ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 30.04.2018
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Brăila
ÎNSCRIS: 17.06.09
STATUS: PRETOR
LUNA
APR-2018
prieteni
PREȚ 450 lei consumația ?
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
7 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ

Unde mâncăm în Brăila și împrejurimi

Articol publicat FĂRĂ NOTE; vezi mai jos motivele...

Peskano. Pesca, No? Si, di sicuro!

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

youtube

”Esențele tari se țin în sticluțe mici”. Și buna dispoziție poate fi mai intensă într-un timp mai scurt.

Prin martie, pe 17 mai exact, la masa de prânz de la Parc din Alba Iulia, am stat la o șuetă cu @Flaviu, @Mitica49 cu Dorina și cu @Carmen Ion.

Din vorbă-n vorbă, am lansat invitația de-a vizita Brăila. @Flaviu a marșat și-uite-așa, ieri, duminică, 29 aprilie, am avut oaspeți dragi.

Au lăsat mașina la mine-n curte, în siguranță și, după ce-am băut o cafea, să-și tragă oameni sufletul, am plecat hai-hui, după un plan bine stabilit. Despre plimbare nu va mai povestesc! A făcut-o @Mitică49 aici: vezi impresii

După ce-am străbătut cei 10 km, mai cu opriri, mai cu poticniri, setea și foamea ne cam înghesuiau. Deja stabilisem cu @Mariana07 că vom merge la Peskano, un local aproape nou, construit în 2015 cu fonduri europene. Ca și Saint Germain vezi impresii.Tot ce știam despre el era că se mănâncă bine, pește proaspăt, prețuri decente.

@Mariana 07 și soțul Bazil, ne-au ghidat către local. Ei mai fuseseră și-l testaseră. Adresa: Strada Debarcaderului, Brăila, pe saitul lor, sau Str Vadul Spitatulului | Faleza Dunarii Langa Rampa Lansare Bărci, pe Tripadvisor.

Adresa de pe Tripadvisor este mai cunoscută printre brăilen. De pe Calea Călărașilor, se coboară pe Vadul Spitalului, pe lângă Spitalul nr 1 și Policlinică. Drumul duce direct la restaurant!

http://peskano.ro/

Un concept unic în Brăila

Meniul Peskano este conceput de Chef Giovanni Piselli, câștigătorul primei ediții Top Chef Romania. Meniul nostru reprezinta o combinatie intre produsele danubiene, arome mediteraneene si un strop de creativitate, rezultatul fiind unul fusion intre retete ce stau la baza bucatariei pregatite dupa tehnici moderne si produsele locale. Pentru preparatele noastre am ales ingrediente ce se gasesc mai tot timpul anului, pentru a oferi calitate si prospetime preparatelor.

Unic în zonă, la Peskano puteți veni cu barca direct la Restaurant.

Adevărul e că și pentru mine a fost o surpriză plăcută! Italiano-pescăresc!

Restaurantul e pe ponton, înconjurat de apele Dunării, chestie care, mie, cel puțin, mi-a dat o senzație de plutire.

Decorațiunile sunt minimale, mobilierul e simplu, practic și comod, din imitație de ratan, iar puntea e inchisă cu plasă de țânțari. Spațiul e amplu și aerisit! Ești pe puntea unui vapor! Foarte important: SE FUMEAZĂ!

Abia ne-am făcut câteva fotografii, că deja un tinerel fâșneț a apărut cu meniurile. Am luat în deschidere BERE! Silva brună, Beck’s blondă, limonadă, cafea, pălinkă și, șoferul, @Flaviu, apă plată. Ba și eu am deschis balul c-o apă plată rece. De hidratare!

Normal că știam că vom comanda pește, așa că nu ne-a trebuit mult să ne hotărâm! Saramură de crap sau de somn, somn pe plită, scrumbie cu mămăligă, legume și mujdei! N-a durat mult între comandă și aducerea bucatelor.

Apariția bucatelor m-a lăsat mască! Prezentarea (platingul) era demn de un restaurant cu ștaif. Totul arăta de mare excepție și mirosea divin. Zeama pentru saramură au adus-o-n vase-termos din inox, și ne-au turnat-o peste pește, apoi ne-au lăsat vasele acolo. Totul arăta de excepție și-avea un gust fantastic! Pește cu gust de pește. Nu de crescătorie, de Dunăre!

