27864 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Grand Hotel Perla Ciucașului [Tărlungeni, BV]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
12.03.2012
DE
Avatar Dragos
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 03.03.08
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
MAR-2012
DURATA: 3 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ SEJUR:
610
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
N/A

   

Păcat de potenţial...

[Articol publicat FĂRĂ NOTE; vezi mai jos motivele]

Am ajuns acolo în primul pluton, aproximativ.

Cazarea a decurs impecabil, am urcat bagajele, am despachetat în grabă, apoi am coborât la cina festivă dedicată fetelor.

Dar să revin la descrierea camerei: nici prea mare, dar nici mică - dacă mergi atent, poţi să scapi de vânătăi. Mobila e 100% din lemn (nu rumeguş compactat cu clei şi furniruit, ca în majoritatea "hotelelor"). Dulap mare, cu 4 uşi glisante, având şi un mic seif în interior, 2 noptiere (însă doar o singură veioză), o comodă pe care era televizorul (LCD de 22" LG) şi receptorul de satelit, iar dedesubt, minifrigibarul. La fereastră era un mic birou, având şi o oglindă deasupra - putând fi folosit şi drept masă de toaletă de către doamne. Ca să fie tot tacâmul, mai erau şi 2 fotolii şi o măsuţă între ele.

Camera are şi un aparat de aer condiţionat. Accesul este pe bază de cartelă de proximitate, iar alimentarea cu electricitate pentru prize şi iluminat este condiţionată de punerea acesteia în fanta specială aflată imediat lângă intrare. Frigiderul şi televizorul funcţionează însă şi fără aceasta. Nu m-am uitat să văd dacă există senzor de geam deschis care să oprească aparatul A/C (aşa cum ar fi normal).

La noi, căldura a funcţionat aşa cum ar fi de aşteptat. (din păcate, ştiu sigur că în alte camere situaţia a fost mult mai rea).

Singurul minus, din punctul meu de vedere, al camerei, au fost pernele - doar 2 şi şi alea subţiri şi pleoştite ca vai de ele... Când mi-aminteam de hotelul londonez care avea două perechi, frumos marcate cu "perne tari" şi "perne moi"... să poată omul să-şi aleagă, eventual să le combine...

În baie în schimb, se cam termină plăcerea dată de vederea unui lucru făcut cu meşteşug şi drag faţă de viitorii clienţi. Aici, în ciuda curăţeniei, ne întâmpină "vestitul" de acum (din zeci de alte articole citite pe-aici) miros. Nu foarte pregnant, dar în mod cert foarte deranjant. Colac peste pupăză, cabina de duş era neetanşă (oare cum s-or nimeri numa' la mine camerele cu "scurgeri" la baie?!?) şi din 2 duşuri scurte, am reuşit să udăm mocheta! Evident, a trebuit să folosim prosopul de podea pe post de mop. :( Camerista ni l-a schimbat zilnic, dar asta n-a înlăturat disconfortul, din păcate. Tot acolo, cuierul (probabil) şi o bară pentru prosoape erau stricate/lipsă, se mai cunoşteau doar urmele prezenţei lor acolo, marcate de clemele de fixare pe perete şi şuruburile rămase stinghere, umbre ale fostelor dotări. Idem policioara orizontală de sub oglindă. Norocul nostru cu pervazul de la gemuleţ, că ne-a oferit puţin spaţiu suplimentar. E adevărat că dotările au fost iniţial frumoase şi de bună calitate, dar fără ceva întreţinere, în scurt timp oamenii vor începe să refuze cazarea în aceste condiţii... Chiar şi colacul toaletei (că tot veni vorba de colac), era zgâriat/uzat. Trebuie totuşi să remarc aici şi părţile bune: hârtie igienică de foarte bună calitate, uscător de păr, săpun şi plicuri de şampon bune calitativ. Şi caloriferul - grilă, perfect pentru pus prosoapele la uscat.

