Solicitare CMR / TURCIA

Hotel cu Aqua park zona Antalya

Trimisă în 06.03.23 20:36
de expertuGD [București]
» VIZUALIZĂRI: 499

Salutare,

Sunt in cautarea unui hotel cu aqua park in zona Antalya. Nu vreau sa fie ceva pretentios cu UAI, preferam AI-ul, doar sa fie ok zona de aqua park si alte distractii pentru cei mici.

Din Antalya o sa plecam spre Istambul unde vom mai poposi cateva nopti.

As vrea sa gasesc ceva in jurul sumei de 1000 Euro pentru o camera (2 adulti si 2 copii de 6 si 8 ani) pentru 5 nopti intre 22 si 27 Iunie.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri,

Adrian.


 • PERIOADA: Iunie -- NOPŢI CAZARE: 5
 • BUGET: 1000 E -- TRANSPORT: Masina personala
 • ADULŢI: 4 -- COPII: 4 -- VÂRSTA: 6,7,8,11

Răspunsuri

nicole33TIT[București]ConsAFA71r[07.03.23 06:32]

@expertu:

As vrea sa gasesc ceva in jurul sumei de 1000 Euro pentru o camera (2 adulti si 2 copii de 6 si 8 ani) pentru 5 nopti intre 22 si 27 Iunie.

Limak Limra 5* UAI din Kiriş aproape de Kemer ar corespunde cerinţelor tale. Se încadrează şi în bugetul propus, deoarece ambii copii beneficiază de gratuitate, are şi tobogane şi activităţi pentru copii. Plaja nu este strălucită, dar este totuşi bunicică pentru zona Kemer, iar peisajul deosebit compensează acest neajuns.

Dacă este posibilă o suplimentare a bugetului cu aproximativ 10-15%, poţi alege Limak Atlantis 5* UAI din Belek, care îţi oferă în plus faţă de Limra o plajă mai bună şi mai multă distracţie pentru adulţi.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

vetyGD[Constanta]5r[07.03.23 08:51]

@nicole33: Bună dimineața! Eu vă recomand cele 2 hoteluri la care am fost și nu sunt pentru pretentiosi. Hotel Crystal Waterworld am scris si review (vezi impresii) sau Hotel MC Arancia,

primul este mai bine cotat dar am verificat și este peste 1000 euro ptr dvs, iar la al doilea vă încadrați ca buget dar nu este foarte bine cotat.

Ambele au plajă privată în dreptul hotelului.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

expertuGD[București][07.03.23 09:25]

Va multumesc pentru sugestii. Am inceput deja sa caut hotelurile dar am o problema cu preturile. La toate imi dau preturi de peste 1000 de euro, unele chiar foarte mult peste aceasta suma.

Puteti sa imi spuneti pe ce site-uri sau unde gasiti ofertele de sub 1000 de euro?

Dupa cum am spus aceasta cazare va fi 80% pentru cei mici. Nu ne intereseaza prea mult distractia adultilor. Daca este un hotel cu un aqua park mare este suficient. Stiu ca mancarea si camera sunt ok la toate hotelurile de 5 stele. Dupa cum am spus nu suntem pretentiosi. Doar sa fie curat si sa fie distractie pentru cei mici.

Multumesc.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

nicole33TIT[București]ConsAFA71r[07.03.23 09:46]

@expertu:

Puteti sa imi spuneti pe ce site-uri sau unde gasiti ofertele de sub 1000 de euro?

Fix sau sub o mie de euro nu am găsit nici eu, dar undeva pe acolo.

Poti cere o oferta și aici pe sait.

Crystal Waterworld care ti-a fost recomandat mai sus are multe tobogane, mai multe pentru adulti sau oricum pentru copii mai mari ca ai tai. Prețul acestuia însă sare de 1200 euro, deoarece hotelul te obliga sa iei camera family fiind cu doi copii.

Stiu ca mancarea si camera sunt ok la toate hotelurile de 5 stele. Dupa cum am spus nu suntem pretentiosi.

Eu nu as fi atât de convinsă ca numărul de stele afișate este in mod automat o garanție pentru calitate și condiții de cinci stele, motiv pentru care eu aleg in funcție de preț

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

expertuGD[București][07.03.23 09:55]

@nicole33: Pana acum cea mai buna optiune pare Limak Limra. Din poze pare ca are cel mai ok aqua park.


