Solicitare CMR / GRECIA - I. THASSOS (i. Nord-Egeene)încărcată de pe telefon!

Plajă în Thassos: Skala Sotiros sau Limenaria?

Trimisă în 29.04.15 11:19
autor elena18bzJR [Nehoiu]
» VIZUALIZĂRI: 18943

Salut, ajutati ma va rog cu un sfat referitor la plaja.

Am de ales intre skala sotiros SI limenaria SI nu ma pot decide intre care din ele (ma refer strict la plaja).

Am inteles ca limenaria nu e ofertanta la cap asta.

Nu putem merge intruna cu masina PE dif plaje pt ca suntem cu un pitic de 3 ani dupa noi.

Multumesc


  • PERIOADA: iunie-iulie -- NOPŢI CAZARE: 8
  • BUGET: 200 -- TRANSPORT: auto
  • ADULŢI: 3 -- COPII: 2 -- VÂRSTA: 3

Răspunsuri — pag 1 / 2

Carmen IonTITCONSILIER ONORIFIC AFA / GRECIA176r[29.04.15 11:31]

@elena18bz - Categoric Skala Sotiros, deşi nici aici plaja nu e cea mai bună şi mai frumoasă din Thassos.

În Limenaria plaja e plină de pietre ascuţite, inclusiv la intrarea în apă, aşa că piticul nu prea va avea cum să se joace, riscând să se înţepe în tălpi. Plaja e mai lată la intrarea în localitate dinspre Limenas, în capătul celălalt e o fâşie de vreo 10 metri lăţime şi atât. În schimb, în partea asta pe mal sunt multe terase şi taverne şi în general Limenaria e o staţiune mai măricică, cu suficiente magazine şi localuri încât să nu te plictiseşti.

N.B.: Carmen Ion este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația GRECIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

Liviu PandeleJR1r[29.04.15 12:27]

Strict pentru plaja, cred ca Skala Sotiros este mai buna.

Eu am fost anul trecut in Skala Prinos (aproape de Skala Sotiros - vezi impresii), mi-a placut plaja Dasilio si ma mai duc si anul acesta din acelasi motiv, in acelasi loc.

Limenaria este foarte frumoasa dar plajele bune sunt la 2-3 km, Metalia (sau Tripiti).

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

raduconduracheSE8r[29.04.15 12:57]

@elena18bz - Buna, noi am fost anul trecut in Skala Potamia, plaja Golden Beach ar fi ideala pentru copii (nisip fin, intrare in mare cu adancime foarte mica pe o distanta mare).

Amanunte in review-urile plajele Thasosului si Rainbow Apartments.

Vacanta minunata!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

calatorulPA12r[29.04.15 13:00]

Parerea mea este ca cea mai buna plaja din Thassos este Golden Beach, care este in partea de est a insulei intr/un golf urias cu apa calda, mica si linistita, si un nisip moale si curat, mai ales in partea ei stanga, cum stai cu fatza la mare. Gasiti si poze cu plajele la descrierea facuta pe AFA aici vezi impresii.

Dar Golden Beach uneste statiunile Skala Panaghia si Skala Potamia si nu bate cu optiunile de cazare, si e posibil sa fie mai aglomerata, dar nu chiar in perioada aleasa de la inceputul verii. Plaja este plina de umbrele si sezlonguri dar are si destule locuri libere, de plaja pe cearceaf si de joaca, inclusiv cativa copaci inalti care fac o umbra naturala mare pentru astia mici care nu au rabdare sa stea toata ziua sub umbrela sau cu palariuta pe cap. Iar apa este colosala, impecabila, cristalina si linistita.

Thassos are multe plaje frumoase mai ales in estul si sudul insulei, vestul nu prea are plaje bune.

Va recomand daca veti putea sa faceti ocolul insulei intr/o zi cu masina, dureaza doar cateva ore cu pauza de masa si plaja, si merita vazuta.

