Cele mai recente 9606 răspunsuri publicate

Pagina 1 [din 481]
[ 9606 răspunsuri ] - ORD. DUPĂ: DATA ÎNCĂRCăRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 477 . 478 . 479 . 480 . 481
[23.03.18 21:05] - maryka

Pe lângă ceea ce știi deja, despre plajele din vest, nu uita de sudul insulei, superbele sate Loutro, Sfakia, am scris detaliat în articole. Sunt locuri gen "departe de lumea dezlănțuită", parcă încremenite în timp, cu avertismentul că dacă nu vă place liniștea asta nesfârșită, doar tu și marea albastră, atunci nu acela e locul pentru voi. Mai îndrăznesc să propun o excursie în Defileul Samaria. Citește articolul meu. Cred că v-ar place! Vă doresc o călătorie frumoasă și o vacanță pe măsură! Nu uita să ne povestești apoi și nouă!

[23.03.18 19:36] - Safta Radu

Bună seara,

Doriţi o cazare ceva mai aproape de Bucureşti? V-aş recomanda pensiunea Lin Cota 1000 din Moroieni, care se află la 10 minute de mers cu maşina de Sinaia. E o pensiune frumoasă, au restaurant, puteţi lua masa acolo. vezi impresii

Vă mai recomand pensiunea Thomas din Sinaia, o pensiune selectă. Aici nu puteţi lua masa, au doar cazare, dar în apropierea pensiunii la 3-5 minute găsiţi restaurante pentru toate gusturile... şi pentru toate buzunarele. :)

Deşi se află un pic mai departe, v-aş recomanda pensiunea Terra Nova din Malaia, de asemenea o pensiune frumoasă, cu restaurant.

Puteţi citi review-urile mele de la aceste pensiuni.

Toate cele bune !

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare de paste cu masa in Romania, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: dadica ]
[23.03.18 19:31] - adrianbogdan

Bună!

Am fost in Fethye anul trecut în septembrie, pentru a împăca și capra și varza ne-am cazat pe Plaja Calis, pentru a putea avea acces rapid la plaja dar și pentru a folosi ca baza pentru plimbările noastre în zonă.

Pot sa spun că am fost inspirati am stat la Remer Hotel și chiar daca nu are cinci stele noi ne-am simțit foarte bine

Alegere inspirată va doresc!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare: în Fethyie sau în Oludeniz?, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: FLAVIA ]
[23.03.18 15:46] - pelerin12345

@achelici: mare caz si necaz pe schimbul acestor sekeli!!

in aeroport poti sa iti asiguri un schimb de cantitate mica, necesar biletului sau cafelei sau etc:comisionul este de 4%;

apoi in ierusalim si bethlhem sunt extrem de multe case de schimb care nu practica nici un comision _pretul de vanzare cumparare al sekelului find stabilit de Banca Nationala!!

in plus in bethlehem am scris repet si mai spun la fel, fara comision ba poti schimba si dolari in euro sekeli si ce mai vrei, dar, ... poti schimba si lei romanesti: in 19 martie anul acesta pt 100 ron primeai 98 sekeli.

altfel pt autobuz, apa, chestii oficioase este bine sa platesti in sekeli, dar, ... poti cumpara orice in euro sau dolari, numai ca, repet, profitand, atat arabi cat si evrei, paritatea in pretul oferit, la dolar cu euro este 1; 1, si viceversa

Concluzie: cred ca colegul nostru doreste sekeli doar pt necesitatile ridicate, pana la ajungerea in Ierusalim, de acolo fara frica schimba... tot!

imi cer scuze dar schimburi prin conturi de firma ba cele personale banci romanesti si straine case de schimb cu hartogareala

si da! multe comisioane (find o moneda neuzuala aici) mi se par griji de...orgolii?!

griji exista pt tine coleg erijor de grup in Ierusalim, altele decat cele de forma: traseul in vechea cetate, organizare pe obiective in cele trei zile s. a. m. d

[23.03.18 15:34] - webmaster39

@achelici: Aşa cum scrie în mai multe locuri pe aici, referirile la agenţii (sau alte entităţi comerciale) care activează în România (sediu / sait etc) sunt interzise explicit (şi) pe acest sait. Vezi, de exemplu, textul scris cu roşu mai jos. Aceste informaţii se pot însă trimite fără probleme prin mesaje private (vezi mai jos, la finalul textului scris cu roșu, cum).

