Solicitare CMR / TURCIAPINNED

ÎN DIRECT - „live” din Turcia!

Trimisă în 21.06.20 14:09
autor Admin [Timisoara]
» VIZUALIZĂRI: 106643

Turcia... nu stă la fel de bine precum Grecia sau Cipru, din punct de vedere al libertății de deplasare, ori al numărului actual al cazurilor de COVID, de exemplu

Cu toate acestea, din informațiile mele sunt deja turiști români în Turcia -- granițele au fost deja deschise pentru tranzitul AUTO; în viitorul apropiat este posibilă și reluarea zborurilor

Dacă sunteți pe drum, ori dacă sunteți deja acolo - scrieți-ne, aici, pe scurt, cum e; foarte mulți oameni și-ar dori să-și poată face și anul acesta concediul pe acolo.


  • PERIOADA: - -- NOPŢI CAZARE: -
  • BUGET: - -- TRANSPORT: -
  • ADULŢI: -

Răspunsuri — pag 32 / 44

⭐ValentinB_88⭐PR39r[18.06.22 20:28]

@dumi59: lasă-mă bre cu Bodrum că eu vin de la săraci sin Kusadasi. Era 3-4 lire sucu si 2 lire apa. ????

Update:

-am bagat nani dupa ce am mancat si la trezire am fost la Pamukkale. Se cam innorase si gagiul asta a zis vedeti ca o sa ploua. Lasă mă că noi suntem obisnuiti cu furtuni cu dastea. Mergem orice ar fi

-am ajuns in parcare, am platit, 150 lire de căciulă pt zona cu terasele și pentru amfiteatru.

-la un moment dat bătea un vânt de lua chineJii pe sus ???? erau la chinezi si vietnamezi si toate națiile frate

-ne-am băgat labele în apă, ne-am plimbat pe acolo. Abia aveai loc să arunci un ac! Unii erau cu costume de baie direct

-am ajuns până la piscina Cleopatrei. I-am zis soției hai inapoi la masina ca ne ia copilu' pe sus ????

- la 10 minute de masina a inceput ploaia, cand ne-am apropiat de iesire deja turna calumea. Am ajuns la masina uzi până la chiloți. ????

Da stiuu nicole, tu te-ai fi documentat despre meteo direct la anm turcesc, calculai traiectoria norului, umiditatea, sansele de ploaie, etc si nu te apuca ploaia ????

Maine plecam spre Istanbul si nu am vrut sa mergem maine dimineata ca ma intarzie mult spre Ist.

----

Ne-a lovit iar foamea, m am dus la vasilakis asta, am comandat mix grill. Ceva cu pui, miel, cartofi, salată.

How much bossule?

150 lira! Most expensive!

Păi să știi că most expensive. ???????? Ți-am plătit la 2 mese cât n-am dat pe mâncarea din afara hotelului, de 7 zile încoace ????

Edit iar...

A adus mix grillu, mancam toti din el la câta e. ????

Vă pup

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

cosminapSR10r[18.06.22 20:55]

@⭐ValentinB_88⭐: Ce mai citesc eu când vii tu din vacanță?!? ????

Drum bun în continuare!


nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[18.06.22 21:12]

@⭐ValentinB_88⭐:

Yoda a zis să fac așa. El este de vină.

Bineînţeles că Yoda este de vină . Aşa mă gândeam şi eu

Cu engleza nu este problemă, am scris mai sus că folosesc google translate. Scriu basme în română, îi arăt turcului telefonul cu traducerea în TR, scrie și el ori pe telefonul lui, ori îl dau pe al meu, și ne înțelegem de minune.

Şi eu am folosit pentru uşurarea comunicării. Şi turcii îl folosesc frecvent.

Problema ar fi doar că Google Translate funcţionează doar cu internet. Eu am net gârlă pe cartelă turcească, pentru că altfel, decât cu roamingul scump de la Vodafone, mai bine mă dor mâinile pe gratis

am ajuns până la piscina Cleopatrei. I-am zis soției hai inapoi la masina ca ne ia copilu' pe sus

Cât mai costa intrarea la piscina Cleopatrei?

