Solicitare CMR / TURCIA

Sejur Turcia

Trimisă în 30.01.19 23:48
de undertakenJR [Piatra-Neamţ]
» VIZUALIZĂRI: 612

Buna seara,

Este al doilea an cand vreau sa ajung in Turcia (anul trecut am fost la Von Golden Beach si impresia a fost foarte buna) si nu stiu ce locatie si ce hotel sa aleg avand in vedere cresterea preturilor pentru acest an.

Deocamdata am in vedere doar CRYSTAL PARAISO VERDE (5STAR) (BELEK).

Multumesc!


 • PERIOADA: incepand cu ultima saptamana din august -- NOPŢI CAZARE: 7
 • BUGET: 2000 [euro, probabil] -- TRANSPORT: avion
 • ADULŢI: 2 -- COPII: 2 -- VÂRSTA: 3 si 10

Răspunsuri la solicitare

webmasterX[București][31.01.19 00:02]

@undertaken:

anul trecut am fost la Von Golden Beach si impresia a fost foarte buna

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


nicole33TIT[București]ConsAFA50r[31.01.19 06:51]

@undertaken:

Deocamdata am in vedere doar CRYSTAL PARAISO VERDE (5STAR) (BELEK).

Crystal Paraiso Verde este o alegere destul de bună, fiind un resort mai vechi, dar cu un teritoriu frumos şi cu servicii destul de bune.

Un avantaj l-ar constitui apropierea de aeroport, deci un transfer de scurtă durată.

Ca dezavantaje, eu văd poziţionarea în Bogazkent, care nu este tocmai Belek , hotelul fiind chiar ultimul din această localitate şi plaja mult mai slabă decât cea de la VonResort, cu pietricele la intrarea în mare şi cu intrare în mare destul de abruptă, neplăcută pentru copilul cel mic.

La un buget sub 2000 de euro poţi încerca şi Lonicera Resort din Avsalar, cu cazare în cameră standard şi avion din Iaşi sau Suceava, cu plecare în a treia decadă a lunii august. Este un hotel cu un raport calitate preţ avantajos, iar din 2019 va beneficia de un concept UAI.

Hotelul este mult mai nou decât Paraiso Verde, camerele sunt moderne, plaja este cu nisip şi intrare lină în mare. Dezavantajul îl constituie distanţa mare faţă de aeroport, un transfer care poate dura cu o oră mai mult faţă de cel la hotelul din Bogazkent.

Alegere inspirată şi încearcă să nu ratezi reducerile de early booking!

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4900 PMA (7 voturi)

prasleaSV[Bucureşti]3r[31.01.19 07:28]

@undertaken: Crystal este un hotel foarte bun, citește review-ul postat pe pagina mea.

vezi impresii

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

letyernoSV[timisoara]2r[31.01.19 07:32]

@undertaken: La 2000 euro... am fost la Botanik Platinium. 2 adulti si 1 copil transport cu avion. Servicii ireprosabile.

vezi impresii

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

resita2009PM[Reșița]3r[31.01.19 08:28]

Buna, la 2.000 de euro cu avionul si 2 copiii recomandarea mea pentru tine este Lonicera Resort - vezi impresii, numai nu stiu daca vei mai gasi cazare ca s-a vandut foarte bine. Eu am vrut in ultima saptamana din iunie dar n-am mai gasit decat din 12 august, asa ca o sa fiu si anul acesta la Lonicera.

Anul trecut a fost cel mai mai contraversat hotel de pe sait, de asemenea incepand cu 2019 trec pe sistem de UAI, deci sa vedem ce apare in plus fata de anul trecut

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (3 voturi)

TinacrisGD[Bucuresti]11r[31.01.19 09:55]

@undertaken:

Salut. Ai avut marele noroc sau poate ai avut parte de o bună recomandare și ai nimerit la un hotel bun situat la plaja cea mai bună din toată Antalya (opinia mea)   adică colakli - kumkoy, un segment de plajă destul de lung chiar înainte de Side. Sunt multe hoteluri acolo și toate beneficiază de aceeasi minunată plajă. Eu una nu am mai întâlnit așa plajă bună în alte locuri pe unde am mai fost prin Antalya. Tocmai din această cauză am să îți spun câteva cuvinte accentuând ideea că dacă ești cu copii probabil contează cum e plaja și intrarea in apa.

In aceeași zonă noi am fost la hotelul Side Star Elegance, e super ok la mâncare, băuturi, curățenie, dar nu oferă foarte mult pt copii.   vezi impresii

Am înțeles că Royal Dragon ar fi o alegere bună, nu știu, nu am fost, doar din auzite. ! Sentido Turan Prince (tot acolo) e mai accesibil ca preț și ni s-a mai recomandat pe la diverse agenții, dar nu am fost.

Cu intrare foarte lina în apă, dar cu plaja de nisip foarte îngustă din păcate, potrivit pt copii și la un preț foarte accesibil e Lonicera Resort 5* (am fost acum câțiva ani), e înspre Alanya.

Anul trecut am fost la Crystal Flora și ți-l recomand, intrarea e ok in apă, iar prețul era bun anul trecut. vezi impresii

Am înțeles că bun la preț ar fi și Limak Atlantis sau lângă el Maritim Pine Beach, din ce m- am documentat intrarea în mare nu ar fi rea deloc dar daca marea e agitată -  apa se tulbură destul de rău, iar asta am pățit- o noi  la hotelul Port Nature (vezi impresii - e chiar gard in gard cu Crystal paraiso verde) și nu a fost ok deloc.

