Solicitare CMR / TURCIAPINNED

ÎN DIRECT - „live” din Turcia!

Trimisă în 21.06.20 14:09
autor Admin [Timisoara]
» VIZUALIZĂRI: 111796

Turcia... nu stă la fel de bine precum Grecia sau Cipru, din punct de vedere al libertății de deplasare, ori al numărului actual al cazurilor de COVID, de exemplu

Cu toate acestea, din informațiile mele sunt deja turiști români în Turcia -- granițele au fost deja deschise pentru tranzitul AUTO; în viitorul apropiat este posibilă și reluarea zborurilor

Dacă sunteți pe drum, ori dacă sunteți deja acolo - scrieți-ne, aici, pe scurt, cum e; foarte mulți oameni și-ar dori să-și poată face și anul acesta concediul pe acolo.


  • PERIOADA: - -- NOPŢI CAZARE: -
  • BUGET: - -- TRANSPORT: -
  • ADULŢI: -

Răspunsuri — pag 28 / 45

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA81r[17.09.21 12:46]

@artemisa24:

stiu asta dar acum ei zic ca nu mai merge plata direct la sofer si ca trebuie activat acel card prin introducerea acelui cod HES.

Asta cu cardul o fi valabilă în oraşe gen Istanbul, unde şi înainte de pandemie se foloseau carduri de transport, dar nu în staţiuni mititele cum este Lara.

Cred că se face prea mult tam tam cu codul ăsta HES, care îţi va trebui doar la hotel şi la intrarea în mall-uri.

Nu-ţi mai face atâtea griji şi bucură-te de vacanţă.

Ha, sincera sa fiu, nu prea am incredere nici in soferii de taxi turci...

Cu taxiul chiar nu am circulat în Turcia. M-am urcat o singură dată într-un taxi în Istanbul, voiam să ne ţinem după el pentru a ajunge la hotel, mai mult am stat decât am mers vreo trei minute şi am coborât după ce mi-a explicat că este "cok traffic" şi fără să-mi ceară vreun ban. Omul a fost corect.

În staţiuni taxiurile au preţuri fixe afişate, funcţie de unde vrei să mergi şi la ce hotel te întorci.

Mai ciudată a fost plimbarea cu taxiul anul acesta în Tunisia. M-a enervat că şoferul nu purta mască şi când l-am întrebat de ce nu poartă, mi-a răspuns că el este vaccinat şi că oricum nu crede în covid. La fel erau şi ceilalţi şoferi în căutare de clienţi la poarta resortului. Şi noi eram vaccinaţi, dar purtam măşti cu patru straturi, chiar dacă leşinam de cald . Iar Tunisia se afla atunci pe lista galbenă, la scurt timp trecând pe lista roşie ca urmare a creşterii numărului de cazuri.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3500 PMA (5 voturi)

artemisa24PA12r[17.09.21 15:52]

Da, cred ca exagereaza dar in Side am circulat numai cu dolmusul si ne lua din zbor ???????? si nici ei nu prea purtau masca iar codul HES l-au cerut doar la intrarea in Nova Mall si nici atunci foarte hotarat ????

"Nu-ţi mai face atâtea griji şi bucură-te de vacanţă"... dar trebuie sa ma stresez si eu putin, nu? ???? mai bine inainte decat la fata locului... ????

Multumesc, nicole

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

YodaPA16r[17.09.21 20:07]

@artemisa24: Cred ca atunci cand cumperi cardul de calatorie trebuie sa prezinti codul HES, pe care vanzatorul il inscrie cumva pe cardul de calatorie. Cum acel card de calatorie se vinde de la un magazin, e treaba vanzatorului sa o faca.

In rest, eu am sunt de ieri in Turcia si sunt deja cazat la al doilea hotel si in afara de intrarea in mallul Erasta din Edirne, nu mi-a cerut nimeni HES-ul. Mie mi l-a scanat, la sotie nici macar nu a vrut sa-l vada, i-a facut semn cu lehamite sa treaca.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

artemisa24PA12r[17.09.21 21:16]

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA81r[18.09.21 10:21]

@Yoda:

sunt de ieri in Turcia si sunt deja cazat la al doilea hotel si in afara de intrarea in mallul Erasta din Edirne, nu mi-a cerut nimeni HES-ul. Mie mi l-a scanat, la sotie nici macar nu a vrut sa-l vada, i-a facut semn cu lehamite sa treaca.

Exact cum bănuiam. Nu se agită turcii prea tare cu codul ăsta.

Dacă prima oprire ai făcut-o la Edirne, cred că ai mai făcut o a doua intermediară până să ajungi în Side, probabil azi .

