Răspunsuri încărcate @AFA [p.1 /582]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

mirmicu, 26.05.19 10:18»Există si in Barcelona un metrou care leagă direct aeroportul de oraș. Este o linie nouă, L3, care ajunge în piața Spania. Dacă în Roma am avut 3 nopți de cazare și am văzut aproape tot ce ne-am propus, în Barcelona, parcă și mai ofertanta, am avut senzația că 3 nopți de cazare nu au fost suficiente. As fi alocat macar 5 nopți pentru Barcelona. Pentru ambele orașe se pot cumpăra bilete online la obiectivele importante. În plus, aveți acces ușor la plaja Barceloneta. Dar nu pot recomanda unul dintre orașe pentru că mi-au plăcut la fel de mult.
LA CMR Roma sau Barcelona - scris de mirunat în secțiunea [CMR CIRCUITE MULTI-ȚARĂ]
Alina53, 25.05.19 19:16»@kati: Mulțumesc frumos pentru răspuns.

Întrebarea mea se referea la acel site prin care se pot rezerva excursii, dacă pot avea încredere și siguranță și eventual să-mi aleg câteva, în porturile în care acostează nava.

Suma menționată era doar pentru o excursie.

LA CMR Excursii rezervate prin GetYourGuide - scris de Alina53 în secțiunea [CMR #CROAZIERE]
webmasterX, 25.05.19 18:14»@kati: Aşa cum scrie în mai multe locuri pe aici, referirile la agenţii (sau alte entităţi comerciale) care activează în România (sediu / sait etc) sunt interzise explicit (şi) pe acest sait. Vezi, de exemplu, avertizarea ATENȚIE - scrisă cu roşu, mai jos (imediat sub „SCRIE RĂSPUNS”).

Aceste informaţii se pot însă trimite fără probleme prin mesaje private (vezi mai jos, la finalul textului scris cu roșu, cum).

LA CMR Excursii rezervate prin GetYourGuide - scris de Alina53 în secțiunea [CMR #CROAZIERE]
ciucuadrian, 25.05.19 16:17»@crp1972: Multumesc.
LA CMR Drum Targu Jiu - Kusadasi, cazare Istanbul - scris de ciucuadrian în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 25.05.19 13:09»@tm67bru:

Pietricelel alea care nu sunt deranjante pentru nicole33... pt unii copii (mici) POT FI deranjante...

Corect. Pe mine nu m-au deranjat absolut deloc, dar am considerat util să semnalez prezenţa acestora. Pe parcursul sejurului meu la Belvil din urmă cu mai mulţi ani nu-mi amintesc să fi văzut copii sau adulţi care să poarte papucii speciali de apă, dar voi căuta mai bine prin pozele făcute atunci.

Vreau totuşi să subliniez faptul că plaja din zona Belek Kadriye NU se compară cu cea din Bogazkent de exemplu nici în ceea ce priveşte calitatea nisipului, nici privind numărul şi dimensiunea pietricelelor sau cât de abruptă este intrarea în mare.

Am văzut chiar adulți ”deranjați” - dintre cei care sunt obișnuiți - și au așteptări „ (DOAR) cu nisip fin”...

Mulţi pleacă în Turcia sperând să găsească o plajă şi o intrare în mare ca la Mamaia, ceea ce este, evident, o utopie şi apoi urmează dezamăgirile

Cunosc şi eu cazuri de adulţi foarte deranjaţi de pietrişul fin de granulaţia bobului de piper de pe o plajă din Costa Brava care însă mie mi-a plăcut maxim

LA CMR Papillon Belvil sau Royal Alhambra? - scris de Lavi7884 în secțiunea [CMR TURCIA]
kati, 25.05.19 13:02»Eu am fost de 2 ori in croaziera pe Mediterana (cate o saptamana) [...], suma pe care mentionezi oricum mi se pare f. mic, si nu stiu ce acopera: noi am platit totul de acasa, bineinteles in afara de ecxursii.

Aici se poate intr-adevar economisi ceva bani, deoarece excursiile organizate de catre compania care detine vasul este destul de piperat, in schimb in port gasesti multe oportunitati.

