Solicitare CMR / TURCIA - MEDITERANA // ANTALYA

Turcia, plaje cu nisip fin, intrare lina in mare

Trimisă în 01.12.14 12:17
autor CosminVoinea*GD [Bucuresti]
» VIZUALIZĂRI: 30322

Buna ziua.

Urmaresc cam de 3 ani site-ul Am fost acolo pentru informatii privind parerile celor ce au fost cazati in diferite locuri. Am hotarat sa-mi deschid si eu un cont la Dvs. si poate ma puteti ajuta cu niste sfaturi.

Vrem sa plecam pentru prima oara in Turcia si prieteni cu care am vorbit, ne-au cam descurajat in privinta plajelor, pietre in mare, apa adanca, nisip cu scoici si foarte cald . Daca puteti sa ne dati va rog sfaturi corecte si avizate, pentru ca nu am incredere in cei de la agentii in privinta asta. Turistii siu cel mai bine prin ce au trecut. Cautam ceva potrivit mai ales pentru fetita noastra de 6 ani, asta in privinta plajei, iar ca hotel unul care obligatoriu sa aiba si facilitati pentru copii (loc de joaca, piscine).

Si inca ceva, daca este o idee buna sa plecam cu masina, sau sa mergem cu avionul cum ne gandisem la inceput.

Va multumesc anticipat pentru ajutor.


  • PERIOADA: iunie-iulie -- NOPŢI CAZARE: 6-7
  • BUGET: 2000 Euro, maxim 2200 -- TRANSPORT: avion
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 6

Răspunsuri — pag 2 / 2

CosminVoinea*GDAUTOR SOL[03.12.14 00:48]

@iusti1968 - Multumesc, le am deja pe lista.


CosminVoinea*GDAUTOR SOL[03.12.14 00:53]

@Corina70 - Va multumesc si dumneavoastra pentru raspunsul detaliat, dar asa cum a-ti spus, il aveam deja pe lista de cercetari, dat de Doamna Nicole33.


CosminVoinea*GDAUTOR SOL[03.12.14 01:01]

@Andox - In primul rand imi pare bine ca nu sunteti suparat pe mine dupa gafa pe care am facut-o si va multumesc si pentru aceasta interventie.

Iar cu Booking-ul, asa cum i-am spus si Doamnei Nicole33, a fost doar o simulare, asta neinsemnand ca ma apuc sa cumpar de la ei. Vroiam doar sa vad preturile camerelor, atat si nimic mai mult.

Normal ca merg pe agentie pentru procurarea vacantei.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (2 voturi)

adelinatGD2r[03.12.14 08:40]

Buna ziua!

Cred ca cele mai bune plaje din Turcia sunt in zona Kusadasi. Resorturile sunt mai mici decat in Antalya, dar serviciile mi s-au parut mai bune. In plus, in acea zona sunt mai putini rusi, care au tendinta de a fi galagiosi si nepoliticosi. Am stat la Richmond Ephesus cand fetita mea cea mare avea 3 ani. Conditiile foarte bune, plaja minunata, mancare diversificata, echipa de animatori super (mini disco pentru copii a fost bucuria fetitei), piscine pentru copii. Pentru urmatoarea plecare, vrem sa mergem tot in Kusadasi la Aqua Fantasy. E ceva mai scump, dar mi-a placut foarte mult. Am fost acolo in excursie de 1 zi si e minunat aqua park-ul. In plus, ne dorim sa vizitam Pamukalle, care e mult mai aproape din Kusadasi. In zona Antalya mi-a placut la Kamelia World, in Side. Noi am stat la HV, nu in hoteluri, dar oriunde ati sta in resort aveti acces la tot ce cuprinde resortul. Plaja e buna, cu nisip, au piscine pentru copii si serviciile sunt OK. Ultimul concediu in Turcia l-am petrecut la Silence Beach in Side (alegerea s-a bazat pe faptul ca are aqua park si luna park), dar pe asta NU vi-l recomand. Angajatii destul de nepoliticosi si nu foarte prompti, resortul arhiplin de rusi si turci care se comportau sub orice critica, plaja e cu pietre, mancarea nu foarte diversificata, curatenia in camera a lasat de dorit. Concediu placut si alegeri inspirate!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

tudose cornel*SV6r[03.12.14 16:48]

