#E#D
10003 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Parcuri bucureştene

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
27.06.2010
DE
Avatar Dragos
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 03.03.08
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
MAY-2010
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.25
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Herăstrăul, aşa cum îl văd eu...


Cu ceva vreme în urmă, m-au frapat nişte impresii (click aici) în care acest minunat parc era pe nedrept inadecvat prezentat. Încă de atunci am dorit să îndrept acest fapt, dar mereu am amânat acest demers. Până azi.

Iată cum îl prezintă pe scurt Wikipedia: "Parcul Herăstrău sau Parcul Naţional Carol al II-lea a fost construit în 1936 pe malurile Lacului Herăstrău (74 ha) şi este cel mai mare parc al Bucureştiului. Lacul din centrul parcului face parte din lanţul de lacuri al râului Colentina.

În prezent, Parcul Herăstrău are o suprafaţă de cca 110 ha.

Înainte de 1930, zona pe care se află astăzi parcul era o zonă mlăştinoasă care a fost asanată în perioada 1930-1935. Cu această ocazie s-a pus şi problema amenajării întregii suprafeţe rămase liberă, ţinând cont şi de faptul că în zona respectivă exista deja Arcul de Triumf. " (click aici)

Dar mai bine haideţi să încerc să vă spun cu vorbele mele despre el.

Acum mulţi ani în urmă (nici nu prea mai contează numărul lor), tata mă ducea aici să ma dau în Roata mare (din care chiar şi astăzi se mai poate admira o privelişte frumoasă atât asupra parcului, cât şi a unei părţi din Nordul capitalei (Casa Scânteii/Presei fiind doar una dintre emblemele ce le puteţi vedea dintr-o alta perspectivă). Normal, peste ani, tot aici mi-am dus şi eu copiii. Şi când în sfârşit au apărut şi ele în familie, chiar şi pe căţeluşe... Doar că, din păcate, aceeaşi vreme nemiloasă a luat cu ea o parte dintre cei cu care mă plimbam pe aici.

Mi-aduc aminte de "jucăriile" (balansoare, tobogane, ringheşpiluri...) care au supravieţuit muuuult timp, dar au fost şi ele într-un târziu schimbate, din apropierea acestei roţi mari (v. poz. 1 din hartă) Azi, cel mai căutat loc de joacă este în zona aceasta "Insula Copiilor"; Mie îmi aminteşte de insula fermecată pe care a fost dus Pinocchio...

Tot în acel sector de parc mai erau şi vreo două restaurante cu terase generoase unde mai mereu abia găseai câte un loc să stai la masă, mai ales când lumea se aduna aici în zi de sărbătoare (ca să nu mai vorbesc de măreaţa sărbătoare de la 23 August, când acolo se regrupau oamenii muncii, după defilare...) E vorba despre Restaurantul Herăstrău (azi are şi hotel! click aici) şi de R. Debarcader. Este posibil accesul auto în acea zonă; există şi o parcare.

De asemeni, mai erau multe terenuri de tenis, o bibliotecă publică, cluburi sportive nautice. O parte dintre acestea mai există şi azi, deşi unele doar în chip de clădiri...

Urma apoi un punct care m-a atras mereu (în afara de debarcaderul de unde se luau vaporaşele pentru traversări) - ecluza (punctul 2). O lucrare de inginerie şi hidrotehnică la scară mică, dar atât de mare pentru ochii unui copil!

"Ecluza Lacului Herăstrău, construită în perioada 1933-1936, a fost redeschisă în luna septembrie 2007, după 70 de ani de la construire şi mai bine de un an de reabilitare. Ecluza este amplasată pe malul stâng al Lacului Herăstrău şi face legătura cu Lacul Floreasca. Alături de funcţia de agrement, permiţând călătoria cu vaporaşul din lacul Herăstrău în lacul Floreasca şi înapoi, ecluza va îndeplini şi funcţia de golire suplimentară a Lacului Herăstrău către Lacul Floreasca, atunci când ploile abundente ar duce la creşterea excesivă a nivelului apei şi ar pune în pericol o zonă din Bucureşti.

Proiectul ecluzei iniţiale aparţine inginerului Dorin Pavel. Scopul secundar al proiectului, pe lângă plimbarea cu vaporaşe de pe un lac pe altul, era ca ecluza să servească drept model, redus la scară, pentru viitoarele ecluze de pe canalul Bucureşti-Olteniţa, care era în fază de proiectare înainte de al Doilea Război Mondial. Inaugurarea ecluzei şi a barajului s-a făcut în cursul “lunii Bucureştilor”, în primul vaporaş care a trecut prin ecluză aflându-se şi regele Carol al II-lea al României. " (click aici).

