EXCELENT
GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
La Indienii de la Vidra – bun de tot!
Plimbarea de pe Domeniul Casa Comana (vezi impresii) ne făcuse ceva fomică și risca să se transforme în fo-mare, dar nu voiam nici bătuți să stăm la cozile de pe la grărare sau terase ori să pândim pe la colțurile restaurantelor eliberarea vreunei mese. Am fost toți trei de acord că ne vom regla nivelul glicemiei în altă parte, așa că am pornit spre casă cu speranța că ceva drăguț ne va răsări în cale.
Și ne-a răsărit, căci Google ne-a scos în față Indy’s Restaurant la nici juma’ de oră de unde eram (23 km), nota 4,8 (la vremea aceea) din 39 de recenzii! Haide bre… scorul ăsta aci la țară? Și… indienii ăștia sunt chiar indieni din Asia? Iar mâncarea lor este chiar curry-ul ăla de la care o să ne miroasă 3 zile pielea? ... Că nu prea sunt fan condimente indiene, mai ales când știu cum combină ei iutele cu aromele parfumate de zici că mănânci din drogherie.
Cum însă eu eram în minoritate, am acceptat provocarea și m-am dat bucuroasă ca să nu stric feng shui-ul găștii, dar nu mă prea încânta ideea. Avantajul era că acest restaurant se afla exact în drumul nostru către București fără nicio abatere.
Pornitărăm așadar într-acolo prin Colibași – Câmpurelu - Dobreni și pe când am trecut un pic de Vidra, wase-ul ne-a atenționat că ajungem la Indy’s pe partea stângă, așa că am depășit ușor obiectivul și am intrat în parcarea laterală a restaurantului, improvizată pe un teren neamenajat.
Locanta se află pe Calea București 39, din loc. Vidra (IF), pe DJ 401, practic cam la jumătatea distanței dintre localitățile Vidra și Berceni. În afară de Google Maps, îi mai găsiți dacă dați o căutare și pe Facebook.
Indy’s Restaurantul este adăpostit de o clădire cubică în nuanțe de alb, gri și negru, cu parterul mai retras decât etajul, înconjurată de o curte cu gard sârmos, tapetat cu o perdea de verdeață artificială. Îîîmm... așa, la prima vedere, n-arată rău!
În sala de la parter, un tânăr cu ten bronzat și un zâmbet larg pe față, ne-a invitat să luăm loc la o masă acolo sau la etaj, unde doream. Și am dorit la etaj. Am urcat scara din dreapta barului și etajul s-a dovedit a fi o încăpere pătrată cât toată construcția. Singura reținere era că salonul era nud, adică fără de omuleți. Nimeni la parter, nimeni la etaj!... aoleeu unde-am nimerit?
Doar aerul de proaspăt și fotoliile colorate care păreau noi și comode ne-au determinat să n-o luăm la fugă. Ne-am așezat la o masă din colț, cu vedere la șosea și la parcare. Imediat un alt tânăr de aceeași naționalitate cu primul, s-a înființat cu meniurile.
Le-am studiat din scoartă-n scoarță și le-am închis, ceea ce l-a făcut pe tânăr să revină.
- Știi ce comandat? întreabă flăcăul
- Da, știi! :) Și începem să recităm băuturile, în timp ce el dă aprobator din cap și notează conștiincios: 1 apă minerală cu gaz (0,75 l), 1 bere fără alcool - Peroni nastro azzurro și 1 carafă mică de vinul casei – alb, demisec (500 ml)
- Și mâncare… comandăm tot acum, este ok așa? Întrebăm noi.
- Ok așa! Aprobă el zâmbind și silabisește în timp ce scrie pe carnețel:
- Pui la giar :), haloumi sticks, salată de varză albă, tikka masala tot de pui. Tikka masala este mult iut, a ținut el să precizeze.
- Dar… mai vrem și desert, să știi, că doar n-am găsit locul ăsta ca să nu încercăm tot ce aveți pe-aici!
