Cele mai recente 7737 ecouri scrise pe sait

Pagina 1 [din 387]
[ 7737 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 383 . 384 . 385 . 386 . 387
[21.09.18 09:50] - Zoazore

@Dan&Ema: Superb, Dane! Multumesc si eu Emei pentru melodia deosebita!

[21.09.18 09:49] - madadalina

salut. si eu ma gandesc sa fac o excursie in HK, imi poti spune in mare cat te duce o calatorie pana acolo cu drumul inclus, preturile la cazare si cat cheltui pe zi? aproximativ sa imi pot face o idee. Multumesc

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hong Kong in Ianuarie, AUTOR: madadalina din DESTINATIA: Turist în Hong Kong, HONG KONG
[21.09.18 09:45] - nicole33

@Vasilachi:

A fost foarte bine. Cu ajutorul Dv. și a celorlalți care au fost acolo, am știut care sunt atuurile acestui resort.

Mă bucur că a fost bine şi că v-aţi întors mulţumiţi de sejur.

Personal, eram convinsă că aşa va fi.

Tot secretul este să pleci cu aşteptări realiste pentru banii daţi, să te informezi serios înainte de a rezerva, să nu ai pretenţii exagerate şi să fii convins că hotelul perfect NU există, dar sunt destule hoteluri absolut ok pentru oameni cu pretenţii normale.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un resort bun, cu de toate!, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Spice Hotel & Spa, BELEK
[21.09.18 09:39] - nicole33

@tm67bru:

Și, doi, @nicole33: eu nu am văzut până acum cameristă care să umble cu tip-box-ul după ea

Asta am încercat să subliniez şi eu precizând amplasarea tip-boxurilor în orice hotel. Îmi pare rău dacă s-a înţeles altceva, dar nu mă poţi face vinovată pe mine şi pe ceilalţi colegi care au comentat şi votat pentru erorile de exprimare ale autoarei.

Nemulțumirea referitoare la timpii de așteptare mari la baruri e în schimb deplin justificată și potențial foarte utilă, DE REȚINUT. E o posibilă MARE bilă neagră în serviciile acestui hotel

Este doar interpretarea ta, din text nereieşind cât de mari sunt timpii de aşteptare şi era vorba doar de barul restaurantului nu de toate barurile din complex. Autoarea dorea să fie servită la masă, perfect normal, cu foarte mare promptitudine, ceea ce este mai greu dacă restaurantul este plin de clienţi şi angajaţii sunt puţini.

De când am intrat in hotel și nu ne-a invitat nimeni să servim ceva de băut de la masa îmbelșugată ce așteaptă clienții la intrare, ne-am dat seama că hotelul are mari lipsuri.

Uite un alt exemplu de presupuneri nefondate. Nu poţi concluziona că un hotel are "mari lipsuri" doar pentru că în momentul check in-ului nu au sărit hostesele pe tine îmbiindu-te cu băuturi de bun venit. Este suficient faptul că acestea îţi erau puse la dispoziţie şi nimeni nu te împiedica să te serveşti.

Eu am înţeles că nemulţumirea era legată strict de serviciul de aducere a băuturilor la masă vs servirea personală de la bar. Apoi coadă poate însemna şi faptul că mai există 2-3-4 persoane înaintea ta, ceea ce nu este totuşi o tragedie.

Nu am fost la Selin, dar am fost la multe alte hoteluri şi nu m-a deranjat să-mi trimit soţul la bar să aducă băuturi dacă vedeam că ospătarii sunt prea ocupaţi cu alţi clienţi, tocmai pentru a nu muri de sete. :))

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Nu recomand, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Kamelya Selin Hotel [Evrenseki], SIDE
[21.09.18 09:30] - Yersinia pestis

@Michi: Eu am ajuns pentru prima dată aici și sunt tare mulțumit!

A meritat fiecare clipă petrecută la cetate, iar drumul până acolo este chiar ușor de parcurs.

