ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 05.01.2022
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Timisoara
ÎNSCRIS: 28.07.08
STATUS: CHIBIȚ

Anunțuri administrative

[fb]
NOU TIMP CITIRE: 5 MIN

Autorul Lunii — în 3 „măsuri” diferite :) — alte 3 weekenduri gratuite pe lună

TIPĂREȘTE

Pe scurt

AmFostAcolo inițiază un nou concurs — intitulat „Autorul Lunii, în 3 «măsuri» diferite :) ” — prin care oferă 3 weekenduri gratuite în fiecare lună (contravaloarea unui minisejur de 2 sau mai multe nopți, în limita a maxim 600 lei)

Cele 3 premii vor fi acordate, în fiecare lună, către 3 autori aflați pe poziții fruntașe în Clasamentul „Autorul lunii” (ediția de luna curentă):

amfostacolo.ro/autor-luna.php

- un premiu = AL K SIZE („AL” = „Autorul Lunii” ; K vine de la „King Size” ) = celui mai bine clasat, în acea lună, dintre utilizatorii CONSUL, AUGUST, TITAN, APOLLO, ZEUS

- similar, AL Q SIZE („de la Queen Size” ) — se acordă celui mai bine clasat dintre autorii cu statut PREMIUM, SENIOR, PARTENER, SENATOR, PRAETOR

- în fine, AL XS size = se acordă celui mai bine clasat user CHIBIȚ, UCENIC, JUNIOR, SILVER sau GOLD

[Informații, detalii despre diversele STATUTE găsiți aici].

În Clasamentul AL al fiecărei luni intră (doar) voturile primite în acea lună la reviews-urile publicate în acea lună (vezi 3.3).

 

Regulamentul concursului

1. PERIOADA. Concursul se desfășoară între 1 ianuarie și 31 mai 2022. Perioada poate fi crescută, prin adăugarea unor intervale continue sau discontinue de timp, prin decizii comunicate din timp aici, pe acest fir de discuție.

2. PARTICIPANȚI. Sunt înscriși automat toți utilizatorii AFA care publică articole („reviews-uri” ) în cursul lunii respective.

2.1. Similar altor concursuri destinate autorilor:

- Utilizatorii care nu doresc să beneficieze de premiile acordate — pot anunța acest lucru public prin debifarea opțiunii „Vreau să particip la Concursurile cu Premii [PT AUTORI! ]” din CONTUL MEU -» SETĂRI

- Utilizatorii care și-au desetat, în trecut, participarea la alte concursuri, dar care ar dori să participe la cel de față: bifați opțiunea descrisă mai sus, din Contul meu -> Setări

Link direct spre „Contul meu -> Setări” : amfostacolo.ro/myacc-settings.php

Sistemul AFA permite setarea / desetarea „retras din concursurile (pt autori)” oricând în primele 2 luni ale fiecărui an. Dacă cineva dorește să-și schimbe această setare în alte perioade - este rugat să ne scrie.

2.2. Utilizatori retrași din concursurile destinate autorilor: vor fi incluși în Clasamentele AL; dacă sunt primii din „măsura” lor, vor primi titulatura de „AL (X)” , dar nu li se va aloca premiul corespunzător (vezi capitolul 4 pt alte detalii).

3. CLASAMENTUL este întocmit pe baza (1) tuturor voturilor acordate în acea lună acordate (2) oricărui review din acea lună (rog observați dubla condiție - vezi și pct 3.3).

3.1. Reviews-urile publicate în secțiunile „off-topic” sunt excluse din calculul punctajului AL.

3.2. Voturile negative sunt excluse din calcul.

3.3. Voturile acordate pentru reviews-uri din trecut (de exemplu voturi din MARTIE acordate unui review din FEBR) nu sunt contabilizate în Clasamentul AL (ele sunt, în schimb, incluse în clasamentele săptămânale, anuale, general ALL-TIME)

- în caz contrar, clasamentul pe FEB (de ex) nu ar fi niciodată „final” (s-ar putea schimba la infinit - și, posibil, și cei 3 câștigători!)

