Cele mai recente 8195 ecouri scrise pe sait

Pagina 1 [din 410]
[ 8195 ecouri ] - ORDONATE DUPĂ: DATA ÎNCĂRCĂRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 406 . 407 . 408 . 409 . 410
[19.11.17 01:21] - Alex_Macedo

@Flaviu:

Eh... cui îi este dor de Serbia? Ehm... scuzele mele vecinilor noștri întru prietenie... dar... nu mă atrage nimic. Preferând continentul și fiind ca ființa ce trăiește prin comparație, mi-am găsit un loc, în Grecia continentală care să fie un loc de... acasă-dar-nu-acasă. Adică... când ajung, sunt întrebat, La fel ca anul trecut? Personal, surprizele au tendința de a fi 80%, neplăcute. În consecință... mă feresc de a face experiențe pe nervii proprii. Alegerea este... să mă simt în familie, când ajung. Ține de gustul fiecăruia. Pot să spun că nu are nimic cu fandoseli de 5 stele. Sigur, previzibilul poate deveni plictisitor dar prefer, decât să ajung undeva, unde...dintr-o greșeală de rezervare, să dorm în mașină.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Când te mănâncă-n..., AUTOR: Alex_Macedo din DESTINATIA: Hamburg Hotel [Smederevo], VELIKO GRADISTE
[19.11.17 00:38] - DOINITA

@mishu: Multumesc mult!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Leto, zeita buna, AUTOR: DOINITA din DESTINATIA: Leto Nuevo Hotel, NAFPLIO
[19.11.17 00:17] - Dragos

@U91988: uite, eu sunt curios să ascult ceea ce ai avea de spus. E musai să-i spui autorului, noi ceilalți cititori nu am putea afla și opinia „celeilalte părți”?

[18.11.17 23:56] - abancor

@fra: Nu asta mă deranjează la planificare, ci ideea de a avea un program de vacanță cu ore fixe. Nu e cazul încă, dar încolo se pare că mergem. Nu îmi place să am prea multe activități strict programate. Vreau să am libertatea de a întîrzia într-o vizită, dacă îmi place ce văd, sau de a mă lăsa deturnat de la traseu de vreo idee venită pe moment. N-aș vrea să ajungă vacanțele să fie mai stricte decît zilele la serviciu, cam asta e ideea.

Cît despre accesibilitatea largă a unor țări sau orașe, nu mă deranjează cînd unele locuri devin mai accesibile, dar mă deranjează cînd altele devin prea accesibile. Și de la o vreme îi deranjează și pe localnici. Vezi Barcelona, Roma, Veneția. În orice domeniu, prea mult strică. Există posibilitatea de a exista prea mult turism, prea multă informație, prea multă conectare globală. Prea multul e o realitate.

Dimensiunea subiectiv-egoistă a chestiunii am recunoscut-o deja. Mie îmi convenea de minune cum stăteau lucrurile acum 10 - 15 ani. Nu simțeam deloc nevoia unor aparate sau softuri. Și încă nu văd ce mari avantaje mi-a adus tehnologia. Să zicem că poți afla mai ușor despre locuri mai puțin umblate, sau informații practice legate de biletele de autobuz etc. Văd ceva dezavantaje, în schimb, printre care unul important e creșterea aglomerației. Cam asta e tot. Cei mai „nedescurcăreți” puteau călători și înainte, de asta existau agenții de turism și ghizi turistici.

[18.11.17 23:50] - Michi

@Zoazore: Am citit cheile Soh. Mortal!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Zexe Icoanei, ˝cinci într-una˝, AUTOR: Michi din DESTINATIA: Unde mâncăm în București?, BUCUREȘTI
[18.11.17 23:48] - Michi

La Cheile Sohodolului ne-a prins o vijelie şi un potop, ce n-a văzut pământul. Am părăsit cortul şi împreună cu alţii ne-am dus în sala de mese a cabanei. A doua zi am văzut că nu se putea trece pe podeţ cu maşina şi am mers cu băiatul în braţe prin apă. Bărbatu-meu căra cortul şi bagajele. Am scăpat radioul Albatros în apă dar după ce s-a uscat şi am schimbat bateriile a mers. Ce marfă! Ne-am oprit la un loc sigur unde am stat vreo două zile până am putut lua maşina. Dacă duceam băiatul în braţe probabil că era acum 45-46 de ani.

[18.11.17 23:47] - madfalcon81

@mishu:

Multumesc pentru aprecieri, dupa postarea ta mi-am dat seama ca am pus cam jumatate dintre poze legate de mancare :). Pacat ca nu am stiu de restaurantul asta (Trofea), dar poate data viitoare.

[18.11.17 23:44] - Zoazore

@crismis: Ce frumos ai spus "jucaria jucariei"!

Imi si imaginez spatiul acela mic-mic, asa, ca pentru papusi, sau pentru pitici! Iar peisajele sunt superbe!

[18.11.17 23:43] - adrianaglogo

@krisstinna: Multumesc. Da, nu suntem pretentiosi, ne place Grecia si suntem fumatori (din pacate)

[18.11.17 23:35] - Zoazore

@Michi: Frumoasa petrecere "cinci in unul" at mai avut! Si restaurantul de mare exceptie!

Sa va fie de bine si sa repetati!

La multi ani. In devans, dar si-n avans! Sa traiti, ca trebuiti!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Zexe Icoanei, ˝cinci într-una˝, AUTOR: Zoazore din DESTINATIA: Unde mâncăm în București?, BUCUREȘTI
[18.11.17 23:35] - adrianaglogo

@Dabator: Am stat acum cativa ani in Laganas la un hotel de trei stele, dar chiar trei, adevarate, unde am platit 2 E/zi pt frigider!