De fapt, cam tot județul Tulcea merită o vizită pe-ndelete, are foarte multe de arătat! Eu n-am văzut decât partea de nord a județului, am mai fost la Gura Portiței și la Mănăstirea Cocoș, dar, se pare, abia de-acuma am văzut ce se poate vizita în acest județ.

Mulțumesc pentru vizită, vot și ecou, îți urez weekend plăcut! :))

[21.09.18 09:09] - maryka

Doamne, ce frumos! O adevărată încântare pentru ochi şi suflet! e drept că de mult visez şi eu la Paros, văzând imaginile de pe paginile de socializare, acum le regăsesc aici, bine zis, uluitoarea Naoussa. Ca şi insula, dealtfel, sper doar să pot vedea şi eu cât mai multe locuri, astfel de locuri, la care să visez şi iarna în mijlocul nămeţilor şi al gerului din Braşov.

Mi-am început dimineaţa frumos, visând, m-am plimbat pe aleile albe, printre florile colorate şi plajele superbe!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Descoperind insula Paros - plajele din nord și Naoussa, AUTOR: maryka din DESTINATIA: Descoperă insula Paros, CICLADE, alte insule
[21.09.18 08:55] - webmasterX

Mutat în rubrica "Unde mâncăm în Bodrum?, BODRUM" (nou-creată pe sait)

--

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici. Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

[21.09.18 08:43] - Michi

Am vizitat-o în 2016. Mulţumesc pentru aducere aminte

[21.09.18 08:40] - maryka

Superb! O altă cazare tare reuşită! Iar pozele o demonstrează din plin! Apusurile sunt plăcerea mea, dacă e şi cu apus, totul e mai frumos! :)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Fabuloasa ospitalitate a Stellei, AUTOR: maryka din DESTINATIA: Stella Hotel [Paroikia, i. Paros], CICLADE, alte insule
[21.09.18 08:30] - michaela_1961

@m liviu: Exact asa m-am gandit si eu, dar sa vedem preturile, cred ca acum in noiembrie. Si daca mai prind oferta prin agentia AFA cu 100 euro avans si restul la vara, ar fi minunat. Ma tot uit si la Amara Sealight Elite Kusadasi. Am vazut ca a fost recomandat de @nicole 33 si am incredere. Altul mai rasarit nu mai stiu in zona. Daca mai ai sugestii... ne mai auzim.

[21.09.18 08:17] - webmasterX

@eduardvl: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Un hotel cu dublu standard, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Sunrise Hotel, CRIȘAN
[21.09.18 08:01] - Paty

@cristina47: Nu am mai reușit să ajungem la Saturn de data aceasta, dar avem în plan cel puțin o vizită la anul. Acum, că am reușit să excludem de pe listă alte variante (Venusul, de pildă), ne-a mai rămas de explorat Saturnul. Și mai avem pe lista de explorări zona hotelului Lido, din Mamaia, cum ne-a recomandat @cris1982. Nu ne-am aventurat niciodată până acolo, dar după recomandarea primită am studiat problema mai în detaliu și sună interesant. Așadar, lista de opțiuni s-a redus foarte mult față de momentul la care am pus întrebarea aceea pe AFA.

Cât despre Amfiteatru... Da, și noi vom rămâne cu nostalgia asta. Am trecut pe acolo în vacanță (nu ne-am putut abține, ne lipsea teribil aerul de Olimp) și am constatat că se lucra la Panoramic, iar la Belvedere, în extrema dinspre Majestic era ceva moloz strâns pe balcoane. Semn că s-au început lucrările. Eu zic că e un lucru bun, Panoramicul nu cred că mai rezista mult în starea de degradare în care ajunsese. Ce-i drept, și eu cred că pentru noi s-a încheiat o epocă. La poziția privilegiată pe care o are complexul, cel mai probabil va depăși scorurile Merei, pe care nu ni le permitem. Prefer să stau 10 zile la un hotel mai modest decât 3 la un all inclusive cu pretenții. Dar tot cred că e un lucru bun că hotelurile nu au fost lăsate să se dărăpăneze de tot. Pe mâna fostului proprietar, nu mai aveau nicio șansă!