Păcat că nu ai intrat, ar fi fost o experienţă deosebită. Mie mi-a plăcut maxim. Apa din piscină este tare caldă şi plăcută. Despre restul proprietăţilor acestei ape nu voi comenta, pentru că am depăşit vârsta când mai credeam în poveşti

Da stiuu nicole, tu te-ai fi documentat despre meteo direct la anm turcesc, calculai traiectoria norului, umiditatea, sansele de ploaie, etc si nu te apuca ploaia

Neah... n-ai ghicit!

Dacă vedeam că-i risc de ploaie, intram în piscină şi nici că-mi mai păsa, iar slipii mi-i udam oricum. La piscina Cleopatrei există vestiare, făceam un duş, mă schimbam cu hainele uscate şi poate mai dădeam o raită şi prin situl arheologic de alături, probabil neaglomerat înainte de ora închiderii, când hoardele de turişti erau demult plecate.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

⭐ValentinB_88⭐PR39r[18.06.22 21:23]

@cosminap: hai ms colegu. Ai ce sa citești ca am de scris destule. Mi-e si frica sa ma apuc de scris recenzii. E nicole cu ochii pe mine ca pe butelie. ????

@nicole:

Am vazut eu ceva tarife fugitive cu baia la Cleopatra dar mu am memorat si nici nu am pozat, ca incepuse tsunami. Fugeau chinejii ca potârnichile. ????

Chiar daca era vreme perfecta, nu aveam de gand sa ne scaldam acolo. Nu era oricum în plan. Apa ne trage la oboseala. ????

Inteleg ca intrat in piscina, da sunt si cabine, le-am vazut intr-o parte. Proble. a este ca era mare vijelie. Mătura praful pe câmpurile alea de te speriai. Erau soferii de autocare cu motoarele turate iar masinutele alea electrice dădeau târcoale de colo colo ca sa duca turistii inapoi la intrare.

Mie mi s-a parut foarte aglomerat. I-am zis sotiei inainte de intrare cand deja batea vantul si se simtea un aer rece... Vezi? Daca e sa vina ploaia, macar nu suntem singuri. ????

___

Am mâncat mix grillu, i-am dat 150 fix. De obicei las tips dar aici, mnu. Consider tipsul inclus în tariful bubuit. ????

I-am platit cazarea in euro si mi-a dat rest in lire (asa am vrut ca nu mai aveam lire). Avea portofelu plin cu euro, dolari, lire. Am schimbat si ceva euro in lire, sa am de urgenta.

Oricum era ATM la pamukkale, si era si mare reclama pe el ca avea 12-15 limbi disponibile. ????

Maine rup autostrada in doua. Am de mers la greu. Ah apropo. Am mers si azi pe un sfârc de O31 parcă. Am intrat pe porți si la ieșire yok. Nici barieră nici semafor, doar acoperișul cu semnalizarea HGS. Moca de la nașu Erdogan. Doamne ajuta. )

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[18.06.22 21:46]

@⭐ValentinB_88⭐:

hai ms colegu.

De fapt, Adina este colegA noastră, o şoferiţă talentată, cu experienţe de tot felul pe drumurile bulgăreşti şi turceşti

Ai ce sa citești ca am de scris destule. Mi-e si frica sa ma apuc de scris recenzii. E nicole cu ochii pe mine ca pe butelie.

Nu mă face să plâng cu textele astea de autovictimizare. Cine citeşte s-ar putea să te şi creadă.

Eu citesc TOT ce se scrie pe sait, indiferent de autor, pe destinaţiile care mă interesează şi la care sunt abonată, iar Turcia este una din ele, poate cea mai dragă mie. Uneori mai şi comentez . Asta e

=

Drum bun şi vacanţă plăcută în continuare!

