ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 20.03.2018
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Galați
ÎNSCRIS: 27.07.12
STATUS: TITAN
DATE SEJUR
FEB-2018
DURATA: 2 nopți
familie cu copii
PREȚ SEJUR 232 euro ?
FĂRĂ transport
REGIM MASĂ MD
"ECHIPA" A INCLUS:
3 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
60.00%
Către satisfăcător
CAZARE [camere etc]:
60.00%
Către satisfăcător
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ

NOTA MEDIE REZULTATĂ
75.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Douskos Guesthouse [Hydra Town, ins. Hydra](încă) NECLASIFICATĂ

NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă; — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Din categoria „La pomul lăudat... ”

TIPĂREȘTE URM de aici

Vă spun de la bun început că de data asta n-am prea nimerit-o cu cazarea din Hydra. Știu, veți fi dezamăgiți, dar vă asigur că nu mai mult decât am fost eu! :) O să încerc totuși s-o prezint cât se poate de obiectiv. Nu de alta, dar alți turiști au fost maxim de încântați de ea, poate patronul (sau cine o fi fost nenea cu care am interacționat) o fi avut o perioadă mai proastă, poate am avut noi ghinion...

Pe booking avea nota 9,2 când am ales-o, că doar de-aia am ales-o (după comentariul meu, a scăzut cu o sutime). Amplasare perfectă, aproape în port, preț... „accesibil”, să-l numim. Oricum, mai scump decât minunea de apartament din buricul Atenei, dar se știe că Hydra e o destinație exclusivistă... Ei, merităm și noi o aroganță de-astea din când în când, nu?!

Douskos Guesthouse îi spune stabilimentului cu pricina și am rezervat aici suită junior cu balcon și cu mic-dejun inclus (n-am ținut neapărat, dar varianta fără nu era disponibilă) pentru 3 persoane și pentru 2 nopți, la prețul total de 232 euro. Am primit curând un mail cu mulțumiri și cu promisiunea că vom fi bine-veniți, ceea ce mi s-a părut drăguț din partea lor. Și cam asta a fost tot în materie de comunicare prealabilă... Pentru a nu știu câta oară, nu mă învăț minte să arunc buzduganul înainte de a sosi și îmi asum această vină! Poetă, ce vreți?! :)

V-am povestit în articolul anterior despre peripețiile transferului Pireu-Hydra, despre ferry de dimineață anulat din cauza ploii și despre cum am străbătut noi cu taxiul o parte din Peloponez până în micuțul port Metochi, de unde am reușit să luăm „barca de navetiști” și să acostăm în sfârșit pe insula visurilor mele! Ploaia se oprise de mult, ba chiar cerul se limpezise pe alocuri, marea fremăta liniștită încorsetată între diguri, se prefigura un apus maiestuos... Așa că abia așteptam să ne cazăm și să luăm locul la picior un picuț; ce-i drept, burticile noastre se cam răzvrătiseră auzind de un așa plan, își cereau și ele drepturile, dar le-am șoptit printre dinți: „Sssst! Materialistelor! Mai răbdați!”

Localizasem deja de mult pe hartă pensiunea noastră, aș fi putut ajunge la ea cu ochii închiși: chiar în spatele bisericii cu turn din port, Kimissi Theotokou. Vecin cu cabinetul dentar al insulei și având la parter unul dintre cele mai mari supermarketuri, hotelul Douskos (cum se auto-intitulează la fața locului) ne aștepta! O clădire albă cu etaj, cu obloane gri de lemn la ferestre, cu o dantelărie metalică superbă pe post de balcon... Am dibuit intrarea chiar lângă cea a magazinului, în stânga. Dar... surpriză! Ușa ferecată bine! Alături, un număr de telefon; l-am format, însă telefonul se auzea sunând înăuntru și nu părea să aibă cine să răspundă la el! Repetarăm operațiunea de câteva ori - idem!

