ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 05.01.2022
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Timisoara
ÎNSCRIS: 28.07.08
STATUS: ADM
TIMP CITIRE: 6 MIN

Autorul Lunii — în 3 „măsuri” diferite :) — 3 weekenduri gratuite pe lună

TIPĂREȘTE

[actualizare 19.10.2023] -- Am decis reluarea / prelungirea concursului în perioada 01.10.2023 - 30.04.2024, în absolut aceleași condiții (inclusiv premiile acordate)


Pe scurt

AmFostAcolo inițiază un nou concurs — intitulat „Autorul Lunii, în 3 «măsuri» diferite :) ” — prin care oferă 3 weekenduri gratuite în fiecare lună (contravaloarea unui minisejur de 2 sau mai multe nopți, în limita a maxim 600 lei)

Cele 3 premii vor fi acordate, în fiecare lună, către 3 autori aflați pe poziții fruntașe în Clasamentul „Autorul lunii” (ediția de luna curentă):

amfostacolo.ro/autor-luna.php

- un premiu = AL K SIZE („AL” = „Autorul Lunii” ; K vine de la „King Size” ) = celui mai bine clasat, în acea lună, dintre utilizatorii CONSUL, AUGUST, TITAN, APOLLO, POSEIDON, ZEUS

- similar, AL Q SIZE („de la Queen Size” ) — se acordă celui mai bine clasat dintre autorii cu statut PREMIUM, SENIOR, PARTENER, SENATOR, PRAETOR

- în fine, AL XS size = se acordă celui mai bine clasat user CHIBIȚ, UCENIC, JUNIOR, SILVER sau GOLD

[Informații, detalii despre diversele STATUTE găsiți aici].

De ce am ales această formulă, cu „3 mărimi” ? Pentru a da șanse mai mari mai multor categorii de utilizatori. În fiecare lună sunt practic 3 competiții distincte, pentru fiecare mărime — K-size, Q-size, X-size. Fiecare utilizator concurează doar cu alți utilizatori asemenea lui, cu aceeași experiență pe site, cu aceeași „greutate” sau „priză la cititori” .

OBS: În Clasamentul AL al fiecărei luni intră (doar) voturile primite în acea lună la reviews-urile publicate în acea lună (vezi 3.3).

 

Regulamentul concursului

1. PERIOADA. Concursul se desfășoară între 1 ianuarie și 31 mai 2022. Perioada poate fi crescută, prin adăugarea unor intervale continue sau discontinue de timp, prin decizii comunicate din timp aici, pe acest fir de discuție.

[adăugat în 01.06.2022] Concursul a fost prelungit până în 30 iunie 2022.

[adăugat 05.09.2022] Concursul a fost reluat pentru o perioadă limitată — respectiv pentru lunile SEP, OCT, NOV 2022

[adăugat 29.12.2022] Concursul se va relua în perioada 01.01.2023 - 31.05.2023

2. PARTICIPANȚI. Sunt înscriși automat toți utilizatorii AFA care publică articole („reviews-uri” ) în cursul lunii respective.

2.1. Similar altor concursuri destinate autorilor:

- Utilizatorii care nu doresc să beneficieze de premiile acordate — pot anunța acest lucru public prin debifarea opțiunii „Vreau să particip la Concursurile cu Premii [PT AUTORI! ]” din CONTUL MEU -» SETĂRI

- Utilizatorii care și-au desetat, în trecut, participarea la alte concursuri, dar care ar dori să participe la cel de față: bifați opțiunea descrisă mai sus, din Contul meu -> Setări

Link direct spre „Contul meu -> Setări” : amfostacolo.ro/myacc-settings.php

Sistemul AFA permite setarea / desetarea „retras din concursurile (pt autori)” oricând în primele 2 luni ale fiecărui an. Dacă cineva dorește să-și schimbe această setare în alte perioade - este rugat să ne scrie.

2.2. Utilizatori retrași din concursurile destinate autorilor: vor fi incluși în Clasamentele AL; dacă sunt primii din „măsura” lor, vor primi titulatura de „AL (X)” , dar nu li se va aloca premiul corespunzător (vezi capitolul 4 pt alte detalii).

3. CLASAMENTUL este întocmit pe baza (1) tuturor voturilor acordate în acea lună acordate (2) oricărui review din acea lună (rog observați dubla condiție - vezi și pct 3.3).

3.1. Reviews-urile publicate în secțiunile „off-topic” sunt excluse din calculul punctajului AL.

3.2. Voturile negative sunt excluse din calcul.

3.3. Voturile acordate pentru reviews-uri din trecut (de exemplu voturi din MARTIE acordate unui review din FEBR) nu sunt contabilizate în Clasamentul AL (ele sunt, în schimb, incluse în clasamentele săptămânale, anuale, general ALL-TIME)

- în caz contrar, clasamentul pe FEB (de ex) nu ar fi niciodată „final” (s-ar putea schimba la infinit - și, posibil, și cei 3 câștigători!)