Vacanţă plăcută şi să ne povesteşti!

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

nrs †SE42r[18.09.21 10:31]

cred ca eram dubios rau de mi-au cerut HESul la cazare in 80% din cazuri, la mall si delfinariu intradevar scanau un HES din cele trei, chiar la Novada pt ca nu le aveam in mana pana sa le scoatem din rucsac ne-au intrebat de unde suntem si au zis ok, dar cum intretimp le gasisem au si scanat unul

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA81r[18.09.21 16:05]

@nrs:

cred ca eram dubios rau de mi-au cerut HESul la cazare in 80% din cazuri

Aha... deci se verifică în funcţie de faţa omului

Sper să nu par la fel de suspectă ca tine şi să scap de scanări fără număr

Codul HES l-ai avut printat sau l-ai descărcat în telefon?

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

nrs †SE42r[18.09.21 16:50]

baiat prevazator l-am avut printat in cate 2 exemplare o data unde tineam rezervarile, o data era in rucsacul lui mami, cu toate astea la delfinariu nu l-am luat asa ca a trebuit sa il caut prin mailuri unde il pusesem ca sa il pot printa

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

YodaPA16r[18.09.21 19:03]

@nicole33:

Exact cum bănuiam. Nu se agită turcii prea tare cu codul ăsta. Dacă prima oprire ai făcut-o la Edirne, cred că ai mai făcut o a doua intermediară până să ajungi în Side, probabil azi. Vacanţă plăcută şi să ne povesteşti!

Da, asa s-a intamplat: prima oprire a fost la Edirne, a doua la Afyon, de azi la pranz suntem la Side si ne bucuram de apa si soare. Doar la hotelul din Side mi-a cerut sa completez un formular legat de virusul chinezesc si acolo a trebuit sa scriu si codul HES. In rest, nu l-a cerut nimeni sa-l vada. Noi l-am tiparit si pe hartie si l-am impaturit, sa-l avem in pasaport, iar daca il vedeau acolo, il dadeau la o parte. Nu a fost nimeni interesat. Probabil ca verifică în funcţie de faţa omului...

Inteleg ca o sa ajungi in curand in Turcia, asa ca iti urez drum bun si vacanta frumoasa!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2450 PMA (4 voturi)

YodaPA16r[18.09.21 19:14]

Ca si informatii legate de drum, la mine a fost cam asa:

1. Vama Giurgiu - Ruse: timp de asteptare zero, atat la taxa de pod, cat si la control acte. Am fost singura masina, aproape ca nu am oprit.

2. Vama Hamzabeyli: la bulgari am pierdut cam o ora si jumatate, in principal la controlul actelor. De fapt, nu controlau nimic, nu au facut nimica nimicuta*, nici pe sensul nostru, nici pe celalalt. Dupa o vreme, au inceput sa miste, dar la relanti. Cand am ajuns eu la coada, aveam vreo 20 de masini in fata. Cand am trecut de bulgari, cred ca erau mai mult de 35 masini in spatele meu.

Dupa ce am trecut de bulgari, la turci a mers foarte repede. Pe sensul de intrare in BG, pe langa ca se facuse coada de vreo 40 de masini, incepuse sa le faca control la bagaje.

Coada foarte lunga de TIR-uri in Turcia, doar vreo 10 in BG.

* De fapt, eu aveam niste presupuneri a propos de ce faceau ei, dar nu pot sa scriu aici.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

YodaPA16r[26.09.21 14:21]

Acum sunt in Turcia şi în cateva zile urmeaza să plec înapoi spre ţară. Intenţionăm ca înainte de a intra in România să mai stăm o noapte în Bulgaria, la Arbanaşi. Şi eu şi soţia suntem vaccinaţi.

Din câte am citit, dacă vii in Bulgaria dintr-o ţară aflată în zona roşie pentru ei şi vrei să stai acolo, trebuie să fii vaccinat şi să ai şi test PCR negativ, altfel stai în carantină. Dacă vii dintr-o ţară de pe lista verde sau oranj, este suficient să ai certificat de vaccinare (mh.government.bg/media/fi ... 33_en_final.pdf).

O ţară este considerată a fi pe lista oranj dacă nu e nici pe lista verde, nici pe cea roşie (mh.government.bg/media/fi ... r_01-767_en.pdf).

Turcia este în această situaţie, deci înţeleg că este pe lista oranj. Ca urmare, după mintea mea, ne putem opri liniştiţi în Bulgaria, numai cu testul de vaccinare, fără a fi nevoie de test PCR, sau de carantină. Este corectă judecata mea?

