#I#D
79951 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Rosso Hotel [Kocaeli]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
31.07.2017
DE
Avatar nicole33
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN București
înscris/ă în 12.03.11
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
44 euro/175 TL
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.25
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 29 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Roz Lila


Adresa este: Yenisehir Mahallesi, Adnan Menderes Bulvari, No:9,41000 Kocaeli, Turcia.

rossohotelizmit.com

Rosso Hotel 3* din Izmit a fost alegerea de anul acesta pentru oprirea de o noapte în drumul de întoarcere din Antalya. Izmit, locul opririi intermediare, oraş aflat aproximativ la jumătatea distanţei dintre Antalya şi Bucureşti, era bătut în cuie, la fel ca la toate drumurile anterioare în Antalya din ultimii ani.

Alegerea hotelului

Aveam deja experienţă în materie de cazări în Izmit, după trei vizite la Pasha Palas 4* (în 2011, 2015 şi 2016), una la Teona 3* în 2012 (vezi impresii) şi alta la Seka Park 2* în 2013 (vezi impresii), dar parcă doream să încerc şi altceva.

Mi-am amintit de Rosso, hotelul roz :D, frumos luminat seara, care îmi atrăsese atenţia anul trecut când am ieşit să luăm cina şi să facem ultimele cumpărături. O căutare pe booking a acestui hotel, vizualizarea pozelor cu camerele care mi-au plăcut foarte mult şi, gata, rezervarea era făcută pentru un preţ de 44 euro pe noapte pentru o cameră dublă matrimonială cu mic dejun inclus. Puteam anula gratuit rezervarea făcută până cu trei zile înainte. Asta în teorie, deoarece în practică m-am lovit de interdicţia de a-mi accesa contul de pe booking pentru rezervări (sau anulări) de hoteluri din Turcia, cât timp intram de pe IP-uri turceşti.

Nu a fost o surpriză, mă aşteptam să se întâmple acest lucru, având informaţii în acest sens încă de cu câteva luni înainte. Atunci nu am considerat că ar putea fi o problemă pentru mine, care îmi fac rezervările de acasă cu luni bune înainte de plecarea în concediu, dar, după o săptămână de sejur în Turcia, abia atunci am realizat (da, am avut o revelaţie :D) că întoarcerea acasă va fi într-o zi de luni şi nu de duminică aşa cum eram obişnuiţi. Când am făcut rezervările, m-am bucurat că voi câştiga o zi de vacanţă, dar am omis faptul că voi avea de traversat Istanbulul într-o zi lucrătoare, asta însemnând un trafic mult mai aglomerat, timp suplimentar, răbdare şi tutun :D, dar să nu anticipăm. Am dorit doar să subliniez faptul că, din cauza noilor „relaţii” dintre booking şi Turcia, schimbarea din mers a planurilor poate crea probleme, inexistente până în acest an.

Drumul

Am părăsit hotelul Delphin Palace DeLuxe Collection 5* din Lara – a patra noastră gazdă din Antalya – şi am pornit spre casă pe traseul binecunoscut, acelaşi din fiecare an, respectiv Lara – Antalya - Burdur - Sandikli - Afyon - Kütahya – Bozüyük - Bilecik - Osmaneli – Sakarya – Izmit (642 km). Tot ca de obicei, la Sakarya nu am intrat pe autostrada O-4, ci ne-am continuat drumul pe D-100 până la Izmit.

Parcarea

La ora 16.00 opream în faţa hotelului Rosso din Izmit, căutând parcarea. Conform prezentării pe booking a hotelului, „Este posibilă parcarea privată gratuit la proprietate (nu este necesară rezervare). ”. Este vina mea că am interpretat cum am crezut eu de cuviinţă cele de mai sus, imaginându-mi că hotelul dispune de parcare proprie. Mai mult chiar, identificasem pe hartă o parcare destul de încăpătoare, cumva în diagonală faţă de hotel şi presupusesem că aceasta ar fi parcarea hotelului. Accesul se făcea de pe strada vecină, dar am bănuit că harta nu este actualizată şi mai există şi o altă cale de acces.