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

⭐ValentinB_88⭐PR39r[18.06.22 21:57]

Ah am uitat sa va zic. Am cautat PTT in soke ca era in drum, dau pe google maps, navigare acolo, yok ptt. Bai frate n-ai vazut asa ceva. Gasesc o gagica pe acolo, ii arat PTT pe harta si o intreb unde ' zda mă-sii e. Ea la fel, nu stia. ???? A zis ca nu e aici in zona PTT.

La pamukkale in parcare la intrarea spre obiective, este PTT. Normal ca era inchis. Il intreb pe un gigel de la paza, gigele maine e deschis la ptt? Gigel yok si el... a zis ca nu stie. Poate da, poate nu. ????

Astia de la PTT sunt cizmari cu program de gravide. Cred ca deschid doar cand vor ei.

Da nicole stiu, nu am nimerit eu niciodata in program. ???? Cica sa alimentez la ptt. Ce dreaq sa alimentez ca mereu le nimeresc inchise sau in pauza.

Maine am de plata vreo 400 pe bucata de dupa izmir pana la istanbul. Cred ca o sa platesc cu cardul, ca pe hgs nu mai am atât. Bag picioarele in el de hașgese. ???? Contul tot nu mere. Daca incerc sa fac cu nr passport da eroare pe campul TCKN, daca fac cu 00 + passport, cand ma loghez dupa ce-l confirm, zice ca nu gaseste hgs. Yok HGS. ????

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

cosminapSR10r[18.06.22 22:25]

@nicole33: Mulțumesc de apreciere!

Am început pregătirile de vacanță prin a schimba "cureaua accesorii"???? Am abandonat încărcarea online a cardului HGS????

Deși ar fi fost interesant să trec pe noul pod, cred că apelez tot la fery pt că ar însemna să bat tot Canakkale până la cazarea rezervată (dus/întors). Nu m-am edificat cu noua autostradă, dar mie-mi place drumul mai de coastă????

AMR 3 săptămâni. Numa' bine ca Valentin să-și etaleze talentul de narator!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

YodaPA16r[18.06.22 22:37]

@⭐ValentinB_88⭐: Uite aici harta cu PTT-urile: enyakinptt.ptt.gov.tr/Eny ... y=22&type=posta

Faci zoom pe zona unde vrei sa le vezi. O sa ai PTT-uri in Istanbul si in Edirne. In Edirne e unul pe coltul opus hotelului la care o sa stai.

La podul Osmangazi te va pune sa platesti cu cardul, s-ar putea si autostrada si podul. Drum bun!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

YodaPA16r[18.06.22 22:39]

@cosminap:

Deși ar fi fost interesant să trec pe noul pod, cred că apelez tot la fery pt că ar însemna să bat tot Canakkale până la cazarea rezervată (dus/întors).

Pai unde aveti rezervarea?

Podul cel nou nu e in Canakkale, e intre Lapseki si Canakkale.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

cosminapSR10r[18.06.22 22:52]

@Yoda: Am rezervat tot la Ador Troia, în Canakkale, care e la 2 pași de fery. Google maps îmi arată că ar trebui să bat toate străduțele???? alea multe și întortocheate ca să ajung la hotel.

Mi-ar fi plăcut o cazare mai ruptă de lume, așa cum am avut la Gelibolu, dar n-am găsit ceva de-ncredere.

Nu-i bătut in cuie traseul????

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

gushpiGD[18.06.22 22:57]

plec pe 20 spre beldibi, site-ul mae.ro zice că nu mai trebe nici certificat vaccinare, nici înregistrare pe mae turcesc... așa-i? merci anticipat!


YodaPA16r[18.06.22 23:32]

@cosminap:

Mi-ar fi plăcut o cazare mai ruptă de lume, așa cum am avut la Gelibolu, dar n-am găsit ceva de-ncredere.

In Gelibolu este un pret bun la Hampton Inn Canakkale, dar e in toamna. Acum e scump.

In Canakkale (de fapt pe malul de vis a vis) ar mai fi un hotel bun, Maidos Hotel & Suites

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[18.06.22 23:40]

@gushpi:

Aşa-i!

