ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 26.06.2023
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 12.03.11
STATUS: APOLLO
DATE SEJUR
JUN-2023
DURATA: 1 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
95.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 11 MIN

ND Suite Hotel  – un hotel nou şi confortabil în Edirne

TIPĂREȘTE URM de aici

3-4 iunie 2023

Alegerea destinaţiei şi a hotelului

Acest hotel a fost alesul pentru ultima noapte de vacanţă petrecută în Turcia anul acesta. Am ezitat destul de mult între a alege o ultimă cazare pe teritoriul Turciei sau al Bulgariei ca oprire intermediară pe drumul de întoarcere. Analizând mai multe variante, fiecare cu avantajele şi dezavantajele ei, în final am ales oprirea la Edirne.

Iniţial am vrut să mă întorc din Antalya cu o singură oprire intermediară, la Gelibolu, deoarece voiam neapărat să traversez Strâmtoarea Dardanele din Asia în Europa pe noul pod Çanakkale 1915, dorinţă amânată de anul trecut. Tot studiind traseul de parcurs, am înţeles că nu era prea realist, că drumul din prima zi ar fi fost prea lung şi epuizant pentru mine ca singur şofer, mi-a fost teamă că nu m-aş putea descurca, astfel că am reconfigurat a doua parte a sejurului, prelungind vacanţa cu trei zile. În realitate, oprirea la Edirne nu era neapărat necesară, a fost mai mult o variantă de rezervă, uşor de modificat din mers.

După alegerea oraşului a urmat aceeaşi dilemă a alegerii cazării, din nou oscilând între zona veche a Edirne şi zona mall-urilor. Am găsit hoteluri pe gustul meu, care îndeplineau principalele mele cerinţe, dar se aflau la peste doi-trei kilometri de centrul oraşului, cam mult pentru a merge pe jos de la hotel până în zona în care doream să mă plimb şi să iau masa. Am reluat căutările cu un nou filtru: distanţa faţă de centrul oraşului, cu gândul la o cazare ultracentrală asemănătoare celei din 2020 de la ACR Palas, însă hotelurile care îmi plăceau mie şi erau şi bine poziţionate nu aveau camere libere, iar dintre cele disponibile niciunul nu m-a convins. Rezultatul era cumva previzibil pentru o rezervare din scurt şi pentru o zi de sâmbătă, când ştiam că oraşul se umple la propriu de bulgarii veniţi la cumpărături şi nici românii care au vrut să profite de minivacanţa de Rusalii nu au fost mai puţini în acel weekend, astfel că am reluat căutările în zona centrelor comerciale.

Hotelul

Mi-a atras atenţia ND Suite Hotel, un hotel foarte nou, deschis în 2022, cu o notă de 9.00 pe booking, uşor accesibil din D100, cu parcare păzită şi gratuită, cu camere mari şi având în plus şi balcon ????, la un preţ bun, doar distanţa de 2,8 kilometri faţă de centru fiind singurul minus, pe care însă mi l-am asumat.

Hotelul este clasificat la trei stele pe booking şi, categoric, le merită, deşi eu nu le-am văzut afişate pe nicăieri.

Adresa: İstasyon, Sanayi Sitesi 29. Sk. No:3/1,22100 Edirne Merkez/Edirne / Edirne, Turkey

Coordonate GPS: 41.658433; 26.582239

Website: en.ndsuite.com

Recenziile erau bune şi foarte bune, iar preţul era unul convenabil, oricum a fost cel mai ieftin hotel din această vacanţă, astfel că am rezervat imediat o cameră dublă standard la preţul de 66,27 euro pe noapte, cu mic dejun inclus. Mi-au convenit şi condiţiile foarte permisive ale rezervării, cu posibilitate de anulare gratuită până la ora 18.00 în ziua sosirii, astfel având posibilitatea de a mă răzgândi oricând pe parcurs.

