Solicitare CMR / ROMÂNIA - = LITORAL =încărcată de pe telefon!

Litoral România 2018

Trimisă în 14.01.18 14:53
autor Adina MihaelaJR [Pitesti]
» VIZUALIZĂRI: 11186

Bună ziua!

Vă rog frumos dacă poate sa ma ajute cineva cu câteva sugestii.

Anul acesta vrem să mergem pe litoralul romanesc, 2 adulți și o fetita de 5ani.

Nu știm exact ce să alegem.

Vrem o locație foarte aproape de plajă sau chiar pe plaja dacă se poate (palaja să aibă întrare lină în apa și fără bolovani pe plajă sau în apa), obligatoriu curățenie, loc de joaca, dacă se poate, cu restaurant propriu și mâncare de calitate sa nu alergam sa găsim o terasa unde sa mancam.

Excludem ca stațiunii Eforie Nord si Sud, Mangaliei, Vama Veche.

Un buget estimat cam la 3500 lei.

Vă mulțumesc anticipat.

O zi frumoasă.


  • PERIOADA: August -- NOPŢI CAZARE: 6/7
  • BUGET: 3000-3500 -- TRANSPORT: Personal
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 5

Răspunsuri — pag 2 / 3

Irina11UC1r[14.01.18 22:26]

Buna seara! Noi in fiecare an, dupa ce l-am avut pe bebe am cautat cu mare atentie un hotel care sa aiba cerintele cerute de noi. Din pacate toate aratau frumos pe net iar cand ajungi acolo aveam de fiecare data o mare dezamagire...

Dupa 3 ani de esecuri anul trecut am reusit sa gasim un hotel super din toate punctele de vedere: plaja, mancare, curatenie si ospitalitate.

Recomand Hotel Savoy -Mamaia. Se poate si la noi in Romania ????

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

webmasterX[14.01.18 22:29]

@Irina11:

Recomand Hotel Savoy -Mamaia. Se poate si la noi in Romania

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


webmaster45[14.01.18 22:31]

@bobu05:

Aşa cum scrie în mai multe locuri pe aici, referirile la agenţii (sau alte entităţi comerciale) care activează în România (sediu / sait etc) sunt interzise explicit (şi) pe acest sait. Vezi, de exemplu, textul scris cu roşu mai jos.

Aceste informaţii se pot însă trimite fără probleme prin mesaje private (vezi mai jos, la finalul textului scris cu roșu, cum).

Răspunsul tău a fost şters.


AnaButuJR1r[14.01.18 22:31]

@Adina Mihaela: Buna seara. Va recomand Pensiunea Alfa din Mamaia Nord. Noi mergem de 6 ani acolo, de 4 ani venind si cu baietelul nostru.

Atmosfera este foarte primitoare (patronii sunt o familie foarte frumoasa) si tot ceea ce tine de cazare este de calitate. Este peste drum de mare, iar plaja este linistita si ideala pentru copii.

Se ofera doar mic dejun, dar au o bucatarie amenajata pentru folosinta clientilor cu copii mici si daca aduceti mancare o puteti pentru incalzire. Langa pensiune mai este un bistro, detinut tot de o familie, care ofera mancare foarte buna, proaspata si variata, la preturi OK.

Pensiunea are multe de oferit pentru timpul liber- piscina, hidrobicicleta pe lac, sah cu piese mari, petrecere saptamanal pentru copii, curte cu diverse pentru copii si parinti.

Va recomand pensiunea cu cel mai mare drag!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

dobrinSV3r[14.01.18 22:44]

As indrazni sa va sfatuiesc sa reconsiderati, daca doriti o destinatie aproape de casa, poate Bulgaria ar fi o idee buna. Si in Bulgaria alegerea trebuie facuta cu mare grija fiindca serviciile nu mai sunt atat de bune, dar, oricum, mai bune. Albena, cele 5 hoteluri din nordul statiunii, ar putea fi o idee buna deoarece ofera all inclusive si gratuit pentru copil.

In ceea ce priveste litoralul romanesc, Venus ar putea fi o varianta, sunt hoteluri nou renovate, chiar pe plaja. Hotelurile sunt de 4*, dar s-ar putea sa va incadrati in 3500 lei.