La intrarea în Turcia pe cale rutieră de câteva luni nu mai erau niciun fel de restricţii legate de covid (nu vaccin, nu test, nimic). Recent au fost ridicate şi ultimele restricţii care mai erau pentru cei care ajungeau în Turcia pe cale aeriană.

Codul HES nu mai este necesar tot aşa de ceva vreme, cred că dinainte de Paşti.

Drum bun!

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[18.06.22 23:55]

@Yoda:

Cazările frumoase de pe faleza din Gelibolu mi s-au părut cam scumpe anul acesta. O fi crescut preţul din cauza cererii crescute o dată cu inaugurarea noului pod, când nu mai ai treabă să mai opreşti la Canakkale, nu ştiu.

Maidos ăsta din Eceabat arată bine, are note bune, este şi ieftin, are şi parcare gratuită, dar ce să mai cauţi în Eceabat dacă traversezi strâmtoarea pe noul pod. Mai degrabă ar merge pentru drumul de întoarcere dacă alegi varianta de traversare cu ferry.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[19.06.22 00:10]

@⭐ValentinB_88⭐:

La pamukkale in parcare la intrarea spre obiective, este PTT. Normal ca era inchis. Il intreb pe un gigel de la paza, gigele maine e deschis la ptt? Gigel yok si el... a zis ca nu stie. Poate da, poate nu.

Astia de la PTT sunt cizmari cu program de gravide. Cred ca deschid doar cand vor ei.

Mâine fiind duminică sunt şanse foarte mari să găseşti închis.

Crezi că în Bucureşti găseşti deschis la poştă duminica? La orice oficiu poştal? Eu cred că peste 90% dacă nu toate sunt închise şi atunci de ce să avem pretenţii de la alţii.

Puteai alimenta contul HGS la PTT în Kuşadasi când ai fost plecat la Efes şi scăpai de griji, în loc să te grăbeşti să te întorci la hotel pentru amărâtul ăla de prânz de care am înţeles că nu prea ai avut parte, dar faptul e consumat şi iar zici că te cert.

În 2020, în plină pandemie, şi eu am găsit multe PTT-uri închise chiar pe termen nedeterminat exact din acest motiv, dar acum situaţia a revenit la normal.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

⭐ValentinB_88⭐PR39r[19.06.22 07:02]

Am fost la PTT in Selciuk, cand ne-am dus la Efes, dar era ÎNCHIS. ???? Pauza de prânz. Pana acum am fost de 4-5 ori la ptt-uri. Ori nu exista pe harta conform gogu' ori sunt inchise. Dar nu ma panichez. O sa merg la cel din Edirne pana sa plec, cum mi-a zis Yoda.

Update: am avut o noapte furtunoasa. La cativa km, fix in dreapta cum te uiti pe balcon, este nu stiu ce ballrom sau discoteca sau dreaq sa o ia, ca a bubuit muzica pana la 2-3 dimineața. Ceva muzica live, un fel de manele ale lor din ce mi-am dat seama.

Iar geamul si ușa de la cazare, se inchid ermetic precum ușa de la lift, adică deloc. ????

Bonus, câinii lu vecinu care au lătrat și ei aproape non stop. Odihnește-te Valentine dacă poți. ????

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

NasshuSE7r[19.06.22 13:58]

@⭐ValentinB_88⭐:

Contul tot nu mere. Daca incerc sa fac cu nr passport da eroare pe campul TCKN, daca fac cu 00 + passport, cand ma loghez dupa ce-l confirm, zice ca nu gaseste hgs. Yok HGS.

tckn/vkn inseamna = (*) Identitate TR / Număr fiscal - evident TURCESTI.

Neavand asa ceva nu cred ca vei putea face cont pe acea aplicatie. Nu apare niciunde in pagina de creare cont cuvantul ''pasaport''.

daca te ajuta :

1. link incarcare #HGS (doar cele cumparate de la PTT) unde apare in CLAR pasaport/numar automobil

pttbank.ptt.gov.tr/pttweb/#/pages/hgs .

am incercat cu niste date fictive si am primit raspunsul

''Plăcuța înregistrată în HGS și TRN/VKN/Pașaport Nicio informație nu trebuie să fie compatibilă. Numai produsele HGS achiziționate de la PTT pot fi încărcate.''

