#E#D
44387 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Parcul de Aventură Comana

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
08.09.2013
DE
Avatar Dragos
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 03.03.08
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2013
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
150 lei „joaca” + 100 restaurarea
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1
+ COPII: 2 -- varsta: 14

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.62
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Comana: în lunca Neajlovului, o zonă de recreere excelentă pentru „capitaliști”


Ultimul parc de aventură din apropierea (relativă) a capitalei este cel de la Comana - Parc de Aventura Comana pe numele său (nu ați fi ghicit, nu-i așa?) ne-a fost gazdă în acest sfârșit de săptămână.

Parcul de aventura Comana, la 35 de km de București se află la:

Coordonate GPS: 44.171893,26.134476

Adresa: Gellu Naum, 607,087055 Comana, Giurgiu

în incinta Resortului Casa Comana.

Drumul propus de Google, dar și de GPS este acesta. L-am folosit la dus, cu speranța că or avea dreptate; la întoarcere, am decis să îmi urmez prima inspirație și să ies din Comana direct spre Călugăreni, pe această variantă și nu mi-a părut rău - drumul e mult mai bun și chiar dacă e mai lung puțin (vreo 7 km), se parcurge mult mai repede și mai ușor.

La destinație ne așteaptă o parcare destul de generoasă (deși era relativ aglomerat, când am plecat de acolo, încă mai erau locuri). Parcul domeniului (resortului) e ceva mai mult decât acest parc de aventură - mai are amenajate terenuri de sport, loc de călărie, un iaz pe care se pot face plimbări cu barca sau canoea, terenuri de tir cu arcul sau paintball, bașca restaurantele și locurile de cazare.

Dar să revin la... cestiune: deși pe saitul oficial se laudă cu patru trasee pentru copii și trei pentru adulți, la fața locului se poate constata cu ușurință, privind pe o hartă afișată pe aleea principală, chiar lângă locul unde se achită orice activitate doriți să întreprindeți acolo și punctul de echipare cu „harnașament” că sunt doar DOUĂ trasee pentru copii!!! Eniuei, prețul e același - 50 de lei de căciulă, căciuliță sau fes, individual, în familie sau în grup - fără excepții sau reduceri. Cam scump, în opinia mea, pentru doar două trasee de fiecare categorie de vârstă (mă rog, la cei mari ar fi și cel negru, dar ăla nu-i chiar pentru oricine, eu unul n-am îndrăznit. Și nu pentru că ar fi fost prea dificil (avea de fapt un singur „joc” la care știu sigur că aș fi fost cam la limită) ci pentru că pur și simplu m-am dus acolo ca să mă distrez, nu ca să-mi testez limitele... Mai scoate din cheltuială tiroliana de peste lac (cred că are vreo sută de metri) - dar era frumos dacă ar fi prevăzut și una pentru întoarcere... așa, trebuie ocolit parcul per pedes apostolescu și se pierd vreo 5-10 minute din cele trei ore pentru care ați plătit distracția. Ei, aici, cu toate astea, cele trei ore au fost mai mult decât suficiente, ba chiar am predat (pentru prima oară) centurile de siguranță cu vreo trei sferturi de oră mai devreme. :(

Ne plictisiserăm... și fetele, și io...

Pe deasupra, niște arome îmbietoare se strecurau printre frunzele pinilor și altor copaci între care erau întinse cablurile jocurilor, miresme ce ne-au adus aminte că trebuie să ne mai și alimentăm după exercițiul fizic, așa că am revenit „cu picioarele pe pământ” și cum fetele deja visau doar la mâncare, am reușit (cu greu!) să găsim o masă la una dintre cele două terase de pe malul lacului (cealaltă era cu specific mediteraneean și - deși totul de acolo arăta extrem de îmbietor, a trebuit s-o ocolesc pentru că fetelor nu le spune nimic, în cel mai bun caz, această bucătărie. Spre deosebire de mine).

Având în vedere că restaurantul era plin la capacitate maximă, trebuie să recunosc faptul că serviciul a fost rezonabil de rapid, iar mâncarea... chiar delicioasă (sau or fi contribuit și exercițiul fizic plus aerul curat la asta?). Și ca un plus - prezentarea cu tentă „ethno” mi-a plăcut foarte mult. Mai puțin prețurile, care erau cam peste medie; dar dacă țin cont de calitatea mâncării, de mărimea porțiilor și de serviciu, parcă se justifică totuși. De apreciat faptul că au grădină proprie de zarzavat și mirodenii - chiar dacă n-or fi toate ingredientele de acolo, oricum se simte gustul de „proaspăt cules”.

Așadar, ca să nu-l mai supăr pe un anume dom' doctor, de data asta vă recomand mai ales puțină mișcare, și abia apoi să mâncați, și așa cum îi spusei și lui, și cum caut de fiecare dată - ceva din categoria „slow food”. E bună, e gustoasă, e naturală! Meniul, cu tot cu prețuri, îl puteți citi aici (fișier pdf).