Ecoul tău a fost editat.

[23.03.18 14:55] - krisstinna

@Catalin Mate: Bună!

Dacă ai răbdare, citește toate articolele mele despre excursiile din Creta, despre restaurante.

Sunt câteva locuri care ar fi pe gustul tău.

Fii atent câ am scris și despre câteva locuri in care NU am ajuns dar mi-am dorit, citește cu atenție, sunt lângă Rethymno.

Vacanță plăcută!

[23.03.18 14:48] - achelici

@marinica 1976: vezi si pe aici ce mai spune lumea [...]-editat WM

o casa de schimb in Bucuresti este in Piata Romana nr. 9 D&G parca. Am schimbat ieri, Am cumparat 100 secheli cu 112ron. Si nu practica nici un fel de comision. Din cate am inteles, in Is.comisionul este de 6% indiferent de suma. Si poti sa schimbi ce suma doresti

[23.03.18 14:27] - dalumian

@marinica 1976: gasesti la OK Exchange la Universitate. Dai un telefon in prealabil.

Ti-a sugerat cineva sa-ti faci timp si sa citești review-urile noastre. si vei gasi răspunsuri la toate întrebările tale. Chiar in postul de mai sus iți scrisesem ca noi am avut sekeli din tara luati.

[23.03.18 14:27] - pelerin12345

@marinica 1976: spui ca incerci varianta unei inchirieri de microbuz pt cele 14 persoane??? pt ce?

ai doar doua nopti si trei zile la imita pt Bethlhem si Ierusalim, poate un Ein Karem; daca buzul inchiriat nu are placuta de Israel (soferul dublu id) nu vei putea trece cu el in Ierusalim; daca are, ti am scris pret pana la 400 $ inchiriere pe zi, pret platit degeaba pt ca in Cetatea Ierusalimului nu vei putea intra si calatorii decat la pas, altfel pt Bethlehem (poate stai la Assaraya appt).

[23.03.18 14:09] - pelerin12345

@carmenma: ati dedus bine, in magazinele arabesti atta in Bethlehem cat si in Ierusalimul de est (nu mai departe de partea opusa Potii Damascului) se gaseste orice fel de paine

[23.03.18 13:52] - marinica 1976

@achelici: Multumesc din suflet! In legătura cu shekeli, nu stiu de unde sa iau, am sunat astăzi la banca Leumi, israeliană, au spus că nu au si ca nu gasesc decât, probabil la Bnr.

Am sunat la Bnr si ei nu au casă de schimb valutar sau nu fac operațiuni de schimb valutar cu persoane!

La case de schimb, nu am vazut nicăieri în București! Dacă stie cineva sigur, il rog din suflet sa-mi spuna si mie unde aș putea găsi!

In legătura cu trolerele, sunt 3 zile complete, am vazut la televizor ca sunt peste 30 de grade, deci trebuiesc haine de schimb! Oricum voi lua un rucsac cu mine, peste tot unde am fost, am avut rucsacul cu mine!

Multumesc!

[23.03.18 13:30] - webmasterX

@GoMa:

In Nikiti recomand Studio Annio

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou. Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații. Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare Sarti sau Nikiti Halkidiki, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: dnip ]
[23.03.18 11:45] - fra

Noi am fost deja de două ori la Billy's house in Sarti. vezi impresii, vezi impresii

Raportat la preturile din zonă, aceasta cazare este ieftină.