Studiind rezervarea de pe booking, am remarcat că aici era oferit un alt număr, ce părea a fi de mobil. Sunarăm și la ăsta și întră căsuța vocală. Lăsarăm un mesaj: „Noi suntem, venirăm! Hai de deschideți!” Ne mai foirăm în sus, ne mai foirăm în jos... parcă nu ne venea să părăsim incinta, poate apare ăl' cu cheia... După vreo juma' de oră mă sună „mobilul”: „M-ai căutat.” „Zi să mori tu...” (Evident, m-am exprimat în alți termeni, ca o doamnă ce sunt.) „Da, te-am căutat, că - ce să vezi?! - ajunserăm! Reservation... booking... remember?” „Aaaaaaa! Booking! În două'j' de minute sunt acolo!” „Oho-ho! Take your time! Dacă te teleportai, era o treabă, da' așa... Hai că noi mergem să mâncăm și tu ne aștepți frumușel la pensiune! Da?!” (Burticile noastre au pornit a țopăi și a bate din palme!)

După vreo oră și ceva, când ne-am întors de la masă, am găsit ușa larg deschisă și un nene între două vârste care ne aștepta la micuța recepție din hol. „Ați venit prin Metochi?” „Cum ai ghicit?” (Din nou limbaj elevat, nu vă crizați; eu doar vă traduc...) „Știam că s-a anulat ferry de dimineață și m-am gândit că nu mai veniți.” („... și uite-așa mă capăt cu 230 de euroi fără să mișc un deget!” - am continuat eu în gând) Țeapă, na! Când m-o opri pe mine o amărâtă de ploaie, atunci să te minunezi!

Pensiunea are 5-6 camere și toate sunt la etaj, unde se ajunge pe niște scări de lemn, ce pleacă din holul recepției. Noi am primit camera nr. 2, domnul de la recepție ne-a însoțit să ne-o prezinte. Că e spațioasă știam deja de pe booking (35 mp), dar că e și înaltă, nu știam; conac adevărat, de negustor grec din vremuri vechi, de! N-au fost prea multe de prezentat, așa că Tati și Istețica au rămas să se instaleze, iar eu am coborât cu nenea din nou la recepție... pentru chestiuni mai prozaice.

Mi-a copiat datele din buletin într-un registru, apoi am fost rugată să achit cazarea. Am scos cardul și i l-am prezentat împreună cu cel mai frumos surâs de care sunt în stare; nenea s-a cam umbrit (presimțisem asta! era mica mea răzbunare) și chiar a oftat: „Aș fi preferat cash, dar dacă nu se poate, e bine și cu cardul!” Eram hotărâtă să nu cedez, la condițiile rezervării scria clar că se acceptă cardurile. Ceea ce s-a și întâmplat, desigur.

What about breakfast?!” am întrebat în final, căci nenea nu părea să fie dornic să-mi mai împărtășească alte amănunte. Am convenit ca ora 9 să fie dedicată acestui scop a doua zi dimineață (a fost o mică negociere, eu aș fi vrut mai devreme, el mai târziu, dar am cedat în final știind că am doi somnoroși în camera de la etaj). I-am comunicat și faptul că în ultima zi aveam să plecăm cu ferry de 7, deci cum facem cu micul dejun atunci? „We'll see!” a fost răspunsul pe care l-am primit. Despre obiectivele turistice de pe insulă n-avea rost să mai întreb, venisem cu lecțiile făcute și oricum nici interlocutorul meu nu părea dornic să continue conversația.

Așa că am urcat în cameră, sperând că Tati și Istețica n-au răvășit totul, să apuc să fac și eu niște poze întru AFA. Mărișoară camera, vă spusei; deși avea oleacă de mobilă, tot mai rămânea de-un mic ring de dans! Cel puțin pentru noi trei! Ceea ce n-ar fi fost rău să facem, poate ne mai încălzeam... Căci da, mai mult de douăj' de grade nu cred să fi fost înăuntru! Dacă de obicei ne bucurăm direct proporțional cu dimensiunile camerei, de data asta ne-am întristat când am remarcat ce departe era tavanul și cât volum de aer trebuia să încălzească aparatul de aer condiționat pe care Tati deja îl pusese în funcțiune!...