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

nrs †SE42r[26.09.21 14:30]

judecata este corecta, dar nu cred ca te intreaba nimeni cand intri in Bulgaria cat ai de gand sa stai. cel putin pe noi nu ne-a intrebat nici cat, nici unde stam nici daca suntem vaccinati. culmea ne-a intrebat in Grecia de vaccin unde si-au dat seama ca vom sta 30 minute

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

codrinGD[26.09.21 15:05]

@Yoda: fiind in tranzit spre Romania, la intrarea in Bulgaria vamesii nu au motive sa solicite certificat de vaccinare sau test PCR iar la iesirea din Bulgaria prin vama Ruse, documentele de calatorie vor fi verificate de vamesii romani la Giurgiu.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

YodaPA16r[02.10.21 20:54]

1. Am trecut astazi la pranz din Turcia in Bulgaria prin vama Hamzabeyli. La turci a mers foarte rapid, n-au controlat nimic, cred ca a durat 10 minute cu totul. La bulgari a durat mai mult, cam 35-40 minute pentru vreo opt masini din fata mea. La noi a mers destul de repede, de data asta nu au mai cotrobait prin bagaje. Le-au verificat superficial si s-au amuzat pe socoteala mea spunand ceva de "rumânschi baştan". Dat fiind ca unul din vamesi vorbea ceva romana, m-am abtinut sa comentez si eu despre "bulgarschi castraveciori" si despre "bulgaristan", dar m-am gandit ca daca ii dau pe cei doi baietasi cap in cap, o sa rada mai cu pofta peste doua saptamani, cand le trece ameteala. Asta i-a facut sa se holbeze tamp la mine, ca rad atat de fericit...

2. La ultimul hotel din TR ne-a cerut si HES-urile.

3. In Istanbul am prins o aglomeratie infernala, asa cum nu ma asteptam sa gasesc sambata dimineata la ora 09:00. A fost si o ploaie puternica, dar cred ca am pierdut cam o ora din cauza aglomeratiei. Cel mai rau a fost in partea asiatica, in zona Gebze, Pendik, Maltepe. Dupa pod, a mai fost aglomeratie in zona Mall of Istanbul.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4200 PMA (6 voturi)

YodaPA16r[07.10.21 14:11]

Am neglijat sa spun despre situatia masurilor de siguranta in Turcia. In general, se respecta mult mai mult decat la noi toate regulile legate de portul mastii si dezinfectare.

La hotelul din Side la care am stat, tot personalul purta mascuta, indiferent daca erau la interior sau la exterior, cu o singura exceptie: cel care impartea prosoapele de plaja. Oricum, asta era un scarbos (singurul din hotel, de altfel).

La intrara in restaurant, era un angajat care ne lua temperatura si ne dadea manusi de unica folosinta, si masti, daca nu aveam noi. Pe fiecare masa era un recipient cu dezinfectant pentru maini si unul in care sa aruncam manusile folosite. Din loc in loc, erau cutii cu manusi. Mancarea ne-o luam singuri, iar manusile si mascuta le dadeam jos dupa ce ajungeam la masa. In general, cam toti turistii respectau aceste reguli. Mai erau unii (in general rusii), care mai fentau, dar erau putini (marea majoritate erau nemti).

In fiecare lift era un recipient automat pentru dezinfectant, si nu era voie sa intre mai mult de patru persoane in cabina. Din nou, nemtii respectau, rusii nu.

In Bulgaria, unde am dormit o noapte, nu respecta nimeni nimic. Mascuta nu purta nimeni, nicaieri, nici la vama, nici la hotel, la restaurant, sau la benzinarie. Bine, cu unele mici exceptii. In general, nu purta nici personalul, nici turistii, iar distantarea era optionala. Existau recipienti cu dezinfectant, dar nu am vazut sa le foloseasca cineva.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4200 PMA (6 voturi)

M'LiviuPA48r[04.04.22 23:23]

Salutare la toți colegii Afa. Vin și eu cu o întrebare la traseul spre Antalya. Anul trecut am folosit varianta Edirne, Gelibolu, Bandirma, Pamukkale Antalya. La întoarcere venind prin Kusadasi, Aliaga Ayvalik. As fi interesat dacă cineva a folosit varianta pornind din Canakkale pe D210 prin Yenice continuând pe D555 și D230 apoi pe autostrada 0-5.