3.4. Eventualele „SUPER-BONUS” și „ZUPER-BONUS” obținute de reviews-uri NU SUNT incluse în Clasament

4. STABILIREA CÂȘTIGĂTORILOR și a PREMIILOR.

Cei 3 câștigători ai titlului de „Autorul Lunii” vor fi stabiliți AUTOMAT, de către program, la ora 0:00 a zilei de 1 a lunii următoare.

4.1. Câștigătorii celor 3 premii — pot să fie diferiți de câștigătorii titlurilor cu același nume! — vor fi stabiliți de către Admin, în prima / primele zile ale lunii următoare, cf prevederilor 4.2, 4.3, 4.4.

4.2. Dacă autorul care primește una dintre cele 3 titulaturi este retras din concurs (vezi pct 2.2), premiul respectiv va fi alocat următorului clasat, din aceeași măsură (King, Queen, XS).

4.3. Câștigătorii edițiilor lunare pierd eligibilitatea pentru următoarele 2 luni 3 luni (de ex câștigătorilor lunii FEB nu le mai pot fi alocate premii în lunile MAR și APR și MAI, chiar dacă se clasează primii în grupa lor).

5. VALORIFICAREA PREMIILOR.

5.1. 1 Premiile pot fi valorificate doar de către câștigător (și familia sa), oricând timp de 6 luni de la atribuire

5.1. 2. Voucherele „Autorul Lunii” NU SE POT cumula cu niciun alt voucher emis de AFA.

5.2. 1. Voucherele se pot folosi pentru orice sejur sau minisejur la o vilă, pensiune, hotel din România; de 1,2 sau mai multe nopți de cazare; pentru 1,2 sau mai multe persoane.

5.2. 2 [adăugat 11.1. 24] Începând cu 15 ianuarie 2024: Se acceptă spre decontare doar c/v serviciilor de cazare + eventualele mese incluse în pachet sau care sunt servite la unitatea de cazare în cauză.

5.3. Decontarea voucherelor.

5.3. 1. se încarcă pe AFA un review de cazare despre (mini) sejurul respectiv

5.3. 1B. [adăugat 11.1. 24] Începând cu 15 ianuarie 2024: Review-ul de cazare trebuie să depășească un prag minim cantitativ (minim 1.000 caractere) și calitativ (de ex, dar nu limitat la: să fie scris îngijit, fără greșeli flagrante de ortografie sau gramatică; la modul echilibrat, fără superficialități sau trivialități etc) = să fie publicat cu PMA STD. Dacă review-ul trimis nu se califică pentru PMA STD, condiția 5.3. 1 NU se consideră îndeplinită, iar banii nu vor fi decontați.

5.3. 2. se trimite dovada plății c/v acelui sejur (factură, bon fiscal, OP transfer bancar etc) și se se solicită decontarea (indicându-se nr de cont unde să se facă plata, numele și datele titularului = CNP, adresă = obligatorii din pdv fiscal) — prin email, către webmaster (at) amfostacolo (punct) ro

5.3. 3. AFA virează în contul indicat contravaloarea sejurului - în limita a 600 de lei.

6. PROTECȚIA DATELOR / GDPR.

Toate datele colectate sunt cerute explicit de lege — ele nu vor fi folosite decât în scopul îndeplinirii cerințelor legale și nu sunt prelucrate sau stocate în alte sensuri decât cele strict legale.

 


La final, redau linkul spre

Clasamentul «Autorul Lunii» — e pentru luna curentă

 

Primele premii se vor aloca la 1 februarie!


[fb]
---
Trimis de Admin in 05.01.22 19:27:16
Validat / Publicat: 06.01.22 09:04:35

VIZUALIZĂRI: 7272 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

59 ecouri scrise, până acum, la acest articol
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]
PUNCTAJ CRT: 0 PMA (std) PLUS 12 PMA (din 12 voturi)
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.

ECOURI STICKY: importante, "concluzii" etc
NOTĂ: ecourile STICKY sunt "extrase" şi afişate prioritar, la începutul şirului de ecouri; ele se regăsesc, totuşi, ŞI în succesiunea cronologică, "normală" a şirului de ecouri
01-02-2022, 08:16 - Admin

Câștigătorii primei ediții a concursului „Autorul Lunii - în 3 «măsuri»” — amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=1&y=2022 — luna ianuarie:

- crismis — la «mărimea» KING-SIZE (utilizatori CONSUL, AUGUST, TITAN, APOLLO, ZEUS)

- Mioritik — la «QUEEN-SIZE» (utilizatori PREMIUM, SENIOR, PARTENER, SENATOR, PRAETOR)

- edulup25096 — pentru «XS-SIZE» (utilizatori CHIBIȚ, UCENIC, JUNIOR, SILVER, GOLD)

=

Au primit, fiecare, câte un voucher (virtual) de 600 lei, pe care-l pot folosi într-un minisejur în România (încarcă minim un review de cazare, trimit factura —» li se vor vira cei 600 lei)

=

NB: Câștigătorii nu mai sunt eligibili în următoarele 3 luni la concursurile AFA (cu excepția Top Hot-Users = conc. săptăămânale).