Succes si vacanta frumoasa.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

AleDiaSR9r[29.04.15 13:29]

Eu recomand Paradise Beach in cazul in care mergeti cu masina pe la mai multe plaje. Dar din cele cele 2 optiuni ale tale, eu am fost doar la cea din limenaria si nu as recomandat-o pentru copii mici. Nu este foarte ofertanta.

O sa va placa Thassos. Este o insula superba!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

pisi79SV1r[29.04.15 14:05]

@elena18bz - Buna! Scurt si la obiect iti spun doar ca anul trecut am fost in Thassos cu 2 copii mici dupa mine. Nu as alege Limenaria sub nicio forma, e frumos doar de vizitat, plaja nu poti sa faci acolo, trebuie sa te deplasezi cu masina. Mai intereseaza-te, succes!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

vega06PR5r[29.04.15 14:23]

@elena18bz

Buna ziua.

Noi am fost cazati in Limenas, in apropierea portului unde va lasa ferryboat-ul, dar am cutreiarat intreaga insula.

Si sugestia mea este daca aveti de ales intre Skala Sotiros si Limenaria, optati pentru prima varianta si veti fi multumiti .

La Skala Sotiros veti gasi o plaja destul de mare cu nisip fin si aer exotic, asta pentru ca este marginita de palmieri, marea cristalina si putin adanca, numai buna pentru copii mici.

Skala Sotiros este un sat ce si-a pastrat aspectul de sat traditional grecesc si va fi o buna alegere pentru petreacerea unui sejur intr-un ambient linistit si reconfortant intr-o zona plina de verdeata. Aici veti gasi destule taverne si baruri deschise intrega zi, dar sa nu uitati sa gustati si din painea lor traditionala coapta aici si renumita in intreaga insula.

Vacanta placuta.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3850 PMA (8 voturi)

vega06PR5r[29.04.15 14:47]

@elena18bz

Va dau si 2 ponturi.

1. Ferry boat-ul il puteti lua din Keramoti sau din Kavala. Mai avantajos este cel din Keramoti pentru ca are traseul mai scurt si deci este mai ieftin fata de cel din Kavala. Este preferabil sa parcurgeti o distanta mai mare cu masina, decat sa alegeti un traseu pe mare mai lung al feribotului. Iesiti mai ieftin.

2. Este bine sa faceti plinul de carburant in Bulgaria (au preturi mai mici), nu de la greci si in nici un caz de pe insula, unde normal, este inclus in pretul carburantului si costul transportului acestuia de pe continent pana acolo.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2101 PMA (6 voturi)

sedPM5r[29.04.15 15:03]

Buna. Noi am fost cazati in Skala Panagia si Skala Potamia in cele trei vacante petrecute in Thassos. Aici gasiti doua dintre cele mai frumoase plaje din insula (sunt unite de aceeasi plaja cele doua statiuni) -plaja Chrisi Akti si Golden Beach. Sunt late, au un nisip fin, iar intrarea in apa este lina, numai buna pentru copii.

Intr-adevar sunt amenajate cu sezlonguri si umbrele, dar sunt suficient de late, pt. a te intinde la soare pe prosopul din dotare.

Pretul a doua sezloguri si o umbrela include doua bauturi (frappe si/sau fresh) si este de 5-6 euro.

Seara, cele doua statiuni sunt foarte animate, iar in micul port din Skala Potamia exista si un parc de distractii pentru pitici. Nu este f. mare, dar sigur ii va incanta.

Cam asta a fost experienta noastra in Thassos si va pot recomanda cele doua locatii cu caldura. Ramane la latitudinea voastra daca alegeti o alta.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

vega06PR5r[29.04.15 15:54]

@elena18bz

Si completari necesare la cele 2 ponturi pe care vi le-am dat.

Pentru ca sa luati feribotul de pa coasta pana in Thasos, aveti doua variante : Keramoti sau Kavala.

Mai avantajos este cel din Keramoti pentru ca are traseul mai scurt si deci este mai ieftin fata de cel din Kavala. Este preferabil sa parcurgeti o distanta mai mare cu masina, decat sa alegeti un traseu mai lung al feribotului.

