37297 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La Schi în Poiana Brașov

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
16.02.2013
DE
Avatar Dragos
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 03.03.08
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
FEB-2013
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
v. în text
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1
+ COPII: 1 -- varsta: 28 :)

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.12
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

O zi la schi, în avanpremieră la FOTE


În sezonul acesta, nici măcar la patinoar n-am fost. Mai mare rușinea... Așa că, atunci când vorbind cu băiatul meu, într-o zi, despre una-alta, am acceptat imediat când a venit cu propunerea de a merge o zi la schi, dar NU în week-end ci în timpul săptămânii.

Zis și făcut! Și uite-așa, miercuri de dimineață, în loc să plec la serviciu, pe la aceeași oră am plecat spre Brașov. Poiana Brașov. Unde speram să dau peste ceva ca prin Austria, că doar de mâine se pornește FOTE! și ar cam trebui să nu ne facem de râs, nu? sau...

Hai să vedem cu ochii noștri! După un drum fără peripeții, am ajuns în poiană pe la 10, am parcat și ne-am echipat repejor, pornind apoi tropa-tropa spre stația de telecabină și gondolă. Aici - prima dezamăgire: la telecabină o coadă... de zile mari (cum o fi în week-end oare?!), iar telegondola avea un ditamai afișul că e oprită din cauza vântului puternic. Mda... asta e, vremea nu e la dispoziția organizatorilor, nici a turiștilor - doar ne supunem capriciilor ei.

Mi-a plăcut că la casa de bilete sunt disponibile hărți ale pârtiilor și instalațiilor de urcare (inclusiv decalogul schiorilor) bilingve (ro/eng). Mi-a plăcut și toaleta foarte curată de acolo. Mai rar pe la noi chestii din astea.

Am aflat în schimb că sunt funcționale toate celelalte utilaje de transport pe cablu, așa că am luat o cartelă cu ceva puncte (20, care costă 65 de lei plus 15 garanția cartelei magnetice) și am mers la singura instalație mai lunguță aflată la o distanță rezonabilă de mers pe jos/pe schiuri - Telescaunul Lupului. Instalație modernă, cu covor rulant la urcare pentru a ușura și accelera urcarea pe băncuțele mișcătoare - e prima dată când am văzut sistemul acesta, dar e excelent și eficient! Cu coborârea din ele e ceva mai greu, dar dacă te poți ține pe picioare pe pârtie, nu prea ai cum greși la coborârea din telescaun.

Recunosc, inițial am avut o oarece reținere, știind că pârtia Lupului e neagră, iar io cam roșcat de la rugina încheieturilor neantrenate și cunoscându-mi limitele. Dar m-am mai liniștit, admirând din telescaun pârtia frumos amenajată care defila pe sub noi. Mare greșeală... Aveam să constat foarte repede că de jos se vede cu totul altfel... Ei, am supraviețuit, căzând doar odată (ușor, nici nu au sărit legăturile) iar următoarele coborâri le-am făcut pe varianta Drumul albastru, Drumul roșu. Avantaj eu, că era mai lungă. După încă o trântă și câteva coborâri reușite, am hotărât împreună cu copilașu' din dotare să plecăm la Predeal, sperând că acolo găsim o pârtie ceva mai lungă și nu chiar așa grea (pentru mine, că el deja mă lasă de mult în urmă).

Ar fi fost o mare economie dacă am fi putut lua o cartelă de o zi, valabilă în ambele stațiuni, dar cum la noi e principiul "fiecare cu a mă-sii" (ca să nu mai spun de Sinaia, unde sunt două mame... și probabil și prin alte locuri), la Predeal am luat alte puncte, pe altă cartelă, plus alți bani la parcare (aici 15 lei indiferent de durată, față de 12 lei pe zi în poiană).

La (re) echipare, am observat o fisură pe partea superioară la unul dintre clăparii mei, așa că deja știam că ziua mea de schi nu va mai dura prea mult. Și nu m-am înșelat prea tare - după o coborâre pe Pârtia Cocoșul (pentru că uitai să vă spun - aici la Predeal nu funcționau chiar toate pârtiile, Clăbucet Sosire fiind închisă pentru pregătiri destinate FOTE), am observat cum acea fisură se întinde rapid așa că am tras la baza pârtiei la o ciocolată caldă. Al meu copil a mai făcut vreo trei coborâri de capul lui, apoi am plecat împreună la Casa Dragului, unde am mâncat un prânz excelent, ca de obicei. Aș vrea să subliniez că, deși era o simplă după-amiază de miercuri, fără vreo vacanță sau ceva zi liberă ori sfânt de prin calendar, cu greu am găsit locuri! Dar cum toate lucrurile bune au un sfârșit, așa s-a întâmplat și cu ziua noastră de schiat împreună...