01-03-2022, 08:19 - Admin

Clasamentul final al lunii FEBRUARIE: amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=2&y=2022

Autorul lunii februarie, la categoria „King Size” , este, din nou, crismis

- având în vedere că a câștigat și luna trecută, cf Regulamentului: voucherul de 600 de lei pentru AL „K-Size” se alocă celui de-al doilea clasat, tata123

Titlul de „Autorul lunii februarie, categoria Queen Size” , precum și un alt vocher de 600 de lei îi revin lui ailynuka Yoda

În fine, titlul „Autorul lunii februarie, categoria X-size” și voucherul de 600 lei aferent au fost câștigate de sakalum

Felicitări câștigătorilor

01-04-2022, 17:45 - Admin

Iată și cei 3 câștigători ai concursului „Autorul Lunii” , în martie -- amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=3&y=2022

- Carmen Ion — la «mărimea» KING-SIZE (utilizatori CONSUL, AUGUST, TITAN, APOLLO, ZEUS)

- cata2106 — la «QUEEN-SIZE» (utilizatori PREMIUM, SENIOR, PARTENER, SENATOR, PRAETOR)

- deeutza — pentru «XS-SIZE» (utilizatori CHIBIȚ, UCENIC, JUNIOR, SILVER, GOLD)

=

FELICITĂRI — și câte un voucher (virtual) de 600 lei, pe care-l pot folosi într-un minisejur în România (încarcă minim un review de cazare, trimit factura —» li se vor vira cei 600 lei)

01-05-2022, 09:22 - Admin

Căștigătorii Autorul Lunii — ediția din aprilie:

- mishu, la categoria KING SIZE

- Mioritik???????? — categoria QUEEN SIZE

- Mirinda, la categoria XS SIZE

amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=4&y=2022

Cei trei au căștigat, astfel, câte un voucher de 600 de lei, pentru un weekend gratuit - cf Regulamentului.

01-06-2022, 07:47 - Admin

Titlurile — și voucherele — „Autorul Lunii” , luna mai - amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=5&y=2022

- categoria KING SIZE: crismis (e al treilea astfel de titlul!)

- categoria QUEEN SIZE: Mioritik???????? (tot la al treilea titlu!).

Având în vedere că Mioritik a câștigat cu mai puțin de 3 luni în urmă un alt voucher, premiul de 600 de lei merge la următorul clasat (din categoria PREMIUM, SENIOR, PARTENER, SENATOR, PRAETOR) == diana2015

- categoria XS SIZE: cazimirt

--

Cele 3 vouchere a câte 600 de lei, acordate cf condițiilor Regulamentului, merg deci la crismis, diana2015, cazimirt

01-07-2022, 08:53 - Admin

Cei 3 câștigători ai concursului „Autorul Lunii” , luna IUNIE - amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=6&y=2022

- categoria K-SIZE: tata123

- categoria Q-SIZE: ValentinB_88

- categoria X-SIZE: mireymis

Beneficiază, fiecare, de câte un voucher de 600 lei, pe care-l pot folosi pentru un weekend gratuit în România

06-08-2022, 19:45 - Admin

Așa cum știți, concursul cu premii a luat sfârșit în 31.06.2022 (din această dată nu se mai acordă premii sub formă de vouchere)

Concursul se derulează însă formal, iar titlurile „Autorul Lunii” , deși doar onorifice de acum, se acordă celor 3 categorii de câștigători.

Cei trei merituoși câștigători ai titlurilor onorifice „Autorul Lunii IULIE” — amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=7&y=2022 — au fost câștigate de:

- crismis, pentru categoria K-SIZE — este la al 4-lea astfel de titlul, anul acesta!!