Iar apropo de Olimp... Sunt convinsă că după redeschiderea complexului se vor schimba multe și nu neapărat în bine, din păcate.

Da, pozele cu pietrele au ieșit surprinzător de bine. :))

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Peste așteptări!, AUTOR: Paty din DESTINATIA: Opal Hotel [Cap Aurora], JUPITER / AURORA
[21.09.18 07:59] - tm67bru

mie sincer mi se pare deplasat ”tam-tam”-ul referitor la „șpagă”. E evidet că s-a dat bacșiș, și nu ”șpagă” (autoarea s-a exprimat greșit). Îmi pare hilar că nu s-a înțeles acest lucru - cum naiba să dai șpagă cameristei? =)) — că unii au crezut că s-a dat șpagă; ba chiar s-a votat negativ din acest motiv???!!

Și, doi, @nicole33: eu nu am văzut până acum cameristă care să umble cu tip-box-ul după ea =)) )

-

Cu fierul de călcat - așteptări/pretenții clar exagerate: în general doar unele hoteluri *de bussiness* au fier de călcat în cameră. În rest, hotelurile (din toată lumea, nu doar de aici, din Antalya) au, în cel mai bun caz, serviciu auxiliar, contra-cost, de călcat, în cadrul celor de spălătorie

-

Nemulțumirea referitoare la timpii de așteptare mari la baruri e în schimb deplin justificată și potențial foarte utilă, DE REȚINUT. E o posibilă MARE bilă neagră în serviciile acestui hotel (și al oricăruia, de acest gen și „calibru”)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Nu recomand, AUTOR: tm67bru din DESTINATIA: Kamelya Selin Hotel [Evrenseki], SIDE
[21.09.18 07:38] - webmasterX

Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Satisfacator, AUTOR: webmasterX din DESTINATIA: Edelweiss Hotel, NISIPURILE DE AUR [Zlatni Piasatsi]
[21.09.18 07:35] - crismis

@teona: Știi, în ultima vreme, nu știu de ce (poate de vină-i vârsta!), am început să apreciez că cireașa trebuie mâncată prima! :)

Când am început să lucrez, acum niște mulți ani, circula printre colegi o "istorie" la care mă gândesc de atunci periodic. Era despre vremea când oamenii nu prea-și luau concediu să plece în călătorii, ci pur și simplu să se odihnească, așa că cele 12 luni ale anului se împărțeau în mod egal între "muncitori". Era un doctor care, în fiecare an, prefera să-și ia tot concediul pe anul în curs în luna ianuarie, motivând astfel: "Dacă mor în mai și nu mai apuc concediul din iulie?! " :))

Vacanțe frumoase, orice ai alege! :)

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Descoperind insula Paros - plajele din nord și Naoussa, AUTOR: crismis din DESTINATIA: Descoperă insula Paros, CICLADE, alte insule
[21.09.18 06:22] - nrs

spaga e una bacsis e cu totul altceva, bacsisul il dai daca esti multumit de servicii spaga o dai pentru a obtine ceva ce nu ai platit.

cat despre fierul de calcat... scrie undeva ca ai asa ceva in camera? daca scrie e ok sa fii suparata, daca nu ti s-a promis de ce esti nemultumita ca il inchiriaza? eu pe unde am fost, sa stii ca am fost, nu am gasit fier de calcat in camera.

pretul nu e mare, ai stat 12 nopti, daca dadeai acei bani pentru 7 nopti era un pret mare

@nicole

vad ca e bun netul pe acolo!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Nu recomand, AUTOR: nrs din DESTINATIA: Kamelya Selin Hotel [Evrenseki], SIDE
[21.09.18 05:45] - adrianbogdan

Bravo!

Pozelele sunt exceptionale. Le-am savurat odata cu comenturile pe care tu le-ai facut la fiecare.