AndoxPA[Sighisoara]ConsAFA1r[07.03.23 12:28]

Am stat acum cativa ani la Limak Limra si pot sa-ti spun ca este un resort excelent. Plaja este intradevar cu pietris, pentru intrat in mare recomand pacuci de apa - ii gasesti la Decathlon. Serviciile si mancarea sunt excelente iar peisajul de vis. Au si tobogane, 3 mari si 3 mai mici. Animatie cu jocuri pentru copii zilnic si spectacole seara, pe langa cele clasice de la amfiteatru in fiecare seara ear si cate o petrecere tematica in gardina cu mizica live.

Atentie la tipul de camera, au mai multe cladiri, una chiar peste drum - Park pe care nu le recomand deloc.

Standard room garden side+UAI: 975 euro (astea sunt intr-o cladire langa terenuirile de tenis, nu prea sunt faine.

Sea & pool side room+UAI: 995 euro -astea sunt ok, sunt 3 cladiri pe langa piscine.

Standard room sea view+UAI: 1030 euro - in astea am stat, sunt in cladirea principala.

Pretul este bun la Limak Limra pentru ca acum are oferta cu 2 copii cazati gratuit. Nu multe hoteluri ofera asta!!!

Stiu ca mancarea si camera sunt ok la toate hotelurile de 5 stele.

Eu stiu ca nu este asa, sunt hoteluri de 5* la care iti doresti sa pleci mai repede acasa

N.B.: Andox este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

calincheitaPM[Mureș]6r[11.03.23 08:57]

@nicole33: Eu aș lua în calcul și Side, unde pe la 1000 de euro s-ar găsi mai multe resorturi, gen Oz, Turan Prince, Vonresort Golden Beach (mai slăbuț ca Vonresort Golden Coast dar cu aquapark comun). Oricum, aranjamentul individual începe să fie mai ok decât sejurul clasic.

Noi mergeam pe la Delphinuri, am fi mers și anul acesta dar Delphin Palace a urcat pe la 3500 euro, 7 nopți, doi adulți și un copil de 11 ani. De anul acesta wizz-ul a introdus un zbor de linie din Cluj, astfel că, făcând o simulare, în Iunie, am văzut că un sejur de 11 zile, cu 4 zile la un resort mai slăbuț, gen Crystal Tat din Belek și 7 la Delphin Palace sau chiar Gural Premier din Belek e mai ieftin (cu zbor inclus și wizz priority).

Și orarul de zbor e mega convenabil, plecând din Cluj la 8 dimineața și întorcandu-se în a 11-a zi cu zbor programat la ora 22. Practic nu pierzi nimic.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

nicole33TIT[București]ConsAFA71r[11.03.23 18:37]

@calincheita:

Eu aș lua în calcul și Side, unde pe la 1000 de euro s-ar găsi mai multe resorturi, gen Oz, Turan Prince, Vonresort Golden Beach (mai slăbuț ca Vonresort Golden Coast dar cu aquapark comun).

Am analizat şi hotelurile din Side, dar nu am găsit variante mai bune de recomandat.

Oz Premium este un hotel mai slab decât Limak Limra la toate capitolele cu excepţia plajei, însă pe autorul solicitării nu pare să-l intereseze prea mult calitatea plajei.

Mie nu-mi plac hotelurile înghesuite, iar cele din zona Side sunt cele mai înghesuite văzute de mine până acum şi am văzut destule, crede-mă. Teritoriul de numai 18.000 mp de la Oz nu se compară cei 140.000 mp de la Limak, iar despre peisaje nici nu avem ce compara. Conceptul UAI este mai slab la Oz. Unii pot fi deranjaţi şi de poziţionarea hotelului în rândul al doilea faţă de plajă în spatele altor hoteluri.

Von Resort Golden Beach, care nici nu cred să mai aibă disponibilitate în perioada dorită, nu prea este un hotel de cinci stele, fiind doar un HV1, vechi, verde şi renovat cât de cât. Aquaparkul cu 13 tobogane, 9 pentru adulţi şi 4 pentru copii este interesant, însă poate fi aglomerat peste măsură deoarece la acesta au acces gratuit şi turiştii cazaţi la VonResort Elite şi VonResort Golden Coast.

La VonResort Golden Coast nu este permisă cazarea în dublă standard cu doi copii, variantele fiind o cameră family sau două duble standard în regim single, dacă există disponibilitate, iar preţul oricum sare mult din buget.

Turan Prince nu-l ştiu, însă cu mulţi ani în urmă am stat alături de un alt hotel Turan, care avea şi aquapark, dar o ruginitură periculoasă. Oricum Turan Prince NU se încadrează în buget, depăşindu-l cu minim 25%, caz în care eu aş mai pune încă 100 euro şi aş alege Botanik-ul din Alanya, cu mult peste toate cele în discuţie aici.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

nicole33TIT[București]ConsAFA71r[11.03.23 18:55]

@calincheita:

Oricum, aranjamentul individual începe să fie mai ok decât sejurul clasic.