Cât despre mobiler și dotări, acestea au fost următoarele: un pat dublu cu baldachin (saltea excepțională, lenjerie albă de bumbac, curată și frumos mirositoare, câte două perne pe cap de locuitor, cuvertură și - bonus - o pătură pufoasă ce avea să-și dovedească utilitatea cu vârf și îndesat; noptiere de-o parte și de alta și câte o aplică deasupra, pe perete, în loc de veioză), încă un pat simplu asemănător echipat, birouaș cu oglindă și scaun chiar în stânga ușii de la intrare, apoi un dulap generos cu uși culisante (înăuntru am mai găsit încă o pătură, Istețica a confiscat-o și p-asta, că ea e mai slăbănoagă și mai friguroasă). În dulap am găsit și 2 (?) halate de baie, precum și 2 (?) perechi de papuci de unică folosință.

Pe peretele din față, între cele două ferestre-uși care dau spre balcon, era zona de mâncat, adică o masă și 3 scaune; pe perete, deasupra, TV-ul cu ecran plat. În colțul din dreapta, lângă ușa de la baie, răcitorul (o cană electrică pe el) și chiuveta. Abia în a doua seară aveam să descoperim că dincolo de mască, spațiul de sub chiuvetă era organizat ca un mic dulap cu ustensile de bucătărie: farfurii, cești, pahare, tacâmuri (ceea ce justifică denumirea de studio, aș zice).

Așa cum v-am obișnuit, o să comentez un pic și aspectul cromatic (destul de important pentru mine). Gri, mult gri. La propriu. N-ar fi părut atât de gri dacă era cald în cameră, mă gândesc... Sau poate aș fi ținut minte mai degrabă rozul prăfuit al păturilor pufoase (nuanță pe care o ador!) decât griul mochetei, al ușilor și al draperiilor. Hai, că iar sunt cârcotașă...

Dar cea mai gri și mai rece fuse baia, nene! La propriu și la figurat! Un spațiu care te mușcă de părțile descoperite, care te gonește înapoi în cameră - așa l-am perceput. Vara o fi bine, ce să zic, dar dacă ar fi după mine, tot aș schimba culoarea aia sinistră!... În rest, aproape de nereproșat: tron, chiuvetă încastrată într-un blat (pe care era loc suficient să-ți așezi efectele), oglindă, prosoape albe și pufoase (2 pentru fiecare), încă unul (gri) de ieșit după duș, spațiu separat destinat dușului, fără cădiță, fără nimic (nederanjant aspectul). Ce ar fi de cârcotit și aici ar fi că n-am avut niciun fel de consumabile, nici măcar săpun, deși erau instalate dozatoare de săpun lichid și lângă chiuvetă, și la duș. N-a fost bai, că eram dotați. A doua zi le-am găsit totuși umplute, paturile făcute, gunoiul dus. Dacă la finele micului nostru sejur camera se încălzise acceptabil, baia a rămas la fel de înghețată, căci aerul condiționat nu bătea până acolo.

Balconul! Da, am ajuns la partea cea mai frumoasă a cazării noastre, la micuța terasă ce ne-a oferit imaginea spectaculoasă a conacelor de piatră cocoțate pe dealurile din stânga și din dreapta, a turnului bisericii, a acoperișurilor cărămizii și, dincolo de ele, a mării de un indigo incredibil! Din păcate, lățimea terasei nu permite amplasarea vreunui scaun, așa că toate astea nu se pot admira decât stând în picioare, sprijinit de balustrada de fier forjat.

Uitasem să întreb unde se servește micul dejun, dar eram convinsă că trebuie să fie vreo săliță-ceva, aveam s-o dibuim noi! Tocmai ne pregăteam să purcedem întru acest scop, când a bătut cineva la ușă. Era o tânără încărcată cu o tavă mai mare decât ea, plină cu chestii de mâncat. „Breakfast!”, ne-a anunțat ea, în timp ce se îndrepta spre măsuța noastră dintre ferestre. Aha, deci micul dejun la pat, cum ar veni! Ne-a făcut semn să lăsăm ușa deschisă și în curând ne-a mai adus o tavă, apoi ne-a urat poftă bună. Am avut așa: o omletă (cam uleioasă) pe care am împărțit-o, roșii și castraveți, iaurt, pâine, gem și miere la cutiuțe, câte o portocală, suc de portocale din cutie (bleah!), cafea la filtru (bleah! bleah!). N-a fost rău, dar... unde era fresh-ul de portocale despre care citisem în comentariile de pe booking?! Sau prăjiturile de casă?! Bine, să zicem că 3 persoane în extrasezon nu justifică desfășurarea „normală” de forțe...