Ajunsă în faţa hotelului şi nevăzând nicio alee spre parcare, intru şi întreb la recepţie. Mi se explică faptul că pot parca liniştită în lungul străzii lângă bordură, ignorând indicatoarele care interziceau acest lucru :D, că nu vor fi probleme. Mai mult, recepţionerul, care era şi patronul hotelului, iese cu mine în stradă, vede maşina şi mă felicită pentru că am parcat perfect în spatele propriei lui maşini =)). Soţul m-a bombănit puţin pentru ideea de a alege un hotel fără parcare, dar s-a calmat mai pe seară când a văzut că toată strada s-a umplut de maşini parcate pe ambele părţi.

Concluzia: hotelul nu dispune de o parcare proprie, dar se poate parca în stradă fără probleme. Gratis, evident.

Cazarea

M-am prezentat la recepție cu rezervarea de pe booking printată de acasă. Prețul unei camere duble cu mic dejun a fost de 44 euro pentru o noapte. Am completat formularul de cazare, am prezentat pașapoartele și am primit imediat cheia camerei care îmi fusese repartizată. Am achitat rezervarea cu card bancar în lei, cei 44 de euro fiind transformați în 175 de lire turcești, corect, la cursul euro-liră valabil în ziua respectivă.

Camera

Am urcat cu un lift nou, modern şi silenţios până la etajul al treilea unde se afla camera noastră, 301, prima de lângă lift şi aflată chiar deasupra intrării în hotel. Accesul în cameră se face pe bază de cheie, cartela-breloc ataşată acesteia, plasată în soclul special, având rolul de a asigura energie electrică în cameră.

Camera arată exact ca în pozele de prezentare, poate şi pentru că hotelul este nou construit. Am optat pentru o cameră dublă cu pat matrimonial, chiar dacă dublele twin erau mai spaţioase. Mi-a plăcut mobilierul alb, aproape nou, parchetul deschis la culoare, dar mai ales mi-au plăcut decoraţiunile în nuanţe de roz-mov-lila, care dădeau o notă caldă şi veselă întregii camere.

Patul matrimonial, suficient de mare, cu o saltea confortabilă şi cu o lenjerie albă impecabilă, ne-a asigurat un somn odihnitor, necesar după un drum lung şi înaintea unui drum cel puţin la fel de lung, dar mai dificil a doua zi. Patul era încadrat de două noptiere, deasupra patului pe perete erau două aplice frumoase de inox.

Camera a mai fost dotată cu un frigider în care ne aşteptau două sticle de apă plată rece, oferite gratuit, un birou şi un scaun, televizor LCD, micuţ, plasat sus pe perete deasupra oglinzii, aer condiţionat model split perfect funcţional, dar şi calorifer, nefuncţional la început de iunie, un dulap cu trei uşi în care era amplasat şi seiful cu utilizare gratuită. Tot în dulap am găsit un suport pliant de bagaje, papuci de unică folosinţă, doar două umeraşe şi covoraşul pentru rugăciune. Nu le-am folosit.

La acest hotel nu există balcoane, ci doar nişte french balcony, un minus pentru fumători :D, dar am ştiut şi mi-am asumat asta înainte de a rezerva. De pe geam aveam vedere spre intrarea în hotel, ne vedeam perfect maşina parcată în stradă chiar sub geam şi spre restaurantul Rosso Kebap, aflat peste drum şi având aceiaşi proprietari, unde am şi luat cina (contra cost) la care am primit un câte un ceai bonus pentru că eram cazaţi tot la ei :D.

Nu m-am aşteptat să nu găsesc în cameră setul pentru prepararea ceaiului şi cafelei, o dotare obişnuită pentru un hotel de trei stele din Turcia, care mie aici mi-a lipsit. Mai ciudat a fost faptul că nu am găsit nicăieri în cameră vreun pahar sau vreo cană, de care aş fi avut nevoie.

Baia a fost în limitele obişnuite, nici mare, dar nici mică, însă foarte curată. Este dotată cu cabină de duş. Toaleta este amplasată într-un separeu, dar fără uşă despărţitoare. Există uscător de păr, săpun, gel de duş şi şampon. Prosoapele au fost albe, pufoase, personalizate cu numele şi sigla hotelului.

Restaurantul

Restaurantul hotelului, deschis doar pentru micul dejun, se află în continuarea recepţiei, beneficiind şi de o terasă drăguţă. Nu are legătură cu restaurantul de peste drum, chiar dacă este tot al lor, dar o afacere distinctă. Încă de la check in am fost informaţi că micul dejun poate fi servit începând cu ora 07.30, cam târziu pentru noi care am fi dorit să plecăm cât mai devreme.