Flăcăul a înșirat conștiincios felurile de desert pe care le văzusem în meniu, iar noi am ales lava cake și cheesecake, adică două paie la trei măgari, cum ar veni. Lipie n-am mai luat, că tikka masala avea lipia lui și puiul la jar venea la pachet cu mamalig 😊, sos de usturoi și ceva salată kachumber – o salată indiană de legume crude tăiate cubulețe, racoritoare, servită de obicei ca însoțitor la curry-urile picante și aromate.
N-au trecut cinci minute că băiatul s-a prezentat cu paharele de forme diferite, pe categorii, dar și cu băuturile brumate, scoase de la rece. Ne-a anunțat că mâncarea v-a dura un pic, iar noi l-am asigurat că ne găsește tot acolo.
N-am apucat bine să ne deprindem cu aroma vinului, că au început să apară alți mușterii și la etajul nostru, dar și pe la parter, chiar și pe terasa de-afară. Zici că le scrisesem numele pe talpa pantofului.
Peste vreo zece – doi’șpe minute au venit și bucatele, pe rând, că prezentarea lor pe farfurii de diverse forme și pe un fund de lemn (dish-ul tikka masala) nu permitea altfel. În plus, veneau de la parter. Surpriza a fost absolut neașteptată, căci totul arăta apetisant și aromele erau îmbietoare, iar despre prezentare, nici nu mai zic. Dar gustul? ... Ei, acum-i-acum!
Mi-am făcut cruce cu limba și extrem-extrem de circumspect am tăiat o bucățică dintr-un” degețel” de haloumi, tăvălit din plin prin pesmet auriu și presărat cu semințe. Dar reticența a durat până bucățica a ajuns pe limbă… căci crusta aurie era crocantă, mijlocul moale, gustul divin! Puiul la jar bine făcut și uns cu un sos dulce-acrișor arăta într-un mare fel, iar gustul bun-de-tot. Deși avea mămăligă, a mers excelent și cu salata de varză. Culoarea sosului de usturoi ne-a trezit oarece bănuieli de arome ciudate, dar după ce l-am încercat nu ne-am mai oprit din înmuiat carnea și mămăliga în el. Noi, fetele, am share-uit totul, până la ultima firimitură… că nu-i recomandat să le lași – se strâng furnici! 😊
Tikka masala” mult iut” era într-un aranjament cu o salată de varză roșie - coleslaw gen și un bol de orez auriu - cu siguranță prezente să mai taie din iuțeală – toate așezate pe un fund de lemn cu un decor de semințe de susan și a fost tare apreciat cu mormăieli de satisfacție printre care se auzea: n-am mai mâncat așa bun în ultimii zece ani!
Desertul ne-a fost adus când am vrut noi, că a trebuit să ne mai tragem un pic sufletul. Ambele feluri au fost foarte bune și cu gustul cunoscut, doar că lava din cake a rămas mai mult în” vulcan” în loc să se reverse – presupunerea mea este că stătuse la copt ceva timp în plus. În schimb, cheesecake-ul era așa cum îmi place mie, cu muuultă brânză și puțin blat, perfect echilibrat ca savoare. Deși o” persoană” s-a declarat anti-zahăr și inițial mai că ne-a convins și pe noi că nu merge dulcele cu berea fără alcool, după niște clătiri cu apă a atentat la ambele bunătăți – doar ca umil degustător 😊.
Tânărul zâmbăreț s-a îngrijit de noi în mod discret, inclusiv să se asigure că ne place mâncarea, a intervenit doar când a fost cazul și la final, când am solicitat nota de plată ne-a lăsat să alegem card sau cash – noi am ales cu cardul. A revenit cu nota în valoare de 264 lei adusă în burta unui elefant cu tropa-n sus – simbolul indian al norocului și prosperității - iar noi tot acolo am lăsat cash, tipsul bine-meritat.
Desigur, dacă indienii ăștia și-ar fi pus ambiția cu noi și ar fi gătit așa ca la mama lor, experiența mea ar fi fost dezastruoasă, dar n-am decât să le mulțumesc zeilor ălora mulți ai lor că le-au dat mintea cea de pe urmă și s-au adaptat și la gusturile românești.