Este o clădire nouă cu şase sau şapte etaje, împrejurimile nu sunt cine ştie ce, dar nu pentru peisaje am ales eu acest hotel. Hotelul este dotat cu două lifturi moderne, încăpătoare şi silenţioase,

Recepţia este micuţă şi cochetă, există şi o zonă de relaxare cu canapele şi fotolii confortabile. Personalul este politicos şi amabil, chiar dacă vorbeşte mai bine bulgara decât engleza :D, ne-am înţeles binişor în engleză, completând puţin în turcă şi am obţinut cu uşurinţă şi informaţiile suplimentare dorite.

Parcarea este spaţioasă, păzită şi gratuită. Accesul se face cu barieră, acţionată din recepţie, ca urmare a monitorizării video.

Accesul la hotel este destul de uşor, venind pe D100 dinspre Çanakkale, am văzut hotelul pe partea stângă în timp ce aşteptam la semafor, am făcut stânga în intersecţie, apoi dreapta şi iar dreapta şi... am ajuns. GPS-ul mi-a dat exact aceleaşi indicaţii pe care le intuisem şi singură. Din sens opus se ajunge încă şi mai uşor.

Am ajuns devreme la ND Suites după un drum scurt şi foarte lejer. La ora 11.30 parcasem deja maşina şi mă prezentam la recepţie să-mi anunţ sosirea, fără speranţe că voi primi camera înainte de ora oficială de check in. Rezervarea mi-a fost regăsită imediat în sistem, ne-au fost scanate paşapoartele şi am completat formularul de cazare, urmând să primim şi camera o oră şi jumătate mai târziu, conform asigurărilor recepţionerei. Nu mă grăbeam să mă cazez, eu eram mulţumită că rezolvasem cu parcarea maşinii, aşa că am plecat în plimbare la Migros-ul aflat vis-a-vis de hotel pentru cumpărături.

Am revenit la hotel după ce ne-am terminat treburile şi am primit imediat cardul camerei. Am luat din maşină doar bagajele de care aveam nevoie, le-am cărat singuri până la lift şi apoi în cameră, hotelul neavând bagajişti, dar nici nu aveam neapărată nevoie, deoarece nu am luat decât strictul necesar.

Camera 310

Camera dublă standard rezervată şi primită se afla la etajul al treilea, spre capătul holului. Accesul în cameră se face cu card, acesta fiind ulterior folosit pentru activarea curentului electric din cameră. Am avut surpriza plăcută să descopăr o cameră chiar mai frumoasă decât în fotografii, o cameră mai mult lungă decât lată :D, care mie mi-a părut imensă după experienţele anterioare avute în această vacanţă.

Se intră mai întâi într-un hol destul de mare, având pe partea stângă uşa de la baie şi o oglindă. Camera propriu-zisă este dotată cu un dulap cu două uşi, posibil insuficient pentru o şedere mai de durată, însă perfect pentru o noapte sau două, cu rafturi, sertare şi bară pentru umeraşe. Nu există seif, dar nici nu mi-a lipsit. Lângă dulap este o masă cu scaun, pe masă fiind setul pentru prepararea ceaiului şi cafelei, cu cană electrică, ceai, cafea instant, lapte praf şi zahăr, care mi-a fost util. Ne-au fost oferite gratuit două sticle de apă plată de 0,5.

În continuare se află minibarul, gol, însă suficient de încăpător pentru băuturile noastre. Un minus pe care vreau să îl menţionez este acela că minibarul nu funcţionează decât atunci când cardul este pus în soclul special. Normal ar fi fost să fie conectat pe un circuit separat, noi fiind dezamăgiţi puţin când ne-am întors seara şi nu am găsit nimic rece de băut.

Urmează apoi zona de relaxare cu un colţar modern şi comod şi o măsuţă joasă, pătrată, cu blat de sticlă.

După zona de relaxare urmează zona pentru dormit, cu un pat matrimonial confortabil, în faţa căruia se află televizorul smart şi aerul condiţionat, acesta neavând neapărat cea mai fericită amplasare pentru a putea fi folosit peste noapte.