Noi am cam fost în extrasezon şi nu aş putea să vă zic cam ce prețuri ar fi. Puteți să vedeți pe nikana. gr cam care ar fi prețurile sau scrieți mail. Raspunde relativ repede (în stil grecesc), şi sigur vă spune şi ce tip de camere are disponibile.

Ca pozitie puteți să-l căutati si pe google maps, este în Sarti vechi, la capătul centrului, deci nu e gălăgie, lângă o parcare şi un spațiu de joacă, în al doilea rând de vile paralele cu marea.

Noi prindeam semnal de la wi-fi-ul vilei si pe plajă, ca să vă dați seama cât este de aproape.

Pentru alte detalii, citiți ambele mele review-uri :D

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare Sarti sau Nikiti Halkidiki, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: dnip ]
[23.03.18 11:26] - andreea_c

@calincheita: cauta articolele mele legate de disney si in special de fast pass. Poate te ajuta

[23.03.18 11:16] - achelici

Buna si un pelerinaj binecuvantat. Am citit tot ce au scris ante scriitorii. Acum ai toate datele. Eu mai adaug faptul ca ptr shekeli incearca sa mergi in tara la o banca si sa mergi in Israel cu shekeli.

De asemenea nu uita ca poi plati in multe locuri cu card bancar, in siguranta.

Ptr 3 zile, echipa ta de pelerini ar putea sa aibe rucsace, nu trolere. Rucsacul poti sa il cari comod peste tot.

Si eu prefer sa imi organizez si menegeriez (!?) personal toate excursiile. Sti ce spunea un mare calator, adevarata excursie incepe din momentul cand te-ai ratacitm.

Dumnezeu sa fie cu tine.

[23.03.18 11:16] - GoMa

Buna ziua,

In Nikiti recomand Studio Annio, sau Luxury Living Annio.

La primul am stat, e bine: camera mare, baie cu aerisire, bucatarioara cu diverse, ac, plasa impotriva tantareilor, parcare mare in curte.

Cea de-a doua locatie (acelasi proprietar) a fost data in folosinta vara trecuta si doar am vizitat-o - mi-a placut. Distanta fata de plaja... circa 200 - 250 m.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare Sarti sau Nikiti Halkidiki, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: dnip ]
[23.03.18 10:40] - FLAVIA

@amfibian: Multumesc frumos.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare: în Fethyie sau în Oludeniz?, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: FLAVIA ]
[23.03.18 10:37] - amfibian

Daca aveti masina pt toata perioada sugestia mea este sa va cazati in KayaKoy. Dpdv calitate-pret pensiunile de acolo sunt peste Fethyie sau Oludeniz.

Cu masina se poate ajunge in 15 min si catre Fethyie si catre Oludeniz - distante aprox egale. Aveti liniste, calitate, natura, stil, istorie si factor local autentic.

Noi am stat la Misafir Evi - f multumiti.

Drumul catre Fethyie este mai sinuos dar dupa 2 parcurgeri te obisnuiesti - este relativ scurt.

Nu ratati Passepartout si Piata de Peste din Fethiye, Kidrak beach (natural park) dupa Oludeniz si o parapanta in Oludeniz pt adrenalina.

Vacanta frumoasa!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare: în Fethyie sau în Oludeniz?, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: FLAVIA ]
[23.03.18 10:27] - FLAVIA

@niccu: multumesc.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare: în Fethyie sau în Oludeniz?, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: FLAVIA ]
[23.03.18 10:16] - calincheita

Mulțumesc mult. Mi-am instalat o aplicație și urmăresc în timp real timpii de așteptare. I-au pe rând toate atracțiile și le vizualizez pe YouTube. Cred că sunt mai nerăbdător că fiu-meu!!! 😃. Am mai fost la Paris dar parcă acum nu mai avem răbdare.

[pg. 1 / 481]: răspunsuri 1-20 din total 9606
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 478 . 479 . 480 . 481
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.0360360145569 sec /