Dacă vă e teamă că totuși ați ars mai puține calorii decât ați înghițit, pentru siestă vă propun să închiriați câte o bicicletă (tot de aici) și să dați o tură prin traseul din Pădurea Comana. Iar în drum spre, sau de la ei, puteți opri măcar un sfert de oră la Mânăstirea Comana, că tot treceți pe la poarta ei. (din păcate, recunosc: de data asta, io am ocolit-o).

Vă doresc și vouă o zi plăcută prin locul ăsta, dacă aveți ceva bănuți de prăpădit și chef de oarece adrenalină și mâncare bună!

Pentru mai multă mișcare, un preț mai mic și hrană la grătar, recomand totuși parcul similar din Cernica.

---
Impresii încărcate de Dragos in 08.09.2013 22:13:19

Validat / Publicat: 09.09.13 03:09:26


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 12432


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dragos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  19550 PMA (din 23 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Deborah77
[09.09.13 12:21:24]
» mesaj pers

   Dragos, sa stii ca noi am descoperit totusi 4 trasee pt copii. Unul mic, pt incalzire si pitici de 3-4 ani, unul mediu, de acomodare pt baiatul meu de aproape 7 ani, si doua pt copii de peste 125 cm, ca sa ajunga sa-si prinda singuri cablurile. La unul dintre ele, era o portiune unde baiatul meu trebuia ajutat (cu prinderile), dar pe acel traseu puteau merge si adultii, asa ca il insotea tatal lui.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[09.09.13 12:39:36]
» mesaj pers

   @Deborah77: mă bucur pentru voi! În cazul acesta, ar face bine să-și aducă la zi panourile indicatoare, că materiale de prezentare sau pe sait - nimica!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[09.09.13 12:40:14]
» mesaj pers

   @Deborah77: ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

Poţi folosi linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- MCM
[09.09.13 17:22:00]
» mesaj pers

   Iiiiihaaaa!!! Am zis!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danamandache
[09.09.13 17:54:10]
» mesaj pers

   Un super bonus pt caloriile arse, v-as fi dat inca un punct pentru alegerea ,,slow food” dar... nu mai am.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[09.09.13 17:55:08]
» mesaj pers

   @MCM: bravo! Io nu prea am zis, că nu a fost prea ihahaha... Cel mai cel, din acest punct de vedere, mi s-a părut a fi cel din Balotești.

   later:

   @danamandache: săru' mâna. Ei, oarecum m-am lăudat, că din meniul bogat și variat (vezi link-ul din articol), am ales tot ceva care să necesite un timp mai redus de preparare... Însă veneau niște arome de la mesele vecine, de la ciorbița de cocoș, sau mai încolo, de la terasa mediteraneană, de fructe de mare... mmmm... gata! Plec la masă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Eugenia55*
[10.09.13 19:30:01]
» mesaj pers

   @Dragos:

   A propos de meniu, mi-am stors creierii sa pricipesc ce se ascunde sub felul "tibon", l=am rostit si cu tz, niet, nu-mi iesea nimicuta, pana mi-a cazut fisa: T-bone, i-auzi brau' ce mananc in padure la Comana :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmasterX
[10.06.15 13:22:55]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Parcul de Aventură Comana, BUCUREȘTI" (nou-creată pe sait)

   ===

   Mulţam fain.

Am setat coordonatele GPS conform indicațiilor, rezultând următoarea poziționare pe harta interactivă AFA.

Am adnotat, deasemenea, aceste coordonate ca fiind confirmate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[44] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2013] Aventura parc Comana - parcarea și intrarea -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 08.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466896">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466896"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466896">Şterge vot</a></div><span id="v9466896" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466896)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466896Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466896MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2013] Aventura parc Comana - parcarea și intrarea
foto Dragos [08.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P02 [SEP-2013] Aventura parc Comana - pentru că adresa este pe str. Gellu Naum, câteva citate din Cartea cu Apollodor -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 08.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466897">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466897"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466897">Şterge vot</a></div><span id="v9466897" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466897)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466897Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466897MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2013] Aventura parc Comana - pentru că adresa este pe str. Gellu Naum, câteva citate din Cartea cu Apollodor
foto Dragos [08.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P03 [SEP-2013] Aventura parc Comana - Traseele, reglementul și tarifele. Plus o hartă a complexului -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 08.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466898">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466898"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466898">Şterge vot</a></div><span id="v9466898" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466898)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466898Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466898MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2013] Aventura parc Comana - Traseele, reglementul și tarifele. Plus o hartă a complexului
foto Dragos [08.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