Mi-a plăcut pardoseala din gresie care imită parchetul şi mi-au plăcut şi lustrele moderne din tuburi luminoase spiralate.

Balconul camerei era lung cât toată lăţimea camerei şi suficient de lat. M-am bucurat de simpla existenţă a acestuia, care a cântărit ceva în alegerea hotelului, astfel că am trecut cu vederea lipsa oricărui mobilier. În balcon era doar unitatea exterioară a aerului condiţionat, folosită de mine pe post de măsuţă după ce am scos pe balcon un taburet găsit pe holul camerei, cam inutil acolo. Pe saitul de rezervări era precizată interzicerea fumatului în toate spaţiile publice şi private, ştiam asta, nu am primit nici scrumieră, dar asta nu m-a impiedicat să improvizez şi să fumez liniştită pe propriul balcon, fără să mai fac valuri întrebând în stânga şi-n dreapta.

Nu prea mi-a plăcut faptul că balconul era cam prăfuit, explicabil totuşi având în vedere zona în care era amplasat hotelul. Dotarea balconului cu o plasă contra insectelor ar putea fi utilă celor care ajung la Edirne în sezonul cald. Nouă nu ne-a lipsit, nici ţânţari nu au fost, nefiind încă prea cald, mai ales noaptea.

Baia nu era nici mare, dar nici mică, însă foarte curată, la fel ca şi restul camerei. Era dotată cu cabină de duş walk in, cu duş fix şi mobil, cu uscător de păr şi un minim de cosmetice: săpun lichid şi gel de duş. Nici nu mi-a trebuit mai mult. Am avut şi papuci de unică folosinţă. Prosoapele, albe şi curate, câte două pentru fiecare persoană, le-am găsit pe pat în cameră. Nu am stat decât o singură noapte, astfel că nu pot preciza cât de des erau schimbate acestea.

Hotelul oferă internet wireless gratuit cu semnal bun în cameră şi în zonele comune. Conectarea se face cu numărul camerei şi numărul de paşaport al fiecărui turist cazat. Dezavantajul constă în faptul că nu se pot conecta mai multe dispozitive pe acelaşi paşaport, dar ne-am descurcat şi aşa.

Restaurantul

Micul dejun a fost inclus în preţul cazării şi l-am luat la restaurantul alăturat, Saraçlar Çöp Şiş, deschis şi pentru prânz şi cină şi cu preţuri rezonabile.

Restaurantul este deschis pentru oricine doreşte să ia masa acolo, existând şi posibilitatea de a comanda mâncare la pachet.

Mi-a plăcut ambientul din restaurant, un spaţiu generos, curat, aerisit, cu multe mese, fără a fi înghesuite unele în altele.

Micul dejun a fost în regim bufet deschis, nici prea prea, nici foarte foarte, cu puţin peste nivelul obişnuit în cazul hotelurilor din această categorie. Se serveşte între orele 07.00-10.00, un program convenabil şi celor matinali, dar şi celor care dorm până mai târziu.

Am avut omletă şi ouă fierte, cartofi prăjiţi, vreo patru sortimente de brânză, unul de salam, crenvurşti, roşii cherry şi castraveţi, trei feluri de măsline plus pastă de măsline, unt şi miere la cutiuţe, gemuri de tot felul, mere şi portocale, minipancakes şi nişte fursecuri, absolut suficient pentru noi care oricum ne grăbeam să plecăm la drum.

M-a surprins plăcut existenţa dozatoarelor cu limonadă (deşi cam dulce pentru gustul meu) şi ayran, rece şi bun. Cafeaua a fost slăbuţă, nu mi-a plăcut, oricât am încercat eu să o reglez din lapte, dar am suplinit cu brio lipsa unei cafele adevărate bând două pahare de ceai turcesc, mai concentrat, aşa cum îmi place mie, pentru că trebuia totuşi să mă trezesc cumva ????.