Eu am agreat mereu sejururile individuale cu maşina proprie şi nu neapărat pentru un preţ doar puţin mai avantajos în cazul a doi adulţi.

De anul acesta wizz-ul a introdus un zbor de linie din Cluj, astfel că, făcând o simulare, în Iunie, am văzut că un sejur de 11 zile, cu 4 zile la un resort mai slăbuț, gen Crystal Tat din Belek și 7 la Delphin Palace sau chiar Gural Premier din Belek e mai ieftin (cu zbor inclus și wizz priority).

Nu sunt amatoare de sejururi în Turcia cu avionul, însă, în funcţie de numărul de zile, anul acesta nu aş exclude şi o asemenea variantă atunci când mă voi hotărî să rezerv ceva.

Singurul avantaj ar consta în faptul că Wizz îţi oferă o flexibilitate mai mare în alegerea duratei sejurului, fără penalizări ca la chartere.

Am făcut şi eu o simulare la Wizz, evident cu plecare din Bucureşti, dar rezultatele au fost dezamăgitoare pentru mine.

Altfel, dpdv financiar, pentru mine ar fi pagubă curată. Am simulat 19.05/02.06 şi am ieşit la 465 euro, fără locuri şi fără bagaje, doar cu poşeta sau un mic ghiozdan. Dacă adaug cel puţin un bagaj de cală şi locuri alăturate, mai pun şi costul transferului la şi de la hotel, clar depăşesc costul cu charter şi nu văd de ce m-aş complica cu acest low cost. Nu mai vorbesc aici de riscul anulării zborurilor.

Și orarul de zbor e mega convenabil, plecând din Cluj la 8 dimineața și întorcandu-se în a 11-a zi cu zbor programat la ora 22. Practic nu pierzi nimic.

Clujenii sunt clar avantajaţi. Din Bucureşti se zboară dimineaţa, câştigi prima zi, dar o pierzi integral pe ultima, plecând de la hotel înainte de micul dejun.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

calincheitaPM[Mureș]6r[11.03.23 19:09]

@nicole33: De acord cu cele spuse. Atunci când prețul e principalul criteriu multe dezavantaje majore devin brusc minore.

Întâmplarea face ca cineva care văzuse că am scris despre Holiday Park din Alanya mi-a trimis azi un mesaj să mă întrebe cum a fost și dacă pot să-i dau ceva ponturi.

După ce i-am zis în vreo 10 minute de schimb de mesaje că e un hotel mic, cu servicii mediocre, sucuri la " TEC", cu o piscină micuță, cu o plajă cu pietre și intrare abruptă și în nici un caz nu se merită mi-a zis că de fapt deja rezervase și nu una ci trei familii (6 adulți și 4 copii).

Ce să zic, contează mult să poți spune tuturor că tocmai te-ai întors din din Antalya, punând la profil o fotografie de la The Land of Legends theme park!!!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

calincheitaPM[Mureș]6r[11.03.23 19:17]

@nicole33: Pe lângă Antalya, din Cluj Wizz-ul a introdus curse de linie estivale și către alte destinații din Grecia, deci e clar că vor să fie jucători pe segmentul ăsta. Dacă ar anula un zbor estival ar pierde mult la capitolul imagine.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

nicole33TIT[București]ConsAFA71r[11.03.23 19:54]

@calincheita:

După ce i-am zis în vreo 10 minute de schimb de mesaje că e un hotel mic, cu servicii mediocre, sucuri la " TEC", cu o piscină micuță, cu o plajă cu pietre și intrare abruptă și în nici un caz nu se merită mi-a zis că de fapt deja rezervase și nu una ci trei familii (6 adulți și 4 copii).

Este clar că anul acesta foarte mulţi vor alege Turcia în funcţie de buget, făcând tot felul de compromisuri, mai mici sau mai mari.

Nu voi înţelege vreodată logica de a întreba DUPĂ ce deja ai rezervat şi nici utilitatea unui asemenea demers, tot aşa cum nu-i voi înţelege vreodată pe cei convinşi că vor avea un sejur minunat la un hotel mult mai slab decât cele cu care erau obişnuiţi. Nu zic că este imposibil, dar sigur este foarte greu şi mai ţine şi de asumare, o chestie necunoscută multora. Nu ştiu ce şi cum va fi în Turcia la vară, dar tare mă tem de o avalanşă de review-uri negative, de hoteluri "desfiinţate" de cei care au ales doar în funcţie de buget, iar la destinaţie nimic nu le-a fost pe plac.

Ce să zic, contează mult să poți spune tuturor că tocmai te-ai întors din din Antalya, punând la profil o fotografie de la The Land of Legends theme park!!!