Succes, sa faceti o alegere buna si sa va bucurati de o vacanta minunata!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

da vinciJR4r[14.01.18 22:47]

Salut.

Daca nu sunteti foarte fițosi si vreti o vacanta reusita, Perla Venusului este cea mai buna varianta pt ce ati cerut.

Daca sunteti pretentiosi, atunci Safir Club din venus este ceea ce va trebuie.

In speranta ca am fost de ajutor, va doresc o vacanta de vis!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

MorutziJR2r[14.01.18 23:02]

@Adina Mihaela: Vă recomand cu incredere hotel Dorna din Mamaia. La bugetul pe care îl aveţi vă incadrati 7 nopti cu all inclusiv. Am 2 copii de 4 si 9 ani si merg pt. al 3-lea an acolo. De ce? Pt. conditiile de nota 10 (mancarea fff buna, au si bifet pt. copii, aproape de plaja la 50 m, plaja privată, piscina adulti si copii, loc de joaca îngrădit si cu umbră ceea ce este foarte important) si as putea sa continui, dar, sa cititi si recenziile altora si va veti convinge. Va doresc vacantă plăcută.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

Aniela ToloSV3r[15.01.18 08:41]

Buna ziua, din cate cunosc eu litoralul romanesc, mai precis doar sudul, aici plaje cu nisip fin sunt in Neptun, Venus si Saturn. In ceea ce priveste un hotel pe plaja, Neptunul nu are, iar in celelalte nu sunt chiar asa apropiate, mai putin cele cu all-inclusiv si ceva mai scumpe din Venus. O varianta ar fi statiunea Jupiter- Cap Aurora, dar plaja nu are un nisip foarte fin. Eu personal as-i recomanda Hotelul Cometa sau Olimpic din Jupiter, sunt pe plaja, dar plaja nu seamana nu nimic din ce ati descris. Daca vreti un hotel care sa fie si pentru copil va recomand hotelul California din Cap Aurora, are plaje proprii, din care una special amenajata pentru copii, cu loc de joaca si activitati si in timpul zilei. Noi am fost acolo acum trei ani, dar baietelul nostru era prea mic sa savureze programele lor, dar fetita dumneavoastra daca are cinci ani cred ca va fi incantata. Eu as-i indrazni sa va recomand aceasta statiune si pentru linistea si locurile in care puteti lua masa in conditii foarte bune. Sper ca opinia mea sa va fie utila si pentru alte informatii va rog sa nu ezitati sa ma intrebati. O zi frumoasa.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

claudiu_1SV5r[15.01.18 08:41]

Buna ziua,

Eu personal 4 ani la rand am fost la Mercur Minerva si am fost multumit, dar anul trecut am fost la Hotel Victoria si sincer mi s-a parut mai bine un pic aici. Mancarea era mai buna si mai diversificata, plaja aproape cu sejlong si umbrelute, in schimb nu are pisicina ceea ce la Mercur Minerva aveau dar noi am venit la mare nu la piscina.

Pentru o familie cu 2 copii minori camerele sunt cam micute dar pt o familie cu un copil este ok. Eu v-as recomanda hotel Victoria cu allinclusive si cred ca nu veti regreta. Ca si pret este acelasi si la Mercur Minerva numai ca au pierdut plaja si nu mai au sezlonguri si umbreluta gratis is te mai costa ceva, plus ca nu mai au bar pe plaja. Nici la Victoria nu aveau bar pe plaja dar puteia sa iei de la terasa restaurantului fara problema... binenteles trebuia sa te deplasezi un pic dar aveai de unde sa iei toata ziua si binenteles pe baza bratarii, nu plateai nimic.

Succes si sejur placut

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

Ciprian pUC1r[15.01.18 09:12]

Va recomand din suflet sa mai faceti ceva economi si sa plecati din tara.

Doar daca doriti cu insistenta sa aveti parte de aceeasi poveste.

Mic dejun cu produse cat mai ieftine, rosii stricate, cand se termina nu aduce nimeni altele.

Sa faceti cazare la 6 seara si sa pierdeti o zi, sa fiti incarcati cu extra pt ca aveti copil si aveti nevoie de pat, sa platiti de 3 ori orice produs, sa mergeti pe plaja si sa vedeti fantasticile chioscuri care nu vreti sa stiti ce se afla in spatele lor, sa aveti parte de smecheri care beau si arunca unde vor cand vor si nobody give a..., sa auda copilul dumneavostra injuraturi la fiecare metru, sa mergeti pe plaja si sa nu aveti parte de nimic nou fata de cum era Romania acum cativa ani buni.