După ce am terminat cu micul dejun, am trecut pe la recepţie şi am plătit camera. Puteam plăti în euro doar cash sau în lire turceşti cu card sau numerar. Pentru mine a fost mai convenabil să plătesc 1487 lire turceşti cu card bancar, suma datorată fiindu-mi calculată corect la cursul oficial din ziua respectivă.

Am urcat în cameră, ne-am strâns puţinele bagaje, am revăzut puţin traseul pe care urma să-l parcurgem în ziua respectivă, cât am mai fumat o ţigară pe balconul meu şi am plecat.

Check out rapid, cu mulţumiri pentru alegerea hotelului şi invitaţia de a reveni, plus oferirea unui odorizant pentru maşină. Frumos.

După predarea camerei ne-am dus, tot singuri, bagajele la maşină în parcare, mai aranjându-le puţin, pentru a avea vameşii bulgari ce răscoli mai cu spor ☹, şi am pornit spre casă, puţin trişti la terminarea vacanţei.

Concluzii

ND Suite Hotel este un hotel foarte nou, curat şi confortabil, perfect pentru o noapte în tranzit, cum a fost cazul nostru, dar şi pentru un scurt sejur, variantă preferată de cei mai mulţi dintre turiştii bulgari, dar şi români veniţi la Edirne în principal pentru cumpărături.

Poziţionarea hotelului este importantă în funcţie de scopul călătoriei. Pentru noi a fost bine, apreciind accesul rapid din D100, fără a rătăci pe străduţe. Şi pentru amatorii de cumpărături poziţionarea hotelului este avantajoasă, fiind aproape de Margi Outlet pe care îl vedeam din balcon şi nici Erasta Mall nu era prea departe. Distanţa până în centrul oraşului Edirne este însă mare, iar cei care doresc să ajungă în zona veche trebuie să apeleze la un mijloc de transport. Noi am experimentat în premieră plimbarea cu dolmuşul (nr. 3A) de la Margi Outlet până la Moscheea Selimiye, plătind câte 10 TL la şofer cu card contactless şi scăpând astfel de grija găsirii unui loc de parcare, oricum contra cost, într-o zonă extrem de aglomerată.

Raportul calitate preţ a fost unul bun. De fapt, ND Suite a fost cea mai ieftină cazare din această vacanţă şi mi-a oferit cea mai spaţioasă cameră şi a doua cea mai frumoasă.

Recomand cu încredere! Un hotel corect la care aş reveni cu plăcere.

## end review sc
Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de nicole33 in 26.06.23 06:53:18
Validat / Publicat: 26.06.23 07:31:00
INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.

VIZUALIZĂRI: 3632 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

15 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P20 ND Suite Hotel Edirne - oraşul încă adormit
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
[1300 PMA] [600 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 61700 PMA (din 47 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

15 ecouri scrise, până acum

webmaster45 [26.06.23 07:24:38] »

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [26.06.23 08:14:47] »

@webmaster45:

Coordonatele sunt perfecte. Mulţumesc!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
webmaster [26.06.23 09:57:31] »

Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [26.06.23 10:17:35] »

@webmaster:

michaela_1961scris / TELEFON [26.06.23 14:16:07] »

Wow! Mi a facut placere ca votul meu sa ti acorde Superbonusul! ???? Dragut hotel, de retinut mai ales la dus. Are facilitatile care si pe noi ne intereseaza pentru tranzit. Anul acesta am sarit Turcia, dar nu mi pare rau, ne bucuram de soare in Cipru, pe o plaja minunata de unde iti si scriu acest ecou. Vacante si alegeri super intotdeauna! ????

nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [26.06.23 17:59:56] »

@michaela_1961:

Dragut hotel, de retinut mai ales la dus. Are facilitatile care si pe noi ne intereseaza pentru tranzit.

Pentru tranzit este perfect, are parcare mare, gratuită şi păzită, noi nu am mai cărat bagajele până în cameră, camerele sunt foarte spaţioase şi au şi balcon, micul dejun este foarte OK şi poţi lua şi cina la ei fără probleme şi la preţuri OK; noi nu am ştiut şi am mâncat în centru.