Copil mai mare apoi, mergând de mai multe ori vara pe-acolo cu "tovarăşii", ne scăldam în apele ei, acestea fiind cu mult mai calde decât restul lacului (pentru ca era relativ puţină apă în ea când era la nivelul lacului Floreasca şi o încălzea soarele)... Ce mai jocuri trăgeam acolo! Copii fără minte... Acum un an, am văzut lângă noua ecluză piese din cea veche expuse ca într-un muzeu.

Mergând mai departe, in sensul acelor de ceasornic, pe malul lacului, trecem pe lângă statuia Pescăruş (nu departe de care se află şi restaurantul cu acelaşi nume).

Dar merg mai departe; peste ceva distanţă parcursă, ne intersectăm cu aleea care coboară in trepte uşoare dinspre intrarea de la Televiziune (Piaţa Ch. de Gaule - pe aici se poate ajunge şi cu metroul! punct. 3 pe hartă) de-a lungul şi în jurul căreia se desfăşoară permanent expoziţia florală "Expoflora". În dreptul acestei intersecţii, acum se află un debarcader micuţ, de unde vă puteţi îmbarca în nişte şalupe foarte rapide dar muuuult mai mici decât arhaicele vaporaşe ce fac turul lacului). Dacă alegeţi să vă continuaţi plimbarea, paşii vă vor purta peste un pod şi veţi intra pe tărâmul fermecat mirositor al Insulei trandafirilor (punctul 8 pe hartă). Aici puteţi admira o parte a caselor din Muzeul Satului (pct. 5), doar că de la distanţă.

Mergând mai departe, în aceeaşi direcţie, se trece un alt pod şi se ajunge in apropiere de una dintre intrările la Muzeul Satului (cealaltă este direct de pe bulevard). La mică distanţă de acolo este un alt restaurant (îmi pare că acum e transformat în club de fiţe) şi un alt monument de arhitectură al capitalei: Pavilionul H (pct. 6 pe harta). Acum adăposteşte doar nişte buticuri. Mai s-au construit in zonă câteva terase. În acest perimetru se permite şi amplasarea de aşa numite "Luna Park"-uri, cu tot felul de atracţii rotitoare, legănătoare dar mai ales - fooooarte zgomotoase! Pe malul lacului, in aceeaşi zona, este un alt debarcader, cel "principal", precum şi un centru de închiriere bărci şi hidrobiciclete.

Din acest loc, mergând înspre Nord, vom trece pe lângă exclusivistul Club al Diplomaţilor care deţine (după ştiinţa mea) singurul green de golf din Capitală. Cu vreo 20 de ani in urmă am rămas practic mut de uimire descoperind acel gazon superfin... Oricum, nu pot decât să mă mulţumesc cu privitul...

Si uite-asa, am ajuns pe celălalt mal al lacului, din nou in capătul de Nord al parcului, mărginit de calea ferată Bucureşti - Constanta.

A mai rămas să povestesc şi despre ce se află in coltul de Sud-Vest; cum intri pe "poarta" dinspre Arcul de Triumf şi te îndrepţi către aleea principală (expoflora). Acolo este Coltul Japonez, recent s-au inaugurat câteva terenuri de joacă pentru role, skate-uri şi biciclete. Alături de curtea Palatului Elisabeta (poz. nr. 4) se mai găseşte şi Gradina de vară din Herăstrău, unde se desfăşoară multe spectacole, in general de revistă, dar nu numai.

Pe partea 'dreaptă' a aleii principale, se găseşte un mic cinematograf de vară şi muuulte multe alei umbroase (ca de altfel pe toată întinderea sa! ) cu bănci unde... vă las pe voi să continuaţi ideea... :))

Si-am încălecat pe-o şa (pentru că şi in acest parc se desfăşoară acţiunea de promovare a ciclismului prin "închirierea" gratuită) şi v-am grăit despre parcul in care am chiulit prima dată, dar şi despre cel in care m-am plimbat cu prima mea mare iubire (dar şi cu celelalte, pană la ultima! )...

Poze, nu prea am din păcate. As fi vrut să pot pune dintre cele de pe hârtie, dar... din nefericire nu le mai am nici eu...

