Am reușit să opresc hemoragia prin redeschiderea „la blană” a numitului robinet.

Nu m-am obosit să-l „reclam”, mă așteptam să nu se facă mare lucru chiar dacă ar fi știut de el.

Alte chestii nu prea am avut de semnalat.

Dar mă așteptam ca un hotel care în sala de mic dejun are afișate patru stele să aibă un dejun pe măsură; vise, taică! Mă mai așteptam și să aibă un bell-boy. Alte vise... sau să aflu de taxa de oraș încă de la check-in, sau să primesc un document cum că am achitat-o (la plecare). Vise, din nou...

Pe mine dușul cu pară din tavan m-a făcut să-mi amintesc de copilărie - tot cu unul din ăsta am crescut, până am ajuns la casa mea... Dar ăsta era ceva mai „jmecher”: avea două poziții - „ploaie” și „3 jeturi mai tari”. Ăla de acum 60 de ani știa doar să plouă...

La restaurant, a fost totul ok când am fost să îmi dezmorțesc puțin tractul digestiv.

A! și a mai fost ceva - piscina defectă, care s-a deschis abia vineri după prânz. Deși apa era caldă, încăperea era cam răcoroasă, iar scara din acel capăt de hotel era de-a dreptul brrrrr!!!... În fine, toate se pot remedia, dar am o vagă senzație că există o mare doză de miserupism la nivel de conducere... păcat!

Mă ierți că am scris impresiile mele la articolu' tău, da? săru' mâna!

nicole33 [20.03.18 23:53:55] »

@Zoazore:

Măsuța din sticlă și scaunul de la birou le-am scos pe balcon, unde era deja o scrumieră. Și balconul ălaaaa! Mare figură! Era așa de lipit de cel al camerei 117, că n-a suportat nici o îngrădire, nici o delimitare.

Recunosc că am plagiat modelul de redecorare a balconului după tine. Mi-a reuşit, dar chiar la limită.

Balconul tău nu ştiu cât de "mare figură" a fost, dar ce ştiu sigur este că era MARE, aproape dublu ca lăţime în comparaţie cu al meu. Te-am invidiat puţin, amintindu-mi că şi la Pongal tu ai avut la camera single cel mai mare balcon dintre noi toţi. Dar, tot ca şi acolo, am revenit cu picioarele pe pământ gândindu-mă că important este că am balcon, mare mic, nici nu mai contează, în timp ce alţii au fost mai puţin norocoşi la acest capitol.

Sâmbătă seara, Cornel m-a premiat cu ”Turist savy maria55”, pentru că, așa cum mă știți, nu pun la suflet micile puncte negre.

L-ai meritat pe deplin. Felicitări!

Eu sunt sigură că nu mă voi califica vreodată la acest premiu . Nu-mi stric vacanţa pentru asemenea fleacuri, dar nici nu am doza ta de toleranţă.

Te aştept cu sinagoga

krisstinna [21.03.18 07:29:11] »

Zozo: meritai toate premiile primite, ești unul dintre oamenii care se bucură de fiecare zi din viață, ești sufletistă și amabilă.

Eu mi-am scos fotoliul pe balcon, domnul C ocupase scaunul cu diverse, n-am vrut să-l deranjez In loc de măsuță am avut pervazul foarte lat, foarte util. Eu am avut camera pe colț, balconul meu erau uriaș , aveam și intimitate, a fost perfect.

Când mă gândesc ce cameră ai avut la Pongal nu pot decât să te felicit pentru că poți fi așa cum ești, adică nepretențioasă.

Zoazore [21.03.18 13:27:11] »

@krisstinna: Ce camera am avut la Pongal? Si maine m-as muta acolo! Tare draga mi-a fost camera aia. Pe bune! Mica, intima, cu tei in balcon, ce sa-i reprosez? Camera mea de la baraca in care-am stat 5 ani era si mai mica!

Zoazore [21.03.18 14:46:09] »

@nicole33: Putintica rabdare si vine si sinagoga! Pai si balconul, dupa dimensiunile mele, nu?

Niciodata sa nu spui niciodata!

Zoazore [21.03.18 14:50:29] »

@Dragos:

Mă ierți că am scris impresiile mele la articolu' tău, da? săru' mâna!

= nu-i bai! Vorbim cu webii si ti le fac impresii!

Nu ma supar! De ce m-as supara? Prietenii nu-si cer iertare! Eu ma bucur c-ai citit si c-ai scris doua randuri. De rest, ce-ai scris tu as fi scris si eu. Tot cu dus de-ala am crescut.