- tripyy &Mioritik????????; la categoria Q-SIZE

- Adi1984, la categoria X-SIZE = după o serie fascinantă „cu mașina prinEuropa” , peste 8000 de km dacă rețin bine

Felicitări celor 3 câștigători

01-09-2022, 14:01 - Admin

Câștigătorii titlurilor onorifice „Autorul Lunii” / AUGUST – amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=8&y=2022

- AZE / categoria King-Size

- ⭐ValentinB_88⭐ / categoria Q-Size

- Stormlord / categoria X-Size

-

Felicitări celor 3 câștigători

05-09-2022, 10:02 - Admin

IMPORTANT:

Concursul „Autorul Lunii — în 3 «măsuri»” reia acordarea de premii pentru perioada SEPTEMBRIE-NOIEMBRIE 2022

- utilizatorii care câștigă titlul de „Autorul Lunii”( în fiecare dintre cele 3 categoriii, K-Size, Q-Size, X-Size) în lunile SEP, OCT, NOV — vor primi, pe lângă titlul onorific corepunzător, și câte un voucher de 600 lei, pe care-l pot folosi conform condiițiilor indicate în Regulamentul acestui concurs

05-09-2022, 10:05 - Admin

Începând de azi, art 4.3 din Regulament se modifică după cum urmează:

- vechea formă: „4.3. Câștigătorii edițiilor lunare pierd eligibilitatea pentru următoarele 2 luni”

- noua formă: „4.3. Câștigătorii edițiilor lunare pierd eligibilitatea pentru următoarele 3 (trei) luni

01-10-2022, 09:19 - Admin

Câștigătorii titurilor „Autorul lunii - SEPTEMBRIE” amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=9&y=2022 -- și ai celor 3 vouchere a câte 600 de lei

- categoria K-Size: iulianic

- Q-Size: ailynuka ⭐ValentinB_88⭐

- X-Size: lucy AdinaOctavia

Felicitări celor 3 câștigătoare

01-11-2022, 08:29 - Admin

„Autorul lunii OCTOMBRIE” -- plus câte un voucher de 600 de lei -- merg către:

- tata123 - categoria K-size

- resita2009 - categoria Q-size

- ionraut - categoria X-size

Felicitări câștigătorilor - și celorlalți merituoși participanți. Clasamentul aici: amfostacolo.ro/autor-luna ... php?m=10&y=2022

01-12-2022, 08:23 - Admin

Câștigătorii ultimului concurs „Autorul lunii” din 2022 -- cel al lunii Noiembrie -- amfostacolo.ro/autor-luna ... php?m=11&y=2022 -- sunt:

- categoria K-size -- mishu

- categoria Q-size -- elenaadina

- categoria X-size: sempreturist

Felicitări — fiecare dintre cei 3 de mai sus au câștigat câte un voucher de 600 lei, pe care-l pot folosi pentru un minisejur în România.

-

Așa cum a fost deja anunțat, Concursul „Autorul Lunii” ia final aici, pentru 2022 (se va relua, probabil, în primăvară)

29-12-2022, 09:06 - Admin

„Autorul lunii” se va relua în perioada 01.01.203 - 31.05.2023

Se vor acorda lunar 3 premii sub formă de vouchere în ianuarie 2023, februarie, martie, aprilie, mai.

Începând cu 01.06.2023, concursul va intra în vacanța de vară

01-02-2023, 08:14 - Admin

Câștigătorii primei ediții din 2023 a concursului „Autorul Lunii” amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=1&y=2023

- Mioritik???????? — la catgeoria Q-Size

- crismis, la categoria K-Size

- sempreturist, la categoria X-Size

Pe lângă titlul onorific binemeritat, primesc, fiecare, câte un voucher de 600 de lei pe care-l pot folosi pentru un weekend în România.

01-03-2023, 11:37 - Admin

Câștigătorii și titlurile „Autorul Lunii” pentru luna februarie amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=2&y=2023

- categoria K-Size: tata123

- categoria Q-Size: ionraut

- categoria X-Size: Elena-

Premii constau în câte un voucher de 600 lei, care poate fi valorificat cf Regulamentului (în orice sjur sau minisejur în România)

01-04-2023, 09:57 - Admin

Urmare a unei sesizări, am observat o limitare a programului pentru cazurile în care statutul unui utilizator se schimbă în cursul ultimei zile a lunii (sau cu puțin timp înainte)

Câștigătorul „real” al categoriei XS din luna martie este „Daniela H” — și nu „raluca banu” , afișată de program ca având statut GOLD (ea a schimbat statutul în PREMIUM cu foarte puțin timp în urmă), schimbând deci și categoria — din XS în QS — cu foarte puține zile înainte de 31.03.

Pentru echitate, am decis ca în acestă lună să fie acordate a 2 premii (vouchere) la categoria XS.

-

Câștigătorii concursului „Autorul lunii martie” amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=3&y=2023:

- categoria K-Size: titlul „Autorul Lunii” este câștigat de crismis. ÎNSĂ deoarece crismis a câștigat un voucher în luna ianuarie (și, cf Regulamentului, nu poate beneficia de un altul, timp de 3 luni), voucherul de 600 de lei este alocat următoarei clasate din categoria K-Size = Carmen Ion!

- categoria Q-Size: elenaadina

- la categ XS avem deci 2 vouchere: Daniela H și raluca banu.