---
Impresii încărcate de Dragos in 27.06.2010 18:07:44

articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 3815

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dragos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]

DA [1 PMA]  -  NU [-1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 0 PMA (std) nota1  &  6405 PMA (din 17 voturi) nota2
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Michi
[27.06.10 20:19:47]
» mesaj pers

   Foarte bun review pentru ca impleteste accente de remember cu informatii actuale.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- valimi
[27.06.10 21:29:52]
» mesaj pers

   Dragos, lasa ca poze mai gasim noi, de vorbe frumoase nu ne mai saturam...

   Puncte de la mine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[27.06.10 21:56:02]
» mesaj pers

   Ei, au si pozele rostul lor...

   Va multumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mirelutza
[27.06.10 22:13:40]
» mesaj pers

   Un review muncit si scris cu pasiune... constat ca semanam mult in opinii turistice... asa vad si eu acest parc in care am fost acum cca 2 luni ultima data. Un aspect pozitiv pentru bucuresteni, acest parc le mai clateste "mintea" chinuita de aglomeratia de capitala... de fapt ei au multe parcuri frumoase si bine intretinute comparativ cu... Pitestiul meu de exemplu. As putea posta un review despre parcurile de la mine, dar nu pe un ton asa laudativ.

   Bravo Dragos.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[27.06.10 23:36:37]
» mesaj pers

   Saru' mana. Din partea ta, inseamna mult...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- alinutzza140*
[28.06.10 09:50:43]
» mesaj pers

   Un review care dupa parerea mea impleteste utilul cu placutul.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[28.06.10 10:24:41]
» mesaj pers

   Restaurantul despre care vorbeam mai sus (care se afla in zona Pavilionului H inca din copilarie), acum este parte din lantul Hard Rock Cafe (click aici).

   Am gasit si saitul parcului: click aici; aici aveti o multime de poze, sa va delectati cu ele!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[28.06.10 12:05:30]
» mesaj pers

   Saitul Insulei Copiilor: click aici; cei mari intra moka, piticii dau 15 sau 20 (in week-end) de lei pentru o zi intreaga. Iarna, toata distractia se muta in Balonul Copiilor aflat la doi pasi, pe mal - langa Hotel/Restaurant Herastrau.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[02.07.10 12:34:07]
» mesaj pers

   Aseara la emisiunea de pe TVR1 cu CM de fotbal, a fost printre invitati si maestrul Alexandru Arsinel. Care la incheiere si-a facut putina reclama, invitand doritorii sa vina sambata (3 iulie 2010) la inaugurarea stagiunii de vara a Teatrului din Herastrau.

   Asadar, daca sambata seara nu aveti altceva mai distractiv de facut, mergeti acolo. Sa speram ca n-o sa ploua...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- dorgo
[07.07.10 21:46:33]
» mesaj pers

   Sunt incantat de review,imi aduce aminte de copilarie, bunicii mei ma plimbau adesea prin Herastrau, parcul Carol si muzeul Antipa.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.07.10 22:01:03]
» mesaj pers

   Multam fain, dom' doctor!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- abbilbal*
[17.07.10 10:00:21]
» mesaj pers

   Un parc cu adevărat fain. Nu trec prea des prin el, dar mi-a plăcut şi-mi place. Nu doar mie, ci şi ei, Puiului Mic din fotografiile ataşate. Au trecut totuşi doi ani de când am făcut aceste fotografii. Am mai trecut prin Bucureşti, dar timpul nu ne-a mai permis să ajungem prin Herăstrău. Dar cum zice românul: "până-i lumea nu-i atât" şi cu siguranţă vom mai ajunge prin aceste locuri.

   Şi cum de aici am nişte fotografii, vi le arăt cu tot dragul.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[19.07.10 22:09:35]
» mesaj pers

