Solicitare CMR / TURCIA - MEDITERANA // ANTALYAîncărcată de pe telefon!

Hotel in Side sau Belek

Trimisă în 16.09.23 11:11
de viki68rPM [botosani]
» VIZUALIZĂRI: 801

va rog sa mi recomandati un hotel din side din prima linie, plaja lata cu nisip, fara pietre in apa, intrare in apa relativ lina, concept all inclusive cat mai cuprinzator in privinta bauturilor, buget 5000 de euro, 3 adulti.

eram interesat de unul din Royaluri, dar valul de reactii negative de pe mai multe site uri din ultima vreme m au facut sa ma razgandesc,

de asemenea imi place arum barut, dar pietrele din apa l au taiat de pe lista, si asa am ajuns in impas.

mentionez ca am fost in 2019 la papillon zeugma din belek, care indeplineste toate conditiile, dar nu mi place sa merg de 2 ori in acelasi loc.

anul acesta as vrea in side, dar astept si propuneri din lara sau belek, daca indeplinesc conditiile.

va multumesc anticipat

ps. iau in considerare si oferte ce depasesc bugetul, daca merita


 • PERIOADA: iulie august -- NOPŢI CAZARE: 7
 • BUGET: 5000 euro -- TRANSPORT: avion
 • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 16

Răspunsuri

webmasterX[București][16.09.23 11:36]

aș atrage atenția celor care răspund

- citiți CU ATENȚIE solicitarea

- familia dispune de un buget considerabil = 5.000 euro pt 3 adulți

- NU VENIȚI cu recomandări de hoteluri „unde m-am simțit eu super” , dar care costă 1000-1500 euro!

(mi-am permis să îl îngroș, în solicitarea inițială, bugetul — tocmai pentru a evita aceste cazuri, e timp pierdut aiurea, atât pentru cei care recomană, cât și pentru autor)


mihaelamacauSV[Bucuresti]2r[16.09.23 16:19]

@viki68r: Bună ziua! Recomandarea este subiectivă: am stat anul trecut la Lara Barut Collection, de două ori, iunie (vezi impresii) și sfârșit de august!

Prima data am ales main building, a doua oară am ales deluxe lagoon room swim-up și bine am făcut! 5500 €, 2 ad +1 copil, dar încadrat ca adult, 7 nopti, zbor din București.

Pot compara cu celelalte hoteluri la care am stat, Rixos Bodrum, Regnum Carya, Calista Luxury Belek, etc și Lara Barut ma face sa ma reîntorc cu drag!

Pentru noi a fost exact ceea ce ne doream : plaja cât cuprinde, un ultra all inclusive de f. buna calitate, din toate punctele de vedere, un spațiu verde imens și curat, muzica excepțională, un aqua parc interesant, nu a fost nevoie sa folosim AC!

Dar, punctul forte a fost piscina foarte mare din fața camerei și„aqua barul"! Turistii f. educati, nu vedeai șezlonguri„rezervate" cu prosoape, nu urlete și țipete cum am întâlnit, anul acesta, la Delphin Be Grand! Anul viitor revin la Lara Barut Collection!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

nicole33APL[București]ConsAFA76r[16.09.23 16:47]

@Golden:

Va recomand să intrați pe fb in *** și acolo găsiți răspunsuri la întrebări și recomandări. Este foarte util.

Nu ştiu cât de utilă poate fi intrarea pe un forum de pe Facebook, unde fiecare postează ce şi cum îl taie capul, cel mai adesea fără prea mult discernământ .

Oricum, nu pot să nu remarc cum un utilizator care cere ajutorul cu recomandări concrete, bazate pe propria experienţă a celui care îi răspunde, este trimis aiurea pe reţele de socializare . Nu acesta este scopul saitului şi nicidecum al CMR-urilor. Păcat că încă nu ai înţeles asta !

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

viki68rPM[botosani]2r[16.09.23 16:49]

@mihaelamacau: la barut lara, poti intra in apa de pe plaja? eu am renuntat la arum barut din side tocmai ca nu poti intra in apa din cauza pietrelor, iar despre ponton nu poate fi vorba pentru ca nu stiu sa inot. multumesc pt interesul acordat

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

viki68rPM[botosani]2r[16.09.23 16:51]

@nicole33: recomandarea dvs ar insemna mult pentru mine


nicole33APL[București]ConsAFA76r[16.09.23 16:57]

@viki68r:

Îţi spun şi ţie, cum am mai spus cuiva astăzi, că este încă devreme să vorbim despre preţurile hotelurilor turceşti din 2024, cât timp au apărut oferte la un număr limitat de hoteluri şi de la prea puţini touroperatori.

anul acesta as vrea in side, dar astept si propuneri din lara sau belek, daca indeplinesc conditiile.

În Side sunt mult prea puţine hoteluri care să merite banii pe care eşti dispus tu să îi aloci acestei vacanţe.

Eu am ales pentru mine anul trecut Liu Resort, l-am studiat pe îndelete, l-am plătit, dar nu am mai ajuns acolo, fiind nevoită să anulez vacanţa respectivă pe ultima sută de metri.

Pentru Belek ţi-aş recomanda cu toată încrederea două hoteluri care s-ar încadra probabil în bugetul tău: Sueno Deluxe Belek şi Selectum Luxury Belek, ambele oferindu-ţi mai mult decât Zeugma atât pe partea de cazare, cât şi pe partea de servicii.

Alegere inspirată, dar nu te grăbi să şi rezervi în viitorul foarte apropiat!