Comparativ ca taxe de feribot avem asa :

Keramoti - Limenas : 3 € / pers adult iar pentru copii intre 5 si 10 ani - 1,5 €. Pentru auto cu o lungime de pana in 4,25m = 16 €. Peste 4,25m platiti 20 €. Peste 4,25m se incadreaza cam toate masinile 4X4 si mai toate minivan-urile.

In cazul dvs, pentru un autoturism + 2 persoane, dus-intors 44 €.

Kavala – Prinos : 4,7 € / pers adult, pentru copii intre 5 si 10 ani avem 2,4 €. Pentru auto cu o lungime de pana in 4,25m = 19 €. Peste 4,25m platiti 24 €.

In cazul dvs, pentru un autoturism + 2 persoane, dus-intors 56,8 €.

Pret carburant astazi, 29.04.2015

Romania – Benzina 1,28 € / Motorina 1,27 €

Bulgaria – Benzina 1,12 € / Motorina 1,16 €

Grecia – Benzina 1,56 € / Motorina 1,25 €

Diferentele de preturi mai mult ca sigur se vor pastra si pentru lunile iunie – iulie, atunci cand veti face deplasarea in Thassos.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (5 voturi)

alexandru1988GD5r[29.04.15 15:56]

@elena18bz - Buna Elena,

Sunt atat de multe post-uri cu plajele din Thassos de cred ca s-a detaliat inclusiv de pietrele existente de acolo.

Citeste post-urile de pe forumuri.

Singura plaja pentru"pitici" este GoldenBeach-ul, chiar daca apa nu exceleaza prin curatenie si este mega full, partea de vest a plajei este decenta.

Eu ti-as recomanda partea de Vest a INSULEI! si ca o idee de cazare"Studio Anny", are o plaja la maxim 100m de pensiune, o plaja linistita si fara mai mult de 10persoane pe ea.

Daca vei opta pentru GoldenBeach, vei avea un soc sa descoperi o Mamaia 2015, plina de romani needucati si cu o apa nu tocmai ok.

Parerea mea, scurt pe 2:Alege partea de vest a insulei pentru cazare, ai plaje si la 2min de mers pe jos pt piticul, iar cand vreti sa folositi masina si sa mergeti si la alte plaje mai pentru voi (cu apa putin mai adanca dar limpede de vezi la 10m), optati pentru plajele Agios Ioanis, Glyfalda, etc..., plaje, destul de usor de accesat din partea de vest a insulei.

Bafta!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

olteanul2010PA11r[29.04.15 16:05]

Sunt de acord in totalitate cu Carmen Ion. Adica pt. plaje alegeti Skala Sotiros. As mai adauga ca in Limenaria am vazut cele mai mici preturi la taverne probabil datorita concurentei (nr.mare de taverne) si hotelurilor si vilelor cu grad de confort mai scazut. Nici noi chiar daca copii nostri sunt mari si numai merg cu noi in concediu nu suntem adepti de a colinda in fiecare zi alta plaje. Cei drept ca dupa 2 concedii in Thassos am vazut aproape toate plajele importante dar nu am facut plaje pe toate plajele vizitate.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

vega06PR5r[29.04.15 16:25]

@elena18bz

Iar in privinta plajelor din Thassos, subscriu colegilor de mai sus. Cele mai bune 2 plaje le gasiti in zona Skala Potamia, fapt care face ca aceasta zona sa fie si ceva mai scumpa decat restul insulei.

Aveti aici asa:

1. Plaja Golden Beach - Plaja de Aur, care se intinde pe aproximativ 1 km, fiind situata intre doua sate, Skala Potamia si Skala Panagia. Plaja este si suficient de lata astfel incat sezlongurile si umbrelutele nu sunt inghesuite. Nisip fin, te duci destul de mult spre larg inainte sa se adanceasca apa. E un loc bun pentru plaja si pentru copii.

