ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 30.09.2017
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 12.03.11
STATUS: TITAN
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 1 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR 50 eur ?
FĂRĂ transport
REGIM MASĂ MD

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE REZULTATĂ
95.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 45 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

[fb]
TIMP CITIRE: 10 MIN

Un hotel de business bun şi pentru tranzit

TIPĂREȘTE

Adresa hotelului este: Osman Yilmaz Mahallesi Istasyon Caddesi 633 Sokak No:1 Gebze, 41400 Gebze, Turcia.

fesahotel.com

Hotelul Fesa Business 4*, situat în centrul orașului Gebze, a fost alegerea din această toamnă pentru oprirea de o noapte pe drumul de întoarcere din Antalya.

Alegerea hotelului

După şapte ani în care am tot încercat diferite variante de cazare în Izmit, la hoteluri de la două la patru stele, trei vizite la Pasha Palas 4* (în 2011, 2015 şi 2016), una la Teona 3* în 2012 (vezi impresii), una la Rosso 3* în mai 2017 (vezi impresii) şi alta la Seka Park 2* în 2013 (vezi impresii), doream să încerc şi altceva.

După aproape o lună de căutări, lista se redusese la două hoteluri: unul de patru stele în Izmit, care mă tenta datorită notelor foarte bune de pe booking şi unul de patru stele în Gebze, cotat cu 9,1 (superb) pe acelaşi cunoscut site de rezervări.

În final, am ales Fesa Business Hotel 4* din Gebze, pentru poziţionarea foarte bună a acestuia în centrul oraşului şi totodată aproape de D 100, drum pe care intenţionam să-l urmăm şi a doua zi, deoarece intenţionam să trecem din Asia în Europa prin noul tunel pe sub Bosfor.

Am rezervat o cameră dublă deluxe la preţul de 50 euro pe noapte cu mic dejun inclus.

Drumul

Am plecat de la hotelul Susesi Luxury Resort 5* din Belek la ora 10.20, puţin cam tristă la terminarea vacanţei, spre casă pe traseul Belek – Kadriye – Antalya – Burdur – Sandikli – Afyon – Kütahya – Bozüyük – Bilecik – Osmaneli – Sakarya – Izmit – Gebze (704 km) . Drumul a fost ok, pe D 400 cam aglomerat – semn că turismul turcesc îşi revine :), pe D 650 unde este o plăcere să conduci, iar la Sakarya nu am intrat pe autostrada O 4 Ankara – Istanbul, ci am mers pe D 100 până în Gebze, cu o pauză de alimentare cu carburant la un Shell în Sandikli şi o pauză de vreo oră pentru cumpărături în Izmit (deh, vechile obiceiuri nu se schimbă).

Parcarea

La ora 18.50 ajungeam în faţa hotelului Fesa Business din Gebze, ghidaţi perfect de GPS. Parcăm chiar în faţa hotelului în parcarea privată a acestuia. Citisem că hotelul dispune şi de o parcare subterană generoasă, văzusem şi poze cu aceasta, dar, dacă tot erau locuri libere în parcarea exterioară, nu ne-am mai bătut capul să mutăm maşina. Mi-a plăcut faptul că din parcarea subterană se putea urca direct în hotel cu liftul.

Cazarea

M-am prezentat la recepție cu rezervarea de pe booking printată de acasă. Prețul unei camere duble deluxe cu mic dejun a fost de 50 euro pentru o noapte. Am completat formularul de cazare, am prezentat pașapoartele și am primit cardul camerei care îmi fusese repartizată. Am solicitat o cameră cu pat matrimonial, aşa cum rezervasem.

Am urcat până la etajul al optulea cu unul din cele două lifturi noi şi moderne. Găsim imediat camera 1801, deschidem uşa cu cardul, intrăm şi vrem să punem cardul în soclul special pentru a beneficia de electricitate, însă... nimic. Insistăm plasând cardul în toate cele patru variante posibile, apăsăm toate întrerupătoarele din hol, dar fără niciun rezultat. Cobor la recepţie şi explic situaţia. Recepţionerul mă priveşte mirat şi mă trimite înapoi însoţită de un flăcău găsit prin lobby. Evident, nici flăcăul nu a avut mai mult succes decât mine, a căutat telefonul din cameră şi a comunicat recepţionerului rezultatul. Acesta îi spune să pornească televizorul. Incredibil, televizorul chiar a funcţionat, dar camera a rămas cufundată în beznă, iar tipul a ridicat neputincios din umeri. Revin la recepţie solicitând schimbarea camerei şi primesc cardul camerei 1701, aflată un etaj mai jos faţă de prima cameră.