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4200 PMA (6 voturi)

mihaelamacauSV[Bucuresti]2r[16.09.23 17:32]

@viki68r: Plaja și intrarea în apa sunt potrivite si pentru copii, nu sunt pietre, acestea au fost criterii imporante pentru mine, la alegerea hotelului! Plaja lata cu nisip si pietricele mici, în apa-nisip fin in zona pontonului!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1750 PMA (3 voturi)

viki68rPM[botosani]2r[16.09.23 18:09]

@nicole33: multumesc mult pentru raspuns, nu e obligatoriu sa dau toti banii pe sejur aceea e o suma maxima ce merita alocata, intebarea care ramane e daca mi puteti recomanda vreun hotel din side care sa indeplineasca conditiile. insist pentru ca papillon zeugma a fost recomandarea dvs si a fost super

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

AndoxPA[Bucuresti]ConsAFA1r[16.09.23 19:12]

@viki68r: cine ti-a spus ca la Barut Arum nu poti intra in apa din cauza pietrelor???

Barut Arum are plaja cu nisip foarte fin iar in apa eu nu am vazut pietre

N.B.: Andox este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA

viki68rPM[botosani]2r[16.09.23 19:17]

@Andox: am vazut un review recent pe trip advisor,


gianimaryPM[Bulz [BH]]4r[17.09.23 10:10]

Eu as zice sa studiați si Von Resort Golden Coast Side. Plaja intruneste condițiile, a-ti spus ca nu e nevoie sa dați toti banii pe sejur. Plaja e superba, intrare lina in mare. Servicii bune.

Noi am fos la Von Resort Golden Beach (vezi impresii), dar am vizitat si Golden Coast, tocmai pentru viitor. Am si prieteni care au fost acolo si au spus ca serviciile sunt foarte bune.

Aqua Parc interesant. Acum ramane să-l studiați.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

viki68rPM[botosani]2r[17.09.23 12:32]

@gianimary: multumesc mult


nicole33APL[București]ConsAFA76r[19.09.23 07:13]

@viki68r:

insist pentru ca papillon zeugma a fost recomandarea dvs si a fost super

Ştiam că ai fost la Zeugma şi că ţi-a plăcut mult, am citit articolul tău la vremea respectivă, dar nu reţinusem că am contribuit la alegerea făcută. Mă bucur sincer Eu fusesem acolo cu doi ani înainte şi fusese OK, nu strălucit, dar împresionant strict pe partea de cazare, unde am beneficiat de un upgrade important.

nu e obligatoriu sa dau toti banii pe sejur aceea e o suma maxima ce merita alocata, intebarea care ramane e daca mi puteti recomanda vreun hotel din side care sa indeplineasca conditiile.

La modul general, chiar dacă nu este obligatoriu să mergi pe bugetul maxim, sfatul meu este să nu alegi hoteluri dintr-o categorie de preţuri mult inferioară. Alegând un hotel sub nivelul experienţelor anterioare sunt mari şanse să fii dezamăgit.

Ţi-am recomandat deja mai sus LIU Resort, care a fost alegerea mea pentru vacanţa de anul trecut. Chiar dacă eu nu am mai putut ajunge acolo, sunt convinsă că hotelul îndeplineşte toate cerinţele tale.

Am fost anul acesta la un alt hotel din zona Side, foarte OK pentru ceea ce căutam eu, însă plaja nu este pe gustul tău, nu îndeplineşte dorinţele tale. Eu prefer intrarea mai abruptă în mare, pentru că nu am răbdare să merg zeci şi zeci de metri până să-mi ud slipii şi vreau să pot înota cât mai curând. Ceea ce totuşi m-a deranjat şi pe mine au fost pietricelele de la intrarea în mare şi de pe primii 2-3 metri din apă, mult mai multe decât credeam că vor fi în zona Sorgun.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

gianimaryPM[Bulz [BH]]4r[19.09.23 14:18]

rarbrGD[Brăila]4r[19.09.23 15:55]

Buna ziua, recomand Cullinan Belek. Am fost in vacanta la acest hotel doi ani la rand,2022 la deschidere - vezi impresii -- si anul acesta.

Alegere inspirata.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1750 PMA (3 voturi)

viki68rPM[botosani]2r[19.09.23 16:20]

@nicole33: multumesc foarte mult


nicole33APL[București]ConsAFA76r[19.09.23 22:43]

@rarbr:

recomand Cullinan Belek. Am fost in vacanta la acest hotel doi ani la rand,

Cullinan Belek este un hotel excelent și o recomandare foarte buna. Un resort scump, dar de top

Te invidiez sincer pentru cele doua vacante petrecute acolo . Am fost și eu la un pas sa-l rezerv anul trecut chiar in perioada deschiderii ușor amânată, dar am fost inspirata sa renunț la timp.

Curiozitatea mea este legată de plaja, mai exact de intrarea in mare, puțin cam abrupta din câte știu, asta dacă nu au amenajat ceva. Am petrecut doua sejururi la Titanic Golf Belek care are plaja chiar alături de cea a hotelului Cullinan și mie mi-a plăcut maxim, dar alții ar putea fi nemulțumiți in cazul in care prind valuri și nici nu știu sa înoate.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

rarbrGD[Brăila]4r[20.09.23 12:09]

@nicole33: buna ziua, da asa este, intrarea in apa este abrupta, exact ca la Titanic Belek,

anul acesta am vizitat si T. B., am fost curios de renovarile facute, care arata superb, noul restaurant grecesc mi sa parut mai frumos in comparatie cu cel de la Cullinan. Foarte frumoase renovarile efectuate in zona exterioara pe teritoriul T. B.

Pentru anul viitor urmaresc noul hotel din Didim, Anda Barut Collection, se pare ca va fi un hotel de top.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

 • [18] total răspunsuri, până acum
 • SCRIE UN RĂSPUNS

  Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
  • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
  • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
  Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

  Abonament

 • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
 • #G#9
   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.27245306968689 sec
  ecranul dvs: 1 x 1