As încerca și aceasta rută și aștept și părerea voastră. Varianta prin Istanbul nu o iau în calcul pentru ca o voi folosii la întoarcere. Mulțumesc!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

nrs †SE42r[05.04.22 07:27]

am fost anul trecut, cred, fix pe traseul despre care vorbesti dar in sens invers. nu recomand drumul. pana la Yenice e ok, dar mai apoi e un drum la care se lucra, a fost o portiune de cateva sute de metri fara asfalt. in plus este foarte virajat si ingust. am scris pe undeva despre aceasta portiune

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

teo68SV1r[05.04.22 07:44]

Traseul prin munti l-am descoperit acum cativa ani, ca o alternativa la drumul de coasta. Inca era intre Yenice si Balya doar un drum ingust, serpuitor, dar splendit. De doi ani au inceput la largire si traseu nou [o postare pe un forum], eu personal l am facut in 2018 venind din IZMIR, atunci nu l as fi recomandat era ff ingust, virajat si prost semnalizat

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

YodaPA16r[10.04.22 11:48]

M-am intors acum cateva zile de la Istanbul. Am facut drumul cu masina, pe traseul binecunoscut, Bucuresti - Ruse - Razgrad - Targoviste - Elhovo - Lesovo - Hamzabeyli - Edirne - Istanbul. Returul a fost pe acelasi drum.

La Giurgiu s-a dat in folosinta drumul expres care ocoleste orasul. Drumul in Bulgaria e bun, cu exceptia portiunii in linie dreapta de dupa Otop si de zona decopertata de la Kotel. Cred ca este Kotel. De asemenea, nu uitati de cele doua cocoase de la Elhovo, mie mi se cam intampla sa uit. In rest drumul a fost bun si foarte liber si la dus si la intors.

La vama la Ruse am pierdut ceva timp la dus, pentru ca nu aveau chef de munca, dar a mers repede la intoarcere. La Hamzabeily a mers foarte repede in ambele sensuri. E drept ca nici nu prea erau masini. La iesirea din Turcia m-au pus sa platesc un fel de amenda de 182,50 lire. N-au putut sa-mi explice pentru ce, mi-au spus doar ca este ceva "trafic" (sper ca nu de persoane) si ca trebuie sa platesc daca vreau sa ies de la ei, asa ca am platit.

Nu ne-a cerut nimeni nimic legat de COVID, doar la intoarcere m-a intrebat vamesul bulgar de unde venim, i-am spus ca din Turcia si nu a mai zis nimic. Nu mai e nevoie de HES in Turcia.

In Turcia nu este obligatorie masca decat in mijloacele de transport in comun, unde marea majoritate poarta mascuta corect. Foarte rar mai sta cate cineva cu ea putin coborata. De asemenea, am vazut ca la Migros multa lume poarta masca, dar nu cred ca e obligatoriu. Cel putin mie nu mi-a facut nimeni observatie cand am mai intrat fara masca.

In rest, benzina Shell V-Power e in jur de 19,10 lire. Apa si mancarea sunt foarte ieftine (de exemplu, o sticla de apa de 1.5 litri e cam 90 bani - 1 leu la benzinarie) si am mai gasit si alte produse ieftine. Produsele de firma sunt insa cam ca la noi. Berea e destul de scumpa, in jur de 7 lei doza.

Un lucru ciudat pe care l-am remarcat, este ca negustorii sunt mult mai putin agresivi. De data asta nu a mai tras nimeni de noi sa intram in magazin, sau sa ne vanda ceva, chiar si cand intrai in magazin si te uitai pe acolo te ignorau. Am vazut in mai multe magazine afise cu "preturile nu sunt negociabile". Asta la magazine mici, din zone comerciale, nu la mall sau la magazine de firma. Nu am inteles ce s-a intamplat cu ei, poate e efectul covidului.

Daca ajungeti prin Cornul de Aur, faceti si un tur prin Galata Port. Merita din plin.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2450 PMA (4 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA81r[10.04.22 16:00]

@Yoda:

La iesirea din Turcia m-au pus sa platesc un fel de amenda de 182,50 lire. N-au putut sa-mi explice pentru ce, mi-au spus doar ca este ceva "trafic" (sper ca nu de persoane) si ca trebuie sa platesc daca vreau sa ies de la ei, asa ca am platit.

Cel mai probabil, amenda este datorată pentru greşeli din vacanţa de toamna trecută, dacă nu ai schimbat între timp maşina . Aşa mi-a explicat mie un turc acum doi ani, că amenzile de circulaţie nu vin mai devreme de 30 zile de la data "comiterii" şi el avea un teanc de plătit

Nu ne-a cerut nimeni nimic legat de COVID, doar la intoarcere m-a intrebat vamesul bulgar de unde venim, i-am spus ca din Turcia si nu a mai zis nimic. Nu mai e nevoie de HES in Turcia.