@CosminVoinea - in statiunea SIDE, zona KOLAKLI si EVRENSEKI gasiti exact ce doriti. Eu am stat in ambele parti si cunosc foarte bine. V_AS recomanda complexul KAMELYA WORLD hotel FULIA sau SELIN cu niste tobogane extra pt copil

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

dogneanSR6r[03.12.14 22:10]

Exact acelasi lucru cautam si eu in ultimii ani si pot spune ca am gasit intotdeuna cu ajutorul AFA. Fetita noastra de 8 ani acum, a facut ultimele 6 vacante anuale de vara in Antalya si s-a simtit foarte bine. Cum bine spune Andox, raportul cel mai bun calitate plaja/hotel/pret il gasesti in Evrenseki (Side). Noi ne-am simtit foarte bine la Seamelia Beach (vecin cu Dragon), unde eram cred singurii romani. E un hotel pentru Europa de vest, fara celebrii rusi prezenti peste tot in Antalya. Cel mai mult ne-a placut insa ultimul concediu, cel din Kemer (Majesty Mirage Park), unde peisajul este altceva decat Antalya clasica. Mi-ar fi parut rau daca ratam aceasta zona a Antalyei.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

dogneanSR6r[03.12.14 22:12]

Referitor la buget, niciodata nu am depasit 1700 euro cu avion (toate taxele incluse).


nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[03.12.14 22:39]

@dognean -

Cel mai mult ne-a placut insa ultimul concediu, cel din Kemer (Majesty Mirage Park), unde peisajul este altceva decat Antalya clasica. Mi-ar fi parut rau daca ratam aceasta zona a Antalyei.

Într-adevăr, Kemerul este o zonă superbă, pe care, spre rușinea mea, și eu am descoperit-o cam târziu, combinația munte-mare este absolut extraordinară, însă nu cred că vei găsi plajă cu nisip fin (decât adus și acela nu este tocmai fin) și intrare lină în mare, fără pietre în apă așa cum își dorește autorul solicitării.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

CosminVoinea*GDAUTOR SOL[04.12.14 11:02]

@adelinat - Multumesc pentru raspuns. Ne-am hotarat pentru Side. Hotelul Kamelia il avem pe lista deja.


CosminVoinea*GDAUTOR SOL[04.12.14 11:04]

@tudose cornel - Multumesc si Dvs. pentru sfaturi. Cei mai multi au recomandat Kamelia. Luam in calcul .


CosminVoinea*GDAUTOR SOL[04.12.14 11:09]

@dognean - Ne--am uitat si la Seamelia, dar dar am stabilit deja lista cu hotelurile unde vom lua vacanta. Multumesc mult.


CosminVoinea*GDAUTOR SOL[04.12.14 11:14]

@nicole33 - Multumesc si Dvs. doamna nicole33. M-am uitat putin si la zona Kemer, este intradevar frumoasa zona. Dar daca ziceti ca plaja si marea nu sunt ceea ce caut... taiem de pe lista. Poate cand va mai creste pitica familiei .

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (2 voturi)

CosminVoinea*GDAUTOR SOL[04.12.14 11:16]

Am ales sapte hoteluri din cele recomandate de Dvs. Fii-mea acum e innebunita ca vrea sa vada dinozaurii de la Kamelya World Hotel Fulya .

Kamelya World Hotel Selin Resort & SPA

Kamelya World Hotel Fulya Resort & SPA **

Kamelya World Kamelya Holiday Village

Luna Blanca Resort & SPA / daca vom gasi locuri **

Papillon Belvil Holiday Village / daca nu depaseste bugetul **

Royal Alhambra Palace / daca nu depaseste bugetul **

Royal Dragon Hotel / daca nu depaseste bugetul

Pe lista scurta vom cauta pachete turistice in primul rand la hotelurile pe care le-am narcat cu **

Va multumim din suflet pentru sfaturi.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (3 voturi)

vega06PR2r[04.12.14 11:47]

@CosminVoinea -

Buna Cosmin.