Camera

A doua încercare a fost câştigătoare. Camera 1701 m-a impresionat de la prima vedere. Bine, pe prima nici nu am prea văzut-o :D. Deja păţită, mă apuc să verific că totul funcţionează şi abia apoi îmi recuperez soţul pe care îl lăsasem bombănind pe un fotoliu în lobby-ul confortabil, de parcă eu aş fi fost vinovată că nu aveam curent electric, luăm din maşină şi bagajele pregătite pentru acea noapte şi pentru a doua zi şi urcăm în camera noastră.

Camera arăta mult mai mare decât în pozele de prezentare şi aveam să aflu a doua zi dimineaţă şi de ce: în locul unei duble deluxe cum rezervasem, primisem o suită =)).

Am intrat într-un hol. Pe partea stângă era uşa băii, pe partea dreaptă era dulapul cu două uşi, în care am găsit seiful cu utilizare gratuită, nelipsitul covoraş pentru rugăciuni, o pătură groasă şi câteva umeraşe. Teoretic, trebuia să găsim şi halatele de baie, practic, acestea au lipsit, dar mie oricum nu-mi trebuiau. Am avut papuci de unică folosinţă şi cântar, dar nici pe acestea nu le-am folosit.

Camera, foarte spaţioasă, aşa cum am mai spus, era dotată cu un pat dublu, care putea fi mai mare, pentru că loc era destul :D, dar a fost totuşi suficient de mare, încadrat de două noptiere, aplice pe perete. Lenjeria albă, impecabilă, mirosea plăcut, iar salteaua a fost confortabilă, de calitate, asigurându-ne un somn odihnitor.

Pe partea opusă patului era un suport de bagaje şi un birou în care era mascat minibarul, care conţinea doar două sticle de apă plată de 0.5, oferite gratuit. Pe birou se afla setul de preparare a ceaiului şi cafelei. Pe perete era fixat televizorul cu diagonală mare de 102 şi cu peste 700 (şapte sute!) de canale, multe turceşti.

În continuare, urma zona de relaxare cu o canapea şi o măsuţă lungă dreptunghiulară şi un fotoliu cu o altă măsuţă micuţă rotundă. În această zonă exista şi un covor curat, dar care părea mai vechi decât hotelul, care acoperea parchetul.

Camera nu a avut balcon, dar am ştiut şi mi-am asumat acest lucru. Exista un semn care interzicea fumatul, dar, cu toate acestea, am găsit în cameră pe masă o scrumieră, astfel că... am folosit-o :)).

Există un sistem de climatizare foarte eficient şi silenţios care funcţionează atât pe rece, cât şi pe cald, hotelul fiind deschis tot timpul anului. Noi nu am avut nevoie de aer condiţionat, dar l-am pornit pentru a scoate mai repede fumul de ţigară.

De pe geam aveam vedere spre intrarea în hotel, ne vedeam perfect maşina parcată în parcarea proprie a hotelului, spre oraş şi chiar spre mare :D.

Un minus l-ar constitui totuşi izolarea fonică destul de slabă a termopanelor, zgomotul traficului ajungând până la etajul al şaptelea, însă fără a deranja şi chemarea la rugăciune, care ne-a trezit când ne era somnul mai dulce, dar asta face parte din farmecul vacanţelor în Turcia :)).

Baia mi-a plăcut pentru că a fost foarte curată, dotată cu o cabină de duş mare şi modernă. Există uscător de păr şi oglindă de machiaj, se oferă produse cosmetice de calitate personalizate cu sigla hotelului: săpun, gel de duş, şampon, balsam, loţiune de corp, periuţe şi pastă de dinţi. Prosoapele au fost albe, pufoase, cu un miros plăcut.