Nu am avut mari aşteptări referitoare la varietatea micului dejun. Ştiu deja cam la ce să mă aştept în cazul unui hotel de trei stele. Cu toate acestea însă, micul dejun m-a dezamăgit puţin, a fost totuşi prea sărăcăcios pentru banii daţi:(. Nu a existat niciun fel de cafea, nici măcar instant, iar ceaiul era doar turcesc la samovar. Au mai existat două feluri de suc, de origine şi calitate incerte, dar am supravieţuit. Ouă erau doar fierte, caşcaval de un singur fel, prost, brânza ar fi fost ok dacă nu era aşa sărată, mai bună a fost brânza topită, mezeluri de trei feluri dintre care am încercat doar şunca de pui, măsline modeste, dar comestibile şi plăcintă cu brânză cam puţină. Mai erau roşii şi castraveţi, însă eu nu mănânc niciodată, cutiuţe cu gem şi cu unt/margarină şi cam atât.

Nu am murit de foame, dar nici nu a meritat să aşteptăm să luăm micul dejun la hotel. Am greşit că nu am renunţat la acesta, chiar dacă îl plătisem. Ar fi fost de preferat să plecăm mai de dimineaţă, astfel evitând aglomeraţia din Istanbul, a cărui traversare într-o zi de lucru este diferită de cea de duminica dimineaţa, cum eram noi obişnuiţi, putând să oprim după Istanbul la un Mac, unde sigur mâncam mai bine şi, în plus, am fi băut şi o cafea ca lumea.

Altele

Aici aş menţiona internetul wi fi excelent atât în cameră, cât şi în restaurant, cu parolă, existând mai multe reţele, câte una pentru fiecare etaj.

Hotelul dispune de recepţie non stop, de un bar destul de bine asortat, aflat în continuarea recepţiei şi de un spaţiu de relaxare plăcut.

Un mare plus l-a constituit amabilitatea şi solicitudinea personalului, mereu cu zâmbetul pe buze, în special a patronului şi a soţiei acestuia, care, deşi nu vorbea engleza, a făcut eforturi să ne ajute cu informaţiile solicitate.

Un minus parţial l-ar constitui faptul că mi-au aprobat comentariul de pe booking referitor la hotel abia după 33 de zile, în condiţiile în care până acum timpul de aşteptare nu depăşea 5 zile, iar nota acordată de mine a fost 8,3, cu foarte puţin sub media de 8,5 a hotelului, fără însă a o afecta.

După micul dejun, am predat camera și am plecat spre țară pe traseul binecunoscut Izmit – Istanbul – Edirne – Hamzabeyli – Lesovo – Elhovo – Yambol – Kotel – Omurtag – Târgoviște – Razgrad – Ruse – Giurgiu – București (755 km).

Drumul prin Izmit a fost destul de aglomerat, după ce am intrat pe autostrada O4 a fost ceva mai bine, apoi a început iar să se aglomereze. Văzând că se îngroaşă gluma, am renunţat la ideea de a traversa din Asia în Europa prin noul tunel rutier pe sub Bosfor, aşa cum intenţionam, deoarece am fi riscat ca după aceea să ne blocăm de tot în centrul oraşului şi am preferat varianta traversării pe Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, ca şi la venire, care s-a dovedit cea mai bună alegere.

Recomand acest hotel celor aflaţi în tranzit spre, dar mai ales dinspre Antalya. Strict pe partea de cazare, Rosso mi-a plăcut cel mai mult dintre cele patru hoteluri la care am stat în Izmit de-a lungul anilor. Pentru sejurul din septembrie oscilez între a reveni la Rosso şi alte două variante noi pe care le-am „ochit” în zonă :p

---
Impresii încărcate de nicole33 in 31.07.2017 19:38:33

Validat / Publicat: 31.07.17 22:33:27


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA.
VIZUALIZĂRI: 1259


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  122100 PMA (din 77 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[31.07.17 20:30:16]
» mesaj pers

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "Rosso Hotel [Kocaeli], IZMIT" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[31.07.17 22:33:59]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[01.08.17 06:27:12]
» mesaj pers

   @webmaster45:

   Poziţionarea este corectă.

   Mulţumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[01.08.17 06:28:14]
» mesaj pers

   @webmaster:

   Mulţumesc! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[01.08.17 07:07:44]
» mesaj pers

   @nicole33:

   Referitor la Booking si aprobarea publicarii comentariilor, e vara, e varf de sezon, sunt foarte multe probleme asa ca e de inteles. Daca e dupa cum se achita hotelul de obligații financiare fata de Booking, nu stiu, la ultimul concediu apreciere de 10+ daca pot spune asa a stat aproape 1 luna in asteptare, a devenit publică exact în ordinea cronologica a postarilor mele. Si uitasem ca am scris. E bine ca bune sau mai ales cele rele ei le publica nemodoficate, asta pana azi, nu stiu de maine cum va fi

    🤔acum m-am convins.

   O zi buna sa ai!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[02.08.17 06:52:35]
» mesaj pers

   @elviramvio:

Referitor la Booking si aprobarea publicarii comentariilor, e vara, e varf de sezon, sunt foarte multe probleme asa ca e de inteles.

   Uite că la asta nu m-am gândit. Este logic ca durata de aşteptare să crească atunci când numărul recenziilor este mare.

E bine ca bune sau mai ales cele rele ei le publica nemodoficate, asta pana azi, nu stiu de maine cum va fi

   Aici lucrurile sunt discutabile şi am vrut să comentez acest aspect la articolul tău Despre amiciţia cu booking, dar m-am tot luat cu altele şi am uitat. Deşi am o experienţă mai redusă ca a ta în materie de cazări pe booking, am toată încrederea în siguranţa acestor rezervări, neavând niciodată surprize şi nici emoţii, însă nu pun prea mare preţ pe mediile locaţiilor de cazare. Am citit şi comentarii de bine şi altele mai critice, dar eu nu uit faptul că primul meu comentariu despre prima mea cazare nu a fost publicat. Atunci am aflat că hotelierii au "drept de veto" în ceea ce priveşte admiterea sau nu a unei recenzii pe booking. Nu mi s-a părut o chestie ok. Faptul că mă cazasem acolo era cert, culmea este că în acel an cerusem şi factură, precizasem în comentariu şi numărul camerei în care am stat, oricum fusesem singurii români din hotel, nota acordată era cu puţin sub media hotelului, dar îmi exprimasem nemulţumirea referitor la suprafaţa camerei. Nu am putut să nu mă întreb câte alte comentarii negative au fost refuzate şi care ar fi fost media reală a hotelului. Nu este o regulă ca toţi hotelierii să excludă recenziile negative, dar pentru mine este suficient de îngrijorător faptul că acest lucru se poate întâmpla oricând şi este perfect legal:(.

   Îţi mulţumesc pentru vizită şi ecou.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[36] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - hotelul seara -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av883207">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883207"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883207">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - hotelul seara
foto nicole33 [31.07.17] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