Despre local am aflat că s-a deschis pe 18 septembrie 2023. Ne-a plăcut totul: curățenia, servirea ireproșabilă, sfioșenia tinerilor care au venit să muncească cinstit și evident, mâncarea excelentă.
Recomand cu toată inima Indy’s Restaurant de pe DJ 401, între Vidra și Berceni, dacă vă întoarceți de la Comana rupți de la atâtea trasee prin copaci, plimbări pe apă sau căutat ghimpele și bujorul românesc prin rezervație.
Trimis de k-lator in 08.04.24 00:35:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
27 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (k-lator); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
27 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în împrejurimile Bucureştiului?, BUCUREȘTI" (deja existentă pe sait)
Bună dimineața!
În 10-12 minute au venit cu mâncarea? 😇 Cred că e record din ce îmi dau seama!
Mie și până "la împinge tava" îmi ia uneori mai mult!
Așa de bine ai lăudat mâncarea că mi s-a făcut poftă, deși am servit deja un bol de vitamine ca mic dejun! 😍
@k-lator: După ce sâmbătă și duminică am” postit” și eu ca orice om normal, cu un grătar, cu niște chestii subțirele cu maioneză, am zis să-ncep săptămâna cu o fasole cinstită sau cu o mâncare de cartofi.
Ia și citește, zise micul Belzebut din tine. Io... ce să fac. Am citit, că e gratis. Noroc că n-am pus fasolea la înmuiat. Încerc lunea viitoare. Azi... hmm, indieni (mă rog, sri-lankezi, da' tot un drac) sunt și pe la mine prin sat. Totul e să și gătească. Că de mâncat, aș mânca dac-ar face ce-am văzut prin farfuriile din pozele tale.
P. S. De-acolo v-ați dus direct acasă? Sau ați mai oprit pe la vreo cârciumă și publici articolul lunea viitoare?
@Marius 72: Bună dimineața!
Ei poate n-or fi fost chiar 12 minute, poate 14-15... maxim! Cert este că a venit! 😀
Bine că ai luat vitaminele pentru de dimineața, că mâncărurile pe care le-ai vazut în poze sunt doar suplimente pentru seară- prânz. 😀
Să ai o zi minunată!
@Pușcașu Marin: Offf... nu știu cum de n-ai înțeles! Păi indienii, sri-lankezii sau bangadesh-enii ăștia, ce-or fi fost ei, nu sunt pe vegetale? Ce, puiul ăla nu crezi că era și el vegan? Că doar l-au hrănit cu iarbă!
Tu spune-mi doar când vrei să începi postul (văd că ai ratat!) și eu am grijă să scriu. Asta este provocarea, că doar cel ce se împotrivește ispitelor se cheamă că este iertat de păcate, nu?
@Marius 72:
” Cred că e record din ce îmi dau seama! Mie și până "la împinge tava" îmi ia uneori mai mult!
Nope. Pentru mine, altul este reperul! Vineri se fac trei săptămâni de când @k-lator și soțul ei, Octavian, ne-au dus de la București la Păltiniș.
„Evenimentul” memorabil de pe traseu, la inițiativa lui Octavian, a fost oprirea la Popas Km. 247 Boița, unde am prins o masă liberă. Toate celelalte erau ocupate și toată lumea mânca același lucru: fasole cu ciolan. Ne-am aliniat curentului, comanda a ajuns în mai puțin de 5 minute și... a fost bun, Octavian are gusturi fine .
Evident, a mers și câte o bere, prilej pentru Florina să preia controlul volanului și să ne arate că se pricepe nu doar la scris .
@adso: Vai de mine, nu m-așteptam să dai chiar atâtea din casă!
Dar în ceea ce privește ciolanul de la Popas Km. 247 Boița, ai dreptate! Îl recomandăm tuturor celor care iau în piept defileul Oltului, în detrimentul micilor de la Dedulești, nu?
Dom' profesor, cei doi șoferi s-au bucurat și de o companie super plăcută! Sărutări de mâini doamnei! 😘
@k-lator: Clar, puiul era vegan. Tot așa și porcul e cea mai bună legumă. Deci, tot vegan e și el.