Restaurantul

Există două restaurante: unul situat la nivelul recepţiei unde se serveşte în sistem a la carte prânzul şi cina şi altul situat la primul etaj destinat micului dejun. Ambele restaurante au şi câte o terasă pentru fumători, dotată cu mese, scaune şi scrumiere.

Am luat cina contra cost la restaurantul hotelului, din comoditate, deşi erau şi alte opţiuni în zonă. Am plătit cash, astfel cheltuind şi ultimele lire turceşti care îmi mai rămăseseră. Mâncarea a fost ok, servirea promptă, preţurile au fost rezonabile, dar marele minus îl constituie faptul că hotelul nu comercializează deloc alcool, nici măcar bere:(.

A doua zi dimineaţă am coborât la restaurantul de la primul etaj, cel destinat micului dejun. Varietatea şi calitatea produselor oferite a constituit o surpriză plăcută pentru mine, astfel că am avut parte de un mic dejun chiar consistent, iar pozele pe care le voi posta vor confirma cele afirmate.

Altele

Aici aş menţiona internetul wireless de mare viteză care a funcționat excelent atât în cameră, cât şi în restaurant sau în lobby, username-ul și parola fiind primite în momentul primirii cardului camerei.

Hotelul dispune de sală de fitness, saună şi hammam, dar nu am fost interesată de aceste facilităţi.

Personalul a fost în general politicos și amabil.

O situație neplăcută a apărut a doua zi dimineața când, după micul dejun, m-am dus la recepție să plătesc camera. Am comunicat numărul camerei, iar recepționerul de serviciu, altul decât cel de cu o seară înainte, mi-a cerut o sumă în lire care mi s-a părut cam mare, mai mare chiar decât prețurile afișate în recepție. Am solicitat explicații. În primă fază mi-a zis că trebuie să plătesc 60 euro pentru că am beneficiat de o suită. I-am răspuns că nu am ştiut şi nici nu mă interesează ce tip de cameră mi-au dat; eu am rezervat o dublă deluxe şi exact asta intenţionez să plătesc, mă bucur că mi-au făcut upgrade la o suită, mi-a plăcut mult camera, le mulţumesc frumos pentru acest gest, dar nu voi plăti nimic în plus. Tipul a zis ok, atunci să plătesc echivalentul a 55 euro rezervarea unei camere duble. Într-adevăr, şi eu iniţial rezevasem la un preţ de 55 de euro camera dublă cu mic dejun, dar, tot urmărind pe booking, am prins o ofertă mai bună la 50 de euro şi am rezervat la acest preţ, anulând prima rezervare. Nu am fost de acord, insistând să plătesc fix 50 de euro, niciun cent în plus. Am pierdut ceva timp, tipul tot căutând foaia cu rezervarea mea pe care o înmânasem colegului său în după amiaza zilei precedente, foaie care era de negăsit. M-am enervat nedorind să pierd întreaga zi acolo, am accesat aplicaţia booking de pe telefonul mobil, m-am autentificat şi am găsit imediat confirmarea rezervării pe care i-am arătat-o recepţionerului. În sfârşit, am plătit camera la preţul la care o rezervasem, transformarea în lire turceşti fiind făcută corect la cursul din ziua respectivă, plata cu card bancar, fără probleme.

Timpul pierdut în discuţii aiurea şi cele două încercări de a mă păcăli făcându-mă să plătesc mai mult mi-au părut total lipsite de profesionalism pentru un hotel de acest nivel şi mi-au lăsat un gust amar. Păcat.

Am urcat în cameră, am strâns bagajele, am făcut check out-ul și am plecat spre țară pe un traseu uşor diferit: Gebze – Istanbul – Edirne – Hamzabeyli – Lesovo – Elhovo – Yambol – Kotel – Omurtag – Târgoviște – Schumen – Razgrad – Ruse – Giurgiu – București (735 km).

Am reintrat cu uşurinţă în D 100, pe care îl părăsisem cu o zi înainte pentru a ajunge la hotel, traficul a fost lejer, contând mult faptul că era duminică dimineaţa, am urmărit indicatoarele rutiere şi drumul ne-a dus direct spre intrarea în tunelul Eurasia (Avrasya Tüneli) pe sub Bosfor, dar despre această experienţă voi povesti într-un alt articol.