Dacă primul mic dejun a fost sublim, al doilea a lipsit cu desăvârșire! Gazda noastră n-a mai dat niciun semn de viață; practic am fost de capul nostru în toată pensiunea, aveam două chei, una de la cameră, cealaltă de la ușa de jos. Nu mi-era deloc clar cui vom lăsa cheile la plecare, așa că i-am trimis un mesaj în seara de dinaintea plecării. Mi s-a recomandat să le lăsăm în cameră. Problema era că ușa de la intrare nu stătea închisă pe clanță decât încuiată cu cheia și cum s-o mai încuiem dacă lăsăm cheile în cameră?! A proptit-o Tati cu o piatră, să n-o lăsăm chiar vraiște... Despre micul dejun n-am mai adus vorba, poate dacă aș fi insistat am fi primit câte o portocală și un pachețel de pesmeți, ceea ce nu mă coafa deloc. Mai aveam câte ceva prin bagaj, iar o cafea adevărată nu era greu să găsim (chiar am băut una în port, în timp ce așteptam ferry).

În concluzie: recomand sau nu? Așa cum am comentat și pe booking, cred că Douskos Guesthouse e o locație excelentă de vară. Amplasată perfect, înconjurată de mâncătorii care mai de care, priveliște faină din cameră... Înțeleg că și micul dejun suferă îmbunătățiri semnificative... Dar noi n-am nimerit grozav, trebuie să recunoașteți, și ceea ce m-a deranjat cel mai tare a fost atitudinea proprietarului, care efectiv s-a făcut că uită de noi! În tot cazul, n-a fost deloc o gazdă bună, chiar am avut impresia că l-am deranjat (deși pe bani nu puțini!). Deci dacă e să mergeți vara acolo - da, mergeți! Într-un sezon mai puțin prietenos - doar dacă vorbiți în avans cu nenea și vă promite că vă așteaptă cu ușa descuiată, cu camera încălzită, cu un radiator în baie, cu săpun la duș și, în general, cu ceea ce se cheamă ospitalitate!...

Citește și CONTINUAREA aici

---
Trimis de crismis in 20.03.18 18:49:01
Validat / Publicat: 20.03.18 19:46:07
VIZUALIZĂRI: 1791INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
22 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 65600 PMA (din 50 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest review

  22 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [20.03.18 19:37:59] »

  Mutat în rubrica "Douskos Guesthouse [Hydra Town, ins. Hydra], SARONICE, alte insule" (nou-creată pe sait)

  --

  Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  crismis [20.03.18 19:54:14] »

  @webmasterX: Da, e bine poziționat.

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  webmaster [20.03.18 19:55:00] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  crismis [20.03.18 19:57:23] »

  @webmaster: Mulțumesc!

  krisstinna [20.03.18 20:00:04] »

  @crismis: Cu excepția băii, mie mi-a plăcut

  Mai găsești și greci ciufuți, poate in sezon o fi mai amabil.

  mishu [20.03.18 20:01:48] »

  @crismis: Speram sa dau primul vot dar mi-a luat fata Cornel, ce sa-i faci, sunt momente cand dai Cezarului ce-i al Cezarului. Cred ca ai mare dreptate, probabil ca vara nu-i ca iarna ca sa aproape citam un clasic in viata.

  Acum nu se pune problema de a fi carcotasi, dar incercam sa privim obiectivi atat cat putem noi, avand in vedere ca suntem atat de diferiti ce bine, ca altfel ar fi fost monton).

  Cred ca daca atitudinea lui ar fi fost una pozitiva ai fi trecut altfel peste micile neplaceri, caci vorba dulce, mult aduce, o vorba buna face mult.