Doamna Adina, nu va amagiti cum am facut eu cativa ani buni ca se poate si la noi, ca e bine si la noi. Dupa ce o sa iesiti si in alta tara civilizata nu o sa mai fie asa de repede alegerea cu Romania.

Platiti 3500 / 4000 ron si mai puneti pe langa pe sejur inca 1500 -2000. Vai de sufletul nostru, nu aveti ce cauta pe litoral in Romania. Prefer sa mai adun ceva banuti dar sa vedeti ceva nou, civilizatie, educatie, respect si o sa va bucurati in special daca gasiti o locatie cu cat mai putini romani.

Bulgari nu au service deloc, nu vorbesc engleza, nu zambesc si nu au customer service dar au ceva ce noi nu avem, locatii curate si cu diversificatie, ai toata ziua de unde sa iei ceva, mai ales cand esti cu copii, locuri de joaca multiple, piscine mici, piscina mari... etc Nu ca va recomand Bulgaria dar la bugetul asta deja puteti alege un ultra all inclusive la Riu in Bulgaria care nu se compara cu litoralul romanesc. Vreti o parere obiectiva si clara. Nu mergeti pe litoral la noi, am fost in 2014/2016 si am jurat ca nu am ce cauta acolo. Am fost la Malibu din Mamaia. Inafara de oameni de la piscina care aveau un service extraordinar, in rest - nimic. Salam ieftin, tacamuri zgariate si vechi, intrau in panica ca nu mai aveau, daca le cereai ceva ziceai ca-i bati, sa nu uitam ca este de 4 stele. Imaginati-va ca stateam la coada sa aduca tacamuri curate, rosiile erau stricate, am facut poze si chiar plangere la hotel dupa care ca sa fie bine ne-au oferit un lunch ca un dinner doar sa fie bine... cine are nev de lunch vrem doar civilizatie si respect nu free of charge.

Romania este fabrica de bani pentru oameni cu fite, de la fite a fost doar un pas pana la prostie si pana la un service deficitar care nu mai are legatura cu stelel hotelului si care are mai multa legatura cu sampania pe care o cumperi la plaja si cat de scumpa este...

Da... este tragic ce va spun si mai ales ca niciodata nu am scris pe internet dar sa va ganditi foarte bine ca asteptati acesta vacanta e care o doriti alaturi de sot si copil si vreti sa va incarcati pozitiv, faceti abstractie de " la hotelul ala e bine, la Mamaia e bine, la Venus e bine..., este o iluzie. Alegeti destinatii frumoase, Cayman Island, Grecia, Spanie, Italia, Austria, aveti atatea oportunitati. Puteti face o croaziera... ce vorbim litoral romanesc. Daca ziceati la munte mai puteam sa vorbim de civilizatie dar si acolo infrastructura nu ne mai ajuta, sunt din Brasov si numerg la munte aici, servirea a luat avant puterninc in zonele montane dar stress mult... dar litoralul... pff ce litoral, ia gogoasa, hai clatita... chiar nu mai este cazul... Sper sa va fi ajutat, sincer decat sa merg pe litoral prefer sa ma duc sa vad Manastirile din Moldova ori Lacul Sfanta Ana, ori eu stiu... Dezastru pe litoral. Nu mai mentionez de caldura primitoare de pe litoral unde mai au un pic si se omoara in trafic care ajunge primul la semafor si care " fratelo " dai ceva si am eu grija de masina ta... Doamne fereste - G E T A W A Y de la noi! Sper sa va fie de folos si sa intelegi ca eu nu scriu pe internet dar dupa multiple experiente e cazul sa mergem mai departe in 2018 decat pe litoralul nostru, probabil ca la 18 ani e ok... cred. Sa va ganditi ca acolo unde este un buget de 3500 / 4000 puteti cu mici eforturi sa mai adaugati 1500 si sa aveti o vacanta de neuitat.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + -3 PMA (3 voturi)

cris1982PACONSILIER ONORIFIC AFA / ROMÂNIA46r[15.01.18 09:59]

@Ciprian p: Pe lângă faptul că este total pe lângă subiect, ecoul dvs. desconsideră celelalte 40 de răspunsuri anterioare. Adică noi, ceilalți 40, am amăgit-o cu recomandările noastre?