Recomand acest hotel celor aflaţi în tranzit dinspre Antalya pentru poziţionarea foarte bună a acestuia în centrul oraşului Gebze, dar şi pentru accesul uşor din D 100. Hotelul, nou şi modern, cu camere curate, spaţioase şi bine dotate, cu un mic dejun consistent, a fost cea mai bună alegere de până acum pentru noaptea intermediară pe drumul de întoarcere.

Raportul calitate preţ a fost foarte bun. Eu sigur voi reveni.


[fb]
---
Trimis de nicole33 in 30.09.17 09:26:25
Validat / Publicat: 30.09.17 10:23:08
VIZUALIZĂRI: 1968INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
23 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P10 Fesa Business Hotel Gebze - prin cameră
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 114900 PMA (din 72 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 45.00 EUR pe cameră

 • ECOURI la acest review

  23 ecouri scrise, până acum

  webmaster45 [30.09.17 09:30:23] »

  @nicole33:

  Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  ===

  Mutat în rubrica "Fesa Business Hotel [Gebze], IZMIT" (nou-creată pe sait)

  nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [30.09.17 10:24:25] »

  @webmaster45:

  Confirm. Poziţionarea este corectă.

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  nrs † [30.09.17 10:37:28] »

  sicer eu astept noutati din Antalya, am nevoie de idei pentru viitor

  adrianbogdan [30.09.17 10:45:33] »

  Arata foarte bine hotelul si cred ca a fost ok pentru cum a-ti gandit voi drumul spre casa.

  Jimmi sa nu mai fie suparat!

  Cu bine!

  webmaster [30.09.17 11:03:10] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

  — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  Zoazore [30.09.17 19:55:09] »

  @nicole33:

  îmi recuperez soţul pe care îl lăsasem bombănind pe un fotoliu în lobby-ul confortabil, de parcă eu aş fi fost vinovată că nu aveam curent electric

  Deja vizualizez!

  Mi-a placut faza cu cantarul, dar cu papucii ce-ai avut de nu i-ai purtat?

  N-ai avut halat, dar ai avut covoras la Fesa!

  nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [30.09.17 20:46:03] »

  @nrs:

  Vor veni şi acelea, dar mai durează. Încerc să termin cu Antalya până apar ofertele serioase pentru sezonul 2018

  Mulţumesc pentru vizită şi ecou.

  @adrianbogdan:

  Pentru noi a fost foarte bine poziţionat, noi dorind să traversăm Istanbulul abia a doua zi şi cât mai de dimineaţă, imediat după micul dejun.

  Profit de ocazie să mă laud cu o premieră: a fost prima dată când am condus eu prin Istanbul, de fapt de la Adapazari şi până la Lesovo, dar nu cu şofatul pe autostradă intenţionam să mă laud.

  nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [30.09.17 20:47:04] »

  @webmaster:

  Mulţumesc mult!

  nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [30.09.17 20:55:33] »

  @Zoazore:

  Deja vizualizez!

  1. Mă bucur că ai citit .

  2. Cine cunoaşte personajul, înţelege, vizualizează scena şi mă crede 100% .

  Mi-a placut faza cu cantarul, dar cu papucii ce-ai avut de nu i-ai purtat?

  Pe cântar nu mă urcam nici bătută , pentru că nu voiam să-mi stric buna dispoziţie, iar papucii nu-mi trebuiau, deoarece îi aveam pe ai mei pe care îi foloseam şi la duş. Şi nici nu i-am luat pe post de suvenir, parol

  La Fesa am avut doar covoraş, dar la hotelul de la dus mi-au dat şi Coranul să-l studiez

  Zoazore [30.09.17 21:41:35] »

  @nicole33:

  La Fesa am avut doar covoraş, dar la hotelul de la dus mi-au dat şi Coranul să-l studiez

  Faci progrese, tiza! Pai e cazul sa-l studiezi, ca de cand mergi in Turcia, deja trebuia sa-l stii.