   Am fost azi, liber fiind pentru ziua aviatiei care se sarbatoreste maine, intr-o scurta plimbare prin parc, sa fac ceva poze care sa completeze impresiile de mai sus. Dar as fi putut scrie un nou review, cu titlul "Herastraul asa cum NU l-am mai vazut vreodata". Cum? in furtuna. Dupa ce am intrat pe poarta dinspre piata Ch. de Gaule, am mers pozand ici-colo spre lac. Furtuna a inceput aproape brusc, vantul pornind de la 0 la rafale de peste 20 m/s in cateva minute. praful si crengile zburau prin aer. Apa lacului s-a involburat putand chiar sa rastoarne vreo barca... norocul face sa fi fost luni si foarte putini vizitatori (niciunul pe lac, banuiesc eu ca lunea centrul de inchiriere e inchis). Simteam pe piele stropii zburataciti din lac la cativa metri distanta de mal! apoi a inceput ploaia: iute, cu sfori groase si reci. Am avut noroc cu paznicul de la ecluza care ne-a lasat (pe mine si inca vreo 4 rataciti) sa ne adapostim in 'casuta' lui, pana s-a mai domolit potopul. Nu a durat mai mult de 15 minute, dar a fost criminal. Mergand in continuarea traseului ce mi l-am propus initial, am intalnit o gramada de grengi rupte, chiar si copaci. Mai bine plecam direct spre casa... De ce? pentru ca a mai venit o "portie". Cu grindina si tot tacamul. Cand in sfarsit s-a mai domolit, si am putut porni de la adapost, am regretat si ca nu mi-am luat o barca sau macar o saltea pneumatica. Am atasat poze; reveniti sa le vedeti!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 225 PMA1 (din 2 voturi)]
- Diaura*
[26.07.10 22:41:50]
» mesaj pers

   Votez " pentru ".

    Si am si argumente; este imens si oricine cu orice pretentii de la un parc isi gaseste locul; locuri de joaca ptr. copii (doamne ce mai iubeam si eu si fiica mea si in curand parca ma vad si cu nepoata prin parc) masinutele electrice. Acolo cu acele masinute electrice am invatat sa conduc pe la 5 - 6 ani (cred ca am avut si vre-o doua coasta fisurate... dar nu conta... pasiunea era mare) si tot acolo fiica mea " le demonstra baietilor (pe la 10 ani ai ei), ca si fetele stiu sa faca figuri cu masinile.

    Apoi mai sunt alei ptr. indragostiti, flori si locuri umbroase, lac mare cu " rate verzi ", iarba multa si copaci, bere pentru domni si inghetata pentru doamne.

    Daca vreodata vedeti " una in toata firea " manjita pana la urechi de vata de zahar roz, sa stiti ca eu sunt aia... si ma amuz teribil.

    Cu siguranta ca si a patra generatie a familiei mele se va bucura de acest parc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 75 PMA1 (din 1 voturi)]
- luminitab
[29.07.10 04:15:37]
» mesaj pers

   O nostalgie dureroasa a fost pentru mine cand am citit review-ul acesta. Parcul Herastrau a fost parcul copilariei mele. Locuiam pe Bul. 1 Mai ,foarte aproape de intrarea dinspre Arcul de Triumf. Cum as putea sa uit aleea pe care, daca mai tineti minte , erau niste statuiete metalice ( de exemplu un curcan) pe care obligatoriu le,,incercam" cand ajungeam acolo? Cum sa uit zilele de sarbatoare ( 1 Mai si 23 August) cand dupa defilare parintii ma duceau in parc pentru minunata,, pereche" de crenwursti cu mustar si chifla,scoasa din acele oale imense si pentru care stateam la coada pana se lungeau urechile? Mai tarziu, in adolescenta, pe aleile acestui parc ma plimbam cu cel care astazi este sotul meu, mai luam cate o barcuta sau cand aveam bani,stateam la una din terasele despre care , atat de frumos amintiti?N-am mai fost in Herastrau de peste 25 de ani. Asta si pentru ca de 24 de ani locuiesc in Constanta. As vrea sa mai merg o data in parc sa-mi amintesc acei ani ai copilariei in care , cu toate neajunsurile acelui regim,aveam timp sa facem o plimbare, sa ne relaxam sa ne bucuram de natura !

   Multumesc pentru review! Punctaj maxim de la mine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- luminitab
[29.07.10 11:16:38]
» mesaj pers

   Nostalgia mea e dureroasa pentru ca tatal meu care ma ducea des in parc , nu mai este printe noi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[29.07.10 11:27:02]
» mesaj pers

   @luminitab imi pare rau; nici al meu nu mai este, dar chiar mi-aduc aminte cu placere cum ma plimbam cu el pe-acolo. cred ca stau cu totii undeva sus si se bucura cand ne vad si pe noi bucurosi...

   o alta fiinta draga pe care am dus-o acolo, cu doar cateva zile inainte sa plece si ea intr-o lume mai buna, a fost catelusa noastra. dar si pentru ea cred ca e muuult mai bine decat aici, in locul unde odihneste acum.

   si - probabil, intr-o buna zi, si de noi isi va aminti cineva tot la fel. asadar, haideti sa-i plimbam pe cei dragi acolo, poate asa ramanem mai mult si mai frumos in amintirile lor!