După circa douăsprezece ore de la plecare, am ajuns înapoi acasă...

Sper să pot reveni, dar pentru o mini-vacanță de vreo 4 zile. Evident, după ce voi reuși să-mi iau alți clăpari... Lucru nu tocmai ușor la noi, pentru că numărul meu se găsește greu și cel mai adesea la niște prețuri de mi-e și rușine să mă uit la ele!

---
Impresii încărcate de Dragos in 16.02.2013 21:36:40

Validat / Publicat: 16.02.13 22:59:24


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 2174


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dragos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  22250 PMA (din 23 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- abancor
[20.02.13 11:51:46]
» mesaj pers

   De regulă nu merge cabina, merge gondola, și lumea se plînge pentru că e cu un punct mai scumpă.

   Eu speram, după toate investițiile făcute, că vor funcționa mereu toate instalațiile. Cînd am fost acolo, după revelion, cînd era vacanță școlară, mergeau toate, dar la ce bun!? Așa înghesuială nu am mai văzut de multă vreme, încît mi-am și promis că pe viitor învoiesc copilul în timpul școlii pentru mers la schi.

   Oricum, Poiana, după schimbare, începe să semene a stațiune calumea. Noile pîrtii și schimbările aduse celor vechi sînt foarte mișto gîndite și realizate (nu-i de mirare, au fost proiectate de un austriac). Păcat de 2 aspecte: nu se pot „lega” telescaunele pînă sus (cu ocazia asta nu prea e îngrijită uneori nici porțiunea de mijloc, „S”-ul, de pe Pîrtia Lupului) și nu au avut voie să facă tot ce au vrut, anume o legătură între platoul Kanzel și stația de gondolă de sus, pentru că trecea cîțiva metri printr-o rezervație.

   Să sperăm că este abia începutul unei noi abordări a infrastructurii de schi la noi. Aștept să văd, pe lîngă noi pîrtii și cabluri, și colaborări între stațiuni, legarea pîrtiilor din Predeal și Azuga și alte proiecte îndrăznețe. Turiști ar fi, mă iau numai după înghesuiala din vacanțe și weekenduri.

   Ar mai trebui făcute și parcări, de pildă în Poiană ar fi binevenită o parcare calumea, cu vreo 3 - 4 etaje, lîngă stația de gondolă. Eventual și gratis, ca să atragă lumea (care oricum cheltuiește pe cabluri și pe la crîșme).

   Apropo de crîșme, în vacanță, Postăvaru (sau Julius Roemer cum îi mai zice - căutați-i siteul pentru niște amănunte istorice interesante despre zonă), unica cabană de pe munte, nu mai făcea față. Ca să bei o bere stăteai și 15 minute la coadă. N-ar strica o investiție și în așa ceva, de pildă refacerea cabanei Cristianul Mare, care a ars acum vreo 10 ani, sau construirea unei mici terase în Poiana Ruia (unde era stîna aia părăsită de pildă).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 750 PMA1 (din 3 voturi)]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[20.02.13 14:58:33]
» mesaj pers

   Eh... măcar s-a mișcat ceva. Să sperăm că măcar ne vom apropia de normalitate barem cât mai pot și io să stau pe doage... Că după ce m-oi boșorogi, la ce o să mai îmi ajute?! poate doar ca să mă oftic...

   Și da, de înghesuială ne-am ferit și noi, de aia am luat o zi liberă și am fost miercurea. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cristi_an3000
[20.02.13 15:11:29]
» mesaj pers

   Deci au marit garantia la cartelele alea, anu trecut era doar 10 lei, acu 15?! Ce chestie! In vest cam peste tot e 2 euro. La noi or fi facute din ceva plastic mai scump. Sau s-au gandit sa fie in concordanza cu nivelul salariilor de la noi, salarii care, desigur, se stie ca sunt cam dublu fatza de alea din Austria de exemplu :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[20.02.13 15:34:25]
» mesaj pers

   @cristi_an3000: stai, că la Predeal era 20! Oricum, atât timp cât primesc banii înapoi (că doar nu le prăpădesc io cartela pe-acolo), nu prea îmi pasă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- abancor
[20.02.13 19:54:00]
» mesaj pers

   Unde am fost io în Austria e 5 euro. Dar nu contează, cîtă vreme o returnezi, ceea ce nu e cazul cu cartelele pe care le-am folosit în ianuarie în Poiană. Am 4 cartele pe care încă mai am puncte, păstrate în ideea că mai prind un weekend sezonul ăsta.