  Nici p-ala nu l-ai luat ca suvenir?

  nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [30.09.17 22:00:43] »

  @Zoazore:

  Nici p-ala nu l-ai luat ca suvenir?

  Sinceră să fiu, m-am gândit la asta, dar mi-a fost frică de... Allah să nu mă pedepsească . După ce că nu sunt de religie musulmană, să mă mai apuc şi de furat, ar fi deja prea mult .

  Acum vorbind serios, nu avea niciun sens, fiind scris în turcă. Dacă era tradus în engleză, sigur nu rezistam curiozităţii de a citi din el.

  mishu [01.10.17 14:00:32] »

  @nicole33: In primul rand daca as fi nimerit un asemenea hotel nu cred ca l-as fi socotit de tranzit ci m-as fi bucurat vro 2-3 nopti de el , arata minunat si din descriere dar si din pozele atasate drept dovada.

  Cat despre paragraful cu sotul ramas in lobby, sa stii ca si eu ca si ceilalti care va cunosc am avut vizualizarea sotului, asa incat nu am sa comentez in plus , dar mi-a placut.

  Asadar inca un hotel nimerit pentru cei ce nimeresc prin zona , felicitari, votata cu mare placere.

  nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [01.10.17 20:18:43] »

  @mishu:

  In primul rand daca as fi nimerit un asemenea hotel nu cred ca l-as fi socotit de tranzit ci m-as fi bucurat vro 2-3 nopti de el

  Hotelul cam avea dotările unui hotel pentru business. Pentru noi a fost doar un hotel de tranzit, cel mai bun de până acum descoperit pentru drumul de întoarcere.

  Recunosc că totuşi nu mi-aş fi dorit un sejur/minisejur în Gebze, cât timp marele Istanbul este la doar doi paşi, dar încă nu a venit timpul să ne "revedem", aşa pe îndelete, cum îmi place mie când vizitez un oraş.

  În plus trebuia să ajung musai acasă, deoarece concediul se terminase. Dacă mai aveam câteva zile libere, mă opream cu mai puţin de o sută de kilometri mai înainte, unde am văzut câteva hoteluri de cinci stele cu ape termale - o nebunie - unde relaxarea ar fi fost garantată şi totală .

  Mulţumesc pentru vizită şi ecou

  bobyrodin [02.10.17 13:33:17] »

  @nicole33: ati anticipat corect ultima dată când ne. am conversat, exact despre acest hotel este vorba numai că eu am fost cazat in 2016, dar din păcate am puțin timp liber și nu am mai scris demult despre locațiile vizitate.

  Oricum este un hotel de tranzit super.

  nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [02.10.17 20:58:08] »

  @bobyrodin:

  ati anticipat corect ultima dată când ne. am conversat, exact despre acest hotel este vorba numai că eu am fost cazat in 2016, dar din păcate am puțin timp liber și nu am mai scris demult despre locațiile vizitate.

  Eram sigură 99% că despre Fesa era vorba, mai ales că am citit comentariile despre hotel de pe booking şi am avut bănuiala că unul era lăsat de tine .

  Dacă apucai să scrii şi pe AFA despre acest hotel, aş fi mers cu şi mai mare încredere .

  Oricum este un hotel de tranzit super.

  Corect.

  Pentru un hotel de tranzit este chiar prea bun

  Mulţumesc pentru vizită şi ecou.

  cool [27.01.18 07:39:35] »

  @nicole33: Buna Nicole,

  Am primit un sfat BUN de la tine in urma cu ceva luni despre intrarea in Istambul pe podul de la Gebze si apoi prin tunelul pe sub Bosfor.

  Poti sa ma lamuresti cum platesc trecerea peste pod si prin tunel. E necesar sa am lipit stikerul pe geam?

  Daca mai ai si alte amanunte le astept cu cea mai mare placere.

  Stii ceva de Port Nature BeleK. E pltit dar macar sa stiu la ce ma astept.

  Multumesc mult.

  nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [27.01.18 08:43:20] »

  @cool:

  Poti sa ma lamuresti cum platesc trecerea peste pod si prin tunel. E necesar sa am lipit stikerul pe geam?