Nu te pot ajuta daca nu stiu unde anume plecati!

O zi buna: Kati

LA CMR Excursii rezervate prin GetYourGuide - scris de Alina53 în secțiunea [CMR #CROAZIERE]
nicole33, 25.05.19 12:58»@Lavi7884:

sunt la acelasi pret, cu 10 euro ceva de genul. mai scump...

Probabil tu vei pleca în Turcia cu zbor din Germania, deci alţi touroperatori şi ALTE preţuri.

Am făcut ieri o simulare pentru o plecare din Bucureşti, punând, aleatoriu, data de 1 iunie şi o familie compusă din doi adulţi şi un copil de 3 ani. Diferenţa de preţ rezultată a fost una foarte semnificativă, de 300 euro, caz în care şi eu aş alege Alhambra, criteriul financiar fiind decisiv.

Chiar dacă aş alege, clar, hotelul mult mai ieftin, ştiind ce plusuri evidente are: plajă de vis, intrare foarte lină în mare, camere cu suprafeţe generoase de 48 metri pătraţi, LunaPark gratuit, mi-aş pune totuşi întrebarea de ce hotelul are încă o reducere foarte consistentă de 45% acum la sfârşit de mai? De ce nu s-a vândut prea bine anul acesta, situaţia fiind asemănătoare şi la celelalte hoteluri ale lanţului Stone?

LA CMR Papillon Belvil sau Royal Alhambra? - scris de Lavi7884 în secțiunea [CMR TURCIA]
tm67bru, 25.05.19 11:48»Pietricelel alea care nu sunt deranjante pentru nicole33... pt unii copii (mici) POT FI deranjante... Am văzut chiar adulți ”deranjați” - dintre cei care sunt obișnuiți - și au așteptări „(DOAR) cu nisip fin”...

În plus, chiar e diferență și de camere - mai noi, în general mai mari, în stare mai bună la Alhambra.

Alege Alhambra.

LA CMR Papillon Belvil sau Royal Alhambra? - scris de Lavi7884 în secțiunea [CMR TURCIA]
m liviu, 25.05.19 08:22»@edulescu: Îți mulțumesc pentru detalii. Peste o lună și un pic voi merge pe mana ta. Atât la dus cât și la întors. 😀😀.

Sa avem drumuri bune și vacante frumoase!

LA CMR Drum Targu Jiu - Kusadasi, cazare Istanbul - scris de ciucuadrian în secțiunea [CMR TURCIA]
baby eyes, 25.05.19 08:13»Ati folosit careva punctul de trecere a frontierei de la star dorian (sper ca am scris corect) intre MK-GR? Anul trecut am stat 5 ore la granița la întoarcere din GR. Ma gândesc ca ar fi durat mai puțin dacă foloseam celălalt punct de trecere a frontierei dar nu am făcut-o pentru că nu am reușit să aflăm cum sunt drumurile pe acea varianta unde am văzut că nu sunt autostrăzi.
LA CMR Traseu Timisoara-Grecia prin Serbia si Macedonia - scris de mariusmilu în secțiunea [CMR GRECIA]
Lavi7884, 24.05.19 22:05»@nicole33: sunt la acelasi pret, cu 10 euro ceva de genul. mai scump...

dar la belvil de exemplu doar 200 de camere din 350 au fost renovate... iar celelalte sunt destul de uratele adica mobila chiar foarte veche... Si ma gandesc ca poate am ghinionul...

ce m-a atras cel mai mult la alhambra a fost plaja... Acu nu mai. stiu😂

Multumesc pt raspuns

LA CMR Papillon Belvil sau Royal Alhambra? - scris de Lavi7884 în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 24.05.19 20:48»@Lavi7884:

alhambra are plaja frumoasa (Nu prea am vazut multe recenzii despre plaja belvil-ului)

Chiar dacă Royal Alhambra beneficiază de una din cele mai frumoase plaje din zona Antalyei, cu o intrare în mare extraordinar de lină, perfectă pentru copilaşi, nici plaja de la Papillon Belvil nu este de lepădat. Mie personal îmi place mult acea plajă din Belek, Belvilul aflându-se chiar la capătul zonei mele preferate. Intrarea în mare este ok, cu nisip, câteva pietricele deloc deranjante existând înainte de intrarea în mare.

hotel belvil are ca plus toate activitățile pentru copii... dar oare nu este si un minus... in sensul ca nu va mai vrea copilul deloc sa stea la marea propriu zisa...

