38251 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în București?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
02.05.2013
DE
Avatar Dragos
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 03.03.08
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
MAY-2013
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
105 lei + 15 lei „tip”
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 2 -- varsta: 14 & 23

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
70.0 %
  
Satisfăcător
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL
60.0 %
  
Către satisfăcător
DISTRACŢIE / RELAXARE
50.0 %
  
Nici nemulțumit, nici mulțumit

NOTA MEDIE rez.:
6.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul NU ar recomanda această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Restaurant L'incontro / Postăvaru

L'incontro - un restaurant unde unii se pot simți bine


L'incontro Titan se află pe Strada Postavarul 92, Sector 3 și are Program Restaurant 10:00-05:00, iar pentru Livrari 10:00-24:00.

Am fost aseară cu fetele acolo. Să serbăm și noi cumva măreața sărbătoare a celor ce muncesc - 1 mai.

Vremea bună și ziua liberă au adus destulă lume pe terasă; ar mai fi fost totuși locuri. Am auzit că adesea în week-end e de preferat să faci o rezervare ca să fii sigur că ai unde sta. Terasa mare, cu mobilier ok (adică mi-au încăput picioarele sub masă și nu m-a durut partea dorsală pe scaun). Dar, din păcate (pentru mine cel puțin), pe terasă se poate fuma. Și ce e mai plăcut când te așezi la masă, decât fumul altora? Ei, asta e... Am supraviețuit.

După o vreme, vine un puști, ne ia comanda și revine cu băuturile. În opinia mea, după o vreme ceva mai lungă decât ar fi fost normal, că doar nu s-au dus la alimentara atunci, să le cumpere proaspete. Bine că la mâncare nu am așteptat la fel de mult.

Fetele au luat fiecare câte o pizza (care arătau bine și le-au mulțumit pe cele ce le-au mâncat), mama lor a luat o porție de brânză (mozzarella) pané cu dulceață de fructe de pădure (care i-a adus aminte de bunătățile încercate la Perla din... 1 Mai!), iar subsemnatul a vrut o porție de pui Szechuan. Ei, ăsta nu se ridică nici măcar la apelativul de „tentativă”, cum a fost felul de mâncare de la pizzeria hunedoreană de acu' două luni. Nu semăna nici cu ceea ce scria în meniu, nici cu ceea ce ar fi vrut să fie și vă jur că la bufetul de la mine din firmă îl reușesc muuult mai bine.

Ca desert, fetele au gustat (toate) dintr-un profiterol, cu greu strecurat printre bucatele de la felul principal.

Așadar, cu 75% din populație mulțumită, am plătit și am plecat spre casă. Nebăgați în seamă, de parcă nici nu trecusem pe acolo; ce „La revedere, mai veniți pe la noi!” sau măcar „Să vă fie de bine!”... Mie nu mi-a plăcut, lor da.

Voi decideți dacă vreți să faceți o încercare...

PS1 am ales varianta „Nu aș recomanda” această bombă pentru că eu am scris articolul și e impresia mea; fetele, cum zisei, probabil ar fi ales cealaltă opțiune.

PS2 nu prea e ușor de găsit un loc de parcare în zonă. Mai bine veniți cu taxiul, așa măcar puteți bea și o bere...

---
Impresii încărcate de Dragos in 02.05.2013 14:38:30

Validat / Publicat: 02.05.13 15:43:59


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 2278


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dragos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  16400 PMA (din 21 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- nicole33
[06.05.13 23:31:54]
» mesaj pers

   @Dragos:

   Știu că gusturile nu se discută, dar, după mai multe experiențe în ani diferiți, dar la aceeași locație, pot spune că mai ușor am găsit două locuri de parcare decât o masă liberă. Nici eu nu revin într-un loc unde nu m-am simțit bine. Aici am revenit.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.05.13 01:15:11]
» mesaj pers

   @nicole33: mă bucur pentru tine că ești una dintre cei care (așa cum am spus încă din titlul impresiilor) te-ai simțit bine acolo. Problema la mine nu a fost gustul meu, ci al mâncării comandate - care așa cum am spus nu corespundea nici cu titlul, nici cu descrierea (din meniul lor tipărit, dar și cel de pe sait), nici cu ceea ce știam eu că ar fi trebuit să fie pe farfuria primită. Plus serviciul destul de neglijent. Atât timp cât eu i-am respectat pe ei (plătind prețul cerut plus un bacșiș cam mare pentru serviciile oferite), mă aștept să fiu la rândul meu respectat și să capăt ceea ce cer. E prea mult? Sau e ceva de discutat aici? mă îndoiesc.