Eu nu mă împotrivesc niciunei ispite (gastronomic vorbind, nu ne gândim la alte ispite... ălora le-am zis pa acum vreo... hă, hă, hă, o grămadă de ani). Țin post, dar doar la carbohidrați când îmi spune un aparat nesuferit că am cam sărit calul, de păcate nu mi-e frică căci” Cartea” spune că cel ne ne iubește pe toți, ne iubește așa cum suntem. Supușii lui dani (cu d mic) încearcă să ne spele pe creier cu păcate, alea-alea.
Oricum, ca idee, o să mănânc în week-end mâncare de cartofi, că poate ne faci o surpriză plăcută lunea viitoare și mai salivăm la niște scrieri și la niște poze. Ceva libanez în week-end, nu te tentează?
@Pușcașu Marin:
”Eu nu mă împotrivesc niciunei ispite...
bine măcar că ai făcut pace cu tine! Știi cum este să cedezi ispitelor (culinare, as well) și apoi să ții post cu apă ca și cum ar fi lună plină în fiecare zi? Nici eu!
Nu știu de ce, dar simt că adjectivul ”plăcută” are o conotație răutăcioasă . Oricum, chiar dacă mă tentează ceva de weekend așa, ar fi să merg la cubanez că pe lângă mâncare, dau și muzică live, au deschis până mai târziu și în plus, lumea vine îmbrăcată adecvat pentru rumba, conga... d-astea. Chiar ai avea ce să citești. Mă mai gândesc!
În primul rând, să vă fie de bine!
Inspirată alegere ați făcut! Mâncarea arată grăzav Despre gust, n-avea cum să fie altfel decât gustoasă, precum ai scris, la felul apetisant în care arată pozele! 😋
”Desigur, dacă indienii ăștia și-ar fi pus ambiția cu noi și ar fi gătit așa ca la mama lor, experiența mea ar fi fost dezastruoasă, dar n-am decât să le mulțumesc zeilor ălora mulți ai lor că le-au dat mintea cea de pe urmă și s-au adaptat și la gusturile românești
Bună remarcă! 👍Noi am pățit-o rău de tot la un resort de 5* din Gran Canaria! Am zis să încercăm și un restaurant cu specific indian, a-la-carte, de pe platformă. Știind că ei gătesc picant, eu am ales un fel „ușor” picant. Acest „ușor” a venit într-un vas de pământ așezat pe ceva care semăna a pirostrii, cu flacără sub el. Cred că e de prisos să spun că mi-a luat gura foc de la primul dumicat și că am început - instantaneu - să tușesc! Am renunțat, bineînțeles! Mă întreb cum o fi la ei gustul de „normal” picant
Despre desert: am luat și eu odată un „lava cake” și mi-a fost de-ajuns! A doua oară nu mai vreau! În schimb, sunt „fan” cheesecake, aș mânca zilnic câte o porție mică!
Mi-a plăcut articolul, l-ai scris cu umor, așa cum îmi place mie! 👋
Felicitări și...
@doinafil: Da, s-a dovedit foarte inspirată. Oricum, aveam de gând să mănînc foarte puțin spre deloc din ceea ce ar fi fost extrem de picant sau cu gusturi prea ciudate. În București am fost la restaurante cu specific indian de 3 ori în viața mea, mai mult sau mai puțin forțată de împrejurări și de fiecare dată a fost câte o experiență neplăcută.
Pentru mine, iutele este cea mai mică problemă, pe lângă aromele acelea parfumate și cu eliminare latentă . Nu cred că m-aș putea obișnui vreodată.
Mă bucur dacă rândurile mele reușesc să aducă zâmbete sau să descrețească frunți. În definitiv site-ul acesta este despre călătorii, despre vacanțe, despre bună dispoziție și relaxare. Mulțumesc pentru apreciere și pentru ecou. Vă întorc pupicii, la pachet cu gândurile bune! 🤗
@k-lator: Greșești! Eu sunt prost rău pentru vremurile în care trăim. N-am treabă cu diplomația și ce-i în gușă și-n căpușă, chiar dacă-mi fac mulți” prieteni” . Dacă vroiam să fiu răuăcios, dar nu e cazul, n-am de ce, puneam niște ghilimele la adjectivul cu pricina.