Platiti 3500 / 4000 ron si mai puneti pe langa pe sejur inca 1500 -2000. Sa va ganditi ca acolo unde este un buget de 3500 / 4000 puteti cu mici eforturi sa mai adaugati 1500 si sa aveti o vacanta de neuitat.

@Adina Mihaela a spus clar ca bugetul este de 3000-3500 lei, iar recomandarile noastre, în general, se încadrează în acest buget, all inclusive. Pe ce ar trebui să mai plătească încă 1500-2000 lei? Bineînțeles, dacă vrei să te plimbi în fiecare zi cu telegondola, să mergi în fiecare seară în Satul de vacanță și să mănânci la alte restaurante, că nu-ți place mâncarea de la hotel, ai pe ce arunca și acești bani. Din solicitatea ei se vede clar că nu are pretenții de lux, iar dacă te uitai la profilul ei ai fi văzut că a mai fost pe litoralul nostru de curând, deci știe ce găsește acolo.

Iar recomandarea de a face ,,mici eforturi” pentru a mai adăuga încă 1500 lei la bugetul alocat mi se pare lipsită de simțul realității. Nu vă gândiți că cei 3000-3500 lei alocați au fost poate deja strânși cu eforturi considerabile? Pentru marea majoritate a românilor suplimentarea cu 50% a bugetului alocat pentru concediu reprezintă un mare efort și puțini sunt dispuși să-l facă!

N.B.: cris1982 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația ROMÂNIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

Ciprian pUC1r[15.01.18 10:37]

@cris1982: Este o recomandare, nu este cazul sa va ofuscati asa. Nu desconsideram pe nimeni aici. Este crunta realiate. Ce sa recomanzi la 3500??? In Romania pe litoral?? Eu am dat 4800 ron la Malibu si a fost fiasco. Credeti ca la 3500 cu un copil o sa gaseasca ceva minunat? Nu cer service personal, nu astept caviar dar litoralul Romanesc este o mizerie

De ce sunt pe langa subiect, ca zice cineva adevarul. A mai fost o persoana care mai sus spunea clar, mai bine mai puneti ceva si fugi la Bulgari. Incomparabil cu litoralul nostru ce vorbim?! A fost ceruta o parere si un sfat, simplu la 3500 nu gasesti nimic de calitate si in special in Romania. Vreti sa recomand ce nu este adevarat, asta este scopul aici. In definitiv fiecare face ce vrea cu bani lui. Sunt convins ca la 3500 se mai poate adauga ceva asta in cazul daca vrei ceva de bun simt, nu super calitate. Toti facem eforturi pentru vacante. Decat sa recomand cuiva o vacanta litoralu nostru mai bine Ii recomand dunarea. Un efort de 1000 de ron sunt 200 eur. Cum este ca dupa ce faci eforturi financiare sa mai si primesti mizerii din Romania. Sunt surprins de reactie!! ACESTE MICI EFORTURI DE 200 -600 EUR IN PLUS SE POT OPTINE ASTAZI PRIN RATE, doamne fereste sunt atatea variante... Nu este pe langa subiect, este perfecta realitate. Nu recomand sub nici o forma litorarul nostru, va ganditi ca o familie merge cu copillul la mare si cumpara o gogoasa de la chioscuri de pe faleza si se imbolnaveste pentru ca in spatele chioscului este defapt zona de wc. Nu credeti?? faceti un tur sa vedeti. Ce sa ofere litoralul, mare mizerabila cu alge si tot felul de metale in apa in care te poti taia, mici musafiri care plutesc deasupra apei ca sa nu mai spun ca nimeni nu iese din apa sa mearga la toaleta!! Pe bune vreti sa recomand, va arat filmari facute de mine si chair lucrez la un reportaj pe tema asta acuma. Cum sa recomand unei famili asa ceva cand si eu am 2 copi si la care le doresc binele.