Faina faza cu tanti Marioara!

Si tare multa placere mi-a facut micul dejun luat cu tine si cu Sorina! Si ma oftic si-acum ca nu te-am sunat sa vii la premiere!

Va pup mult, dragii mei!

Flaviu [21.03.18 17:06:19] »

@Zoazore: Sa ne traiesti, Zana zbanghio-zglobio-hazlie!

E bine ca stii sa iei partea buna a lucrurilor... si a cazarilor.

La mine a fost cam asa, vorba aceea, nu este pentru cine se pregateste, este pentru cin' se nimereste. Deci:''condamnat'' la dubla matrimoniala 4*, fara balcon, hotel Parc - sosit - salutat membrii AFA intalniti in holul de la intrare - plutit spre Reception - hipnotizat ochi tanti receptionera - primit camera in 3 minute si 29 de secunde (ca atat i-a trebuit doamnei/domnisoarei sa-si revina din reverie) - introdus cartela, reusita din prima, fara nicio problema si in zilele urmatoare - camera curata - baie mare - dus cu apa calda in permanenta, para de la dus fixa, executat cu gratie dansul imperecherii - pat cu saltea si perne ok - cald, poate putin prea cald dar nu exagerat - somn bun, ca la sanul sotiei - decazare rapida si fara verificarea camerei de catre ''organele de control'' (declarate de mine produsele consumate din minibar). Recomand camera 312. Pupat colegi.

P. S. N-am uitat de Braila. Te anunt eu.

elviramvio [21.03.18 17:51:39] »

@Flaviu:

Norocoșilor!!

Zoazore [21.03.18 19:10:40] »

@Flaviu: Norocoșilor, cum spune și @elviramvio! Dar știi ceva? Nici n-a contat prea mult ce și cum! Eram cu voi! Distracție, adrenalină, emoții! Am dormit ca-mpușcată (hi-hi-hi!). Cum spuneam, după ciorba aia superbă și sarmalele alea bestiale, o aspirină a mers unsă!

Până la urmă, norocoasa am fost eu, că v-am întâlnit!

N-am avut căldură, dar măcar cardul de intrare nu s-a ”bâlbâit” decât de două ori!

1 Mai e bine?

crismis [21.03.18 19:12:40] »

@Zoazore: Breee, braga n-are alcool! Socata nici atât! Io adusei chestii sănătoase, eco! Păi crezi că-mi permit să-mi dau cu firma-n cap?! Am și io o reputație de apărat!

Zoazore [21.03.18 19:25:18] »

@crismis: Da cine-a zis că braga are alcool? Sau socata? Am zis așa, și de ele, ca să nu par alcoolistă maximum. Adică: vedeți, am diluat pălinca aia cu bragă! Țuica a mers cu socata... d-astea! Dacă mă mai crede cineva!

Flaviu [21.03.18 19:32:29] »

@crismis: Adică, să ințeleg eu, tu chiar ai adus bragă iar pe mine m-ai ''servit'' doar cu fluturașul de reclamă?! De un' ziceai că ești?

Flaviu [21.03.18 19:37:37] »

@Zoazore: 1 Mai? Dacă mai dă o zăpadă?!

De Rusalii ești plecată/ocupată?

nicole33 [21.03.18 19:40:11] »

@Flaviu:

Adică, să ințeleg eu, tu chiar ai adus bragă iar pe mine m-ai ''servit'' doar cu fluturașul de reclamă?!

Compătimim împreună.

Tu măcar ai văzut "reclama". Eu doar sticla cu bragă. De gustat, nu am gustat-o, nici măcar nu am mirosit-o. Şi aşa poftă mi-ar fi fost de un păhărel. Nu am mai băut bragă de la începutul anilor 90.

Flaviu [21.03.18 19:43:41] »

@elviramvio: Din ce am citit pe aici, au mai fost câțiva norocoși, inclusiv voi.

Zoazore [21.03.18 19:44:42] »

@nicole33&@Flaviu: Oooff, amărâții mei dragi!

Da, @crismis a adus bragă, socată și ghimbirată. Au avut-o pe masă la colțul MOLDOVA.

E o firmă la Galați care produce minuni de-astea! Să zică și @crismis!

@Flaviu: OK, de acord cu Rusaliile!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
11 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Coni FotoMedia, crismis, diana2015, elviramvio, Flaviu, mishu, mogly, nrs, roth, Safta Radu, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂ:
NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.113515853882 sec
ecranul dvs: 1 x 1