   Aşa că, dacă nu intervine ceva, o să vin şi eu cu noutăţi din Poiană prin martie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [FEB-2013] Poiana Brașov - parcarea de la intrarea în stațiune. Vă vine să credeți cât e de goală? -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 16.02.13] - <span class="allrVotedi" id="av401038">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv401038"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=401038">Şterge vot</a></div><span id="v9401038" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(401038)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f401038Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e401038MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [FEB-2013] Poiana Brașov - parcarea de la intrarea în stațiune. Vă vine să credeți cât e de goală?
foto Dragos [16.02.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [FEB-2013] Poiana Brașov - biserica de lemn din stațiune -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 16.02.13] - <span class="allrVotedi" id="av401039">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv401039"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=401039">Şterge vot</a></div><span id="v9401039" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(401039)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f401039Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e401039MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [FEB-2013] Poiana Brașov - biserica de lemn din stațiune
foto Dragos [16.02.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [FEB-2013] Poiana Brașov - spre telecabina și telegondolă -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 16.02.13] - <span class="allrVotedi" id="av401040">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv401040"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=401040">Şterge vot</a></div><span id="v9401040" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(401040)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f401040Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e401040MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [FEB-2013] Poiana Brașov - spre telecabina și telegondolă
foto Dragos [16.02.13]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [FEB-2013] Poiana Brașov - telescaunul de pe Pârtia Lupului. Nu pare neagră, nu? -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 16.02.13] - <span class="allrVotedi" id="av401041">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv401041"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=401041">Şterge vot</a></div><span id="v9401041" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(401041)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f401041Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e401041MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [FEB-2013] Poiana Brașov - telescaunul de pe Pârtia Lupului. Nu pare neagră, nu?
foto Dragos [16.02.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [FEB-2013] Poiana Brașov - intrarea pe varianta Drumul Albastru; Pârtia Lupului e chiar după dâmbul din depărtare -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 16.02.13] - <span class="allrVotedi" id="av401042">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv401042"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=401042">Şterge vot</a></div><span id="v9401042" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(401042)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f401042Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e401042MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [FEB-2013] Poiana Brașov - intrarea pe varianta Drumul Albastru; Pârtia Lupului e chiar după dâmbul din depărtare
foto Dragos [16.02.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [FEB-2013] Poiana Brașov - ne distrăm pe pârtie! -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 16.02.13] - <span class="allrVotedi" id="av401043">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv401043"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=401043">Şterge vot</a></div><span id="v9401043" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(401043)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f401043Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e401043MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [FEB-2013] Poiana Brașov - ne distrăm pe pârtie!
foto Dragos [16.02.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [FEB-2013] Poiana Brașov - intersecție dintre Drumul Roșu și drumul Albastru; stația de plecare a telescaunului pârtiei Lupului e spre stânga. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 16.02.13] - <span class="allrVotedi" id="av401044">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv401044"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=401044">Şterge vot</a></div><span id="v9401044" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(401044)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f401044Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e401044MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [FEB-2013] Poiana Brașov - intersecție dintre Drumul Roșu și drumul Albastru; stația de plecare a telescaunului pârtiei Lupului e spre stânga.
foto Dragos [16.02.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [FEB-2013] Poiana Brașov - teleschiul Stadion (unde am 'cheltuit' ultimele 2 puncte ale cartelei); pârtie pentru copii... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 16.02.13] - <span class="allrVotedi" id="av401045">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv401045"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=401045">Şterge vot</a></div><span id="v9401045" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(401045)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f401045Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e401045MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [FEB-2013] Poiana Brașov - teleschiul Stadion (unde am 'cheltuit' ultimele 2 puncte ale cartelei); pârtie pentru copii...
foto Dragos [16.02.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [FEB-2013] Poiana Brașov - la stația telegondolei Postăvarul Expres -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 16.02.13] - <span class="allrVotedi" id="av401046">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv401046"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=401046">Şterge vot</a></div><span id="v9401046" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(401046)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f401046Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e401046MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [FEB-2013] Poiana Brașov - la stația telegondolei Postăvarul Expres
foto Dragos [16.02.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [FEB-2013] Poiana Brașov - se pregătesc pentru Festival... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 16.02.13] - <span class="allrVotedi" id="av401047">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv401047"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=401047">Şterge vot</a></div><span id="v9401047" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(401047)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f401047Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e401047MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [FEB-2013] Poiana Brașov - se pregătesc pentru Festival...
