Solicitare CMR / TURCIAîncărcată de pe telefon!

Hotel, plaja cu nisip și întrare in apa lina zona Antalya

Trimisă în 16.07.21 10:33
autor nicksbJR [Sibiu]
» VIZUALIZĂRI: 14942

Bună ziua!

O recomandare de hotel cu plaja cu nisip și întrare în apa și pt copii.

Ma interesează zona Antalya sau Kusadasi


  • PERIOADA: August -- NOPŢI CAZARE: 7
  • BUGET: 1500 [probabil euro] -- TRANSPORT: Avion
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 2

Răspunsuri — pag 2 / 2

marian ursuSV1r[17.07.21 10:17]

Bună ziua, Eu am recomandat delphin calitate preț. Lonicera are plaja super și intrarea în apă este lină, dar prețul este exagerat. În 2018 septembrie am stat 6 nopți fără transport 500 euro, dar acum prețul este exagerat pentru Lonicera. Vorbesc de cel cu 5 stele.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

nicksbJRAUTOR SOL[17.07.21 11:49]

@nicole33: am cerut doar o recomandare de plaja... restul e poveste. Te-ai dus prea departe cu mesajul. Dacă știi sa-mi recomanzi o plaja ok... fa-o... restul. te pierzi în detalii care nu ma interesează

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

Lory78SV2r[17.07.21 11:51]

@nicksb: sorry, în Lara foarte aproape de aeroport. 15 minute durează transferul


YodaPA16r[17.07.21 13:13]

@nicksb: Ai mai putea sa mai iei in considerare si Vonresort Golden Coast sau Golden Beach, ambele Kid Concept UAI. Cred ca te incadrezi la buget si plaja este la fel de buna si de frumoasa ca si cea de la Oz Premium.

Dintre cele doua, Vonresort Golden Coast e mai aproape de mare.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2450 PMA (4 voturi)

nicksbJRAUTOR SOL[17.07.21 13:51]

Ok. Mulțumesc pt recomandare. Bugetul nu este chiar fix... l am pus orientativ... sau minim sa zic așa. Ma voi uita la Hotelul recomandat de d. voastra. Mulțumesc mult.


nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[17.07.21 14:09]

@nicksb:

am cerut doar o recomandare de plaja... restul e poveste. Te-ai dus prea departe cu mesajul.

Fals! Ai cerut o recomandare de hotel a cărui plajă să îndeplinească cerinţele dorite de tine şi ai precizat un buget.

Aroganţa nu este bună şi mie îmi displac discuţiile cu persoane de acest gen.

Pe acest sait cei mai mulţi care solicită sfaturi şi recomandări au un buget limitat, strâng cu greu bani tot anul pentru a le putea oferi o vacanţă la mare copiilor şi pentru care şi o sută de euro în plus la sejur îi pune în dificultate. Acestora am încercat mereu să le ofer variante cât mai potrivite, hoteluri cu un raport calitate preţ cât mai bun, pentru a se întoarce încântaţi din vacanţa pe care o aşteaptă un an întreg.

Pentru cei pentru care bugetul nu contează, se poate dubla sau tripla într-o clipită , lucrurile sunt mult mai simple.

Cele mai bune plaje cu nisip fin şi intrare lină în mare cu nisip, perfecte pentru familiile cu copii mici, le vei găsi în zona Side, de preferat în Çolaklı sau Evrenseki. Ca hoteluri poţi alege oricare din hotelurile Royal din Side, respectiv R. Alhambra, R. Dragon sau R. Taj Mahal, acestea oferind mai multe facilităţi pentru copii, Aquapark şi Luna Park gratuit. Un dezavantaj l-ar constitui distanţa destul de mare faţă de aeroport.

Plajă bună cu nisip şi intrare suficient de lină în mare găseşti în zona Lara - Kundu, orice hotel ai alege din această staţiune. Eu ţi-aş recomanda Delphin BeGrand, Delphin Palace, Royal Holiday Palace, Royal Seginus, dar şi Titanic Mardan Palace. Am fost la toate acestea şi mi-a plăcut, iar preţul oricum nu contează pentru tine. Intrarea în mare nu este la fel de lină ca în zona Side, dar este absolut mulţumitoare şi potrivită pentru o familie cu copii. Apropierea de aeroportul din Antalya constituie un avantaj important prin durata redusă a transferului de sub o jumătate de oră.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4200 PMA (6 voturi)

nicksbJRAUTOR SOL[17.07.21 14:11]

@Yoda: Hotelul la care am. fost se numește Seaden Sea Planet -Side. Foarte fain resortul însă plaja... dezastru... Balastiera... pietriș


nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[17.07.21 14:12]

@nicksb:

Dacă știi sa-mi recomanzi o plaja ok... fa-o... restul. te pierzi în detalii care nu ma interesează

Ce nu te interesează pe tine, poate fi extrem de util altora .