Micul dejun a fost foarte bun calitativ şi cantitativ - felicitări pentru produsele lactate provenite din ferma proprie; de fapt, mă tem că şi ouăle şi cârnăţăria erau tot de acolo. :)) În ultima zi au fost câteva sincope în completarea cu produse a bufetului, dar oricum era ce să mănânci chiar dacă nu erai dispus să aştepţi să aducă tot ce era pe meniu.

Masa festivă a fost bine organizată, servirea şi debarasarea au mers bine, mâncarea a fost bună şi multă. Îmi place să cred că au fost mulţumiţi toţi mesenii.

Aş sugera să mai facă puţin 'training' cu ospătarii - băieţi tineri, amabili, săritori, dar... fără o pregătire în meserie prea bună. Cu siguranţă pot mai mult!

Domeniul şi ferma - frumoase, îngrijite (chiar şi iarna!), Animalele se vede că sunt bine hrănite şi îngrijite; oamenii de acolo le iubesc şi se vede asta.

Sunt terenuri de sport (fotbal, tenis), foişoare şi mese la iarbă verde...

Dar şi o pată pe obrazul firmei - o mare "groapă de gunoi" chiar lângă drumul ce leagă hotelul de fermă... bleah!!!

Drumul de acces, din sat şi până la hotel, a fost deszăpezit de mântuială, doar pe o bandă. Fără a lăsa măcar la câte 3-4 sute de metri câte un "buzunar" de depăşire... Norocul nostru că nu erau şi alţi turişti, să ne încrucişăm pe stradă!

Una peste alta, o experienţă foarte "amestecată".

Recomand hotelul pentru întruniri, team-buiding; mai puţin pentru vizite doar cu ai tăi - e posibil să dai peste vreun grup care vă va ţine trezi toată noaptea. Sau să muriţi de plictiseală...

Şi pentru că aminteam mai sus de gălăgie - izolaţia fonică e minunată, dar lipseşte cu desăvârşire. Pereţii de carton ghipsat nu ajută prea mult lăsând să intre şi zgomotele din camerele alăturate.

Serviciul de curăţenie a fost bun, gunoiul a fost luat zilnic şi, cum am mai spus, ni s-a schimbat prosopul de podea zilnic.

La plecare, la fel - check-out-ul rapid şi fără sincope.

Am beneficiat şi de o şedinţă de călărie - un alt cadou pe care l-a primit iubi de ziua ei, din partea mea de astă dată. Iapa Daria s-a dovedit o bună prietenă pentru o amazoană începătoare. Şi-a meritat pe deplin mărul primit la sfârşit.

---
Impresii încărcate de Dragos in 12.03.2012 22:14:52

Validat / Publicat: 13.03.12 06:09:06


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 2457
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dragos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]

DA [1 PMA]  -  NU [-1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 0 PMA (std) nota1  &  2035 PMA (din 37 voturi) nota2
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

THREAD CLOSED - nu se mai pot scrie ECOURI.
[pentru solicitari de redeschidere, scrieti-mi pe Feedback]

Daca ai fost acolo si doreşti sa ne povesteşti experienţa dvs, foloseşte linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI


---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[17] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - vedere dinspre terenurile de sport -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av302464">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv302464"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=302464">Şterge vot</a></div><span id="v9302464" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(302464)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f302464Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e302464MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - vedere dinspre terenurile de sport
foto Dragos [12.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - clădirea nouă, vedere de la 'manej'. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av302465">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv302465"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=302465">Şterge vot</a></div><span id="v9302465" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(302465)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f302465Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e302465MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - clădirea nouă, vedere de la "manej".
foto Dragos [12.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - 'manejul'. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av302466">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv302466"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=302466">Şterge vot</a></div><span id="v9302466" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(302466)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f302466Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e302466MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - "manejul".
foto Dragos [12.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - la ora de călărie. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av302467">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv302467"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=302467">Şterge vot</a></div><span id="v9302467" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(302467)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f302467Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e302467MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - la ora de călărie.
foto Dragos [12.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - ţarcul caprelor cu iezi 'proaspeţi'. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av302468">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv302468"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=302468">Şterge vot</a></div><span id="v9302468" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(302468)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f302468Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e302468MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - ţarcul caprelor cu iezi "proaspeţi".
foto Dragos [12.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - ... şi al oilor cu miei. Aici este şi al Georgianei... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av302469">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv302469"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=302469">Şterge vot</a></div><span id="v9302469" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(302469)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f302469Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e302469MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - ... şi al oilor cu miei. Aici este şi al Georgianei...
foto Dragos [12.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - priveliştea din vârful dealului, de lângă fermă. (era puţin pâclă, din păcate). -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av302470">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv302470"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=302470">Şterge vot</a></div><span id="v9302470" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(302470)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f302470Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e302470MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - priveliştea din vârful dealului, de lângă fermă. (era puţin pâclă, din păcate).
foto Dragos [12.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - înaintea plecării, în faţa hotelului. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av302471">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv302471"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=302471">Şterge vot</a></div><span id="v9302471" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(302471)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f302471Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e302471MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - înaintea plecării, în faţa hotelului.
foto Dragos [12.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - 'groapa de gunoi ecologică' a unităţii. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av302472">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv302472"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=302472">Şterge vot</a></div><span id="v9302472" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(302472)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f302472Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e302472MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - "groapa de gunoi ecologică" a unităţii.
foto Dragos [12.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - sala de festivităţi, în seara de dinaintea serbării. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av302473">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv302473"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=302473">Şterge vot</a></div><span id="v9302473" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(302473)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f302473Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e302473MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - sala de festivităţi, în seara de dinaintea serbării.
foto Dragos [12.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAR-2012] Placheta aniversară AFA - 4 ani. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av302474">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv302474"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=302474">Şterge vot</a></div><span id="v9302474" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(302474)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f302474Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e302474MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAR-2012] Placheta aniversară AFA - 4 ani.
foto Dragos [12.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - mesele pregătite să ne primească, la serbarea de gală. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av302475">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv302475"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=302475">Şterge vot</a></div><span id="v9302475" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(302475)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f302475Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e302475MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - mesele pregătite să ne primească, la serbarea de gală.
foto Dragos [12.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - momentul sponsorului, la party AFA - 4 ani. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av302486">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv302486"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=302486">Şterge vot</a></div><span id="v9302486" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(302486)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f302486Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e302486MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - momentul sponsorului, la party AFA - 4 ani.
foto Dragos [12.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - momentul sponsorului, la party AFA - 4 ani. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av302488">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv302488"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=302488">Şterge vot</a></div><span id="v9302488" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(302488)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f302488Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e302488MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - momentul sponsorului, la party AFA - 4 ani.
foto Dragos [12.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - momentul sponsorului, la party AFA - 4 ani. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av302489">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv302489"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=302489">Şterge vot</a></div><span id="v9302489" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(302489)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f302489Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e302489MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - momentul sponsorului, la party AFA - 4 ani.
foto Dragos [12.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - momentul sponsorului, la party AFA - 4 ani. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av302491">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv302491"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=302491">Şterge vot</a></div><span id="v9302491" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(302491)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f302491Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e302491MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - momentul sponsorului, la party AFA - 4 ani.
foto Dragos [12.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - vegheaţi de 'tatăl nostru'... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 12.03.12] - <span class="allrVotedi" id="av302492">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv302492"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=302492">Şterge vot</a></div><span id="v9302492" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(302492)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f302492Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e302492MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAR-2012] GHPC Târlungeni - vegheaţi de "tatăl nostru"...
foto Dragos [12.03.12]
# [50 PMA, +BONUS]

[17] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.104948043823 sec