foto Dragos [16.02.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [FEB-2013] Poiana Brașov - stația telecabinei spre Postăvaru. Se vede o parte a cozii... -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 16.02.13] - <span class="allrVotedi" id="av401048">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv401048"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=401048">Şterge vot</a></div><span id="v9401048" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(401048)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f401048Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e401048MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [FEB-2013] Poiana Brașov - stația telecabinei spre Postăvaru. Se vede o parte a cozii...
foto Dragos [16.02.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [FEB-2013] Poiana Brașov - casa de bilete pentru instalațiile pe cablu -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 16.02.13] - <span class="allrVotedi" id="av401049">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv401049"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=401049">Şterge vot</a></div><span id="v9401049" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(401049)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f401049Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e401049MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [FEB-2013] Poiana Brașov - casa de bilete pentru instalațiile pe cablu
foto Dragos [16.02.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [FEB-2013] Predeal - telescaunul spre Clăbucet (4 locuri) -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 16.02.13] - <span class="allrVotedi" id="av401050">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv401050"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=401050">Şterge vot</a></div><span id="v9401050" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(401050)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f401050Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e401050MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [FEB-2013] Predeal - telescaunul spre Clăbucet (4 locuri)
foto Dragos [16.02.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [FEB-2013] Predeal - stația de plecare a telescaunului spre Clăbucet -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 16.02.13] - <span class="allrVotedi" id="av401051">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv401051"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=401051">Şterge vot</a></div><span id="v9401051" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(401051)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f401051Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e401051MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [FEB-2013] Predeal - stația de plecare a telescaunului spre Clăbucet
foto Dragos [16.02.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [FEB-2013] Predeal - stația de debarcare a telescaunului Clăbucet -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 16.02.13] - <span class="allrVotedi" id="av401052">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv401052"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=401052">Şterge vot</a></div><span id="v9401052" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(401052)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f401052Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e401052MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [FEB-2013] Predeal - stația de debarcare a telescaunului Clăbucet
foto Dragos [16.02.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [FEB-2013] Predeal - harta pârtiilor; peste creastă se cobora spre pârtiile Clăbucet și Subteleferic -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 16.02.13] - <span class="allrVotedi" id="av401053">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv401053"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=401053">Şterge vot</a></div><span id="v9401053" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(401053)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f401053Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e401053MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [FEB-2013] Predeal - harta pârtiilor; peste creastă se cobora spre pârtiile Clăbucet și Subteleferic
foto Dragos [16.02.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [FEB-2013] Predeal - intrarea pe Pârtia Cocoșul (numai gheață!) -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 16.02.13] - <span class="allrVotedi" id="av401054">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv401054"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=401054">Şterge vot</a></div><span id="v9401054" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(401054)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f401054Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e401054MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [FEB-2013] Predeal - intrarea pe Pârtia Cocoșul (numai gheață!)
foto Dragos [16.02.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [FEB-2013] Predeal - ceva mai jos pe Cocoșul -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 16.02.13] - <span class="allrVotedi" id="av401055">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv401055"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=401055">Şterge vot</a></div><span id="v9401055" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(401055)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f401055Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e401055MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [FEB-2013] Predeal - ceva mai jos pe Cocoșul
foto Dragos [16.02.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [FEB-2013] Predeal - terase la baza pârtiei. -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 16.02.13] - <span class="allrVotedi" id="av401056">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv401056"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=401056">Şterge vot</a></div><span id="v9401056" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(401056)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f401056Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e401056MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [FEB-2013] Predeal - terase la baza pârtiei.
foto Dragos [16.02.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [FEB-2013] Predeal - pârtiile de săniuș -- foto by <b>Dragos</b> [uploaded 16.02.13] - <span class="allrVotedi" id="av401057">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv401057"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=401057">Şterge vot</a></div><span id="v9401057" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(401057)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f401057Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e401057MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [FEB-2013] Predeal - pârtiile de săniuș
foto Dragos [16.02.13]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.108931779861 sec