Nu poti sa mergi pentru ca financiar nu poti atunci simplu nu mergi mai bine, nu vrem pretentii... dar ce vrem la 3500 care sunt 800 de eur totusi, vrem sa fim injurati, batjocoriti ? Este realiatea si atata timp cat nu o prezentam si nu facem noi eforturi o sa avem aceeasi telegondola cu ziceati si aceeasi pesti prajiti vanduti la tarabe imbacsite si fara nici o regula sanitara. Fiti realisti, asa mergem spre evolutie si spre o tara mai curata, mai buna si cu bun simt. Daca o luam personal atunci raspunsul este simplu mergeti in continuare. Nu spune nimeni ca parerelile dumneavostra nu sunt de luat in calcul dar fiecare face evaluarea in raport pret / calitate. Parerea mea este si va fi in continuare aceeasi, NU RECOMAND LITORALUL NOSTRU. Fiecare face ce vrea, daca da vrea ori nu sa o ia in considerare.

Dar sa nu-mi spuneti ca nu stiu ce vorbesc ca dupa ce o sa vedeti materialul filmat de noi este posibil nici sa nu va mai apropiati de litoral. Inca o data ma repet, este alegerea mea, opinia mea personala asa ca fiecare ia deciziile care sunt mai bune pentru el.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 699 PMA (2 voturi)

Dragoș_MDAUCONSILIER ONORIFIC AFA / ROMÂNIA207r[15.01.18 10:42]

@Ciprian p: cea mai tare recomandare - să trimiți pe cineva la mare în... Austria!!!

PS: persoana care a cerut recomandarea a spus care e bugetul, dar dacă ignorăm pe ce perioadă e alocat - 2 zile, poate sta chiar și la Mamaia, și chiar să fie foarte mulțumiți.

N.B.: Dragoș_MD este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația ROMÂNIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

Ciprian pUC1r[15.01.18 10:49]

@Dragos: Din dinamica raspunsului am venit si cu o recomandare unica, la mare in Austria , banuiesc ca sa inteles ca o recomandam ca si locatie dar asa de scarbit sunt de ce insemana litoral ca am scis cu viteza.

Tocmai ce am terminat un concediu la ei, am ramas socat sa vad ca lasi schiurile in fata hotelului afara pana a 2 zi si nimeni nu se atinge de ele, ... incredibila experienta, civilizatie si bun simt peste tot. Ti--e rusine sa vorbesti mai tare ce sa vorbim sa te certi cu cineva... Incredibila experienta.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

nrs †SE45r[15.01.18 11:03]

@Ciprian p:

sa adaugi la 800 euro inca 600 nu cred ca sunt chiar mici eforturi! e un plus de 75%! in plus mie personal mi se pare cea mai mare prostie sa fac credit pentru concediu. daca acum nu am bani de unde am peste 6 luni? sau nu mai mananc si nu ma mai spal ca sa platesc ratele la concediu. ca sa inchei si eu cred ca litoralul romanesc nu merita banii, dar sunt oameni care merg acolo din diverse motive. in plus e bine sa te intinzi cat iti este plapuma, de exemplu am primit anul acesta recomandarea pentru un hotel bun care insa imi manca 75% din bugetul de vacanta ori eu vreau sa fac o vacanta mai deosebita si nu pot aloca unui hotel mai mult de 40-45% din buget

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

Ciprian pUC1r[15.01.18 11:15]

@nrs: Asa este, perfecta dreptate. E bine sa analizam si mai bine sa ne orientam catre ceva ce stim ca ne aduce multumire ca si vacanta si ne-o permitem si daca nu ne permitem, nu ne permitem nu este nimic rusinos. Este important sa fie planificata bine si este pacat sa ajungi acolo si dupa ce te chinui sa-i aduni sa ai surpriza neplacuta. Asta este, sunt persoane care intradevar continua sa mearga si nu neaparta experienta mea care nu a fost una pozitiva trebuie sa fie la fel dar ca sa inchei cu un mesaj clar, suntem prea saraci sa ne batem joc de vacantele noastre

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

cris1982PACONSILIER ONORIFIC AFA / ROMÂNIA46r[15.01.18 11:18]

@Ciprian p:

Eu am dat 4800 ron la Malibu si a fost fiasco.

Niciunul dintre cei 40 antevorbitori ai dvs. nu a recomandat Malibu. Dacă ați făcut dvs. o alegere neinspirată, nu trebuie împroșcat cu noroi tot litoralul nostru.

Credeti ca la 3500 cu un copil o sa gaseasca ceva minunat?