2. Plaja Paradise Beach - Plaja Paradisului. Aici ne-a placut noua cel mai mult dintre toate plajele vazute. Larga, nisip fin, apa se adanceste lin si pe o distanta considerabila, perfecta pentru copii mici si ca pozitionare eu o vad peste celelalte plaje, avand in larg si o insula (care se integreaza superb in peisaj) si mai avem si posibilitati de explorare a falezei de piatra, o frumusete daca ne saturam de plaja. La oarecare distanta de plaja in partea stanga dupa niste lespezi masive de piatra se practica nudismul, asadar daca ajungeti aici, atentie cu copilul...

Daca va veti hotari sa le vizitati, in nici un caz nu va fi o pierdere de timp

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3501 PMA (8 voturi)

crismisPOS112r[29.04.15 16:57]

Categoric, Skala Sotiros. Puteti sa va uitati la cazari si la Skala Maries (intre cele 2 mentionate de tine). E un satuc linistit, dispus in jurul unui golf fabulos, iar in localitate aveti nu mai putin de 3 plaje, dintre care cea din sud, la iesirea spre Limenaria e excelenta pt copii mici (nisip fin, apa care se adanceste f. lent etc).

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

elena18bzJRAUTOR SOL1r[29.04.15 19:46]

Multumesc mult pentru informatiile oferite. Acum suntem lamuriti in privinta plajei asa ca o sa anulez rezervarea facuta in Limenaria.

O seara frumoasa!


mikulisGD6r[29.04.15 19:53]

@elena18bz - Buna, nu recomand nici eu Limenaria pentru plaja, o palma daca pot spune asa de nisip in rest pietre, multe, pe deasupra se lucreaza la indiguire, este si port, deci cum nu se poate mai bine. Daca mergi fix 5 minute m ai spre est ai sa gasesti statiunea mica numita Pefkari, vezi aici impresii, care se leaga printr-o mica plimbare, aprox 5-10minute la pas de voie de renumita statiune Potos, unde vei gasi multe taverne, magazinase, kioskuri, piata, brutarie, minimarket, etc etc.

Ca si plaja si apa statiunea Pefkari intruneste ambele conditii insa mie mi-a placut enorm Plaja Golden Beach care nu este departe de Pefkari. Paradise Beach este frumoasa, corect, are apa mica pana departe, nisip fin, destul de lata, dar sezlonguri foarte inghesuite, in cazul in care vrei sa stai la sezlong, accesul este dificil, se coboara destul de abrupt, preturi mai mari.

Eu unul m-as caza direct la vila de pe plaja Golden Beach!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

ebirsanPA24r[29.04.15 20:55]

Plajele din west or fi (unele dintre ele) cu nisip si intrare lina in apa, dar sunt mai mult decât anoste pentru specificul grecesc.

Plajă cu nisip fin si intrare lină în apă este câtă vrei de la Vadu și până la Eforie Sud si de la Balcik până la Burgas.

Dacă tot transportați "piticul" 1500 km (dus-intors) până în Thassos, ce mai contează încă 10-20 km/zi cu mașina spre o altă plajă.

Ascultati sfaturile de mai sus si orientați-vă măcar către Skalele de pe partea de est a insulei. Asta dacă vreți să simțiți că a meritat drumul până în Thassos și să aibă si "piticul" o primă amintire corectă despre ce înseamnă litoralul grecesc.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (3 voturi)

calatorulPA12r[30.04.15 08:47]

@elena18bz - Ca de obicei ebarsan are din nou dreptate, am spus/o si eu despre plajele din Thassos, dar fiecare isi calculeaza vacanta cum crede. Am patit/o si eu acum zece ani in Halkidiki, am rezervat la o pensiune pe Sithonia care avea o plaja ingrozitoare, cu stanci, bolovani si arici de mare, m/am injurat ca am facut 1.000 de km ca sa gasesc o asemenea mare nasoala. Noroc ca ne/am reorganizat si am gasit repede plaje frumoase prin imprejurimi, dar faceam zilnic drumul cu masina.