   În concluzie, îți doresc să nu ai „bafta” mea niciodată când vei mai merge acolo, ci să beneficiezi în continuare de feluri de mâncare bine gătite și care respectă rețeta. Și dacă n-o fi prea mult, și de un ospătar calificat, astfel încât să poți continua să vrei să le mai calci pragul.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- cher-cher
[15.07.14 14:57:50]
» mesaj pers

   Nu am fost niciodată la cel vizitat de tine, însă în Berceni există încă un L'Incontro. Are o mică terasă, ce pleacă din faţa restaurantului, de la şosea, continuă pe o latură şi se deschide într-o zonă puţin mai mare (faţă de celelalte două) în spate. Ambianţa în grădină nu este pe măsură să te entuziasmeze: în faţă eşti la 2 paşi de Metalurgiei şi practic în contact direct cu trotuarul pietonal, în lateral priveşti cu spor gardul de beton (pictat, ce-i drept, ca să nu te apuce claustrofobia) şi trebuie să ai grijă cum stai cu scaunul, căci la o lăţime de cca 3 m, e cam greu să oferi şi spaţiu de stat la masă şi trecere pentru ospătari sau cei ce pleacă/vin, iar în spate... eşti în spate... la magazie.

   Înăuntru restaurantul e mai generos. Fără a fi luxos, arată în regulă (şi toaleta e foarte curată, ceea ce mi se pare important, căci oferă unele indicaţii). Seara se aglomerează şi atmosfera de restaurant de cartier e ceva mai pronunţată uneori. Mă rog, în funcţie de cum ai norocul... Să nu înţelegeţi greşit, mă refer exclusiv la gălăgie. Nu am asistam la scandaluri şi nu am văzut pe cineva care să-i deranjeze pe cei aflaţi la alte mese altfel decât prin a vorbi prea tare. Nu ştiu dacă se mai fumează înăuntru.

   Ospătarii... de toate categoriile: unii bine instruiţi, alţii neglijenţi, unii simpatici, alţii mult prea condescendenţi, unii prompţi, alţii care nu ar da pe la masa ta nici să ia nota... mă rog. Fluctuaţia de personal mi se pare semnificativă.

   Toate aceste minusuri sunt însă compensate de mâncarea foarte bună. Nu am mâncat niciodată ceva care să nu îmi placă, indiferent că am ales grătar, pizza, peşte (inclusiv Fish and Chips) sau preparate de inspiraţie asiatică. Porţiile sunt foarte mari, dacă veţi lua mixed grill, de exemplu, vă veţi "lupta" să îl dovediţi. Eu unul nu am reuşit, şi credeţi-mă că burta mea este bicompartimentată: P Avea 400-500 de grame, sau cam aşa ceva. Ciorbele de burtă, văcuţă şi perişoare cu smântână sunt testate şi validate în ceea ce mă priveşte. Desert nu am luat decât clătite şi îngheţată. Bune, fără să fie spectaculoase, dar nici să poţi face vreun reproş. Preţurile sunt poate puţin peste media cartierului, însă mi se pare firesc, date fiind gramajul şi mai ales gustul.

   Faptul că mi-a plăcut mâncarea de fiecare dată, m-a făcut să merg de multe ori acolo. Din când în când, duminica după-amiază sau chiar şi în timpul săptămânii, îmi iau soţioara de mână şi după o mică plimbare pe străduţele din spatele blocurilor, ne oprim să ciugulim ceva, sau doar să bem un pahar de bere sau de vin şi să ne povestim una-alta. Pentru ieşiri nespectaculoase, când nu avem timp sau chef să părăsim zona şi simţim nevoia să rupem monotonia săptămânală, L'incontro ni se pare o alege bună.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- webmaster
[15.07.14 16:31:03]
» mesaj pers

   @cher-cher: ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cher-cher
[16.07.14 10:42:51]
» mesaj pers

   @webmaster: OK, aşa voi face, să trec în drum spre casă pe acolo să fac 2-3 poze, mulţumesc pentru sugestie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI

Autorul nu a încărcat până în acest moment nicio fotografie care sa fie atașată acestui set de impresii

Vezi eventual "Alte fotografii din această destinație" (încarcate de alți utilizatori)  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.134495973587 sec