La dus eu aş merge mai departe de Edirne, clar aş trage mai tare în prima zi, minim 800 kilometri din Bucureşti.

Anul acesta am sarit Turcia, dar nu mi pare rau, ne bucuram de soare in Cipru, pe o plaja minunata de unde iti si scriu acest ecou.

Pentru vacanţa asta în Cipru te cam invidiez, recunosc, dar poate mă inspir pentru septembrie, că tot nu sunt hotărâtă ce să fac. Dă un semn la întoarcere.

Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou!

Vacanţă de vis îţi doresc!

michaela_1961scris / TELEFON [26.06.23 19:40:10] »

@nicole33: Mâine ne intoarcem, am stat 9 nopti, a fost o surpriza placuta Aiya Napa ptr noi. Totul a fost la superlativ, dar marea si plaja m au cucerit definitiv, mai frumoase decât oriunde in Turcia. Ne auzim!

elenaadinascris / TELEFON [27.06.23 20:09:19] »

În primul rând vreau să te felicit pentru faptul că ai condus pe o distanţă atat de mare singură, e de aplaudat, bravo! ????

În al doilea rând mă bucur pentru voi că ați fost în vacanță în Turcia și de abia aștept să văd unde ați fost și cu ce impresii ați rămas! ????

Bună alegerea pentru Edirne, mi-a plăcut!

Vacanțe frumoase îți doresc în continuare, să vă bucurați de ele în deplină sănătate și bucurie! ????????

nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [28.06.23 06:43:13] »

@elenaadina:

În primul rând vreau să te felicit pentru faptul că ai condus pe o distanţă atat de mare singură, e de aplaudat, bravo!

Mulţumesc mult!

Ce să fac, nevoia te învaţă. Pentru ce mi-am dorit eu anul acesta, nu aveam altă variantă mai bună şi la un preţ acceptabil. Mi-a fost puţin teamă că nu mă voi descurca să conduc peste 3500 kilometri, uşor nu a fost, însă mi-a ieşit perfect până la urmă.

A fost o vacanţă reuşită de care aveam mare nevoie. Nu am putut face tot ce mi-am propus, nici vremea nu a ţinut cu noi şi problemele de sănătate ne-au impus unele limitări, dar punctele esenţiale au fost atinse cu succes. Voi reveni şi cu alte poveşti.

=

Pentru Edirne, hotelul ăsta s-a dovedit o alegere inspirată, oferindu-mi tot ce aveam nevoie.

=

Acum tot caut diverse variante pentru septembrie, nefiind hotărâtă unde să merg. De rezervat însă nu o pot face decât cu maxim 3-4 săptămâni înaintea plecării. Vedem ce mai găsesc atunci disponibil.

Mulţumesc mult pentru vizită, urări şi ecou!

Vacanţe de vis îţi doresc!

Gabitzu10scris / TELEFON [28.06.23 22:08:28] »

@nicole33:

Intotdeauna am ținut cont de locațiile unde ați fost dvs cazata, am și fost la unele dintre ele, iar acum, vă spun sincer, abia aștept să văd unde ați petrecut concediul din acest an in Turcia și cu ce impresii ați rămas!

nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [30.06.23 06:48:00] »

@Gabitzu10:

Intotdeauna am ținut cont de locațiile unde ați fost dvs cazata, am și fost la unele dintre ele,

Mă bucur să aud că recomandările din articolele mele au fost de folos cuiva, acesta fiind principalul scop al saitului, dar şi mai tare m-aş bucura să-ţi citesc impresiile de la hotelurile vizitate . Ce zici, încerci să scrii?

În limita timpului, voi încerca să scriu despre toată vacanţa turcească de anul acesta. Impresiile au fost foarte bune. Am făcut câteva alegeri inspirate

Mulţumesc pentru vizită şi ecou!

M'Liviuscris / TELEFON [05.07.23 07:02:25] »

Da un super bonus pentru călătoriile cu mașina prin Turcia fiind doar tu la volan. Edirne un oraș frumos in care si eu am stat in ultimii ani in multe hoteluri toate dovedindu-se foarte bune unele prea accesibile!