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

expertuGD[București][14.03.23 09:30]

Pentru mine este mai avantajoasa zona Marmaris, poate chiar si Bodrum, decat Side sau Alanya. Recunosc ca desi am citit foarte multe despre Turcia consider ca nu stiu nici 10% din ce ar trebui sa stiu pentru a face o alegere corecta.

Deasemenea recunosc ca o persoana de la care asteptam raspuns esti chiar tu nicole33, pentru ca intodeauna mi s-a parut ca raspunsurile tale contin mici informatii care sunt foarte importante si aduci niste argumente care sunt pertinente pentru tot ce spui. Desigur ca sunt si multi alti membri pe care ii urmaresc si carora le pretuiesc sfaturile. Nu as vrea sa fac o intrecere aici ci doar sa va multumesc tuturor pentru sfaturile date.

Ca sa revin la subiect, cred ca am omis neintentionat niste detalii care chiar ar putea deveni importante.

Noi o sa plecam in data de 15 sau 16 Iunie din Bucuresti. Suntem 2 familii cu cate 2 copii. Dupa o noapte de cazare intermediara, pe care inca nu am hotarat-o vom poposi in Dalyan pana pe 22 Iunie pentru a vizita ce este de vizitat acolo. Pe 27 Iunie avem cazare in Istambul, deci am avea nevoie de o cazare la un resort de preferat cat mai aproape de Dalyan sau mai aproape de drumul catre Istambul, intre 22 si 27 Iunie.

Avand in vedere ca nu stam foarte mult ne dorim un hotel cinstit, cu Aquapark si eventual cu programe pentru cei mici. Marturisesc ca bugetul nu imi permite sa am aspiratii foarte mari dar nici nu vreau sa setez asteptari foarte ridicate pentru anii urmatori.

Pentru noi sunt mai importante curatenia si cateva feluri de mancare dar bune decat luxul unui UAI dar cu servicii proaste.

Sper ca am reusit sa completez lucrurile lipsa din puzzle-ul meu si sper ca raspunsurile pe care le dati sa ajute si alti oameni care sunt in situatia mea.

Multumesc inca o data pentru ajutor!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

nicole33TIT[București]ConsAFA71r[20.03.23 06:35]

@expertu:

Pentru mine este mai avantajoasa zona Marmaris, poate chiar si Bodrum, decat Side sau Alanya.

Solicitarea ta a fost făcută pentru zona Antalyei şi atunci, firesc, toate răspunsurile au fost pentru această zonă.

În plus, este binecunoscut faptul că hotelurile din zona Antalya oferă multe facilităţi pentru copii, exact ce căutai tu.

Marmaris este o staţiune frumoasă, cu peisaje deosebite, foarte verde, foarte animată, mai mult cu hoteluri decât cu resorturi, dar nu este foarte orientată spre familiile cu copii, cum este Antalya. În plus, hotelurile din Marmaris au un raport calitate preţ mai slab decât cele din alte staţuni. Plăteşti mai puţin ca în Antalya, însă primeşti mult mai puţin pentru banii daţi.

Dacă renunţi la cerinţa cu aquaparkul, care văd că este foarte importantă pentru tine, şi te mulţumeşti doar cu unul sau două tobogane, poţi încerca Paşa Beach, un hotel cinstit de patru stele, cu servicii corecte.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

nicole33TIT[București]ConsAFA71r[20.03.23 06:48]

@expertu:

Cazările din Bodrum s-au scumpit foarte mult în ultimii doi ani, astfel că eu m-aş orienta spre alte staţiuni mai ieftine, cum ar fi Didim, de exemplu.

La un buget între 1000 şi 1100 euro, în funcţie de tipul de cameră dorit, ţi-aş recomanda hotelul Aquasis Deluxe 5* UAI din Didim, vizitat de mine la scurt timp de la inaugurare în 2016. Dispune de un aquapark deosebit de interesant şi de frumos, deopotrivă pentru copii şi pentru adulţi, care vă va încânta. Singura problemă ar fi legată de disponibilitatea acestuia în perioada dorită de tine, locurile la acest hotel epuizându-se rapid.

O altă variantă interesantă pentru Didim, însă mai scumpă cu vreo două sute de euro, ar fi Maxeria Blue 5* din Didim, un hotel nou cu un superaquapark, care i-a încântat pe alţi colegi cu copii mari amatori de tobogane.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

 • [15] total răspunsuri, până acum
 • SCRIE UN RĂSPUNS

  Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
  • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
  • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
  Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

  Abonament

 • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
 • #G#9
   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.358160018921 sec
  ecranul dvs: 1 x 1