In Thassos nu e nevoie sa umblati zilnic, insula este o destinatie foarte agreabila, comoda si mai ieftina ca altele, usor de ajuns si cu locuri frumoase. Atentie ca are localitati cu nume asemanatoare, de ex. Panaghia si POtamia sunt 2 sate pe munte, nu va recomand cazare acolo ca la Busteni, ci in statiunile litorale similare, Skala Panaghia sau Skala Potamia unde puteti gasi o cazare buna la un pret rezonabil, ca sa va bucurati de o plaja frumoasa. Va recomand dupa ce ajungeti sa verificati plaja pana gasiti locurile cele mai frumoase si apoi sa va asezati undeva. Repet constatarea ca Skala Potamia este intinsa pe o campie printre livezi si stuf, iar Skala Panaghia urca pe poala muntelui Ipsarion pe o panta abrupta dar ofera privelisti minunate din balconul camerelor, daca sunt cu fatza la mare. Si nu uitati, pentru ferryboat mergeti pana la Keramoti, de unde pleaca vapoare la jumatate de ora pana seara tarziu la 20.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

ebirsanPA24r[30.04.15 09:02]

Uitasem de aricii de mare din Thassos. E adevarat ca nu am fost pe plaje cu nisip in apa (pt ca nu asta cautam) dar spre deosebire de insulele ionice, Thassos are o mare concentratie de arici de mare.

Ca urmare incaltari de apa ar fi oricum obligatorii pt toata familia si la 3 ani nu cred ca veti lăsa copilul singur in apa chiar si cu vestă de salvare pe el.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (2 voturi)

tiberiu devaJR1r[30.04.15 11:23]

@elena18bz -

Daca ai de optat intre cele doua statiuni (referitor la plaja) iti recomand Skala Sotiros.

Dupa cum am vazut intr-o postare, ai renuntat la Limenaria si ai facut bine.

Totusi, daca nu esti constransa de transport si cazare, iti recomand plajele de pe cealalta parte a insulei - Golden Beach, etc... Au plajele mai late si cu mult nisip fin iar intrarea in mare e foarte lina, poti inainta si 50 m si apa sa ajunga doar la 60-70 cm.

Insula are aproximativ 100 km ca circumferinta, deci chiar daca te cazezi in Skala Sotiros nu trebuie sa strabati mai mult de jumatate din insula pentru a ajunge pe partea cealalta si a te putea bucura de plajele superbe de acolo si de a avea ocazia sa vezi si celalate statiuni cu magazinele si tavernele lor.

Thassos este o insula superba, ieftina si accesibila si e pacat sa nu o vizitezi cat mai mult (pe cat posibil).

Concediu placut!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

Dogaru AncaSV1r[07.05.15 10:08]

Hey,

Daca ai la dispozitie o masina mergi in vizita la Marble Beach! Este absolut superba. Apa este f limpede si bucatele de marmura fina tin locul nisipului. Chiar ar fi pacat sa o ratezi.

Eu am fost cazata in localitatea Skála Rachoníou. Plaja era minunata si avea o priveliste deosebita. Astfel nu am simtit nevoia sa vizitez mai multe locuri.

Este mai complicat cu un piticel, insa ar trebui sa vedeti si Giola. Este speciala, si f rar intalnita!

Fiind o insulita destul de mica totusi, noi am vizitat obiectivele intre mesele de la all inclusive. Deci distanta va permite.

Distractie frumoasa!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

ebirsanPA24r[07.05.15 10:39]

Dogaru AncaSV1r[07.05.15 10:43]

M-as bucura sa fie vorba doar de multumiri. Desi le-am vizitat anul trecut, nu cred ca si-au pierdut farmecul. Have fun!


ebirsanPA24r[07.05.15 10:59]

@Dogaru Anca - cu siguranta NU și-au pierdut eventualul farmec, dar nici praful, aglomerația și lipsa oricărei amenajări (poate totuși au golit între timp maxi-tomberoanele de gunoi).

- vizitat iulie 2014.

- noi am coborât cu mașina până la aplecătoarea-bar de la Giola (+37C si toată lumea urca pe jos până în vf. dealului unde aveau mașinile parcate).