Prin urmare e ok linkul si pesemne nu vei putea trece mai departe daca nu esti in sistem/recunoscut de sistem.

2. link pentru verificare eventuale ''incalcari ale tranzitiei'', pesemne lipsa bani pe hgs

hgsmusteri.ptt.gov.tr/hgs.jsf#violation

selecteaza optiunea

''Geçiş İhlali Sorgulama''

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3500 PMA (5 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[19.06.22 14:41]

@Nasshu:

Surprinzător, primul link chiar funcţionează pentru reîncărcări online cu sume fixe!

La o reîncărcare de 50 TL mi-a luat 4 TL comision folosind card Revolut, foarte ok.

Linkul 2 l-am tot folosit de-a lungul ultimilor ani, fiind util în a afla cât datorezi dacă nu ai avut credit suficient, inclusiv penalitatea în sumă de de patru ori taxa datorată, în cazul în care ai depăşit perioada de graţie de 15 zile.

Acum văd că l-au făcut mai complex, putând selecta autostrăzi/tunel/podul Yavuz/Podul de la Gebze etc., funcţie de pe unde ai trecut şi ce te interesează.

Avantajul constă în faptul că nu trebuie să-ţi faci niciun cont pe nicăieri, ci doar să introduci numărul de înamtriculare al maşinii.

Doar partea cu reîncărcarea îl va interesa pe Valentin, pentru că tot nu a găsit el un PTT deschis , el având credit suficient pentru cât a parcurs până ieri, deci fără treceri frauduloase.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

cosminapSR10r[19.06.22 15:09]

@Nasshu: Oare unde greșesc la folosirea primului link? ???? Bag seria pașaportului vechi, cu care am cumpărat stickerul, nr mașinii și tot îmi dă eroare!


NasshuSE7r[19.06.22 15:14]

@cosminap: habar nu am, eu nu mai merg in Turcia de multi ani. N-am nici pasaport (de cca 8 ani), anul asta am programare sa fac unul nou. Poate e nevoie de seria noului pasaport / sau sistemul vede ca pasaportul vechi e expirat. Naiba stie, poate te ajuta Nicole care a testat incarcarea.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

NasshuSE7r[19.06.22 15:25]

@cosminap: SAU, atunci cand ai cumparat prima data HGS a notat/inregistrat in sistem (si) data cand expira pasaportul folosit la cumpararea HGS caz in care le da cu virgula.

Link-ul indicat de mine este ok, atita vreme cit este vorba de un site (gov.tr)/sistem guvernamental (aka bugetar la noi).


⭐ValentinB_88⭐PR39r[19.06.22 16:53]

Update. Am plecat aproape la 9 din pamukkale. Am platit la prima poartă hgs 157,5 lire si la alta 244,5. Am facut si plinu pe autostrada la shell.

Sunt încă șocat de istanbul. E mind blowing cum ar zice americanu' .

Am schimbat 2-3 autostrăzi. M-a bagat waze pana aproape de hotel, pe autostrada. Nu mai scriu timpii si unde am umblat ca iar se ia nicole de mine.

@yoda, e bombă cazarea. O sa pun poze la recenzie. Am dat 180 de euro pt 3 nopti, camera tripla deluxe. Este un del de garsonieră sincer. Mai e inca o camera in plus dar este inchisa. Probabil daca sunt mai multe persoane, o deschid si pe asta.

E de 5 stele pe langa batihan! Nu se compară.

Cred ca mai stam putin si mergem spre bazar sa nu pierdem seara in camera ca e totusi devreme.

Ps frate e 15 lire cafeaua mare la shell (4,5 lei!!!) Am găsit glade de mașină, il bagi in priza 12V si asta 25 lire. N-am mai vazut asa ceva la noi. Plus altele nu mai zic.

Pup!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[19.06.22 17:44]

@cosminap:

Oare unde greșesc la folosirea primului link? Bag seria pașaportului vechi, cu care am cumpărat stickerul, nr mașinii și tot îmi dă eroare!