Dacă plaja este atât de importantă pentru tine, poţi încerca şi Bulgaria, mult mai aproape decât Turcia, şi hotelul Marina Royal Palace 5* din cadrul Duni Royal Resort, unde găseşti o plajă foarte lată cu nisip şi intrare enervant de lină în mare, mergi 50 metri fără să-ţi uzi slipii, fără valuri, fără griji.

Tot pentru plaje de vis ţi-aş fi recomandat şi Tunisia, cu două resorturi ambele de cinci stele de lanţuri internaţionale din Hammamet şi Monastir. Plajele cu nisip extraordinar de fin şi aproape alb cum numai în Caraibe am mai văzut, apa caldă şi de o claritate fantastică, plus intrarea foarte lină în mare sunt o adevărată încântare pentru oricine. Din păcate, Tunisia se află pe lista roşie în acest moment şi nu se ştie cum va evolua situaţia până la sfârşit de august.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

nicksbJRAUTOR SOL[17.07.21 14:27]

@nicole33: Nu sunt deloc arogant ba mai mult tu pari puțin. M ai înțeles greșit... am cerut recomandare de plaja în primul rand... atat pt mine cât și copil... am pus un buget estimativ... nu bătut în cuie iar tu te-ai legat de aspectul asta gratis. Niciodată n am plecat cu buget fix intr o vacanta și mulțumesc lui Dumnezeu am văzut peste 20 de tari pana acum. Și sa revenim la subiectul discuției... mulțumesc pt recomandare. Merg în Turcia de ani buni însă până să apară copilul am tot fost pe cont propriu și nu ma prea interesa plaja hotelului pt ca închiriam masina si colindam zilnic. Acum e mai greu cu copil. Anul trecut mi-am luat teapa cu [***] am ales un hotel oferit de ei pe criteriile noastre însă acolo era cu totul altceva decât ni s a oferit în agenție. Un hotel bun Seaden Sea Planet se numește... însă plaja arata ca o zona de unde se extrage balastru. Nu mai am încredere în agenții și de aceea am cerut recomandări de la cei care au fost și îmi pot da informații adevărate nu minciuni sa poată vinde bilete. O zi faina! Ms pt recomandare... posibil sa o iau în calcul după ce ma mai documentez. ????

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

nicksbJRAUTOR SOL[17.07.21 14:34]

@nicole33: mulțumesc dar nu ma interesează alte locații momentan din cauza epidemiei. Caut ceva doar cu zbor din Sibiu și care sa nu fie pe lista galbena...roșie. Aveam Grecia-Rodos în plan tot anul asta însă planurile s au schimbat. Grecia e pe lista galbena cred deja... vedem ce se va întâmpla. Macar un concediu tot îl fac anul asta. Mulțumesc pt recomandare

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmaster45[17.07.21 14:34]

@nicksb:

Aşa cum scrie în mai multe locuri pe aici, referirile la agenţii (sau alte entităţi comerciale) care activează în România (sediu / sait etc) sunt interzise explicit (şi) pe acest sait. Vezi, de exemplu, avertizarea ATENȚIE - scrisă cu roşu, mai jos (imediat sub „SCRIE RĂSPUNS” ).

Aceste informaţii se pot însă trimite fără probleme prin mesaje private (vezi mai jos, la finalul textului scris cu roșu, cum).


YodaPA16r[17.07.21 15:13]

@nicksb:

@Yoda: Hotelul la care am. fost se numește Seaden Sea Planet -Side. Foarte fain resortul însă plaja... dezastru... Balastiera... pietriș

Da, te inteleg, in zona aceea nu e o plaja grozava. Hotelurile care ti-au fost recomandate aici sunt de partea cealalta a centrului orasului si acolo este o plaja foarte buna.