Crystal Paraiso Verde sunt sigură că e ok ca și hotel și condiții, dar partea cu valurile și nisipul care tulbură apa pt noi e un mare mare minus.

Dintre Crystal-uri am fost la Crystal Admiral (aici nu ne-a plăcut accesul la plajă - greoi și nici plaja și nici intrarea în apă) și Crystal Flora (superb ca și locație și apă - vezi impresii) - ambele cu mâncare ok (grătare de carne și pește în aer liber super bune) și spectacolele de seară super ok. Vezi că sunt vreo 3 Crystal-uri la plaja bună la care ai fost, nu știu cum sunt ca bani: sunrise, sunset și palace luxury.

Și noi suntem cu copii și mergem în Turcia de câțiva anișori, tot așa la sfârșitul lui august - început de septembrie, iar anul acesta am ales încă o dată zona Kemer-ului pt că ne-am îndrăgostit anul trecut de priveliștea de la Crystal Flora, bineînțeles că de data asta la alte hoteluri pt că sunt foarte multe și ar fi păcat să mergem la același de două ori.

Mult succes! Orice ai alege nu te duce cu așteptări prea mari pt că de dat bani mai mulți decât anul trecut sigur vei da, dar nu pt servicii mai bune ci doar pt că s-au scumpit toate!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (4 voturi)

agentuJR[Târgu Neamţ]1r[31.01.19 19:32]

@Tinacris: Anul trecut am fost la Royal Dragon, un hotel foarte ok cu servicii de calitate si mai putini rusi. Camerele sunt curate si foarte spatioase, mancarea de buna calitate si foarte diversificata.

Plaja este larga, cu nisip fin si intrarea lina in apa.

Un plus il reprezinta Luna Park-ul si AcquaPark-ul, dar si echipa de animatori care fac spectacole serale cu adevarat bune,

ideea e ca nu stiu daca te incadrezi in buget, anul trecut m-a costat 2100 doi adulti + un copil de 7 ani cu zbor din suceava.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

m liviuPM[Râmnicu Vâlcea]26r[31.01.19 21:03]

Salutare. Este greu de crezut că vei găsii la 2000 euro la început august. Încearcă Silence beach resort. vezi impresii

Adevărul că au sărit preturile. La Royaluri nu te poți atinge daca nu aloci 3000 euro. Lonicera nu mai are locuri.

Prețul pentru 4 persoane pleacă de la 1000... 1100 euro doar avionul.

Din acest motiv eu anul asta am renunțat la Antalya și am ales Ozdere cu mașina.

Mult succes

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

m liviuPM[Râmnicu Vâlcea]26r[31.01.19 21:09]
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + -1 PMA (1 voturi)

webmasterX[București][31.01.19 21:51]

@agentu:

Anul trecut am fost la Royal Dragon, un hotel foarte ok cu servicii de calitate si mai putini rusi

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


VasilachiSV[Botosani]2r[02.02.19 11:20]

@undertaken: Bună ziua!

Un resort mediu pt. familia dv. ar fi Miracle Resort Lara. Având în vedere că a-ți mai fost în Antalya, o să știți să faceți o alegere bună.

Interesant este că atunci când mergeți la agenție, să vă prezentați cu lecția Învățată.

Vă doresc succes!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmasterX[București][02.02.19 12:06]

@Vasilachi:

Un resort mediu pt. familia dv. ar fi Miracle Resort Lara

Dac-ați fost cazați acolo: Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)


nicole33TIT[București]ConsAFA50r[02.02.19 22:32]

@Vasilachi:

Un resort mediu pt. familia dv. ar fi Miracle Resort Lara.

Miracle este un hotel ok pentru banii lui, foarte aproape de aeroport, cu un transfer foarte scurt, cu o plajă foarte ok cu nisip şi intrare lină în mare.

Interesant este că atunci când mergeți la agenție, să vă prezentați cu lecția Învățată.

Întotdeauna este bine să te duci la agenţie cu lecţia învăţată, dar nu este mereu şi suficient

În cazul de faţă, mai important mi se pare că autorul solicitării ar trebui să mai aibă şi un buget suplimentar de minim 500 de euro peste cei 2000 deja planificaţi pentru a putea rezerva un sejur la Miracle, iar la un buget de 2500 euro, deja ar putea avea opţiuni mai bune decât Miracolul

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (5 voturi)

 • [13] total răspunsuri, până acum
 • Sunteți NELOGAT (neautentificat) -- pagina vă este afișată din cache, versiunea din 29.05.20 -- 18:45:59 (acest segment de cache se va actualiza în 30.05 02:45:59)

  Pentru a accesa versiunea curentă, actualizată „la secundă”: rog logați-vă — folosiți meniul „VIZITATOR” sus-dreapta;
  • Dacă nu aveți un cont AmFostAcolo, vă puteți crea unulCONT NOU

  SCRIE UN RĂSPUNS

  Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
  • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
  • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
  Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

  Abonament

 • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
 • #M#D
   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.203610897064 sec
  ecranul dvs: 1 x 1