Am primit tacâmuri pentru pește, ba am avut și șervețele umede cu aromă de lămâie!

Am rămas profund impresionată! Sper să-și păstreze obiceiul!

S-a lăsat brusc tăcerea, întreruptă doar de mmm-urile de savurare. Diana, soția lui Flaviu, și-a dorit și-un cheesecacke cu fructe de pădure. Și eu. Dorina a poftit la Moelleux au chocolat. Și Mariana.

Așa deliciu n-am mai mâncat de multă vreme! Singurul defect: prea puțin, deși porțiile au fost generoase.

Avertizare: Imaginile au un puternic impact emoțional! Sunt sadic de apetisante!

La sfârșit, după ce ne-am făcut siesta și-am mai depănat amintiri, ne-am distrat copios, am cerut nota. 450 lei cu bacșiș cu tot. Pentru 7 oameni. De mare bun-simț.

Se poate plăti și cu numerar, și cu cardul! Noi am plătit cu numerar!

Ne-am rostogolit efectiv spre ieșire și-am luat taxiul pân-acasă.

Dacă l-aș recomanda? Din tot sufletul! Cu inima deschisă!

Mulțumesc, @Mariana07 pentru recomandare, mulțumesc, prieteni, pentr-o după amiază perfectă!

@Mitică49 cu Dorina (frăguța, deh), @Mariana07 cu Bazil, soțul, @Flaviu cu Diana și eu, @Zoazore, certificăm buna dispoziție, calitatea bucatelor și antrenul!

Toaletele sunt curate și moderne și miros tare frumos!

Web, mergem la un pescuit? youtube

Mulțumesc mult!


---
Trimis de Zoazore in 30.04.18 21:04:51
Validat / Publicat: 01.05.18 05:24:49
VIZUALIZĂRI: 2260INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRĂILA.
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
44 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Zoazore); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Dunărea mea dragă la Brăila
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 60500 PMA (din 67 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

44 ecouri scrise, până acum

webmasterX [01.05.18 05:24:16] »

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

iulian68 [01.05.18 06:09:41] »

Foarte frumos restaurantul, iar mâncarea arată într-un mare fel! Votat cu poftă! 😊😊😊Si primul!!!

mishu [01.05.18 06:30:12] »

@Zoazore: Votul acum, comentariile mai târziu cand voi ajunge pe la locuința mea de vara 😂, iar la poze încă nu îndrăznesc sa ma uit ca mi-e foame, aștept "festinul" din avion.

V-am urmărit pozele pe FB si m-am bucurat de întâlnirea voastră.

Dar sa va fie de bine, ați avut o Gașca minunata, felicitări, votat cu mare drag.

maryka [01.05.18 06:52:22] »

O, dar știu că aţi dat cu avertismentul... însă oau... chiar totul arată super apetisant! Să vă fie de bine! Ce departeee e Brăila! Acum la prima oră eu încă nu am mâncat și mă uit la poze! Așa îmi trebuie!!! 😊

Felicitări, mă bucur că v-aţi simțit bine și aţi și mâncat bine!

Flaviu [01.05.18 07:10:47] »

Ce a fost frumos, merită repetat.

Zoazore [01.05.18 07:43:50] »

@iulian68: Vă așteptăm și pe voi cu mare drag! @Mitica49 e unghid fantastic! Și-i place să povestească, și-o face cu mare drag, Iar bucatele... Mmmm...

Zoazore [01.05.18 07:48:53] »

@webmasterX: Mulțumesc, WebX!

Zoazore [01.05.18 08:13:50] »

@mishu: Mereu, când suntem în gașcă, este frumos!

Ba chiar și vremea s-a-mprietenit cu noi și-a fost frumoasă

Oriunde sunt prieteni, e distracție și frumos!

Zoazore [01.05.18 08:19:18] »

@maryka: Nu-i așa departe! E mai aproape decât Grecia, așa că și pe tine te-aștept, cândva, la Brăila! Nu se știe niciodată când se va ivi ocazia!

Zoazore [01.05.18 08:22:13] »

@Flaviu: Oricând, @Flaviu! Cu mare plăcere! Putem stânge de-o mini-întâlnire AFA la Brăila, dar să fie primăvară sau vară. Că toamna sau iarna bat vânturile din toate părțile!

webmaster26 [01.05.18 08:36:42] »

Am retras notele acordate unităţii - conform regulamentului (1. B. 7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare/restaurant de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru o ''evadare'' comună — link (NOTĂ: se completează cu trimitere la impresiile resp + evident se şterge această "notă")

Zoazore [01.05.18 08:38:47] »

@webmaster26: Foarte bine, nu mă deranjează! Important este mesajul, nu notele!

