Dezamagire maxima
Buna ziua.
Divertiland a devenit o bataie de joc. Din disperarea patronilor de a face bani, noile reguli vor lasa strandul fara clienti cat de curand.
Daca anul trecut nu aveai loc pe tobogane unde erau cozi interminabile anul asta erau goale. De ce? Am sa explic, la intrare paznicii BGS te trateaza ca si cum ai fi infractor. Controlau la sange ca nu cumva cineva sa intre cu vreo apa sau vreun chips. Domnilor, vin copii pentru care intrarea costa si asa destul de mult. Sa le opresti acestor copii apa de baut mi se pare aberant. Sa opresti diabeticului cokteilul din plante de care are maxima nevoie mi se pare penibil. Sa opresti mamei cu copilul de 3 ani sucul natural mi se pare o alta tampenie. Sa dai 5 ron pe o apa plata la jumate in conditiile in care un copil trebuie sa bea 2 litri mi se. pare exagerat.
Este o bataie de joc ce se intampla acolo si schimbarea repet se vede la tobogane unde este deja liber.
De asemenea salvamarii, pustii angajati sezonieri, au o lehamite maxima stau tolaniti pe scaune fluierand de. zor nici ei nestiind unde.
Personalul de la curatenie vine cand esti in apa si iti inchide umbrela ca deh asa e ordinul fiindca este in camp si este vant intotdeauna.
Mancarea foarte scumpa si foarte proasta.
Drept urmare cat de curand domnilor patroni veti ramane fara clienti, doar cu paznicii BGS in asteptarea unui pusti ce va ramane fara sticla de apa. Daca aveti macar un pic de bun simt va rog sa ma contraziceti in cele spuse mai sus.
Eu personal nu mai am ce cauta la aceasta mizerabila locatie unde 2 adulti si un copil lasa 350 ron
Trimis de Andrey Ady in 26.06.17 07:18:26
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Andrey Ady); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Andrey Ady: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jul.2024 O zi de vacanță reusita — scris în 09.07.24 de Lele din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Este loc de mai bine — scris în 22.08.22 de vld79 din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Divertiland — scris în 05.07.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Infect — scris în 22.08.21 de ux122101 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2021 Oribil pe toate aspectele — scris în 19.08.21 de ux122015 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2021 Divertiland - Parc de distractii in dezvoltare — scris în 06.07.21 de Mihnea-Alexandru din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Securistii de la Paza Divertiland — scris în 04.08.18 de Ibes din BUCURESTI - nu recomandă