   PS multumesc pentru aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[01.04.11 20:39:40]
» mesaj pers

   Azi, la plecarea de la TTR 2011, a trebuit să traversez parcul, de la piaţa (ex Scânteii) Presei până la Piaţa Charles de Gaule, pentru că am avut grijă să-mi uit abonamentul RATB acasă... aşa că am decis să revin acasă cu metroul, de la Televiziune. Am profitat de începutul de primăvară şi de aparatul foto pe care îl aveam la mine şi am mai făcut ceva poze. Am şters vreo trei poze făcute cu mobilul şi le urc pe cele de azi, în loc. Enjoy!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[02.05.14 09:43:22]
» mesaj pers

   Ieri am fost iar prin Herăstrău. Cu iubi, cu biciclete închiriate de la ăștia cu „I love velo”, 4 lei/ora, sau 15 lei/zi. Am dat un tur complet al lacului. Am făcut și ceva poze; una dintre ele chiar cu mare durere în suflet - ce a mai rămas din roata mare, cea care a încântat sute de mii, poate chiar milioane de oameni și copii de-a lungul vremii, de când a fost ridicată (1952) și până acum vreo trei patru zile în urmă. Sper să se pună o alta în locul ei, nu vreo crâșmă de fițe.

   Offf...

   Se puteau face și plimbări cu vaporașul, gratuit, ca în fiecare an.

   Pavilionul H a fost închis activităților comerciale și este în plin proces de reamenajare; din posterele afișate pe panourile din jurul său, am înțeles că urmează a fi transformat într-o enormă berărie.

   PS - am atașat și două poze; sunt ultimele două de aici.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Michi
[02.05.14 12:45:32]
» mesaj pers

   Noi am fost duminică pe partea parcului cu intrare pe la pavilionul H. Eram cu nişte prieteni şi voiam să mâncăm nişte mici. Toate terasele dinspre debarcader ori erau demolate, ori nu erau deschise aşa că ne-am întors pe aleea principală unde în locul vechiului restaurant Mioriţa era un bar de fitze foarte elegant înăuntru dar care servea numai mâncare americană la preţuri româneşti, adică mari. Spre intrare dinspre şosea era un restaurant libanez care în loc de mici ne putea oferi un fel de cârnat la preţul de 22 lei. A d´autres! Sub vechiul nume de Mioriţa pe vis-a-vis de acesta erau înşirate dughene cu floricele, sucuri, vată de sticlă şi tot acolo cu o intrare meschină se intra într-o terasă cu umbrele. Cum bătea vântul ne-am aşezat în partea protejată cu folie a terasei şi am comandat două porţii de mici (se vând 4 mici/porţie), o singură porţie de cartofi prăjiţi şi două beri şi ne-a costat 55 lei, adică 60, perfect acceptabil. Gustos şi bine servit...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[02.05.14 15:28:19]
» mesaj pers

   @Michi:

... erau înşirate dughene cu (...) vată de sticlă

   Am mai auzit io de produse contrafăcute, dar chiar în halu' ăsta, nu credeam... :))

   Pentru mititei, mai bine luați tramvaiul 5 până la capăt și mergeați la „Cocoșatu'” acolo în Băneasa.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Michi
[02.05.14 16:51:24]
» mesaj pers

   @Dragos: Nu, nu, au fost luna trecută prietenii noştri şi mi-au spus că s-au prostit, plus că noi întâi am făcut o plimbare şi pe la Cocoşatu nu aveam unde.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[49] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2010] 'Harta' parcului, cu împrejurimi cu tot -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 27.06.10] - <span class="allrVotedi" id="av86840">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv86840"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=86840">Şterge vot</a></div><span id="v986840" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(86840)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f86840Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e86840MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2010] 'Harta' parcului, cu împrejurimi cu tot
foto Dragos [27.06.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P02 [MAY-2010] Cu şalupa rapidă pe lac -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 27.06.10] - <span class="allrVotedi" id="av86841">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv86841"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=86841">Şterge vot</a></div><span id="v986841" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(86841)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f86841Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e86841MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2010] Cu şalupa rapidă pe lac
foto Dragos [27.06.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P03 [MAY-2010] Cu şalupa rapidă pe lac -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 27.06.10] - <span class="allrVotedi" id="av86842">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv86842"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=86842">Şterge vot</a></div><span id="v986842" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(86842)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f86842Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e86842MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2010] Cu şalupa rapidă pe lac
foto Dragos [27.06.10]
# [0 PMA, fara bonus]