Frumos!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Zanzibar, între legendă și adevăr, AUTOR: adrianbogdan din DESTINATIA: Descoperă Zanzibar, ZANZIBAR [insula]
[21.09.18 03:48] - iulian68

Este intr-adevar un hotel frumos, mi-a placut mult si nu-l voi ocoli daca mai ajung acolo. Noi la Intalnirea AFA din martie ne-am simtit tare bine!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Hotel Parc Alba Iulia - ****, AUTOR: iulian68 din DESTINATIA: Parc Hotel, ALBA IULIA
[21.09.18 01:24] - glcitizen

@webmasterX: Multumesc.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Zanzibar, între legendă și adevăr, AUTOR: glcitizen din DESTINATIA: Descoperă Zanzibar, ZANZIBAR [insula]
[21.09.18 01:06] - nicole33

@Valentina B:

Șpaga d-le Nu stiu Cum Va Numiți, e absolut normală "pe acolo". Te lovești la tot pasul de Tip-Box-uri, ...

Şpaga NU este normală nici în Turcia şi nici în altă parte, însă Bacşişul da. Oricum din cele scrise mai sus nu reiese nicidecum că ai folosit acele cutii pentru tips, acestea fiind prezente în recepţie şi în zona barurilor şi restaurantelor, nu în camere :D.

Un hotel pe plajă, bn cotat, prețuri astronomice, trebuia sa fie wow.

Hotelul este într-adevăr pe o plajă excelentă, care poate merita mai mult de nota 8 cât i-ai acordat tu fără însă a preciza ce anume te-a nemulţumit la acest capitol, dar preţurile nu mi se par deloc "astronomice", ci unele normale pentru un hotel mediu de cinci stele în plin sezon, pentru că Selin este doar un hotel mediu, nicidecum WOW! , cu preţuri corecte pentru serviciile oferite şi oricum peste Fame Residence Lara care văd că te-a încântat, deşi personal nu înţeleg de ce.

Nu te baga nimeni in seamă:ajungi la masă, te invarti ca nebunul cu farfuria în mână ptr că nimeni nu se obosește să debaraseze;

Mai normal mi se pare ca întâi să găseşti o masă, să pui un angajat să o debaraseze şi să o cureţe şi abia apoi să-ţi pui mâncare în farfurie, tocmai pentru a evita penibilul plimbării aiurea cu farfuria plină în mână în căutarea unei mese până ţi se răceşte şi mâncarea.

de băut ce să mai zic, ori stai la coadă la barul restaurantului, ceea ce e absolut anormal, ori mori de sete.

Dacă personalul este insuficient, mai bine stai la coadă la bar şi îţi iei ce doreşti decât să "mori de sete" aşteptând să fii servită cu băutură la masă. Timpul pierdut la coadă poate fi chiar mai scurt.

Restaurant alla carte, cu self-service!!???

Da, de ce nu?

De fapt, aceste restaurante a la carte sunt restaurante cu un anumit specific al mâncării oferite, nişte restaurante tematice.

Am întâlnit acest sistem self service la restaurantele cu specific la alte hoteluri mai scumpe şi mai cu ştaif decât acest Selin şi nu mi s-a părut un capăt de ţară. Prima dată am fost puţin mirată, dar ulterior am realizat şi avantajele acestui sistem.

Defapt mă întreb dacă vreunul dintre d-stră; repet d-stră, că nu ne tragem de șireturi; a fost vreodată în concediu peste hotare.

Impresia ta că eşti singura utilizatoare de pe acest site care îşi petrece concediile peste hotare este TOTAL ERONATĂ. Puţină modestie nu ar strica şi nici mai mult respect arătat celorlalţi membri.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Nu recomand, AUTOR: nicole33 din DESTINATIA: Kamelya Selin Hotel [Evrenseki], SIDE
[pg. 1 / 387]: ecourile 1-20 din total 7737
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 384 . 385 . 386 . 387
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.82136797905 sec /