P02 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - intrarea în hotel. În dreapta literei R era camera noastră -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883208">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883208"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883208">Şterge vot</a></div><span id="v9883208" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883208)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883208Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883208MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - intrarea în hotel. În dreapta literei R era camera noastră
foto nicole33 [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - vedere laterală -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883209">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883209"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883209">Şterge vot</a></div><span id="v9883209" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883209)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883209Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883209MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - vedere laterală
foto nicole33 [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - hotelul şi 'parcarea' -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883210">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883210"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883210">Şterge vot</a></div><span id="v9883210" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883210)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883210Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883210MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - hotelul şi "parcarea"
foto nicole33 [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - terasa din faţa recepţiei -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883211">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883211"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883211">Şterge vot</a></div><span id="v9883211" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883211)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883211Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883211MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - terasa din faţa recepţiei
foto nicole33 [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - terasa restaurantului pentru mic dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883212">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883212"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883212">Şterge vot</a></div><span id="v9883212" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883212)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883212Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883212MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - terasa restaurantului pentru mic dejun
foto nicole33 [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - spaţiu de relaxare în lobby -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883213">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883213"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883213">Şterge vot</a></div><span id="v9883213" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883213)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883213Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883213MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - spaţiu de relaxare în lobby
foto nicole33 [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - pe terasă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883214">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883214"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883214">Şterge vot</a></div><span id="v9883214" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883214)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883214Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883214MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - pe terasă
foto nicole33 [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - restaurantul pentru mic dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883215">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883215"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883215">Şterge vot</a></div><span id="v9883215" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883215)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883215Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883215MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - restaurantul pentru mic dejun
foto nicole33 [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - barul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883216">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883216"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883216">Şterge vot</a></div><span id="v9883216" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883216)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883216Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883216MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - barul
foto nicole33 [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - în lift -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883217">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883217"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883217">Şterge vot</a></div><span id="v9883217" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883217)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883217Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883217MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - în lift
foto nicole33 [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - camera noastră -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883218">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883218"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883218">Şterge vot</a></div><span id="v9883218" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883218)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883218Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883218MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - camera noastră
foto nicole33 [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - dubla matrimonială roz lila -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883219">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883219"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883219">Şterge vot</a></div><span id="v9883219" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883219)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883219Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883219MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - dubla matrimonială roz lila
foto nicole33 [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - patul matrimonial -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883220">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883220"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883220">Şterge vot</a></div><span id="v9883220" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883220)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883220Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883220MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - patul matrimonial
foto nicole33 [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - prin cameră -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883221">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883221"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883221">Şterge vot</a></div><span id="v9883221" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883221)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883221Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883221MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - prin cameră
foto nicole33 [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - dulapul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883222">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883222"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883222">Şterge vot</a></div><span id="v9883222" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883222)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883222Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883222MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - dulapul
foto nicole33 [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - papucii de unică folosinţă şi suportul de bagaje -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883223">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883223"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883223">Şterge vot</a></div><span id="v9883223" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883223)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883223Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883223MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - papucii de unică folosinţă şi suportul de bagaje
foto nicole33 [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - dulapul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883224">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883224"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883224">Şterge vot</a></div><span id="v9883224" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883224)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883224Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883224MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - dulapul
foto nicole33 [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - seiful cu cheie, gratuit -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883225">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883225"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883225">Şterge vot</a></div><span id="v9883225" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883225)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883225Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883225MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - seiful cu cheie, gratuit
foto nicole33 [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - minifrigiderul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883226">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883226"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883226">Şterge vot</a></div><span id="v9883226" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883226)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883226Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883226MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - minifrigiderul
foto nicole33 [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - minifrigiderul cu două sticle de apă oferite gratuit -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883227">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883227"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883227">Şterge vot</a></div><span id="v9883227" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883227)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883227Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883227MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - minifrigiderul cu două sticle de apă oferite gratuit
foto nicole33 [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - cabina de duş -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883228">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883228"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883228">Şterge vot</a></div><span id="v9883228" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883228)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883228Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883228MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - cabina de duş
foto nicole33 [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - baia -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883229">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883229"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883229">Şterge vot</a></div><span id="v9883229" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883229)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883229Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883229MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - baia
foto nicole33 [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - baia -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883230">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883230"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883230">Şterge vot</a></div><span id="v9883230" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883230)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883230Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883230MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - baia
foto nicole33 [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - seiful şi covoraşul pentru rugăciune -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883231">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883231"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883231">Şterge vot</a></div><span id="v9883231" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883231)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883231Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883231MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - seiful şi covoraşul pentru rugăciune
foto nicole33 [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - french balcony -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883232">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883232"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883232">Şterge vot</a></div><span id="v9883232" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883232)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883232Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883232MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - french balcony
foto nicole33 [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - 'parcarea' -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883233">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883233"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883233">Şterge vot</a></div><span id="v9883233" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883233)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883233Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883233MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - "parcarea"
foto nicole33 [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUN-2017] Restaurantul Rosso Kebap - unde am luat cina -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883234">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883234"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883234">Şterge vot</a></div><span id="v9883234" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883234)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883234Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883234MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUN-2017] Restaurantul Rosso Kebap - unde am luat cina
foto nicole33 [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUN-2017] Restaurantul plin la apusul soarelui în perioada Ramadanului -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883235">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883235"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883235">Şterge vot</a></div><span id="v9883235" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883235)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883235Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883235MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUN-2017] Restaurantul plin la apusul soarelui în perioada Ramadanului
foto nicole33 [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - vedere de pe geam -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883236">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883236"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883236">Şterge vot</a></div><span id="v9883236" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883236)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883236Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883236MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - vedere de pe geam
foto nicole33 [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883237">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883237"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883237">Şterge vot</a></div><span id="v9883237" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883237)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883237Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883237MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUN-2017] Rosso Hotel 3* Izmit - micul dejun
foto nicole33 [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[36] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.126260042191 sec