  Spre "norocul" meu ieri am experimentat si eu o cazare in Munchen, si pe care o si pun azi pe site, deoarece ce nebun mort de oboseala face poze in camera la ora 1 noaptea, doar un nebun de user AFA.

  M-am bucuat sa citesc articolul atat de repede de la publicare , fata de cele muuulte din urma carora le va veni timpul candva, felicitari, votat cu mare drag.

  crismis [20.03.18 20:17:18] »

  @krisstinna: Și mie mi-a plăcut, mai puțin când ne întorceam seara de pe coclauri și ne zgribuleam în pături. Da, camera e drăguță, vara trebuie să fie perfectă. Poate că și griul băii are o nuanță mai blândă sub razele soarelui...

  @mishu: Precum am zis, atitudinea lu' nenea m-a deranjat cel mai tare. De la început până la sfârșit, adică n-a fost doar o scăpare. S-ar putea să nu fie el cel responsabil de turiști în mod obișnuit, căci în comentariile de pe booking era ridicată în slăvi o doamnă. Poate adevărata proprietară era și ea în concediu (în România, ha, ha!) și l-a lăsat pe Dorel să-i țină locul!

  ghisor [20.03.18 20:28:01] »

  @crismis: Zici ca suntem facuti de-aceeasi mama . Singurele culori (ma rog, o culoare si o non-culoare) care nu-mi plac la interioare sunt gri si negru. Dar eu m-am invatat si fac exercitii de imaginatie cand dau de gri in hoteluri. Scot negrul din gri si ramane totul alb .

  Pana si la faza cu cardul m-am vazut zambind sadic. La fel procedez si eu in Grecia cand nu-mi place cum m-a servit/primit. Mai bine-i injuri de mama decat sa le platesti cu cardul

  crismis [20.03.18 20:54:04] »

  @ghisor: Din moment ce am respirat atâția ani aerul Repubicii Ploiești, e ca și cum am fi făcuți de-o mamă!

  Păi... cash oricum nu mai aveam suficient, dacă lui nenea "nu-i funcționa" POS-ul, trebuia să mă însoțească la bancomat sau să mai vină o dată la locație să-și încaseze plata.

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [20.03.18 21:18:09] »

  @crismis: În linii mari, cazarea e frumoasă, problema cu căldura iarna lasă de dorit mai ales atunci când vine de la aparatul de AC. Am păţit-o şi noi la Salonic, dar atitudinea proprietarului din Hydra cam lasă de dorit, mai ales că preţul nu e mic deloc şi hotelul lui, înţeleg că e cu oareşce pretenţii. Cel puţin faza cu al doilea mic-dejun, e cam jenantă.

  Vara e posibil să aibă un alt comportament, însă cel mai mult mi-a plăcut mica ta răzbunare plătindu-i cu cardul. A meritat-o!

  Frumos povestit chiar şi atunci când mai sunt şi mici nemulţumiri!

  maryka [20.03.18 23:33:28] »

  Păi uite că se mai întâmplă și din astea! Și nu mă refer la locație, căci mi se pare foarte bună, poziționare, totul ok, ci doar la „bunele maniere” turistice ale gazdei. Și oricum putea să găsească altă ~culoare~ pentru baie, ceva mai pastelat... din punctul meu de vedere... cred că nici vara nu e „trăznet”! De micul dejun... nu mai zic, dar poate că și el a plecat în vacanță... nu?

  elviramvio [21.03.18 00:29:26] »

  @crismis:

  Probabil nu era a lui, ținea locul nefiind sezon. Sau merge și așa! Ei, mai dai și de câte o cazare aiurea cum am pățit eu la Zagreb, cu toate comentariile bune și nota de 9.4, la fața locului...

  Yersinia pestis [21.03.18 09:29:07] »

  Ha, asta da, surpriză: toată lumea AFA scrie despre găseala voastră de la Alba Iulia, tu, nu!

  Probabil că aștepți sedimentarea amintirilor și a trăirilor de le-ai avut! Oricum, io-s curios de numa'-numa'că, te cunosc eu, n-ai cum să nu scrii despre ce-o fost acoloșa!