Daca pot sa-ti dau un sfat (pentru ca si pe mine ma intereseaza in principal calitatea plajei), uita-te cu google street view cum este plaja in dreptul hotelului pe care il ai in vedere.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (5 voturi)

resita2009PA4r[17.07.21 15:19]

@nicksb: @nicole33 a vrut doar sa te ajute, pentru mine ea este persoana cea mai indicata sa-mi ofere indicatii referitoare la concedii (tinand cont de experienta sa) asa ca n-ar strica sa-i acorzi respectul cuvenit... mai ales ca tu ai cerut indicatii/recomandarii.

Daca crezi ca le stii pe toate... n-are rost sa mai ceri parerea pe AFA iar noi restul n-are rost sa ne pierdem timpul sa-ti raspundem. QED

ps. eu unul cand aleg o destinatie de concediu mereu tin cont de informatiile de pe AFA, in special de la @nicole33 , @ Yoda + inca 2-3 useri care au fecventat Turcia.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2799 PMA (5 voturi)

nicksbJRAUTOR SOL[17.07.21 20:14]

@Yoda: Mulțumesc mult încă odată la toată lumea pt recomandări. M au ajutat foarte mult. Apreciez fiecare răspuns în parte.


nicksbJRAUTOR SOL[17.07.21 20:16]

@nicole33: Mulțumesc încă odată pt recomandare. O sa ma uit și la Marina Royal Palace. ????????


nicksbJRAUTOR SOL[17.07.21 20:20]

@resita2009: Nu înțeleg despre ce vorbești. Mai citește mesajele mele inca odată... N am jignit pe nimeni ba chiar am mulțumit pt recomandare. Cred exagerezi cu tot ce spui... Numai bine!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

nicksbJRAUTOR SOL[18.07.21 12:37]

@marian ursu: Ma uit zilele astea la hotel Lonicera... zi-mi te rog în ce zona este? Side sau Alanya?


nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[18.07.21 12:55]

@nicksb:

Ma uit zilele astea la hotel Lonicera... zi-mi te rog în ce zona este? Side sau Alanya?

Hotelurile Lonicera se află în zona Alanya, mai exact în Avsallar.

Plaja, deşi cam înghesuită, este exact cum îţi doreşti: cu nisip şi cu intrare lină în mare, tot cu nisip.

Sunt trei hoteluri Lonicera, unul lângă celălalt. Îl excluzi pe cel care este doar pentru adulţi (Lonicera Premium Resort) şi când vei alege dintre celelalte două, recomandarea mea ar fi pentru Lonicera Resort&Spa, chiar dacă este puţin mai scump, dar este mai nou şi mai confortabil decât vechiul Lonicera World.

Alegere inspirată!

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4550 PMA (7 voturi)

YodaPA16r[18.07.21 13:11]

@nicksb: Asa cum a spus si nicole33, Lonicera este in Avsallar, cu vreo 21 km inainte de Alanya.

Daca esti interesat de plaja, atunci alege un hotel din Side. Plaja de la Lonicera este intr-adevar cu nisip si cu intrare lina in apa, dar este foarte ingusta si foarte aglomerata. Am fost acolo in 2019 si totul a fost foarte bine, dar plaja m-a determinat ca pentru anul asta sa revenim la Side.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1750 PMA (3 voturi)

marian ursuSV1r[18.07.21 13:58]

@nicksb: Avsallar


nrs †SE42r[18.07.21 21:54]

oricum din ce am vazut la inceput de septembrie Lonicera e sold out

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

RodelPR6r[21.07.21 14:20]

Recomand și eu Hotel Club Sera Delux. am stat la acest hotel în 2016 și mi-a plăcut (vezi impresii).

Plaja este cu nisip, iar pentru copii există o plajă într-un mic golf, cu apă mică. Te poți încadra și în bugetul alocat.

Un atu pentru acest resort este și apropierea de aeroport, cca 9 Km.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (3 voturi)

nicksbJRAUTOR SOL[21.07.21 15:21]

@Rodel: mulțumesc pt recomandare!

În cele din urma după mai multe recomandări primite de la toată lumea... am decis sa alegem Kamelya K Club din Side.

Mulțumesc încă odată tutor pt recomandări și va doresc multa sănătate și concedii cât mai reușite. ????

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

  • AFIȘATE rsp [31-53] — din total 53 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.24293208122253 sec
    ecranul dvs: 1 x 1