N-aş crede, dar poţi rezolva problema ducând copilul la mare dimineaţa devreme imediat după micul dejun, activităţile echipei de animaţie începând după ora 10. În plus, nu toţi copiii sunt atraşi de Papiclub sau de PapiLand. Eu am văzut mulţi copii ruşi doar pe plajă.

Ambele hoteluri sunt bune, de recomandat. Cazarea este totuşi diferită. Alhambra este un hotel mastodont, cu multe etaje, lifturi şi mari şanse să te rătăceşti prin el, în timp ce Belvilul oferă mult mai multă linişte şi intimitate în cazul cazării la vile P+1 sau P+2, camerele sunt mai micuţe, dar suficiente pentru o familie cu un copil micuţ, iar pentru cei mai comozi există şi posibilitatea cazării în main building unde camerele sunt sensibil mai spaţioase, dar nu la fel de frumoase precum cele din vile.

Vegetaţia foarte dezvoltată şi teritoriul mai întins şi mai verde sunt un avantaj pentru Belvil.

mâncarea? (si aici ma refer dacă am ce ii da unui copil mofturos?)

Mâncare vei găsi suficientă la ambele, mai variată la Alhambra şi cu un plus de "clasă" la Belvil.

Dacă ai un copil foarte mofturos, atunci şi eu ţi-aş recomanda Gural Premier Belek, unde mâncarea este la superlativ, dar şi celelalte condiţii şi servicii sunt peste cele două hoteluri în discuţie. Guralul este cu o clasă peste cele două.

Strict între cele două, eu aş alege să revin la Belvil, unde mi-a plăcut mult.

Alhambra este mai ieftin şi poate fi o alegere potrivită în acest an. Dacă alegi Alhambra, nu rata o vizită în vechiul oraş Side, un adevărat muzeu în aer liber. Merită!

LA CMR Papillon Belvil sau Royal Alhambra? - scris de Lavi7884 în secțiunea [CMR TURCIA]
baby eyes, 24.05.19 20:11»In caz că încă nu ai ales deja destinația de vacanță vin și eu cu câteva sfaturi: 1. Traseul - verifică ruta prin Serbia și Macedonia, noi pe acolo mergem în Grecia cu ieșire din țară pe lângă Oravița; 2. Anul trecut am avut cazare intermediară la ieșire din Macedonia, la B&B Delikates au prețuri si condiții foarte bune; 3. Ca și localitate recomand Sarti; 4. Pentru hotel aruncă o privire la Blue Senses - e posibil să vă încadrați în buget. Nu am fost cazați acolo dar cel puțin din exterior arăta foarte bine hotelul iar în fața lui este plajă cu nisip fin și intrare foarte lină.
LA CMR Cazare pe plaja in nordul Greciei - scris de Neli 2019 în secțiunea [CMR GRECIA]
nicole33, 24.05.19 18:30»@gya 87:

Am petrecut două vacanţe de vis în Republica Dominicană, ambele în extrasezonul lor sau sezonul ploios şi al uraganelor, aşa cum este considerată perioada mai-octombrie, sezon fiind considerat a fi perioada noiembrie-aprilie, iar dacă voi reveni o voi face tot în extrasezon, cel mai probabil în perioada mai iunie.

Prima vacanţă s-a desfăşurat în perioada 27 mai-10 iunie şi nu am avut nicio problemă cu ploile, acestea fiind scurte şi deloc deranjante, adesea în cursul nopţii, iar de uragane am fost feriţi. Oricum insula NU se află pe traseul principal al uraganelor, dar acest risc există neputând fi exclus. Eu mi l-am asumat şi a fost foarte bine.