3.4. Eventualele „SUPER-BONUS” și „ZUPER-BONUS” obținute de reviews-uri NU SUNT incluse în Clasament

4. STABILIREA CÂȘTIGĂTORILOR și a PREMIILOR.

Cei 3 câștigători ai titlului de „Autorul Lunii” vor fi stabiliți AUTOMAT, de către program, la ora 0:00 a zilei de 1 a lunii următoare.

4.1. Câștigătorii celor 3 premii — pot să fie diferiți de câștigătorii titlurilor cu același nume! — vor fi stabiliți de către Admin, în prima / primele zile ale lunii următoare, cf prevederilor 4.2, 4.3, 4.4.

4.2. Dacă autorul care primește una dintre cele 3 titulaturi este retras din concurs (vezi pct 2.2), premiul respectiv va fi alocat următorului clasat, din aceeași măsură (King, Queen, XS).

4.3. Câștigătorii edițiilor lunare pierd eligibilitatea pentru următoarele 2 luni 3 luni (de ex câștigătorilor lunii FEB nu le mai pot fi alocate premii în lunile MAR și APR și MAI, chiar dacă se clasează primii în grupa lor).

4.4. Premiile se pot aloca doar dacă câștigătorii eligibili depășesc, în acea lună, pragurile minime de acordare - după cum urmează

- pentru grupul „KING SIZE” = 150.000 PMA

- pentru grupul „QUEEN SIZE” , pragul minim de acordare este 70.000 PMA

- pentru grupul „XS” - pragul minim = 20.000 PMA.

Notă: sunt condiții pur formale; am verificat, în istoricul lunilor anilor trecuți -- aceste condiții au fost ÎNTOTDEAUNA îndeplinite (și încă MULT depășite) de utilizatorii care ar fi fost câștigători în trecut (în TOATE lunile).

[le] am retras punctul 4.4 - dă naștere unor intrepretări aparte. Vom studia eventuala reintroducere după 1-2 luni de concurs.

5. VALORIFICAREA PREMIILOR.

5.1. Premiile pot fi valorificate doar de către câștigător (și familia sa), oricând timp de 6 luni de la atribuire

5.2. Voucherele „Autorul Lunii” NU SE POT cumula cu niciun alt voucher emis de AFA.

5.3. Voucherele se pot folosi pentru orice sejur sau minisejur la o vilă, pensiune, hotel din România; de 1,2 sau mai multe nopți de cazare; pentru 1,2 sau mai multe persoane.

5.3. Decontarea voucherelor.

5.3. 1. se încarcă pe AFA un review de cazare despre (mini) sejurul respectiv

5.3. 2. se trimite dovada plății c/v acelui sejur (factură, bon fiscal, OP transfer bancar etc) și se se solicită decontarea (indicându-se nr de cont unde să se facă plata, numele și datele titularului = CNP, adresă = obligatorii din pdv fiscal)

5.3. 3. AFA virează în contul indicat contravaloarea sejurului - în limita a 600 de lei.

6. PROTECȚIA DATELOR / GDPR.

Toate datele colectate sunt cerute explicit de lege — ele nu vor fi folosite decât în scopul îndeplinirii cerințelor legale și nu sunt prelucrate sau stocate în alte sensuri decât cele strict legale.

 


La final, redau linkul spre

Clasamentul «Autorul Lunii» — e pentru luna curentă

 

Primele premii se vor aloca la 1 februarie!


[fb]
---
Trimis de Admin in 05.01.22 19:27:16
Validat / Publicat: 06.01.22 09:04:35
VIZUALIZĂRI: 2499
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
18 ecouri scrise, până acum, la acest articol
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]

PUNCTAJ CRT: 0 PMA (std) PLUS 12 PMA (din 12 voturi)
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.