Chiar mi-a plăcut articolul (ca de altfel toate articolele tale), dar așa e limba română, lasă loc de interpretări. Așa că o să-ncerc să mă exprim fără să mai las loc de-ntors, cum se zice, evident fără să fiu ipocrit. Promit că o să-ncerc. Acu' să vedem și dacă-mi iese
@Pușcașu Marin: Eu zic că tu greșești! Îndrăznesc să cred că am început să te cunosc destul de bine ca să știu că ești un om dintr-o bucată și nu umbli cu ascunzișuri, dar mai ales că ai un acut simț al umorului.
Când am spus despre conotația răutăcioasă, nu mă refeream la faptul că este la adresa mea, ci la faptul că ești autoironic, relativ la salivația produsă de vederea mâncării în poze și descrierea ei. Salivarea în gol n-are cum să facă bine, nu? Că te-apuci și îngurgitezi chestii nesănătoase, cum ar fi mâncarea de cartofi
Mulțumesc pentru apreciere și pentru toate vorbele frumoase sau amuzante pe care reușești să le scrii nu numai în ecourile către mine, ci și în toate scrierile tale! Fără ele... nici nu vreau să mai scriu ce-ar fi!
@Pușcașu Marin:
”dar așa e limba română, lasă loc de interpretări.
Asta cred și eu... că de-aia ai crezut că m-am supărat.
”Așa că o să-ncerc să mă exprim fără să mai las loc de-ntors, cum se zice, evident fără să fiu ipocrit.
Ba să nu îndrăznești să schimbi nimic, că nu mai vorbesc cu tine. Chiar nu înțelegi că ești meseriaș așa cum ești? Na, că iar am folosit un cuvânt cu mai multe sensuri!
@Pușcașu Marin: Nu te supăra prea tare!
Florina are o problemă cu emoticoanele😂
Ori nu le pune deloc, ori le pune greșit! 😋
Am pățit-o și eu cu ea. Ne-am ciondănit tare...
Dar a devenit istorie supărarea odată cu o țuică bună 🥳
Dacă o întâlnești, nu poți ține năduful!
@k-lator:
Să vă fie de bine!
O alegere inspirată, o locaţie drăguţă şi un meniu interesant! Pozele postate vorbesc de la sine
Nu am încercat până acum niciun restaurant indian, pur şi simplu nu m-a atras bucătăria lor şi, de ce să nu recunosc, am avut mereu alternative mai bune, mai tentante pentru mine. Îţi înţeleg reticenţa cu care le-ai călcat pragul şi mă bucur că temerile ţi-au fost spulberate, în final având o experienţă OK.
Am reţinut locaţia recomandată de tine, uşor accesibilă bucureştenilor, astfel că aş face o încercare după ce ai precizat că meniurile indienilor au fost adaptate gusturilor noastre, altfel nu cred
@Marius 72: 😀😀😀... Mulțumesc. O să creadă @ Pușcașu Marin că am apelat la prieteni pentru împăcare.
@k-lator:
”Îndrăznesc să cred că am început să te cunosc destul de bine ca să știu că ești un om dintr-o bucată și nu umbli cu ascunzișuri, dar mai ales că ai un acut simț al umorului.
Eu l-am cunoscut de ceva ani şi, crede-mă, chiar aşa este!
”Când am spus despre conotația răutăcioasă, nu mă refeream la faptul că este la adresa mea, ci la faptul că ești autoironic, relativ la salivația produsă de vederea mâncării în poze și descrierea ei. Salivarea în gol n-are cum să facă bine, nu? Că te-apuci și îngurgitezi chestii nesănătoase, cum ar fi mâncarea de cartofi
Nu era deloc răutăcios, ci doar masochist , aşa cum, de fapt, suntem toţi care ne apucăm, pe nemâncate, să citim articole despre mâncătorii de tot felul, ba ne mai uităm şi la fotografii, cu consecinţe de tot felul.