Cea de a doua revenire în Dominicană a fost în perioada septembrie-octombrie, când iar am avut noroc de vreme bună, chiar dacă a plouat puţin mai mult decât prima dată şi cerul a fost mai înnorat, ceea ce nu ne-a împiedicat însă să ne bronzăm la fel de frumos. La a doua vizită m-a deranjat umiditatea mult mai ridicată decât prima dată şi Oceanul Atlantic mai puţin liniştit, cu valuri superbe pentru bălăceală, dar mai puţin plăcut pentru cei care înoată cu orele.

Nu ştiu ce hotel ai ales, dar preţul mi se pare mărişor pentru un sejur în această perioadă.

Vacanţă plăcută!

LA CMR Punta Cana in luna iunie? - scris de gya 87 în secțiunea [CMR CARAIBE]
alexandru77, 24.05.19 17:24»@mariusmilu: autostrada incepe la 150 km dupa intrarea in Serbia si continua tot traseul fara intrerupere. Chiar ieri s-a deschis portiunea lipsa in Serbia.
LA CMR Traseu Timisoara-Grecia prin Serbia si Macedonia - scris de mariusmilu în secțiunea [CMR GRECIA]
crp1972, 24.05.19 16:47»@ciucuadrian: e drum bun. Eu nu am fost decat pe acest drum asa ca nu am termen de comparatie.

Noaptea daca treci pe el trebuie sa fi foarte atent la opritoarele puse in satele de pe drum deoarece sunt foarte mari si trebuie sa reduci mult viteza.

LA CMR Drum Targu Jiu - Kusadasi, cazare Istanbul - scris de ciucuadrian în secțiunea [CMR TURCIA]
Lavi7884, 24.05.19 16:41»@moraru marian: din pacate nu am gasit oferta pentru gural... cred ca anul. asta ramane totusi alhambra si poate la. anul incercam belvil, numa. bine face și fetița 4 ani si se poate bucura de acel papiclub 😊... Multumesc pentru raspuns
LA CMR Papillon Belvil sau Royal Alhambra? - scris de Lavi7884 în secțiunea [CMR TURCIA]
edulescu, 24.05.19 15:33»@m liviu: Salutare. De catva ani este ruta mea favorita, de la Eceabat mai sunt vreo 3km, pana la Kilitbahir. O aleg pentru ca e mai scurta trecerea in sine ca timp, mai ieftina si nu e asa de aglomerata.

Programul si preturile de trecere pentru toate rutele ferry peste Dardanele il gasesti aici canakkaletravel.com/feribot.htm

De obicei la intors vin pe Eceabat ca mi se pare drumul catre casa mai scurt cu... 3km .

O singura data am trecut pe Gelibolu Lapsseki si sincer mi s-a parut foarte lung aglomerat si multe masini de tonaj mare pe ruta asta.

Sper sa ca informatiile sa iti fie de ajutor, daca mai ai intrebari nu ezita.

LA CMR Drum Targu Jiu - Kusadasi, cazare Istanbul - scris de ciucuadrian în secțiunea [CMR TURCIA]
LiliaKalesi, 24.05.19 15:03»@Lavi7884: Buna

Noi am fost in Royal Alhambra in august 2016. Am ramas foarte multumiti. vezi impresii

Plaja superba, intrare foarte lina in mare, plaja cu nisip fin.

Si cel mai mult au contat, distractiile, parcul pentru copii seara de seara; pe GRATIS. tin sa precizez ca la alte resorturi am platit orice plimbare cu o masinuta sau datul intr-un carusel.

LA CMR Papillon Belvil sau Royal Alhambra? - scris de Lavi7884 în secțiunea [CMR TURCIA]
ibalasco, 24.05.19 15:02»Despre asta vorbeschttps://maps. app. goo. gl/iWU5cMEnH6bSX4tv7
LA CMR Traseu Timisoara-Grecia prin Serbia si Macedonia - scris de mariusmilu în secțiunea [CMR GRECIA]
pagină generată în 0.019935131073 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test