Ori cum BRAVO grecilor că au introdus aceste destinații în ghiduri ca un MUST SEE pt. Thassos și turiștii fac coadă (la propriu) ca să le viziteze. Din păcate noi doar cu DRACULA am reușit să avem un success cât de cât similar și slavă Domnului avem în tară locuri cu adevărat minunate față de Giola și Marble Beach.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

theo63GD6r[19.05.15 16:29]

@vega06 - Pe pagina oficiala a Thassos Ferries pretul pentru un adult este de 3,5 euro, deci se poate ca in sezon sa avem ceva surprize mai ales ca Grecia trece printr-o perioada cam naspa.


vega06PR5r[28.05.15 13:37]

@theo63 -

Da. Corect. Multumesc pentru update si scuze pentru raspunsul intarziat

Vad ca au mai pus juma’ de euro de persoana adulta, insa doar la feryboat-ului Keramoti - Limenas, celelalte tarife ramanand la fel .

Asta va ridica pretul cu 2 € per total la o calatorie dus intors. N-ar fi mare lucru, doar sa nu le vina ceva idei sa umble pana-n vara si la celelalte tarife...

Pentru conformitate, avem aici pagina oficiala si orarul ferryboat-ului Keramoti - Limenas si, Kavala - Prinos :

thassos-ferries.gr/romania.html

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (6 voturi)

vega06PR5r[28.05.15 13:40]

Si ca sa fim la zi, facem corecturile tarifelor ferryboat-ului spre Thassos :

Keramoti - Limenas : 3,5 € / pers adult iar pentru copii intre 5 si 10 ani - 1,5 €. Pentru auto cu o lungime de pana in 4,25m = 16 €. Peste 4,25m platiti 20 €. Peste 4,25m se incadreaza cam toate masinile 4X4 si mai toate minivan-urile.

Asadar, pentru un autoturism + 2 persoane, dus-intors 46 €.

Cum ziceam, Kavala - Prinos a ramas la fel : 4,7 € / pers adult, pentru copii intre 5 si 10 ani avem 2,4 €. Pentru auto cu o lungime de pana in 4,25m = 19 €. Peste 4,25m platiti 24 €.

Deci autoturism + 2 persoane, dus-intors 56,8 €.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (6 voturi)

Liviu PandeleJR1r[29.05.15 11:16]

@elena18bz - Skala Sotiros


ebirsanPA24r[29.05.15 11:51]

Revenind la intrebarea initiala.

Exista plaja in Skala Sotiros? Sau ce există se poate numi plajă?

Mai ales pentru ca nu vreti sa va deplasati cu masina (daca nu o faceti ziua, banuiesc ca atât mai putin va fi seara) singura optiune ramâne Limenaria, mai ales pt. optiunile de plimbare pe care le aveti seara.

Daca stati in Limenaria si nu o sa va placa plaja de acolo, va sugerez sa mergeti 3,5 km mai la vest pe plaja de la Tripiti.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

theo63GD6r[29.05.15 17:56]

@vega06 - Salutare, pace si prietenie intre popoare! Se spune ca "cine cauta gaseste", ce si cum asta este alta poveste! Am gasit o alta companie care face legatura intre Keramoti si Limenas, se numeste ANETH, au "barcile" albastre si pe ele scrie ANEO, O-ul taiat cu linie orizontala iar preturile sunt : 3 euro pentru un adult, 10 euro pentru autovehicul. Desi sincer sa fiu odata ajuns in Keramoti, dupa atata drum si oboseala, nu stau sa astept "barca" albastra cand cea rosie este gata de plecare. Calculul, in cazul meu, 3x3+10=19 cu ANETH, 3,5x3+16=26,5 cu Thassos Ferries, deci dus intors 15 euro. Nu este o suma dar mai bine bere de 15 euro decat sa-i dam la traversare. Pentru initiatorul acestui fir de discutie am propunerea numita Potos, este aproape de locul lor de cazare si este o plaja superba.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 699 PMA (2 voturi)

  • AFIȘATE rsp [1-30] — din total 37 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.27040696144104 sec
    ecranul dvs: 1 x 1