@adso:
”„Evenimentul” memorabil de pe traseu, la inițiativa lui Octavian, a fost oprirea la Popas Km. 247 Boița, unde am prins o masă liberă. Toate celelalte erau ocupate și toată lumea mânca același lucru: fasole cu ciolan. Ne-am aliniat curentului, comanda a ajuns în mai puțin de 5 minute și... a fost bun, Octavian are gusturi fine
Lasă timpul record în care v-a sosit mâncarea comandată, deşi este de apreciat, recunosc, şi mai bine puneţi-vă de acord tu şi Florina care să scrie un articol despre mâncătoria cu pricina, să mai vedem şi noi o poză, una alta.
”Evident, a mers și câte o bere, prilej pentru Florina să preia controlul volanului și să ne arate că se pricepe nu doar la scris
De apreciat este şi sacrificiul făcut renunţând ea la bere, nu doar că a condus pe porţiunea mai dificilă a traseului
@nicole33: Este de reținut, nu numai pentru faptul că locul este aproape de București - deci ușor accesibil, ci pentru faptul că ce vei găsi acolo nu te va dezamăgi. Mâncarea este proaspătă și gustoasă, iar faptul că restaurantul este nou construit și curat ne-a dat încredere să rămânem și să comandăm. Indianismele s-au dovedit mult îmblânzite, cel puțin ceea ce am mâncat eu! Despre tikka masala nu mă pot pronunța, pentru că doar vederea acestei mâncări, pe mine mă dă peste cap
Băieții ăia sunt foarte respectuoși. La plecare, am vorbit puțin cu cel care părea să fie patronul (era român) și l-am întrebat cum se explică că nu era nimeni în restaurant când am venit. Mi-a spus că de-abia atunci, pe seară, locul începe să se aglomereze și chiar începuse.
Mulțumesc pentru lectură și ecou. Apreciez mult.
@nicole33: Off... de la mine nicio șansă. N-am făcut nicio poză, totul s-a petrecut foarte repede. ceva de genul:” Săru'mâna, v-a durut?” )
Poate Gabriel (@adso), dacă vrea sau are ceva material, să scrie! Dar din câte îmi amintesc, nici el nu a prea făcut poze... nu știu, poate mă înșel.
@k-lator:
”Off... de la mine nicio șansă. N-am făcut nicio poză, totul s-a petrecut foarte repede. ceva de genul:” Săru'mâna, v-a durut?”
Dar ştiu că v-a fost foame nu glumă, dacă nu aţi reuşit să faceţi poze înainte de a "ataca" mâncarea comandată
”Poate Gabriel (@adso), dacă vrea sau are ceva material, să scrie! Dar din câte îmi amintesc, nici el nu a prea făcut poze... nu știu, poate mă înșel.
Toată speranţa rămâne la @adso.
Şi eu care voiam să mă conving dacă este mai bine să mă opresc să mănânc la Boiţa decât la Deduleşti, unde am încercat deja mai multe mâncătorii, în funcţie de locul unde reuşeam să parchez, acum ce fac???
Offf... ce ţi-e şi cu "bobocii" ăştia. Câte mai au de învăţat
@nicole33:
Eu zic că trebuie să uiți cu desăvârșire de Dedulești. Sau dacă îți este prea poftă cînd treci pe-acolo, să faci cum am făcut noi: deschizi un pic geamul doar cât să intre mirosul micilor, pui aerisirea pe hold și până ce ajungi la Boița, numai bine ai foame suficientă să dovedești măcar jumate din ciolanul ăla!
”Offf... ce ţi-e şi cu "bobocii" ăştia. Câte mai au de învăţat
Aici îți dau dreptate... și s-au nimerit și doi de-odată în același loc.
@k-lator:
”Eu zic că trebuie să uiți cu desăvârșire de Dedulești. Sau dacă îți este prea poftă cînd treci pe-acolo, să faci cum am făcut noi: deschizi un pic geamul doar cât să intre mirosul micilor, pui aerisirea pe hold și până ce ajungi la Boița, numai bine ai foame suficientă să dovedești măcar jumate din ciolanul ăla!