ANILU [01.05.18 09:16:33] »

@Zoazore: Văd că o ții numai pe restaurante... întâlniri... când la Brăila când la București.

Așa și trebuie până la urmă când ai prieteni si-ti face plăcere să te întâlnești la o terasă.

Despre loc și poze știam de la domn Mitică, așa că doar am înghițit în sec. Lasă că mergem noi la Ivan pescarul și ne facem pofta de pește!

Să vă fie de bine.

Am reținut locația dacă ajungem prin Brăila.

O zi frumoasă de 1 mai.

Toate cele bune.

Zoazore [01.05.18 09:24:22] »

@ANILU: Păi noi, brăilenii, vă așteptăm pe toți pe la noi! Nu-i nici Grecia, nici Italia, dar este frumos și, pentru mine, este ACASĂ și mi-e drag!

Așa că și tu ești binevenită oricând ai timp și chef!

Yersinia pestis [01.05.18 09:26:05] »

O sîngură problemă am de cârcotit și anume doo:

Cum să deschizi balul cu bere și apă plată?! Țuica, unde-i rachiul?! A-ncepe o masă de pește cu apă plată e crunt. Păi, n-o trăitără o viață-ntreagă, peștele, în apă?!

A doua:

Păi, nu bei un vin alb, la mama lui, după ce batem falca cu peștic?! Alb și sec!

Cu scuze, în Vrancea se spune că “ berea-i pentru căruțași! ”

Și cea de-a treia cârcoteală, din alea două de o stabilisem pe-aia, singura :

Păi, cu plătitul mesei, toată lumea poate, frumos era să dați gușă! Ha, am uitat, erați în Brăila, e bine să n-ai glume cu chelnerii acolo! Nu de alta, poți să mănânci buzat mult timp. Așa de buzat de-ți trebuie paiul pentru supă, mai els că altceva nu prea mai poți mânca!

Zoazore [01.05.18 09:37:33] »

@Yersinia pestis: Păi palinkă a băut Bazil, iar pe căldura aia să bem vin... cam riscant! Apa a fost de hidratare!

Și-a fost prea mișto să dăm țapă! Nici n-am fi avut pe unde, că păzeau ușa vreo doi!

doinafil [01.05.18 12:10:22] »

@Zoazore: Îîmmm! , cu ce papa bun vă delectară-ți!!!

Un adevărat „regal pescaresc”! (și „cofetăresc”!... nu sună prea bine, dar dacă-i bun, să fie!). Din poze așa se vede.

Noi iubim peștele gătit sub orice formă, de-aia când mergem la Mare, la „2 Mai”, nu mâncăm altceva timp de două săptămâni, în afară de pește.

Dar parcă ce-ați mâncat voi acolo, la Brăila pe ponton, arată muuult mai bine! Să fie, doar, din cauză că Meniul Peskano este conceput de Chef Giovanni Piselli, câștigătorul primei ediții Top Chef Romania?!? . În mod sigur, DA!

Să vă fie de bine și să recidivați, asta vă doresc!

Felicitări, am votat cu drag!

crismis [01.05.18 13:14:15] »

@Zoazore: Să vă fie de bine, copii! Mai ales că-mi bag unghia-n gât că n-am putut, de data asta, să ne alăturăm și noi! Dar nu-i nimic, nu mi-o fi soarta atât de potrivnică și altădată...

Mitica49 [01.05.18 13:41:39] »

@Zoazore: Da, a fost o ieșire tare reușită. Localul prietenos atât prin felul în care este realizat cât și prin atitudinea personalului, aerisit, fără a se simți vreun curent de aer ce ar fi deranjat, cu siguranță agreat de împătimiții tutunului (Zoa știe!), iar privind curgerea ușor agitată a Dunării (nivelul ei fiind încă ridicat), te încerca un plăcut sentiment de calm. Și ca să parafrazez o cunoscută expresia, aș zice că toate drumurile duc la Peskano, nu numai cel de la Vadu Spitalului. Noi, mânați de oareșce foame (în P02 și în P03 se vede cui îi era cel mai tare foame deoarece este în frunte - glumesc, eram acolo și eu și Mariana pentru că eram gazde și știam locul, iar pe mine mă știa personalul deoarece făcusem rezervarea), am venit pe str. Împăratul Traian și tot acolo am ajuns.