#G#2

P04 [MAY-2010] Cu şalupa rapidă pe lac - Insula Trandafirilor -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 27.06.10] - <span class="allrVotedi" id="av86843">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv86843"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=86843">Şterge vot</a></div><span id="v986843" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(86843)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f86843Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e86843MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2010] Cu şalupa rapidă pe lac - Insula Trandafirilor
foto Dragos [27.06.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P05 [MAY-2010] Cu şalupa rapidă pe lac - in fundal se vede zona ecluzei şi stăvilarul dinspre lacul Floreasca -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 27.06.10] - <span class="allrVotedi" id="av86845">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv86845"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=86845">Şterge vot</a></div><span id="v986845" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(86845)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f86845Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e86845MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2010] Cu şalupa rapidă pe lac - in fundal se vede zona ecluzei şi stăvilarul dinspre lacul Floreasca
foto Dragos [27.06.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P06 [MAY-2010] Cu şalupa rapidă pe lac -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 27.06.10] - <span class="allrVotedi" id="av86847">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv86847"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=86847">Şterge vot</a></div><span id="v986847" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(86847)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f86847Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e86847MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2010] Cu şalupa rapidă pe lac
foto Dragos [27.06.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P07 [MAY-2010] Puternicul motor Johnson împingându-ne pe apele lacului -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 27.06.10] - <span class="allrVotedi" id="av86851">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv86851"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=86851">Şterge vot</a></div><span id="v986851" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(86851)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f86851Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e86851MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2010] Puternicul motor Johnson împingându-ne pe apele lacului
foto Dragos [27.06.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P08 [MAY-2010] La intrarea pe Insula Copiilor -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 27.06.10] - <span class="allrVotedi" id="av86852">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv86852"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=86852">Şterge vot</a></div><span id="v986852" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(86852)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f86852Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e86852MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2010] La intrarea pe Insula Copiilor
foto Dragos [27.06.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P09 [MAY-2010] Podeţul spre Insula Copiilor; încă nu se transformaseră... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 27.06.10] - <span class="allrVotedi" id="av86853">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv86853"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=86853">Şterge vot</a></div><span id="v986853" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(86853)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f86853Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e86853MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2010] Podeţul spre Insula Copiilor; încă nu se transformaseră...
foto Dragos [27.06.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P10 [MAY-2010] Pe jucariile gonflabile. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 27.06.10] - <span class="allrVotedi" id="av86854">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv86854"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=86854">Şterge vot</a></div><span id="v986854" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(86854)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f86854Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e86854MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2010] Pe jucariile gonflabile.
foto Dragos [27.06.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P11 [MAY-2010] Pe toboganul (unul dintre ele) gonflabil de pe Insula Copiilor -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 27.06.10] - <span class="allrVotedi" id="av86855">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv86855"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=86855">Şterge vot</a></div><span id="v986855" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(86855)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f86855Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e86855MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2010] Pe toboganul (unul dintre ele) gonflabil de pe Insula Copiilor
foto Dragos [27.06.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P12 [MAY-2010] In estimp, părinţii sunt liberi să stea la o masă, să pape nişte mici şi să soarbă o bere... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 27.06.10] - <span class="allrVotedi" id="av86856">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv86856"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=86856">Şterge vot</a></div><span id="v986856" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(86856)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f86856Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e86856MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2010] In estimp, părinţii sunt liberi să stea la o masă, să pape nişte mici şi să soarbă o bere...
foto Dragos [27.06.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P13 [MAY-2010] Insula Copiilor - alte gonflabile... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 27.06.10] - <span class="allrVotedi" id="av86860">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv86860"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=86860">Şterge vot</a></div><span id="v986860" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(86860)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f86860Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e86860MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2010] Insula Copiilor - alte gonflabile...
foto Dragos [27.06.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P14 [MAY-2010] Ieşirea din Muzeul Satului spre Parcul Herăstrău -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 27.06.10] - <span class="allrVotedi" id="av86862">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv86862"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=86862">Şterge vot</a></div><span id="v986862" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(86862)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f86862Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e86862MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2010] Ieşirea din Muzeul Satului spre Parcul Herăstrău
foto Dragos [27.06.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P15 [MAY-2010] Într-o 'roată', dar nu in cea Mare. In zona Pavilionului H -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 27.06.10] - <span class="allrVotedi" id="av86864">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv86864"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=86864">Şterge vot</a></div><span id="v986864" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(86864)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f86864Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e86864MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2010] Într-o "roată", dar nu in cea Mare. In zona Pavilionului H