Toate cele bune!

nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [06.07.23 06:27:05] »

@m liviu:

Mulţumesc mult pentru aprecieri!

Vacanţa-circuit de anul acesta a fost o provocare pentru mine, recunosc că am avut destule emoţii înainte de plecare, dar nevoia te învaţă şi îţi dă curaj şi putere, în final totul ieşindu-mi perfect

Edirne un oraș frumos in care si eu am stat in ultimii ani in multe hoteluri toate dovedindu-se foarte bune unele prea accesibile!

Pentru tranzit şi nu numai, Edirne este o alegere excelentă.

Înainte de a rezerva la ND Suite, am tot studiat oferta bogată existentă, ochind şi alte câteva hoteluri nou deschise şi tentante, de avut în vedere pentru o vizită viitoare, dacă vreau să schimb puţin peisajul.

Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou!

Vacanţe minunate!

Zoazore [10.07.23 11:54:44] »

@nicole33:

Un minus pe care vreau să îl menţionez este acela că minibarul nu funcţionează decât atunci când cardul este pus în soclul special. Normal ar fi fost să fie conectat pe un circuit separat, noi fiind dezamăgiţi puţin când ne-am întors seara şi nu am găsit nimic rece de băut.

Tiza, draga mamei, doar te-am invatat de-atatea ori ca in slotul ala de card merge ORICE card "de-acasa", inclusiv cele suport de la cartelele telefonice. Cardul de sanatate, cardurile de farmacii, ORICARE!

In Bulgaria, ca sa avem aer conditionat cat eram noi la plaja sau la masa, aveam cardul CATENA in slot.

Tine minte si ia la tine orice card iti vine la indemana. Contactul se face pe partea de jos, asa ca si cardul din care ai scos SIMul pentru telefon merge la fix, chiar daca are "gaura".

Eu am in permanenta in portofel asa ceva, A functionat perfect si in Delta vezi impresii doar ca acolo am folosit cardul de sanatate al lui Stefan. Era sa-l uitam acolo, dar ne-a strigat receptionera la plecare.

Frumos hotel, buna alegere!

nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [11.07.23 06:26:36] »

@Zoazore:

Tiza, draga mamei, doar te-am invatat de-atatea ori ca in slotul ala de card merge ORICE card "de-acasa", inclusiv cele suport de la cartelele telefonice. Cardul de sanatate, cardurile de farmacii, ORICARE!

In Bulgaria, ca sa avem aer conditionat cat eram noi la plaja sau la masa, aveam cardul CATENA in slot.

Îţi dai seama că ştiam şi eu povestea cu cardul de farmacie sau de supermarket, chiar dacă în ultimii ani nu a mai funcţionat decât rareori, dar, da, trebuia măcar să încerc. S-au prins şi hotelierii de şmecherie şi fac carduri mai "deştepte", uneori cu chip. Tot în vacanţa asta am avut şi două cazări unde accesul în cameră se făcea cu cheie şi băgai brelocul în slotul respectiv, deci cardurile nu-ţi foloseau neam .

Aici mă interesa să funcţioneze doar frigiderul, cum se întâmplă de obicei, indiferent de prezenţa cardului în slot. Nu aveam de unde să ştiu că au pus frigiderul pe acelaşi circuit dacă la intrarea în cameră acesta era scos din priză.

Cardul de sănătate sau cel bancar sigur NU le-aş folosi vreodată în acest scop , riscurile fiind mult mai mari decât beneficiile.

Frumos hotel, buna alegere!

Mă bucur că ţi-a plăcut şi ţie acest hotel

Fac eu alegeri proaste?

=

Mulţumesc mult pentru pont, vizită şi ecou!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
elenaadina, Gabitzu10, M'Liviu, michaela_1961, Yoda, Zoazore

  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.20359301567078 sec
  ecranul dvs: 1 x 1