Felicitări1

Mitica49 [01.05.18 13:56:31] »

@maryka: Dacă vă duceți cu mașina în Grecia, Brăila e în drum. Faceți o mică pauză de-un pește, o bere sau un vin, mai stăm, mai povestim, vă odihniți o zi două, vă arăt orașul și apoi refrișați porniți la drum mai departe spre zări de super-soare pline, cu plaje minunate și apă fără cusur (n-am fost niciodată în Grecia, dar mi-au povestit prietenii de pe AFA în review-urile lor). Să știi că dacă trecem spre Ardeal o să facem o mică pauză în Ghimbav pentru ceva tradițional .

Zoazore [01.05.18 15:20:48] »

@doinafil: Cred că și asta a contribuit! Tare mult mi-aș dori să nu se schimbe, să nu coboare ștacheta! Chiar un adevărat regal! Și bucate, dar și servire!

Zoazore [01.05.18 15:24:21] »

@crismis: Ești aproape! Poți da fuguța, și-ntr-o după-amiază, până aici! Mai ales că poți ajunge cu mașina. Sau, și mai bine, o iei și pe @Alina53 cu barca și urcați ca zeițele, din apă.

crismis [01.05.18 16:41:28] »

@Zoazore: Mamă, cum ar fi, să urcăm din barcă?!!!

Zoazore [01.05.18 19:14:21] »

@crismis: Păi puteți! În P23 se vede un ponton. Pe-acolo se urcă. Are legătură cu puntea! Pe bune!

mishu [01.05.18 22:56:00] »

@Zoazore: Avand in vedere ca ziua a fost lunga, cred ca nu mai stiu ce voiam sa spun, dar concluzia este aceeasi, totul arata bestial, saramura e de mare fel iar mamaliga la gratar cred ca a fost deosebita iar eu inghit in sec.

sa va fie de bine...

... Mi-am adus aminte, voiam sa glumesc si sa spun ca ati luat cheesecake cu peste si inca cateva comentarii, dar nu mai sunt in stare. Locul insa ramane tentatnt daca voi ajunge pe acolo.

Yolanda [02.05.18 08:11:50] »

@Zoazore: Totul arata apetisant, atât pestele indiferent de modul de preparare, prezentare cât si desertul!

Felicitari pentru escapada!

Zoazore [02.05.18 08:19:37] »

@Yolanda: Multumesc mult! Anturajul a contat cel mai mult! Tu cand iti iei avant sa vii pana aici?

Zoazore [02.05.18 08:21:42] »

@mishu: Mai, prajiturile n-au fost cu peste, au fost cu icre, na!

La tine nu exista DACA! La tine este TREBUIE! Ca promiti de ceva vreme!

Yolanda [02.05.18 08:52:21] »

@Zoazore: Trec obiectivul pe lista! Te voi anunta daca trec prin zona. Am o nedumerire: cum esti din Braila-Bucuresti? Când esti de gasit în Braila si când esti de gasit în Bucuresti? Braila= oras natal?

Vacante frumoase!!

Zoazore [02.05.18 08:57:12] »

@Yolanda: Sunt din Braila, orasul meu natal, dar in 2010 m-am mutat, din cauza serviciului, la Bucuresti. In principiu, ajung in Braila in we, odata la doua saptamani, vineri seara si plec duminica. Deci, sambata as fi libera sa te plimbam! Ca noi plimbam prietenii in gasca! @Mitica49 e un ghid excelent!

Singura conditie este sa fie vara, cald si frumos, ca toamna si iarna ne zboara vantul!

CATAAS [03.05.18 10:51:44] »

@Zoazore: E ora prânzului, iar pozele ne tin de foame! E bine și așa!

krisstinna [03.05.18 11:02:09] »

@Zoazore: Să vă fie de bine, la cât mai multe întâlniri frumoase vă doresc!

Zoazore [03.05.18 13:31:47] »

@CATAAS: Si n-ai vrea sa afli si cum e in realitate?

@krisstinna: Si te asteptam si pe tine! Domnului C sigur i-ar placea!

nicole33 [03.05.18 21:53:12] »

@Zoazore:

Restaurantul e pe ponton, înconjurat de apele Dunării, chestie care, mie, cel puțin, mi-a dat o senzație de plutire.