Asa ca da, a fost o cazare buna.

[18.11.17 23:33] - webmaster

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

[18.11.17 23:27] - DOINITA

@mishu: Multumesc frumos, pentru aprecieri si pentru vot!

[18.11.17 23:22] - calincheita

@nicole33: Întotdeauna există neajunsuri, la orice hotel. Mi-a plăcut și felicit autorul articolului pentru impresii. Mi-a întărit convingerea că suntem mult mai câștigați dacă luăm mai întâi lucrurile pozitive și încercăm să ne bucurăm de ele. Am încercat doar să provoc puțin. 😀

[18.11.17 23:21] - Zoazore

@Michi: Pai vedeti c-am scris eu despre cheile Sohodolului!

[18.11.17 23:08] - Aurici

@andreea_kamelya: Mi-ar fi plăcut să dezvolți mai mult pentru că aveai despre ce. Pentru că și eu am fost acolo și m-a cuprins o nostalgie citindu-ți articolul, dar aș fi vrut să nu se termine așa repede.

Mi-e dor de Cezar, cel care a inventat locul acela, de Dodo și mâncarea ei și de toate activitățile de acolo. Și noi am făcut cățărări pe panoul acela și eu nu mă credeam în stare, dar am ajuns până în vârf la fel ca și copiii, ne-am plimbat cu caiacul pentru prima dată în viața noastră, copiii au traversat lacul cu tiroliana și "din întâmplare" cădeau în apă în mijlocului lacului, spre deliciul lor, ne-am jucat tenis de masă, ne-am bălăcit în piscină, am făcut cu Cezar drumeții, dintre care cea mai tare a fost cea până la țevușcă, unde bărbații și băieții ne-au oferit un spectacol extraordinar, pus în scenă de Cezar.

Am adunat fructe de pădure din zonă, dimineața făceam gimnastica de înviorare după ce Cezar ne scotea din camere cu clopoțelul, ne-am jucat cu superbii câini ai casei, am stat în hamace printre pomi, ne-am urcat în căsuțele din copaci, am făcut rafting pe Olt, copilul meu a luat primele lecții de chitară de la Alex, un bun prieten al locului, iar astăzi este nedespărțit de ea... și aș putea să mai vorbesc încă despre activitățile pe care le poți face la Frații Jderi.

Este bine să transmitem părinților cu copii mai mici că la Frații Jderi sunt niște tabere extraordinare. Au tot felul de activități, fac drumeții, învață să devină jderi, iar Cezar este tot ceea ce au nevoie niște copii în prag de pubertate-adolescență.

Acolo, la prima noastră vizită, l-am descoperit pe Andre Rieu și apoi l-am vânat prin orașele Europei, dar l-am prins abia la București... dar cel mai mult îi suntem recunoscători lui Cezar pentru că a discutat mult cu copiii noștri, mai ales cu băiatul care era la o vârstă cu năbădăi și după ce ne-am întors acasă, el i-a scris mailuri în care îi povestea că îi urmează sfaturile și face tot ce trebuie pentru a deveni un adevărat jder, așa cum l-a învățat.

Avem și noi foarte multe amintiri, una chiar haioasă. A trebuit să achit un avans pentru prima noastră mini-vacanță acolo și am virat de 10 ori mai mult. Am adăugat un 0 în plus la suma pe care am achitat-o.

Scuze că nu m-am mai oprit. Noi am fost doar de 2 ori, câteva zile de fiecare dată, dar avem amintiri ca și cum am fi fost mult mai mult.

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Mereu altfel - intotdeauna minunat, AUTOR: Aurici din DESTINATIA: Satul de Vacanță Frații Jderi [Păscoaia, VL], VOINEASA / VALEA LOTRULUI
[18.11.17 22:52] - Michi

@crismis: Să te audă Dumnezeu!

ÎN CONTEXT, LA REVIEW-UL: Zexe Icoanei, ˝cinci într-una˝, AUTOR: Michi din DESTINATIA: Unde mâncăm în București?, BUCUREȘTI
[18.11.17 22:30] - krisstinna

@adrianaglogo: Excelent!

Bună alegere, bun articol!

Felicitări, suntem pe aceeași lungime de undă, nepretențioase, fumătoare :D, grecoaice...:*

[18.11.17 22:15] - mishu

@krisstinna: Multumesc, a fost bine, norocul meu e ca am facut una pe din doua cu mama, dar baietii cate una fiecare.

Despre mancarea impartita cu prietenii imi aduc aminte un revelion facut la Nehoiu cu o gasca are vesela, eram vreo 30, stateam in camere de 4 locuri cate 8 si din prima am pus mancarea la comun si normal fiind tineri, am mancat mai intai ce era mai bun, insa cum foamea este cel mai bun bucatar, in ultima zi mancam jumari cu usturoi si cu biscuiti popular ca paine nu mai aveam, dar ce frumos era de imi aduc aminte de asta si acum dupa 30 de ani.

O seara frumoasa in continuare.

[18.11.17 22:15] - webmasterX

Mutat în rubrica "Comfort Hotel Borsparken, OSLO" (nou-creată pe sait)

--

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici. Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

[pg. 1 / 410]: ecourile 1-20 din total 8195
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 407 . 408 . 409 . 410
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2017 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.75720000267 sec /