ECOURI STICKY: importante, "concluzii" etc
NOTĂ: ecourile STICKY sunt "extrase" şi afişate prioritar, la începutul şirului de ecouri; ele se regăsesc, totuşi, ŞI în succesiunea cronologică, "normală" a şirului de ecouri
01-02-2022, 08:16 - Admin

Câștigătorii primei ediții a concursului „Autorul Lunii - în 3 «măsuri»” — amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=1&y=2022:

- crismis — la «mărimea» KING-SIZE (utilizatori CONSUL, AUGUST, TITAN, APOLLO, ZEUS)

- Mioritik — la «QUEEN-SIZE» (utilizatori PREMIUM, SENIOR, PARTENER, SENATOR, PRAETOR)

- edulup25096 — pentru «XS-SIZE» (utilizatori CHIBIȚ, UCENIC, JUNIOR, SILVER, GOLD)

=

Au primit, fiecare, câte un voucher (virtual) de 600 lei, pe care-l pot folosi într-un minisejur în România (încarcă minim un review de cazare, trimit factura —» li se vor vira cei 600 lei)

=

NB: Câștigătorii nu mai sunt eligibili în următoarele 3 luni la concursurile AFA (cu excepția Top Hot-Users = conc. săptăămânale).

sfârşit listă ecouri STICKY; mai jos găsiţi ecourile în ordinea cronologică, "normală"

ECOURI la acest articol

18 ecouri scrise, până acum

dorgo [08.01.22 11:17:54] »

O intrebare! Sunt valabile numai reviuri actuale sau si unele mai vechi (stravechi chiar), pe care nu le-am scris din diverse motive (lene, lipsa de timp), pe care sa le scriem acum?

Spre exemplu eu am vreo 20 de reviuri nescrise din anii 2010-2015, (mai ales despre Franta si Grecia si Balneo-Romania)... banuiesc ca nu, pentru ca intre timp s-au mai schimbat si pe-acolo unele lucruri.

De ce intreb? Pentru ca e greu sa mai scrii azi reviuri actuale (in afara de cele de mancare), avand in vedere pandemia si decaderea HORECA.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][0 voturi]
Admin [08.01.22 11:50:19] »

Sunt „valabile” = intră în concurs toate reviews-urile publicate în luna curentă, indiferent de data sejurului.

Unele dintre ele, însă, pot beneficia de punctare redusă - cf unor prevderi ANTERIOARE ale Regulamentului:

- revs-urile despre cazări mai vechi de 3 ani (din 2018 sau mai vechi) = publicate fărăPMA STD = pot fi votate doar cu +/-1 PMA.

- revs-urile „de călătorie” mai vechi de 10 ani (sau 15, nu mai țin minte exact) = idem.

(această din urmă prevedere nu se aplică însă AUTOMAT, de program; iar în practică se mai întâmplă să ne scape - ori să „facem vreo excepție” )

adsoscris / TELEFON [08.01.22 20:50:40] »

[adăugat în 19.05.2013]: Impresiile de cazare despre unități de cazare nou-adăugate pe sait sau care nu au alte recomandări la momentul încărcării pot fi exceptate de la prevederile de mai sus și pot fi publicate cu votul saitului (PMA_STD), chiar dacă depășesc 3 ani vechime. Dacă se depășește limita de 5 ani, însă, ele vor fi totuși arhivate și nu vor contribui la media acelei destinații

4b) [adăugat în 28.01.14] Începând cu 01.02.2014, impresiile DE CĂLĂTORIE mai vechi de 10 ani nu sunt acceptate în concurs.

Prin excepţie de la această prevedere, moderatorii pot accepta în concurs impresii DE CĂLĂTORIE considerate utile (bine scrise, consistente şi/sau despre destinaţii unde există puţine alte recomandări, la momentul încărcării lor).

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
Admin [01.02.22 08:16:58] »

Câștigătorii primei ediții a concursului „Autorul Lunii - în 3 «măsuri»” — amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=1&y=2022:

- crismis — la «mărimea» KING-SIZE (utilizatori CONSUL, AUGUST, TITAN, APOLLO, ZEUS)

- Mioritik — la «QUEEN-SIZE» (utilizatori PREMIUM, SENIOR, PARTENER, SENATOR, PRAETOR)

- edulup25096 — pentru «XS-SIZE» (utilizatori CHIBIȚ, UCENIC, JUNIOR, SILVER, GOLD)

=

Au primit, fiecare, câte un voucher (virtual) de 600 lei, pe care-l pot folosi într-un minisejur în România (încarcă minim un review de cazare, trimit factura —» li se vor vira cei 600 lei)

=

NB: Câștigătorii nu mai sunt eligibili în următoarele 3 luni la concursurile AFA (cu excepția Top Hot-Users = conc. săptăămânale).

