M-am reintors anul acesta la Divertiland si imi place chiar mai mult decat anul trecut, mai ales ca au scazut preturile la intrare. De data asta am mers cu gasca si a fost distractie totala. Si alta chestie noua a fost ca am fost cu trenul care ne-a lasat fix in fata la Divertiland. L-am luat de la Gara de Nord si am ajuns chiar repede.
A fost o zi lunga si am stat mult la tobogane si la piscina cu valuri si pentru ca n-am ajuns la mare anul asta, a fost cea mai buna alternativa.
Mancarea a fost ok, nu m-a dat pe spate, dar n-o sa dau un calificativ pentru un parc de distractii bazat pe mancare. La Divertiland te duci sa te distrezi si sa te dai in tobogane toata ziua si asta s-a intamplat. Sincer sa fiu, m-am oprit sa mananc doar ca sa pot continua sa ma dau in toate nebuniile alea. Preturile mi s-au parut chiar decente.
Poate ca n-o fi Divertiland la nivelul altor parcuri din alte tari (din ce am auzit) dar pentru Romania, chiar mi se pare ca arata foarte bine si ca e cel mai tare. Ma mai duc!
Trimis de Cosnatur in 12.08.14 15:10:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cosnatur); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Cosnatur: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Mutat la rubrica "Aquapark Divertiland [Chiajna]" (deja existentă pe sait).
Ori esti de la departamentul lor de PR ori ai orizonturi limitate amice... nu as mai calca in cloaca aia nici fugarit de Ebola.
- Jul.2024 O zi de vacanță reusita — scris în 09.07.24 de Lele din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Este loc de mai bine — scris în 22.08.22 de vld79 din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Divertiland — scris în 05.07.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Infect — scris în 22.08.21 de ux122101 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2021 Oribil pe toate aspectele — scris în 19.08.21 de ux122015 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2021 Divertiland - Parc de distractii in dezvoltare — scris în 06.07.21 de Mihnea-Alexandru din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Securistii de la Paza Divertiland — scris în 04.08.18 de Ibes din BUCURESTI - nu recomandă