01-05-2023, 09:37 - Admin

Câștigătorii „Autorul Lunii” - ediția din aprilie:

- categoria K-size: AZE

- la categoria Q-size, câștigătoarea titlului „Autorul Lunii” = ile57b s-a retras de pe site și nu poate beneficia de voucherul de 600 lei (Regulamentul prevede scrierea unui review despre cazarea unde se folosește voucherul), astfel că voucherul este acordat următorului clasat (din aceeași categorie QS) = adso

- cateoria X-size: apolegio

01-06-2023, 10:48 - Admin

Așa cum a fost anunțat, concursul s-a încheiat în 31.05.

Câștigătorii ultimei ediții - cei ai lunii MAI 2023 amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=5&y=2023

- Mioritik???????? - la categoria Queen-Size

- AZE s-a clasat primul la categoria King-Size; având în vedere că a câștigat un alt voucher luna trecută (și, cf Regulamentului, nu mai poate beneficia de un altul timp de 3 luni), voucherul ar trebui acordat următorului clasat din aceeași categoria = tata123. Însă are și el un asemenea voucher, câștigat în februarie! Astfel că voucherul merge la următoarea clasată, mishu

- 2rista - la categoria X-size

01-11-2023, 14:53 - Admin

S-a nimerit ca la finalul acestei prime luni a reeditarii concursurilor sa fiu plecat într-o scurtă vacanță / școlară.

Aici însă situația și lucrurile sunt clare, cei trei câștigători ai titlului de Autorul lunii octombrie și a câte unui voucher de 600 lei sunt:

AZE - la categoria Ksize

adso la Qsize

și un câștigător surpriză, dar binemeritat și promițător pe mai departe, la categoria 'junioara', XSize - - gojavaler

01-12-2023, 10:36 - Admin

Aseară la 23.59.59 s-a încheiat o nouă etapă a concursului Autorul Lunii -- luna noiembrie 2023 — cei 3 câștigători fiind

- la categoria K-size: mprofeanu

- categoria Q-Size: Mioritik

- categoria „junioară” , XS: AlexB27

Beneficiază, fiecrare, de câte un voucher de 600 lei, pe care-l pot folosi conform Regulamentului concursului

01-01-2024, 20:04 - Admin

Iată și câștigătorii concursului Autorul Lunii, ediția din decembrie 2023

- la categoria K-size: Yersinia Pestis

- categoria Q-Size: elenaadina

- categoria XS: Dida2017

Beneficiază, fiecare, de câte un voucher de 600 lei, pe care-l pot folosi conform Regulamentului concursului

-

Reamintesc o prevedere importantă AFA — vă puteți seta atributul „retras din concursuri” (ale autorilor) doar în primele 2 luni de la înscriere SAU în primele 2 luni ale anului.

Până la final de februarie, puteți să vă actualizați deci acest atribut amfostacolo.ro/myacc-settings.php

Din 2024, voucherele „Autorul Lunii” NU se vor mai acorda celor „retrași din concursuri” — voucherul se acordă, în schimb, următoruui clasat, din aceeași categorie

11-01-2024, 20:58 - Admin

Având în vedere unele practici pe care personal le consider deplasate (am primit spre decontare, azi, vreo 20 de bonuri diverse, inclusiv cumpărături de la hypermaket), am adăugat astăzi punctul 5.2. 2. în Regulament, care explicitează limitativ decontările acceptate

5.2. 2 [adăugat 11.1. 24] Începând cu 15 ianuarie 2024: Se acceptă spre decontare doar c/v serviciilor de cazare + eventualele mese incluse în pachet sau care sunt servite la unitatea de cazare în cauză.

Așa cum e menționat mai sus, prevderile punctului 5.2. 2 vor intra în vigoare săptămâna viitoare

01-02-2024, 11:56 - Admin

Titlul de „Autorul Lunii” (și câte un voucher de 600 de lei) au fost acordate, în urma concursului lunii ianuarie 2024, următorilor utilizatori

- crismis / la categoria K-Size

- geani anto = la categoria Q-size

- cristian sava = la cat X-size

Felicitări celor 3 câștigători

01-03-2024, 08:35 - Admin

Titlul de Autorul Lunii Februarie (respectiv voucherele de câte 600 de lei), au fost alocate, cf rezultatelor concursului lunii februarie, după cum urmează:

- Autorul lunii, categoria K-Size, a fost câștigat de crismis; având în vedere că a mai câștigat un alt voucher, în ultimele 3 luni, cf Regulamentului, voucerul de 600 de lei este alocat următorului clasat, tata123

- Autorul lunii, cat Q-Size, și voucherul de 600 lei merg către sunflower

- Autorul Lunii XS și voucherul de 600 lei au fost câștigate de cosmin09

01-04-2024, 08:54 - Admin

S-a încheiat și ediția din martie a Concursului „Autorul Lunii”

1. La categoria K-Size, titlul de „Autorul Lunii” merge, pentru a 3-la lună consecutiv, către crismis

Având în vedere prevederile Regulamentului („a câștigat un alt voucher cu mai puțin de 3 luni în urmă” ), voucherul de 600 de lei este alocat următorului clasat (din aceeași „mărime” king-size) = AZE

2. O situație similară și la categoria Q-size: cștigătorul titlului „Autorul Lunii” este adso; fiind însă retras din concursul pentru autori, voucherul este alocat următorului clsat (din „mărimea” Q-size” ), adică lui Marius72 (a schimbat recent categoria, însă luna trecută a concurat în cat q-size!)