  Revenind la review-ul de tocmai ce mă delectai, iacă, constat cu oarecare mirare că ”ai vorbele la tine” și pe limbajul meu, așa, mai de polițist, al străzii. ”Cu limbaj de cartier... ” vorba unei formații cumva în vogă dar care, mie, nu mi-a plăcut. ”Paraziții” e altceva, BUG... bleac!

  E drept, eu nu aș spune”Să mori tu! ” ci, mult mai rupt din viață: ”Zi să moară mă-ta! ” dar, nah, de când m-am radicalizat A. F. A. am acceptat că trebuie să am un limbaj erbicidat și am procedat, oarecum, în consecință.

  Asta, cu limbajul, nu-nseamnă că nu mi-a plăcut, ba, din contra spui, văd că ești un personaj real, rupt din ”cotidianul zilnic”... hai, băi, glumii, ghilimelele-mi stau martor!

  Deci, altfel spus, citit, votat și bârfit, mission acomplished!

  Ne mai citim, da, adică, mai mult, eu pe tine, că, la mine, mă luă așa, o fârșală. Vreau să fac și eu 5.000.000 și pe urmă, iau o mare pauză!

  Haidi, pa!

  crismis [21.03.18 19:37:12] »

  @irinad&maryka&elviramvio: Mda, se mai întâmplă și de-astea, sunt conștientă, nu m-am necăjit prea tare nici atunci, dar pe măsură ce trece timpul ne distrăm din ce în ce mai tare când ne aducem aminte de astfel de faze. Noi să fim sănătoși!

  @Yersinia pestis: Ei, să știi că s-ar putea să te dezamăgesc și să nu scriu "cum a fost acoloșa", la Alba adicătelea... Păi dacă o făcură alții mai bine decât mine, ce rost mai are?! Nu înseamnă că nu mi-a plăcut maxim, deja sunt dependentă, dovadă că de 4 ani tot semnez condica. Chiar așa, tu când îți faci debutul la bal? Mă treci prima pe carnetul de dans, da?!

  ... Cât despre limbajul mai puțin academic... nu mă stârni, că mai știu de-astea.

  ... Cât despre "fârșeala" de te cuprinse... io zic să-ți bagi mințile-n cap! Cum adică, tu ești om de "decât 5 meleoane"?!!

  elviramvio [21.03.18 20:13:05] »

  @crismis:

  Păi e cel mai bine sa iei necazul asta-n râs! Noi râdem și acum, după 30 de ani, cum am primit fețe de masă în loc de cearșafuri și ne uitam după petele de muștar! 😁😁 Doar că atunci nu era booking, era ce-ți ieșea în drum.

  Zoazore [21.03.18 21:39:09] »

  @crismis: Mda, Grecia iarna...

  Am râs copios la conversația ta cu nenea care s-ar fi bucurat la 232 de Euri. Și eu tot așa aș fi zis!

  Iar baia aia... Plumb-George Bacovia!

  @ghisor a scos negrul și-a făcut-o albă. Eu i-aș pune niște roz.

  Balconul e piesa de rezistență, totuși!

  Yersinia pestis [21.03.18 22:44:50] »

  @crismis: Asta, cu “limbajul academic”... știu că ești din Ploiești, unde s-a inventat șmecheria, dar, iacă, recunosc, m-a surprins abordarea-ți! Normal că-mi plăcu dar nu poci trece peste ineditul situației!

  Altcumva, da’ ce, dom’ne, 5 meleoane, ce, e “câh”?! Că, să mor care te minte, io nu poci mai mult, mă dau bătut! Citesc ce scrieți voi: Grecia, Malta, Planeta Marte... io vin, ca boul, cu mun. Bacău. Clar, nu-i loc pentru mine, io, cu un neuron-doi, voiesc a mă bate cu Zmeul!... ?!

  E clar, nu mai gândesc... m-a călcat acceleratul, oare mor?!