Da intradevar, in Kemer este o zona de o frumusete aparte. Am fost cazati si noi in 2011 la resortul Majesty Mirage Park Resort 5* - Goynuk - Kemer.

Hotelul este intre muntii Taurus si litoralul marii Mediterane. Insa are drepfate @nicole33 cand spune ca nu este ceea ce cauti acum. Plaja are nisip nu foarte fin, sunt si ceva pietre in mare iar pentru o intrare lina in apa, cu siguranta nu e buna zona. Marea se adanceste destul de brusc, cam la 10-15 m de mal, apa ajunge deja la 2 m.

Cum ai zis si tu. Poate cand mai creste fetita .

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (5 voturi)

cristimlGD1r[05.12.14 13:21]

@vega06 -

foarte interesant, imi puteti da un pont legat de o eventuala achizitie earlybooking? momentan nu il gasesc pe agentii...

multumesc


vega06PR2r[05.12.14 21:55]

@cristiml -

Nu stiu la ce va referiti. De fapt la care dintre cele doua hoteluri pe care le-am recomandat va referiti. Daca vreti descrierea lor foarte amanuntita, vedeti review-urile mele .

Hotel de exceptie

Un hotel foarte bun la care noi am fost anul acesta pe la jumatatea lui august, este Luna Blanca Resort & SPA 5 stele din Side – Antalya.

Am avut UAI la un pret de 650 E de persoana, pentru 7 nopti cu transport Tarom inclus. Hotelul este deschis anul acesta, are plaja privata blue-flag cu nisip fin, iar apa se adanceste treptat si pe distanta mare, perfect pentru copii mici.

Majesty Mirage Park Resort 5* - O locatie neasteptat de buna si la un pret mai mult decat corect.

Hotelul Majesty Mirage Park Resort 5* / Kemer / Antalya, la care am fost cazati in perioada 30.07 - 06.08 2011. Pretul pachetului a fost de 1376 € / camera si a inclus asa: regim de masa Ultra All Inclusive, taxe de aeroport + asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si storno) + asigurari medicale individuale pe durata sejurului.

Deci care?

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (4 voturi)

cristimlGD1r[08.12.14 09:40]

@vega06 -

imi cer scuze poate nu am fost suficient de explicit. Mi-a atras atentia Luna Blanca, tariful sejurului pe care l-ati avut mi se pare foarte atractiv, in general fac rezervarile "earlybooking" si am vrea s merlem la anul la sfarsitul lunii iunie. Hotelul nu il gasesc inca ofertat pe agentii. Informatia pe care as fi vrut-o era ce agentii sa "tin sub lupa" pentru rezervare. Multumesc

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

udreaviorelUC1r[09.12.14 07:37]

@CosminVoinea: Nu ti recomand Antalya: hotel: CILENCE BEACH, am fost acolo si am avut cea mai proasta experienta, succes.


Robert Sch.GD6r[11.12.14 13:56]

@CosminVoinea - Buna

Parerea mea este, ca nu veti avea regrete ca alegeti sejur in Turcia, am fost de cateva ori atat cu avionul cat si cu masina, iar fiecare varianta are avantaje si dezavantaje. Am fost pana in Didim cu masina cu o noapte de odihna pe drum deoarece 1500 km e cam mult dintr-o bucata mai ales cu copii. Locuri cu plaje frumoase cu nisip am antalnit in zona Side si Didim (asta nu ineamna ca nu sant si in alte zone) dar trebuie citit si vazut si pe site-ul oficial al fiecarui hotel ales. Cu privire la locuri de joca si piscine ptr. copii turci sant foarte bine pusi la punct, chiar si animatori sant foarte amabili si aloca timp pentru cei mici atat in timpul zilei cat si seara la programe speciale dedicate celor tineri.

Va doresc cocediu placut si s-a adunati multe infomatii pentru a ne folosi de ele in viitor.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

  • AFIȘATE rsp [31-49] — din total 49 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.15418791770935 sec
    ecranul dvs: 1 x 1