Absolut previzibil după relaxarea restricţiilor de luna trecută, când nici măştile nu mai sunt obligatorii nici măcar în spaţii închise, chipurile bine ventilate.

Nici anul trecut nu i-a prea interesat HES-ul ăsta, mie fiindu-mi cerut la două hoteluri din patru şi la intrarea într-un mall în aer liber de pe lângă Bodrum. Atât.

In rest, benzina Shell V-Power e in jur de 19,10 lire.

Mai puţin de 6 lei, deci tot mai bine ca la noi .

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

adrianbogdanAU99r[10.04.22 16:26]

@Yoda: Buna! Intrebare, nici la hotel nu v-a cerut codul HES?


YodaPA16r[10.04.22 17:08]

@adrianbogdan: Nu, nici la hotel. De altfel, daca intri pe register. health. gov. tr si completezi datele, nu se mai genereaza codul HES pe document.

Pe site la MAE scrie ca "Începând cu 3 martie 2022 a fost eliminată solicitarea interogării codului HES la intrarea în malluri, centre comerciale, teatre, transport public, cum ar fi autobuze, trenuri, avioane etc. "

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

YodaPA16r[10.04.22 17:11]
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

marian ursuSV1r[10.04.22 17:36]

@Yoda: Bună ziua,

Deci trebuie să pregătesc bani de amendă ????, anul trecut am primit un bliț puternic și viteza era destul de mare


adrianbogdanAU99r[10.04.22 18:09]

@Yoda: Buna!

Începând cu 3 martie 2022 a fost eliminată solicitarea interogării codului HES la intrarea în malluri, centre comerciale, teatre, transport public, cum ar fi autobuze, trenuri, avioane etc.

Am citit si eu asta, nu scrie nimic de hotel, sincer nu am încercat încă să generez codul HES, mai avem câteva zile până la plecare.

Multumim pentru informații.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

M'LiviuPA48r[27.04.22 00:55]

@marian ursu: Da și eu acum când m am întors de la Istanbul am primit amenda în vama 227 lire. Nu am înțeles pentru ce este. Un conațional aflat în fata mea a primit 760 lire. Tipa de la ghișeu scria valoarea pe o hârtie și am văzut. Ei mi au spus ca ceva legat de Ogs deși eu nu am trecut pe acolo... Înclin sa cred ca nu este o amenda veche Probabil este pentru drumul de acum pentru ca am condus o mașină cu, care am întrat în Turcia ultima data în 2020 octombrie.

Următoarele drumuri în Turcia folosind altă mașină.

Voi merge cu ea la„tradus' ' am un prieten turc și voi reveni cu detalii. Toate cele bune!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2450 PMA (4 voturi)

marian ursuSV1r[27.04.22 21:48]

@m liviu: Bună seara, sper să nu fie radar ????


IulianMTJR[28.04.22 06:10]

@m liviu: cel mai probabil ai ieșit de pe autostrada printr-o poarta OGS (en.m.wikipedia.org/wiki/O ... oll_collection)) in loc de HGS (kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/S ... oot/HGSeng.aspx).

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (2 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA81r[02.05.22 00:35]

@m liviu:

Da și eu acum când m am întors de la Istanbul am primit amenda în vama 227 lire. Nu am înțeles pentru ce este..... Ei mi au spus ca ceva legat de Ogs deși eu nu am trecut pe acolo... Înclin sa cred ca nu este o amenda veche Probabil este pentru drumul de acum pentru ca am condus o mașină cu, care am întrat în Turcia ultima data în 2020 octombrie.

Dacă ţi-au spus OGS, atunci despre o trecere prin acele porţi este vorba. Şi nu de acum, ci de la vizita precedentă din 2020.

Chiar dacă ai bani în contul HGS, tot figurezi ca dator la OGS dacă din eroare ai trecut printr-o altă poartă sau numărul maşinii tale a fost citit de altă cameră. Din păcate NU se face compensarea datoriilor între cele două sisteme de plată.

Eu am plătit o amendă de acest gen în octombrie 2020, mi-au spus tot aşa OGS şi nu am avut cu cine mă înţelege acolo în vamă. Abia acasă am înţeles exact pentru ce am dat banii. Greşeala era a noastră că, probabil, nu ne-am încadrat corect la podul FMS din Istanbul unde nu sunt porţi, ci doar o reţea de camere. Habar nu am avut că am comis-o. Datoria era din mai 2018 şi se acumulaseră şi penalizările aferente.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

  • AFIȘATE rsp [811-840] — din total 1333 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.52788090705872 sec
    ecranul dvs: 1 x 1