Fii atentă să nu fi folosit cumva un paşaport chiar mai vechi decât cel pe care l-ai înlocuit acum atunci când ai cumpărat stickerul.

Aşa a fost în cazul meu. HGS-ul a fost făcut prin 2013 pe baza unui paşaport care a expirat în 2017. Apoi am avut unul pe cinci ani, pe care l-am schimbat anul trecut înainte de plecarea în Turcia.

În primul câmp TCKN/VKN/Pasaport No am trecut numărul paşaportului, fără alte zerouri şi prostii, iar în al doilea câmp am trecut numărul maşinii, scris cu litere mari, fără spaţii. Am ales suma dorită şi apoi am fost direcţionată către pagina de plată, cu datele cardului etc.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

YodaPA16r[19.06.22 19:41]

@⭐ValentinB_88⭐:

@yoda, e bombă cazarea. O sa pun poze la recenzie. Am dat 180 de euro pt 3 nopti, camera tripla deluxe. Este un del de garsonieră sincer..... E de 5 stele pe langa batihan! Nu se compară.

Sper ca ti-a placut intr-adevar si nu faci misto.

Asteapta sa vezi cazarea de la Edirne cum este.

Sunt încă șocat de istanbul. E mind blowing cum ar zice americanu' . Am schimbat 2-3 autostrăzi. M-a bagat waze pana aproape de hotel, pe autostrada.

Mai stai putin, sa il vezi mai bine. Oricum, e impresionant si te va uimi de fiecare data cand vei merge acolo. Acuma, sa stii ca drumul ala pe care ai mers pana la hotel e de fapt un drum national (D100), chiar daca are el multe benzi.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

cosminapSR10r[19.06.22 19:43]

Pașaportul vechi a fost emis în 2017, anul primei vacanțe-n Turcia????. Am bagat seria mea, a sotului, cu un zero, 2 de zero, x de zero... iok! Stickerul l-am luat de la niște porți, parcă, pe dreapta, la dus! Cred că era PTT ca doar nu era farmacie????

Încerc să bag până pică linkul????

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

eugPM16r[19.06.22 20:05]

Bună seara tuturor!

Ma interesează dacă a ajuns cineva înapoi în tara. Am trecut pe lângă o groaza de camere eds în localități mici, ne semnalizare din timp ca pe autostrada, și ma interesează valoarea premiilor din vama. Eu abia am ajuns în belek

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

⭐ValentinB_88⭐PR39r[19.06.22 20:58]

@Yoda: nu fac misto! E super tare. Imens. Mai are o camera inchisa. Ii da drumul cand sunt mai multi. Contra cost evident.

Am mers la metrou, mi-a luat ceva sa iau cardul de transport. Au si engleza pe aparat. Dar nu aparea nimic cu emitere. L-am rugat pe un nene sa ma ajute. Nu parlea ingliș.

L-a sunat pe un prieten. Ala zicea sa ies afara sa iau nu stiu de unde card. Pana la urma a chemat tot asta paznicu si in 2 minute rezolvat. Defapt nu toate tonomatele dadeau card.

Am bagat 100 lire. Credit 60-70 restu cardu cred.

Am luat metroul pana la ferry, apoi ferry pana la Eminonu. Ce vorbesti frate? 8 lire ferry??? 30 minute cu 2 lei??? DUMNEZEULE! MA MUT AICI. ????

Am venit la Mivan să păpăm. E nebunie. Food porn. ????

Pe langa mancare, le-a zis soția ca e ziua ei si nebunii i-au facut cadou mini prajitura cu lumanari, au stins lumina si baga happy birthday! Lacrimogene pe sotie. Nu se astepta. Cum frate sa nu-i iubesti pe oamenii astia?

Fara cuvinte... Sunt prea șocat de toate. ????

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4200 PMA (6 voturi)

  • AFIȘATE rsp [931-960] — din total 1316 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.49007105827332 sec
    ecranul dvs: 1 x 1