foto Dragos [27.06.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P16 [MAY-2010] Mini montagne-russe, in zona pavilionului H -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 27.06.10] - <span class="allrVotedi" id="av86867">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv86867"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=86867">Şterge vot</a></div><span id="v986867" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(86867)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f86867Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e86867MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2010] Mini montagne-russe, in zona pavilionului H
foto Dragos [27.06.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P17 [MAY-2010] Sa incepem periplul din Piata Ch. de Gaule. In departare, bine ascunsa intre mastodontii imobiliari moderni, TVR. Intrarea in parc este chiar in spatele meu. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 19.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av99377">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv99377"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=99377">Şterge vot</a></div><span id="v999377" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(99377)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f99377Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e99377MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2010] Sa incepem periplul din Piata Ch. de Gaule. In departare, bine ascunsa intre mastodontii imobiliari moderni, TVR. Intrarea in parc este chiar in spatele meu.
foto Dragos [19.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P20 [MAY-2010] Tot parcul are astfel de placute de orientare, dar si din loc in loc harti cu marcarea clara a punctului 'Sunteti aici'. E imposibil sa te ratacesti, sau sa cauti un loc anume si sa nu poti ajunge la el. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 19.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av99383">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv99383"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=99383">Şterge vot</a></div><span id="v999383" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(99383)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f99383Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e99383MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2010] Tot parcul are astfel de placute de orientare, dar si din loc in loc harti cu marcarea clara a punctului "Sunteti aici". E imposibil sa te ratacesti, sau sa cauti un loc anume si sa nu poti ajunge la el.
foto Dragos [19.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P21 [MAY-2010] 'Este permisa stationarea pe iarba'!!! unde or fi placutele de demult cu 'NU CALCATI PE IARBA'??? -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 19.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av99384">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv99384"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=99384">Şterge vot</a></div><span id="v999384" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(99384)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f99384Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e99384MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2010] "Este permisa stationarea pe iarba"!!! unde or fi placutele de demult cu "NU CALCATI PE IARBA"???
foto Dragos [19.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAY-2010] Statuia lui C-tin Brancusi, langa 'Gradina taraneasca' si un loc de joaca amenajat pt. copii. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 19.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av99385">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv99385"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=99385">Şterge vot</a></div><span id="v999385" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(99385)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f99385Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e99385MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2010] Statuia lui C-tin Brancusi, langa "Gradina taraneasca" si un loc de joaca amenajat pt. copii.
foto Dragos [19.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2010] Vedere spre intrarea din Piata Ch. de Gaule -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 19.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av99386">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv99386"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=99386">Şterge vot</a></div><span id="v999386" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(99386)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f99386Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e99386MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2010] Vedere spre intrarea din Piata Ch. de Gaule
foto Dragos [19.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAY-2010] A inceput furtuna! Vantul bate in rafele cu peste 20m/s, copacii scartaie cu crengile indreptate spre putinii vizitatori, rugandu-se parca sa fie pusi cumva la adapost de furia naturii. Apa din lac o simt pe piele cum e purtata si ea de vant... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 19.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av99388">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv99388"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=99388">Şterge vot</a></div><span id="v999388" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(99388)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f99388Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e99388MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAY-2010] A inceput furtuna! Vantul bate in rafele cu peste 20m/s, copacii scartaie cu crengile indreptate spre putinii vizitatori, rugandu-se parca sa fie pusi cumva la adapost de furia naturii. Apa din lac o simt pe piele cum e purtata si ea de vant...
foto Dragos [19.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAY-2010] Aici era un palc de ratuste... valurile si cerul inorat le-au transformat parca in 'omul (ma rog, ratoiul) invizibil'... ca idee, sunt cam in centrul pozei, dar ma indoiesc sa le descoperiti; nici macar eu nu le pot vedea, marind imaginea! pacat ca nu mai am un aparat foto valid... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 19.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av99389">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv99389"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=99389">Şterge vot</a></div><span id="v999389" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(99389)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f99389Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e99389MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAY-2010] Aici era un palc de ratuste... valurile si cerul inorat le-au transformat parca in "omul (ma rog, ratoiul) invizibil"... ca idee, sunt cam in centrul pozei, dar ma indoiesc sa le descoperiti; nici macar eu nu le pot vedea, marind imaginea! pacat ca nu mai am un aparat foto valid...
foto Dragos [19.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [MAY-2010] 'Pescarusul'. Frumoasa pasare de inox, la intrarea cu acelasi nume. Chestia verzuie din spatele ei este una dintre hartile pomenite anterior. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 19.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av99390">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv99390"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=99390">Şterge vot</a></div><span id="v999390" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(99390)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f99390Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e99390MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [MAY-2010] 'Pescarusul'. Frumoasa pasare de inox, la intrarea cu acelasi nume. Chestia verzuie din spatele ei este una dintre hartile pomenite anterior.
foto Dragos [19.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [MAY-2010] Ecluza si stavilarul dinspre lacul Floreasca. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 19.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av99391">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv99391"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=99391">Şterge vot</a></div><span id="v999391" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(99391)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f99391Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e99391MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [MAY-2010] Ecluza si stavilarul dinspre lacul Floreasca.