Spațiul e amplu și aerisit! Ești pe puntea unui vapor!

Ponton am înţeles, vapor am înţeles, senzaţia este de plutire. Dar spune-mi că totuşi totul stă pe loc, pentru că de la prea multă plutire pe apele Dunării să nu ajung şi eu ca Flaviu şi să beau doar apă plată, însă din motive de ameţeală.

Foarte important: SE FUMEAZĂ!

Într-adevăr, important şi pentru mine şi o mare bilă albă

Avertizare: Imaginile au un puternic impact emoțional! Sunt sadic de apetisante!

O avertizare extrem de utilă pentru majoritatea celor care ţi-au citit articolul, însă cu asta trebuia să începi. Degeaba avertizezi oamenii după ce au apucat deja să vizualizeze pozele cu toate acele bunătăţi. Peştele nu mă pasionează, nu am inundat tastatura, dar nu am putut să nu remarc prezentarea absolut deosebită a felurilor comandate.

Văd că faci tot posibilul să mă convingi să nu mai amân promisa vizită la Brăila, mai în tihnă de data aceasta.

Să vă fie de bine şi să repetaţi!

Zoazore [04.05.18 09:42:11] »

@nicole33:

Dar spune-mi că totuşi totul stă pe loc

= daaa, sta pe loc Si-nca bine!

Aia cu Atentie, imagini cu un impact emotional puternic! Interzis la gravide si pofticiosi... mda, trebuia pus in deschidere! Deh, m-a luat... valul si mi-am amintit tarziu!

Este ca te-am convins? Mai ales ca stii deja drumul! Si n-au doar peste in meniu, iar papanasii...

nicole33 [04.05.18 19:35:47] »

@Zoazore:

Este ca te-am convins? Mai ales ca stii deja drumul!

Drumul îl ştiu, de promisiune nu am uitat. Să vină vara cu adevărat, să ne întoarcem de prin concedii şi băgăm şi un weekend la Brăila .

Si n-au doar peste in meniu, iar papanasii...

Norocul tău că nu ai postat şi ceva poze cu papanaşi, că sigur mă supăram. Mai mult chiar, i-aş fi solicitat Admin să introducă posibilitatea de a vota negativ şi pozele, ceva gen unlike. Aşa, de ciudă sau de poftă .

DOINITA [10.05.18 11:21:11] »

Desi am vazut ca e articolul saptamanii, deci votat pana nu se mai poate, am zis ca 60 de voturi e putin si am dat sa fie 61. Un asa restaurant, cu asa meniu ar fi mereu si pe placul meu, dar Braila e tare departe. Ma multumesc cu privitul si cu faptul ca altii au mancat bine! Oricum ,daca ii tine si daca voi ajunge in zona ,am sa-l tin minte. De bine....

Sa va fie de bine!

Zoazore [10.05.18 11:50:56] »

@DOINITA: Pai asa sa faci! Si, daca m-oi nimeri si eu in zona, tare bine mi-o parea!

Multumesc pentru al 61-lea!

Marcumandru [03.06.18 21:53:28] »

@Zoazore: O locatie interesanta dupa scrisele tale!

Zoazore [03.06.18 22:36:42] »

@Marcumandru: Te bagi? Știu că-i departe, dar și Turcia-i departe!

profesor73 [04.07.18 09:30:35] »

@Zoazore: Da, pacat ca nu am stiut de acest restaurant, dupa cum vad, cu totul special, descrierile culinare sunt foarte apetisante. Daca stiam mai devreme, mergeam si noi acolo, dupa cum stiti, eram si noi prin imprejurimi in aceeasi perioada...

Zoazore [04.07.18 10:41:23] »

@profesor73: Deh, domnule! Iaca un bun motiv să reveniți! Merită!

profesor73 [04.07.18 10:57:09] »

@Zoazore: Intr-un comentariu la Racos am vazut ca ati avut contact cu geologia. Ati lucrat in branse?

Noi am lucrat la IGG din secolul trecut.

Zoazore [04.07.18 12:10:59] »

@profesor73: Nu!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
14 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ANILU, CATAAS, crismis, doinafil, DOINITA, Flaviu, iulian68, Marcumandru, maryka, mishu, Mitica49, profesor73, Yolanda, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
pagină generată în 0.120278835297 sec
ecranul dvs: 1 x 1