Nu știu ce înseamnă, minunat” în accepțiunea dvs, însă știu că la acești bani găsește ceea ce își dorește, pentru că și eu am găsit, chiar având doi copii mici, și anume (o citez pe @Adina Mihaela):

Vrem o locație foarte aproape de plajă sau chiar pe plaja dacă se poate (palaja să aibă întrare lină în apa și fără bolovani pe plajă sau în apa), obligatoriu curățenie, loc de joaca, dacă se poate, cu restaurant propriu și mâncare de calitate sa nu alergam sa găsim o terasa unde sa mancam.

Eu înțeleg că nu aveți ce recomandare să faceți conform solicitării autoarei și în acest caz puteați să ignorați solicitarea, în niciun caz să o trimiteți în

Cayman Island, Grecia, Spanie, Italia, Austria, aveti atatea oportunitati. Puteti face o croaziera...

și să o mai sfătuiți să facă și rate ...

N.B.: cris1982 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația ROMÂNIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

AlinaP2SV4r[15.01.18 11:32]

Buna.

Iti recomand cu mare drag Hotel Afrodita din Venus (nu va plictisiti nici voi, nici copilul).

Iar in Mamaia recomand Bicaz Pirates Resort, Majestic sau Zenith (la ultimul, dezavantajul este ca piscina se plateste separat).

Concediu frumos!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

Ciprian pUC1r[15.01.18 11:38]

@cris1982: Doamne fereste!! , nu este problema. Va rog ignorati mesajele mele, sunt adresate celor care stiu sa le citeasca.

Dati-mi voie sa raspund cum doriti.

Mergeti pe litoralul romanesc, este frumos, plaja aproape, mancare traditionala service Inreprosabil, gasiti si persoane pe marginea drumului care ofera cazare, sunt variante multiple.

Venus este o locatia minunata, Mamaia este frumoasa, Neptun este o locatie de vis, Mangalia este acum cu o alta fata chiar abordabila plaja aproape, nisipul este curat.

Seara puteti sa mergeti la restaurantele de pe plaja, aveti grija pe ce parte circulati sa nu va loveasca biciclete, scutere, masini, si alte gaselnite electronice. Faimosi cartofi sunt disponibili, gogosile, clatitele. etc

Recomand cu caldura.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + -2 PMA (2 voturi)

Gugu88JR2r[15.01.18 12:07]

@Adina Mihaela: Recomand Hotel Aurora din Mamaia. Îndeplinește toate cerințele și se încadrează în bugetul dvs...


savasile55JR1r[15.01.18 12:42]

@Adina Mihaela: Pe banii astia, dumneavoastra, dupa optiuni, nu aveti decit Mamaia... dar cu 3500, numarul zilelor ete mult mai mic...


Adina MihaelaJRAUTOR SOL2r[15.01.18 15:47]

Bună ziua!

În principal vreau să vă mulțumesc frumos tuturor pentru sfaturi și îmi pare rău că au apărut discuții

Știu in oarecare măsură ce oferă litoralul românesc. În general mergem în Eforie Nord la gazda/pensiuni am fost și la complexul Dunărea de care nu am fost prea încântată, la Bran și la Steaua de Mare înainte de modernizare... Eram fără copil și marea era pe primul loc.

Am fost acum 4 ani cu fetița la Mercur Minerva, destul de bine, dar la capitolul mâncarea nu a fost prea bine.

Nu spun ca nu imi doresc să merg în alta țară, în locații noi mult mai frumoase și mai bune, normal că vreau, cred că mare majoritate ne dorim.

Dar cam aici se învârte bugetul nostru din care face parte și o prima de vacanță care trebuie utilizată in țară obligatoriu.

Fetița își dorește foarte foarte mult la mare, la bălăceală și totuși speram să găsim ceva, dar dacă nu vom găsi ceva convenabil ne orientam și anul acesta tot către munte cu ceva bălăceală.

Vă mulțumesc încă o data tuturor, iar anul acesta să fie pentru toți plin de vacanțe frumoase, liniștite și relaxante.

O zi frumoasa să aveți

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

maria111JR4r[15.01.18 15:48]

@Adina Mihaela:

Buna ziua,

Noi am fost anul trecut cu fetita noastra de 6 ani la Venus, la pensiunea Vanesa.