foto Dragos [19.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [MAY-2010] Stavilarul, vazut dinspre lacul Floreasca. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 19.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av99393">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv99393"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=99393">Şterge vot</a></div><span id="v999393" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(99393)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f99393Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e99393MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [MAY-2010] Stavilarul, vazut dinspre lacul Floreasca.
foto Dragos [19.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [MAY-2010] Podul Bordei, peste lacul Floreasca, chiar la inceputul acestuia. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 19.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av99395">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv99395"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=99395">Şterge vot</a></div><span id="v999395" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(99395)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f99395Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e99395MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [MAY-2010] Podul Bordei, peste lacul Floreasca, chiar la inceputul acestuia.
foto Dragos [19.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [MAY-2010] Micul muzeu al vechii ecluze. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 19.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av99399">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv99399"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=99399">Şterge vot</a></div><span id="v999399" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(99399)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f99399Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e99399MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [MAY-2010] Micul muzeu al vechii ecluze.
foto Dragos [19.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [MAY-2010] Muzeul vechii ecluze. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 19.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av99404">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv99404"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=99404">Şterge vot</a></div><span id="v999404" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(99404)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f99404Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e99404MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [MAY-2010] Muzeul vechii ecluze.
foto Dragos [19.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [MAY-2010] Ecluza, la nivelul lacului Floreasca. Asa era cand faceam baie in ea, in copilarie. :) -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 19.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av99409">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv99409"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=99409">Şterge vot</a></div><span id="v999409" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(99409)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f99409Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e99409MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [MAY-2010] Ecluza, la nivelul lacului Floreasca. Asa era cand faceam baie in ea, in copilarie. :)
foto Dragos [19.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [MAY-2010] Lacul dupa furtuna (prima parte, cel putin). -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 19.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av99410">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv99410"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=99410">Şterge vot</a></div><span id="v999410" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(99410)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f99410Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e99410MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [MAY-2010] Lacul dupa furtuna (prima parte, cel putin).
foto Dragos [19.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [MAY-2010] Salcie (bolnava) rupta de furtuna, alaturi de alt copac mai tanar. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 19.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av99413">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv99413"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=99413">Şterge vot</a></div><span id="v999413" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(99413)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f99413Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e99413MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [MAY-2010] Salcie (bolnava) rupta de furtuna, alaturi de alt copac mai tanar.
foto Dragos [19.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [MAY-2010] Roata mare la capatul altei alei frumos decorate cu flori si arbusti. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 19.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av99416">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv99416"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=99416">Şterge vot</a></div><span id="v999416" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(99416)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f99416Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e99416MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [MAY-2010] Roata mare la capatul altei alei frumos decorate cu flori si arbusti.
foto Dragos [19.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [MAY-2010] Intrarea dinspre Soseaua Nordului, unde este permis accesul auto. Eventual, dupa o astfel de furtuna, merge si cu barca... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 19.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av99418">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv99418"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=99418">Şterge vot</a></div><span id="v999418" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(99418)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f99418Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e99418MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [MAY-2010] Intrarea dinspre Soseaua Nordului, unde este permis accesul auto. Eventual, dupa o astfel de furtuna, merge si cu barca...
foto Dragos [19.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [MAY-2010] Aleea pe unde se intra in parc cu masina. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 19.07.10] - <span class="allrVotedi" id="av99421">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv99421"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=99421">Şterge vot</a></div><span id="v999421" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(99421)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f99421Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e99421MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [MAY-2010] Aleea pe unde se intra in parc cu masina.
foto Dragos [19.07.10]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [MAY-2010] Parcul Herăstrău - intrarea de la Piaţa Presei. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 01.04.11] - <span class="allrVotedi" id="av192067">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv192067"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=192067">Şterge vot</a></div><span id="v9192067" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(192067)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f192067Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e192067MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [MAY-2010] Parcul Herăstrău - intrarea de la Piaţa Presei.
foto Dragos [01.04.11]
# [0 PMA, fara bonus]

[49] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.197504043579 sec