#G#2

P04 [SEP-2013] Aventura parc Comana - terenul de tir cu arcul -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 08.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466899">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466899"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466899">Şterge vot</a></div><span id="v9466899" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466899)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466899Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466899MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2013] Aventura parc Comana - terenul de tir cu arcul
foto Dragos [08.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P05 [SEP-2013] Aventura parc Comana - zona de echitație -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 08.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466900">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466900"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466900">Şterge vot</a></div><span id="v9466900" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466900)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466900Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466900MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2013] Aventura parc Comana - zona de echitație
foto Dragos [08.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P06 [SEP-2013] Aventura parc Comana - zona de fitness și terenul de sport -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 08.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466902">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466902"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466902">Şterge vot</a></div><span id="v9466902" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466902)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466902Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466902MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2013] Aventura parc Comana - zona de fitness și terenul de sport
foto Dragos [08.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P07 [SEP-2013] Aventura parc Comana - plimbări cu trăsurica... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 08.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466903">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466903"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466903">Şterge vot</a></div><span id="v9466903" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466903)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466903Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466903MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2013] Aventura parc Comana - plimbări cu trăsurica...
foto Dragos [08.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P08 [SEP-2013] Aventura parc Comana - plimbări cu canoea pe lac -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 08.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466904">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466904"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466904">Şterge vot</a></div><span id="v9466904" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466904)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466904Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466904MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2013] Aventura parc Comana - plimbări cu canoea pe lac
foto Dragos [08.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P09 [SEP-2013] Aventura parc Comana - plimbări cu barca cu motor electric -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 08.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466905">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466905"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466905">Şterge vot</a></div><span id="v9466905" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466905)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466905Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466905MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2013] Aventura parc Comana - plimbări cu barca cu motor electric
foto Dragos [08.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P10 [SEP-2013] Aventura parc Comana - restul ambarcațiunilor de agrement -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 08.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466906">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466906"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466906">Şterge vot</a></div><span id="v9466906" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466906)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466906Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466906MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2013] Aventura parc Comana - restul ambarcațiunilor de agrement
foto Dragos [08.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P11 [SEP-2013] Aventura parc Comana - „casa” și locul de ridicare a echipamentului pentru tir, parc de aventură și biciclete. Căștile sunt obligatorii! -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 09.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466913">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466913"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466913">Şterge vot</a></div><span id="v9466913" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466913)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466913Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466913MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2013] Aventura parc Comana - „casa” și locul de ridicare a echipamentului pentru tir, parc de aventură și biciclete. Căștile sunt obligatorii!
foto Dragos [09.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P12 [SEP-2013] Aventura parc Comana - locul de echipare și instruire practică înaintea admiterii pe trasee. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 09.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466914">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466914"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466914">Şterge vot</a></div><span id="v9466914" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466914)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466914Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466914MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2013] Aventura parc Comana - locul de echipare și instruire practică înaintea admiterii pe trasee.
foto Dragos [09.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P13 [SEP-2013] Aventura parc Comana - platforma centrală de unde încep traseele -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 09.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466915">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466915"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466915">Şterge vot</a></div><span id="v9466915" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466915)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466915Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466915MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2013] Aventura parc Comana - platforma centrală de unde încep traseele
foto Dragos [09.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P14 [SEP-2013] Aventura parc Comana - panoramă -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 09.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466916">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466916"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466916">Şterge vot</a></div><span id="v9466916" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466916)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466916Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466916MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2013] Aventura parc Comana - panoramă
foto Dragos [09.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P15 [SEP-2013] Aventura parc Comana - trasee -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 09.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466917">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466917"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466917">Şterge vot</a></div><span id="v9466917" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466917)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466917Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466917MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2013] Aventura parc Comana - trasee
foto Dragos [09.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P16 [SEP-2013] Aventura parc Comana - trasee -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 09.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466918">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466918"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466918">Şterge vot</a></div><span id="v9466918" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466918)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466918Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466918MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2013] Aventura parc Comana - trasee
foto Dragos [09.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P17 [SEP-2013] Aventura parc Comana - trasee -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 09.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466919">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466919"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466919">Şterge vot</a></div><span id="v9466919" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466919)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466919Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466919MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2013] Aventura parc Comana - trasee
foto Dragos [09.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P18 [SEP-2013] Aventura parc Comana - traseele pentru pici -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 09.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466920">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466920"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466920">Şterge vot</a></div><span id="v9466920" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466920)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466920Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466920MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2013] Aventura parc Comana - traseele pentru pici
foto Dragos [09.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P19 [SEP-2013] Aventura parc Comana - traseul negru - cel mai dificil -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 09.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466921">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466921"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466921">Şterge vot</a></div><span id="v9466921" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466921)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466921Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466921MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2013] Aventura parc Comana - traseul negru - cel mai dificil
foto Dragos [09.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P20 [SEP-2013] Aventura parc Comana - trasee -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 09.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466922">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466922"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466922">Şterge vot</a></div><span id="v9466922" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466922)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466922Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466922MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2013] Aventura parc Comana - trasee
foto Dragos [09.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

P21 [SEP-2013] Aventura parc Comana - traseul albastru (cred) -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 09.09.13] - <span class="allrVotedi" id="av466923">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv466923"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=466923">Şterge vot</a></div><span id="v9466923" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(466923)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f466923Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e466923MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2013] Aventura parc Comana - traseul albastru (cred)
foto Dragos [09.09.13]
# [0 PMA, fara bonus]

[44] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.116287231445 sec