3. Idem la categoria X-size: câștigătorul titlului de „Autorul Lunii” este hd88gsg; fiind însă retras din concurs, vocuherul merge către următorul clasat (din cat. XS) = benjamin.

sfârşit listă ecouri STICKY; mai jos găsiţi ecourile în ordinea cronologică, "normală"

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

59 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 59
dorgo
[08.01.22 11:17:54]
»

O intrebare! Sunt valabile numai reviuri actuale sau si unele mai vechi (stravechi chiar), pe care nu le-am scris din diverse motive (lene, lipsa de timp), pe care sa le scriem acum?

Spre exemplu eu am vreo 20 de reviuri nescrise din anii 2010-2015, (mai ales despre Franta si Grecia si Balneo-Romania)... banuiesc ca nu, pentru ca intre timp s-au mai schimbat si pe-acolo unele lucruri.

De ce intreb? Pentru ca e greu sa mai scrii azi reviuri actuale (in afara de cele de mancare), avand in vedere pandemia si decaderea HORECA.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][0 vot]
AdminAUTOR REVIEW
[08.01.22 11:50:19]
»

Sunt „valabile” = intră în concurs toate reviews-urile publicate în luna curentă, indiferent de data sejurului.

Unele dintre ele, însă, pot beneficia de punctare redusă - cf unor prevderi ANTERIOARE ale Regulamentului:

- revs-urile despre cazări mai vechi de 3 ani (din 2018 sau mai vechi) = publicate fărăPMA STD = pot fi votate doar cu +/-1 PMA.

- revs-urile „de călătorie” mai vechi de 10 ani (sau 15, nu mai țin minte exact) = idem.

(această din urmă prevedere nu se aplică însă AUTOMAT, de program; iar în practică se mai întâmplă să ne scape - ori să „facem vreo excepție” )

adsoPHONE
[08.01.22 20:50:40]
»

[adăugat în 19.05.2013]: Impresiile de cazare despre unități de cazare nou-adăugate pe sait sau care nu au alte recomandări la momentul încărcării pot fi exceptate de la prevederile de mai sus și pot fi publicate cu votul saitului (PMA_STD), chiar dacă depășesc 3 ani vechime. Dacă se depășește limita de 5 ani, însă, ele vor fi totuși arhivate și nu vor contribui la media acelei destinații

4b) [adăugat în 28.01.14] Începând cu 01.02.2014, impresiile DE CĂLĂTORIE mai vechi de 10 ani nu sunt acceptate în concurs.

Prin excepţie de la această prevedere, moderatorii pot accepta în concurs impresii DE CĂLĂTORIE considerate utile (bine scrise, consistente şi/sau despre destinaţii unde există puţine alte recomandări, la momentul încărcării lor).

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
AdminAUTOR REVIEW
[01.02.22 08:16:58]
»

Câștigătorii primei ediții a concursului „Autorul Lunii - în 3 «măsuri»” — amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=1&y=2022 — luna ianuarie:

- crismis — la «mărimea» KING-SIZE (utilizatori CONSUL, AUGUST, TITAN, APOLLO, ZEUS)

- Mioritik — la «QUEEN-SIZE» (utilizatori PREMIUM, SENIOR, PARTENER, SENATOR, PRAETOR)

- edulup25096 — pentru «XS-SIZE» (utilizatori CHIBIȚ, UCENIC, JUNIOR, SILVER, GOLD)

=

Au primit, fiecare, câte un voucher (virtual) de 600 lei, pe care-l pot folosi într-un minisejur în România (încarcă minim un review de cazare, trimit factura —» li se vor vira cei 600 lei)

=

NB: Câștigătorii nu mai sunt eligibili în următoarele 3 luni la concursurile AFA (cu excepția Top Hot-Users = conc. săptăămânale).

MarinaCoPHONE
[26.02.22 16:53:08]
»

@Admin: având in vedere că suntem în 2022, impresiile de cazare din 2019, vor fi fara PMA standard? Chiar dacă sunt din a2a jumătate a lui 2019?

Mulțumesc.