Foarte curat, posibilitatea sa si prepari cate ceva, posibilitatea de joaca pentru copil, plaja aproape la 10 minute de mers, intrarea lina in apa, adancime mica a apei.

Noi ne-am simtit bine!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmasterX[15.01.18 17:15]

@AlinaP2:

Iti recomand cu mare drag Hotel Afrodita din Venus (nu va plictisiti nici voi, nici copilul). Iar in Mamaia recomand Bicaz Pirates Resort [... ]

@maria111:

Noi am fost anul trecut cu fetita noastra de 6 ani la Venus, la pensiunea Vanesa.

@Gugu88:

Recomand Hotel Aurora din Mamaia.

Ne-am bucura să putem citi impresiile voastre de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, aveţi ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribuiţi la o medie mai reprezentativă a acestor destinații.

În plus, când veţi solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care vă răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" vostru turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul vostru, locurile în care aţi fost, unde v-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Puteți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găsiţi şi în pagina 1)


Diana PupicicuSV3r[15.01.18 22:49]

@Adina Mihaela: Hello!

Noi 5 ani la rand am fost la hotel Modern din Mamaia. Este foarte curat, mancare decenta, nu ramai nemancat oricat de pretentios ai fi...

Si cred ca spre sf lui august se poate lua doar cu mic dejun (desi hotelul e cunoscut ptr all inclusive).

Are loc de joaca, piscina adulti si separat ptr copii. Stau ff bine la capitolul animatie (si ptr copii si ptr adulti). Ai sezlong si umbrela pe plaja privata.

Desi e mai scump la prima vedere, per total cu copii iesi mai ieftin si le ai pe toate la indemana.

Tot fff bine este si Tomis din Mamaia unde camera e curata ai suficienta, mic dejun de nota 10, plus sezlong si umbrela pe plaja lor privata inclus in pretul de cazare.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

webmasterX[15.01.18 23:17]

@Diana Pupicicu:

Noi 5 ani la rand am fost la hotel Modern din Mamaia.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)


ClaudiaOprSV2r[16.01.18 17:57]

Buna ziua

Eu recomand Hotel Dorna, in zona de nord Mamaia, unde intrarea e lina in apa, este foarte aproape de plaja, are și piscina de copii, mâncarea este foarte bună și variată. Noi am fost și anul trecut și mergem și anul acesta, am optat pentru sistem all inclusive tocmai pentru a nu alerga cu copiii mici...

PS: pentru adulți este program de divertisment in fiecare seara ????

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

Adina MihaelaJRAUTOR SOL2r[16.01.18 21:51]

@ClaudiaOpr: Bună seara.

O întrebare vă rog: la hotel Dorna, camera are patul matrimonial, dar pentru patul suplimentar (canapeaua extensibila) se plătește suplimentar? Sau in momentul achiziționării biletelor se specifica ca vrem pat pentru copil?

Mulțumesc. O seară bună

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Mi haiJR2r[17.01.18 06:56]

Buna ziua,

De ceva timp, nu prea mai petrec concediul in Romania. Dupa o serie de vacante ratate in tara, prin 2007, cu doi copii mici, mi-am luat inima-n dinti si am hotarat sa facem primul concediu in Bulgaria. Dupa un timp am folosit un sistem online de rezervari last minute care mi-a facilitat accesul de exemplu, la un hotel de 5 stele cu numai 1300 lei (2 adulti si 2 copii, care au gratuitate pana la 12 ani). Intre timp am descoperit Grecia (copiii avan in prezent peste 14 ani). Pentru familie cu copii mici recomand Bulgaria, cel putin 4 stele. Am dat sanse din cand in cand si litoralului romanesc, dar din pacate m-a dezamagit de fiecare data. Concediu placut indiferent de alegere! [...]

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmaster39[17.01.18 07:08]

@Mi hai: Numere de telefon, adrese de mail și alte date ce pot fi considerate informații personale nu pot fi menționate în mesajele publice.

Puteți trimite, in schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (click pe "nume_utilizator", apoi pe linkul TRIMITE MESAJ PERS - e afişat cu roşu în usercard-ul acelui utilizator)...


  • AFIȘATE rsp [31-60] — din total 70 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.22564101219177 sec
    ecranul dvs: 1 x 1