  Acuma, că nu ne citește nimenea, mereu mi-o plăcut despre cum ai povestit tu despre cum o fost pe unde-ai fost, doar că io, ca un gabor de mă aflu , recunosc că nu poci să țîu pasu’, bat în saltea și mă cer la mama... chiar dacă-i moartă de 22 de ani, sau, tocmai de aia ! Poate c-o să bântui noaptea, dar, no problem, noaptea, toate mâțele-s negre .

  crismis [21.03.18 22:51:08] »

  @Yersinia pestis: Iar?! Credeam că-ți trecu! Dar văd că e boală ciclică, nu dau exemple, că nu vreau să se interpreteze! Dac'-ai ști mata câtă lume întrebă de Yersi la Alba (de parcă io aș fi fost mama ta, să știu...)!!!

  @Zao: Merita, nu?! La "Plumb" m-am gândit și io.

  Zoazore [22.03.18 09:33:52] »

  @Yersinia pestis: Vezi daca-i citesti doar pe "grei"? Iote, io nu fui nici in Yalta, nici in Malta, nici in Grecia. Io mai local, asa!

  Las-o mai moale si citeste mai ca mine, de pe-acasa!

  Si Bacaul ce-are, bre? Purici? Ia si scrie de Bacau, ca vin si eu din urma cu Alba Iulia!

  Zoazore [22.03.18 09:36:34] »

  @crismis: Nu-i mai trece! Cica-i cu pronostic rezervat!

  Dar, daca i-ar trece, n-ar mai fi el! Nu stiu cum sa facem sa-l corupem, ca cu mine cica nu vrea sa se vaza! Poate tu sa ai mai mult noroc! Scrie-i o reteta cu doza maxima de Intalnire Anuala AFA!

  Yersinia pestis [22.03.18 11:20:37] »

  @Zoazore: Consideră c-am scos limba la tine! 😛 Da’ de ce, soro, îmi dai “prognostic rezervat “?! Că, io, nu mă sîmțesc ca fiind caz de targă, poate, cel mult, de-o perfuzie mai voluminoasă!

  Iacă, văz io, c-am vedere ageră, folosind pentru a vedea inclusiv ochii de la pulover, că nu prea am subecte de interes, lumea nu cetește ce zîc io , aicișa, neam!

  Păi, în acest caz, mă gândesc la un nou refresh în ceea ce privește reviewurile-mi! Și, conform bunului obicei românesc,ori de câte ori începem ceva, începem c-o pauză. Știi vorba cu “ pauzele lungi și dese-cheia marilor succese ”? Spusă așa, triumfalist ! Ei, iacă, o voi aplica .

  Winston Churchill a spus că cheia succeselor sale a fost economia de energie, adicăt'lea, dacă a trebuit s-alerge - a mers încet, dacă a trebuit să meargă, a stat, când să stea - a dormit.

  Iar io, cine-s io să contrazic o asemenea personalitate?!

  Zic, deci, că ceva timp o să stau, fără să cujet, doar o să stau.(- Ioane, ce faci, mă, bolundule, șezi și cujeți ? - Nu, numa' șed !) . După, de mi-o mai veni cheful, m-apuc de mâzgăleli ‘telectuale. Eventual și pe AFA .

  Io, unul, aș mai sta să-ți scriu că, nah, îs din 8-ul productiv, dar tu, și dacă ai fi liberă, de ce să-ți cherzi timpul cu mine?

  Altcumva, numai de bine! Auzi la ea: “prognostic rezervat “??!! 😛😛😛

  Zoazore [22.03.18 12:05:31] »

  @Yersinia pestis: Findca- mi esti drag si eu te citesc. Te mai citesc si altii, ca d-aia tu esti pretor portocaliu si io doar senatoare verde-nchis.

  Si io-s in 8-ul productiv, dar pentru prieteni dragi imi fac timp

  N-ai fi tu "caz de targa", dar daca te-oi vindeca, te reneg! N-ai mai fi TU!

  Lasa stilu-n pace, asa cum e, ca-i bine! Ne mai destindem si noi, ia cata pauza vrei, dar revino-n forta ca ne lipsesti si-asa, dar sa nu mai fii deloc?

  Si, stii ceva? Vreau sa te vad live cum scoti limba la mine!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  8 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  crismis, elviramvio, ghisor, irinad, maryka, mishu, Yersinia pestis, Zoazore
  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.104694843292 sec
  ecranul dvs: 1 x 1