Nu pot să cred!
Tu ai pus cumva microfoane/camere în maşina mea?
Exact aşa a procedat soţul meu cu deschisul geamului cât să intre fumul de la grătarele pe care sfârâiau celebrii mici, dar pe recirculare nu am apăsat, e drept. Singura diferenţă a fost că nu a vrut să oprim la Deduleşti, amintindu-mi că aveam de gând să mâncăm tocmai la Orlat şi aşa am condus şi eu mai repede, cu gândul la mâncare
@Marius 72, @k-lator: Hi, hi, hi. Singura persoană de pe planeta asta, ce zic eu planetă... galaxie, univers, pe care mă pot supăra sunt eu însumi (am vrut să scriu însuși, dar puteați presupune că m-am emoționat).
De ce să mă supăr? Eu am înțeles greșit ce-am crezut c-a înțeles @k-lator greșit. Un fel de negarea negației, adică doi de minus dau plus.
Dac-ați ști voi că eu am scos tastele laptopului cu șurubelnița doar ca să nu mă bag în vorbă la un anume schimb de ecouri... era un articol despre Tenerife dacă țin eu minte bine. Da' vezi dom'le... cozonacul de București + palinca de Zalău... (ptiu diable, iar mâncare și băutură)... +aerul de Păltiniș = punct și de la capăt. De-aia zic, de ce să ne supărăm? Ca să ne împăcăm? Nu nene, zicem ce-avem de zis, câteodată vorbim împreună da' ne-nțelegem separat, cine se supără îi tăiem nasul .
Hai că v-am plictisit destul cu vorbăria mea. @webmaster, iartă-mă c-am bătut câmpii pe lângă subiect, da' am zis de cozonaci, așa că are legătură cu articolul
@nicole33:
”Exact aşa a procedat soţul meu cu deschisul geamului
Păi de unde crezi că știe? I-am transmis noi telepatic. 😂😂
@adso prietene, te-ai dus la nani, când aici se discută lucruri serioase despre mici și ciolane? Trebuie să confirmi că așa s-a întâmplat sau măcar să scrii un” mda” somnoros.
Ahh... mi-a picat fisa! Ai început să scrii la articol, așa-i?
@k-lator: Nu merg eu la somn așa devreme , de aproape patru ore stau în Zoom. Am mai intrat pe aici și am citit, dar nu am avut cum să răspund.
Așa e, a fost probă de mâncat-viteză, fără poze, fără de astea. Permiteți să raportez: am intrat, am găsit masă, am comandat imediat (4 porții fasole, 2 ciolan, 4 salate de varză murată - dar nu aveau, au adus de varză verde, 2 (?) mici, 2 beri, 2 ape la 0,75), am mers să ne spălăm pe mâini (2-3 minute), când ne-am întors la masă - era deja venită mâncarea, am mâncat destul de repede, am plătit, am plecat. Nu cred că a durat 30 de minute toată operațiunea. A fost bun, recomand.
Dacă vrei să detaliezi, pentru o mai bună medie a destinației , te rog!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Apr.2024 [Restaurant A la Turca [Balotești]] Restaurant A la Turca Balotești - sau cum să reușești să mănânci o shaorma uscată în jumătate de zi — scris în 23.04.24 de Adina - addcont din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2023 [Trattoria Ti Amo Brănești [Pasărea]] Ti amo — scris în 17.11.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 [Ekko lounge & restaurant] De evitat — scris în 12.07.22 de ux125904 din VOLUNTARI [IF]
- May.2022 [Trattoria Roz Cafe [Dudu, Chiajna]] Trattoria Roz Cafe – atmosferă și savoare — scris în 15.06.22 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 [Bistro Sara [Otopeni]] Sara perche ti amo -- SARA Bistro Otopeni — scris în 14.05.22 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ
- Apr.2022 [Restaurant La Iancu [Otopeni]] O seară în familie -- La Iancu Otopeni — scris în 01.05.22 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 [Cherhana La Parfene [Tâncăbești]] Cherhana La Parfene – Un bun popas pe malul lacului la Tâncăbești — scris în 09.08.21 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