  Pe podul Osman Gazi eu am trecut în septembrie 2016 la doar două luni de la inaugurare, iar sistemul de plată HGS nu era încă funcţional la acel moment. Pentru a se ridica bariera şi a putea trece mai departe, a trebuit să plătesc pe loc. Atunci se putea plăti în lire cash sau cu card. Eu am plătit cu card bancar.

  Acum sistemul HGS funcţionează şi pentru a nu bloca traficul este de preferat să ai bani suficienţi pe HGS. Ca element de noutate, începând din 2018, costul traversării podului este de 71,75 TL pe sens.

  Prin tunelul Eurasia am trecut în septembrie 2017 la întoarcerea din Antalya. Costul traversării, de 16,60 TL, indiferent de sens, ne-a fost retras din creditul existent pe HGS. Impresia mea este că citirea stickerului şi a plăcuţelor de înmatriculare s-a făcut la intrarea în tunel. Mai multe detalii şi poze despre experienţa mea cu Avrasya Tuneli găseşti aici.

  Chiar dacă eu am circulat în 2015 fără a avea stickerul lipit pe parbriz (îl rătăcisem prin casă şi am plecat fără el), am luat toate semafoarele pe roşu, iar reglarea contului HGS s-a făcut după aproape o săptămână de la trecerea prin porţile de taxare, creditul existent fiind mai mult decât acoperitor, în cazul în care vrei să treci pe pod sau/şi prin tunel, recomandarea mea este să ai abţibildul în geam, altfel existând riscul de a bloca traficul.

  cool [27.01.18 08:56:57] »

  @nicole33: Multumesc mult. Parca am citit ceva de Chitila sau confund locul de unde esti?

  nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [27.01.18 08:57:25] »

  @cool:

  Stii ceva de Port Nature BeleK.

  Nu prea multe. L-am văzut doar exterior în urmă cu doi ani când mi-am vizitat o bună prietenă cazată la hotelul alăturat.

  Este un hotel destul de nou, fiind construit în 2014, deci cazarea este ok, puţin cam înghesuit pentru gustul meu. Este bine de ştiut faptul că hotelul nu se află în Belek, ci în Bogazkent, este penultimul din staţiune, plaja este cu nisip şi pietricele, există o fâşie de pietricele, lată de aproximativ 2-3 metri la intrarea în mare, care se continuă şi în apă. Pietricelele sunt rotunjite, nu te tai în ele, dar pot fi deranjante. Soluţia ar fi utilizarea pantofilor de apă. Eu nu am folosit. Marea se adânceşte destul de repede.

  Port Nature mi-a atras atenţia prin conceptul all inclusive care cuprinde multe băuturi de import de marcă, pe care nu le găseşti gratuit nici la hoteluri mult peste nivelul şi preţul acestuia. În rest, se pare că nu excelează prin nimic altceva la capitolul servicii.

  Nu ştiu ce alte experienţe la hoteluri turceşti ai avut anterior. Dacă eşti la prima/primele vizite în Turcia, vei fi mulţumit de alegerea făcută şi vei avea un sejur reuşit. Dacă anterior ai vizitat hoteluri mai scumpe, Port Nature nu se va ridica la nivelul aşteptărilor tale.

  nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [27.01.18 08:59:00] »

  @cool:

  Probabil faci o confuzie.

  Bucureşti, sector 3

  cool [27.01.18 09:01:49] »

  @nicole33: Silance din Side, Limak atlantis, Rixos premium, dar acum merg cu mai multi prieteni incepatori si cred ca ---ii dau pe spate --cu Turcia. Inaca o data multumesc esti super

  webmaster45 [27.01.18 10:05:17] »

  @cool:

  Silance din Side, Limak atlantis, Rixos premium, ...

  Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

  Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

  În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

  Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

  24cata72 [19.08.18 22:42:20] »

  Buna, daca se poate sa-mi dai ceva detalii despre locatiile de cumparaturi din Izmit (outlet, bazar, mall). Sunt in Side iar in drum spre intermediar (hotel Fesa Gebze) vreau sa fac ultimele cumparaturi in zona respectiva. Multumesc!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  24cata72, adrianbogdan, bobyrodin, cool, mishu, Zoazore

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.0985238552094 sec
  ecranul dvs: 1 x 1