AdminAUTOR REVIEW
[26.02.22 17:47:18]
»

@MarinaCo: nu, doar revs din 2018 (sau mai vechi) sunt considerate, în 2022, „mai vechi de 3 ani” — și vor fi publicate fără PMA std. (și da, indiferent de luna sejururlui sau minisejurului)

Categoria „de cel mult 3 ani vechime” include revs-uri din anul curent (2022, în cazul nostru) plus revs de vechime de 1, 2 și 3 ani (din 2021, 2020, respectiv 2019)

MarinaCoPHONE
[26.02.22 22:12:57]
»

@Admin: Mulțumesc pentru clarificări.

AdminAUTOR REVIEW
[01.03.22 08:19:45]
»

Clasamentul final al lunii FEBRUARIE: amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=2&y=2022

Autorul lunii februarie, la categoria „King Size” , este, din nou, crismis

- având în vedere că a câștigat și luna trecută, cf Regulamentului: voucherul de 600 de lei pentru AL „K-Size” se alocă celui de-al doilea clasat, tata123

Titlul de „Autorul lunii februarie, categoria Queen Size” , precum și un alt vocher de 600 de lei îi revin lui ailynuka Yoda

În fine, titlul „Autorul lunii februarie, categoria X-size” și voucherul de 600 lei aferent au fost câștigate de sakalum

Felicitări câștigătorilor

ailynukaPHONE
[01.03.22 09:43:39]
»

@Admin: multumim ????

tata123 🔱
[01.03.22 09:47:58]
»

@Admin: Mulțumesc. ????

O primăvară frumoasă! Liniște și pace!

AdminAUTOR REVIEW
[01.04.22 17:45:42]
»

Iată și cei 3 câștigători ai concursului „Autorul Lunii” , în martie -- amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=3&y=2022

- Carmen Ion — la «mărimea» KING-SIZE (utilizatori CONSUL, AUGUST, TITAN, APOLLO, ZEUS)

- cata2106 — la «QUEEN-SIZE» (utilizatori PREMIUM, SENIOR, PARTENER, SENATOR, PRAETOR)

- deeutza — pentru «XS-SIZE» (utilizatori CHIBIȚ, UCENIC, JUNIOR, SILVER, GOLD)

=

FELICITĂRI — și câte un voucher (virtual) de 600 lei, pe care-l pot folosi într-un minisejur în România (încarcă minim un review de cazare, trimit factura —» li se vor vira cei 600 lei)

deeutzaPHONE
[01.04.22 17:58:40]
»

@Admin: multumesc!

cata2106PHONE
[01.04.22 19:25:44]
»

@Admin: Mulțumesc mult! Nu e doar așa, de 1 aprilie, nu? ????

Carmen IonPHONE
[01.04.22 22:26:22]
»

@Admin: Mulțumesc, Cornel.

Toate cele bune!

edulup25096PHONE
[28.04.22 20:23:15]
»

Bună seara! Se decontează doar cazarea sau și parțial din cheltuielile cu masa?

AdminAUTOR REVIEW
[29.04.22 08:00:34]
»

@edulup25096: Se decontează 600 de lei pentru cazare și masă

edulup25096PHONE
[29.04.22 09:02:25]
»

@Admin: Mulțumesc!

AdminAUTOR REVIEW
[01.05.22 09:22:12]
»

Căștigătorii Autorul Lunii — ediția din aprilie:

- mishu, la categoria KING SIZE

- Mioritik???????? — categoria QUEEN SIZE

- Mirinda, la categoria XS SIZE

amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=4&y=2022

Cei trei au căștigat, astfel, câte un voucher de 600 de lei, pentru un weekend gratuit - cf Regulamentului.

AdminAUTOR REVIEW
[01.06.22 07:47:32]
»

Titlurile — și voucherele — „Autorul Lunii” , luna mai - amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=5&y=2022

- categoria KING SIZE: crismis (e al treilea astfel de titlul!)

- categoria QUEEN SIZE: Mioritik???????? (tot la al treilea titlu!).

Având în vedere că Mioritik a câștigat cu mai puțin de 3 luni în urmă un alt voucher, premiul de 600 de lei merge la următorul clasat (din categoria PREMIUM, SENIOR, PARTENER, SENATOR, PRAETOR) == diana2015

- categoria XS SIZE: cazimirt

--

Cele 3 vouchere a câte 600 de lei, acordate cf condițiilor Regulamentului, merg deci la crismis, diana2015, cazimirt

AdminAUTOR REVIEW
[01.06.22 07:54:42]
»

IMPORTANT: concursul era anunțat că se desfășoară până la 31 mai

Prelungim desfășurarea concursului și pentru luna iunie; ulterior concursul va intra în vacanță // va fi reluat, cel mai probabil, în toamnă

AdminAUTOR REVIEW
[01.07.22 08:53:08]
»

Cei 3 câștigători ai concursului „Autorul Lunii” , luna IUNIE - amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=6&y=2022

- categoria K-SIZE: tata123

- categoria Q-SIZE: ValentinB_88

- categoria X-SIZE: mireymis

Beneficiază, fiecare, de câte un voucher de 600 lei, pe care-l pot folosi pentru un weekend gratuit în România

AdminAUTOR REVIEW
[01.07.22 09:01:31]
»

A fost ultima ediție (de anul acesta) al Concursului Autorul Lunii în care s-au acordat cele 3 premii.