MarinaCoscris / TELEFON [26.02.22 16:53:08] »

@Admin: având in vedere că suntem în 2022, impresiile de cazare din 2019, vor fi fara PMA standard? Chiar dacă sunt din a2a jumătate a lui 2019?

Mulțumesc.

Admin [26.02.22 17:47:18] »

@MarinaCo: nu, doar revs din 2018 (sau mai vechi) sunt considerate, în 2022, „mai vechi de 3 ani” — și vor fi publicate fără PMA std. (și da, indiferent de luna sejururlui sau minisejurului)

Categoria „de cel mult 3 ani vechime” include revs-uri din anul curent (2022, în cazul nostru) plus revs de vechime de 1, 2 și 3 ani (din 2021, 2020, respectiv 2019)

MarinaCoscris / TELEFON [26.02.22 22:12:57] »

@Admin: Mulțumesc pentru clarificări.

Admin [01.03.22 08:19:45] »

Clasamentul final al lunii FEBRUARIE: amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=2&y=2022

Autorul lunii februarie, la categoria „King Size” , este, din nou, crismis

- având în vedere că a câștigat și luna trecută, cf Regulamentului: voucherul de 600 de lei pentru AL „K-Size” se alocă celui de-al doilea clasat, tata123

Titlul de „Autorul lunii februarie, categoria Queen Size” , precum și un alt vocher de 600 de lei îi revin lui ailynuka

În fine, titlul „Autorul lunii februarie, categoria X-size” și voucherul de 600 lei aferent au fost câștigate de sakalum

Felicitări câștigătorilor

ailynukascris / TELEFON [01.03.22 09:43:39] »

@Admin: multumim 💐

tata123 🔱 [01.03.22 09:47:58] »

@Admin: Mulțumesc. 🌷

O primăvară frumoasă! Liniște și pace!

Admin [01.04.22 17:45:42] »

Iată și cei 3 câștigători ai concursului „Autorul Lunii” , în martie -- amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=3&y=2022

- Carmen Ion — la «mărimea» KING-SIZE (utilizatori CONSUL, AUGUST, TITAN, APOLLO, ZEUS)

- cata2106 — la «QUEEN-SIZE» (utilizatori PREMIUM, SENIOR, PARTENER, SENATOR, PRAETOR)

- deeutza — pentru «XS-SIZE» (utilizatori CHIBIȚ, UCENIC, JUNIOR, SILVER, GOLD)

=

FELICITĂRI — și câte un voucher (virtual) de 600 lei, pe care-l pot folosi într-un minisejur în România (încarcă minim un review de cazare, trimit factura —» li se vor vira cei 600 lei)

deeutzascris / TELEFON [01.04.22 17:58:40] »

@Admin: multumesc!

cata2106scris / TELEFON [01.04.22 19:25:44] »

@Admin: Mulțumesc mult! Nu e doar așa, de 1 aprilie, nu? 😂

Carmen Ionscris / TELEFON [01.04.22 22:26:22] »

@Admin: Mulțumesc, Cornel.

Toate cele bune!

edulup25096scris / TELEFON [28.04.22 20:23:15] »

Bună seara! Se decontează doar cazarea sau și parțial din cheltuielile cu masa?

Admin [29.04.22 08:00:34] »

@edulup25096: Se decontează 600 de lei pentru cazare și masă

edulup25096scris / TELEFON [29.04.22 09:02:25] »

@Admin: Mulțumesc!

Admin [01.05.22 09:22:12] »

Căștigătorii Autorul Lunii — ediția din aprilie:

- mishu, la categoria KING SIZE

- Mioritik🥂🌺 — categoria QUEEN SIZE

- Mirinda, la categoria XS SIZE

amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=4&y=2022

Cei trei au căștigat, astfel, câte un voucher de 600 de lei, pentru un weekend gratuit - cf Regulamentului.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
11 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ailynuka, ⭐ValentinB_88⭐, Carmen Ion, cata2106, deeutza, dorgo, edulup25096, hlli, MarinaCo, tata123 🔱, Yoda
Alte articole din această RUBRICĂ:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0625519752502 sec
ecranul dvs: 1 x 1