Concursul va fi reluat, cel mai probabil, anul viitor.

-

Pagina cu rezultatele va fi afișată și în lunile ce urmează, cele 3 titluri de „Autorul Lunii” vor fi însă doar simbolice (fără vouchere)

⭐ValentinB_88⭐
[01.07.22 09:19:29]
»

@Admin: Multumesc frumos! Multumesc AFA pentru ca exista si colegilor care fac ca aceasta comunitate sa infloreasca de la an la an. O adevarata oaza de informatii utile si constructive.

mishu
[21.07.22 13:06:04]
»

@Admin: Multumesc frumos! Nu vreau sa fiu inteleasa gresit ca nu m-ar interesa, insa asa cum am scris pana in prezent, am votat, comentat, asta a fost mai important pentru mine insa vreau sa imi cer scuze ca de abia acum multumesc pentru cadou, insa exact acum 5 minute am vazut acest rezultat, am intrat pe diversele anunturi/ articole generale/ cu regulamente din prima pagina si am vazut ca am primit si eu o bonificatie. Multumesc frumos inca o data si am motiv de a gasi un weekend pentru a-l valorifica.

O zi minunata!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
AdminAUTOR REVIEW
[06.08.22 19:45:42]
»

Așa cum știți, concursul cu premii a luat sfârșit în 31.06.2022 (din această dată nu se mai acordă premii sub formă de vouchere)

Concursul se derulează însă formal, iar titlurile „Autorul Lunii” , deși doar onorifice de acum, se acordă celor 3 categorii de câștigători.

Cei trei merituoși câștigători ai titlurilor onorifice „Autorul Lunii IULIE” — amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=7&y=2022 — au fost câștigate de:

- crismis, pentru categoria K-SIZE — este la al 4-lea astfel de titlul, anul acesta!!

- tripyy &Mioritik????????; la categoria Q-SIZE

- Adi1984, la categoria X-SIZE = după o serie fascinantă „cu mașina prinEuropa” , peste 8000 de km dacă rețin bine

Felicitări celor 3 câștigători

AdminAUTOR REVIEW
[01.09.22 14:01:02]
»

Câștigătorii titlurilor onorifice „Autorul Lunii” / AUGUST – amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=8&y=2022

- AZE / categoria King-Size

- ⭐ValentinB_88⭐ / categoria Q-Size

- Stormlord / categoria X-Size

-

Felicitări celor 3 câștigători

AdminAUTOR REVIEW
[05.09.22 10:02:41]
»

IMPORTANT:

Concursul „Autorul Lunii — în 3 «măsuri»” reia acordarea de premii pentru perioada SEPTEMBRIE-NOIEMBRIE 2022

- utilizatorii care câștigă titlul de „Autorul Lunii”( în fiecare dintre cele 3 categoriii, K-Size, Q-Size, X-Size) în lunile SEP, OCT, NOV — vor primi, pe lângă titlul onorific corepunzător, și câte un voucher de 600 lei, pe care-l pot folosi conform condiițiilor indicate în Regulamentul acestui concurs

AdminAUTOR REVIEW
[05.09.22 10:05:38]
»

Începând de azi, art 4.3 din Regulament se modifică după cum urmează:

- vechea formă: „4.3. Câștigătorii edițiilor lunare pierd eligibilitatea pentru următoarele 2 luni”

- noua formă: „4.3. Câștigătorii edițiilor lunare pierd eligibilitatea pentru următoarele 3 (trei) luni

AdminAUTOR REVIEW
[01.10.22 09:19:37]
»

Câștigătorii titurilor „Autorul lunii - SEPTEMBRIE” amfostacolo.ro/autor-luna.php?m=9&y=2022 -- și ai celor 3 vouchere a câte 600 de lei

- categoria K-Size: iulianic

- Q-Size: ailynuka ⭐ValentinB_88⭐

- X-Size: lucy AdinaOctavia

Felicitări celor 3 câștigătoare

ailynukaPHONE
[01.10.22 10:38:08]
»

@Admin: multumim

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
22 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ailynuka, AZE, BOB ELENA, Carmen Ion, cata2106, cris1982, deeutza, dorgo, edulup25096, gojavaler, hlli, ionraut, iulianic, lucy, MarinaCo, Marius 72, Michi, mishu, raluca banu, tata123 🔱, Yoda, ⭐ValentinB_88⭐
Alte articole din această RUBRICĂAnunțuri administrative:

  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.075989007949829 sec
  ecranul dvs: 1 x 1