ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 17.05.2017
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 30.03.10
STATUS: AUGUSTUS
LUNA
MAY-2017
prieteni
18 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 5 MIN

Piccolo Mondo, libanez cu nume italian

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

E clar că nu aș vizita Libanul decât virtual, dar să le gust bucatele, o mai fac din când în când.

După fiecare spectacol, grupul nostru merge undeva. De obicei locul e ales în funcție de... distanță și de frământarea stomacului :D. Acum eram la Sala Palatului, în buricul orașului.

Într-o vineri din luna mai, după spectacol, ora 20, alegerea lor a fost Clucerului 19, la Piccolo Mondo. Era pentru a treia oară când alegeau acel restaurant, eu aș fi mers la unul românesc, iubesc bucatele noastre. Dar, eram 18 persoane din 22 care doream un pahar cu vorbe și nu am găsit loc în altă parte. Era totuși vineri seara și nimeni nu s-a gândit să rezerve ceva din timp:(.

A sunat un prieten la local și a primit confirmarea imediat. Ajungem acolo în câteva minute, aveam o masă pregătită la etaj.

Restaurantul are o terasă superbă, decorată frumos, nu lipsesc florile și luminile, au și încălzitoare pentru vremea răcoroasă, știam din noiembrie și decembrie când am profitat de căldura lor în minutele petrecute la fumat.

La parter se află recepția în stânga, în dreapta sunt câteva fotolii și o măsuță cu jar și cenușă pentru narghilea. Scări la stânga lângă recepția micuță, salon cu separeuri la dreapta, multe decorațiuni, lustre vesele și fântâni, mese aranjate cu bun gust, atmosfera mi-a plăcut foarte mult.

La subsol se află toaletele. Clădirea dispune de un lift modern, ușile sunt acoperite cu oglinzi.

La etaj se află un salon cu câteva separeuri și o sală principală, dar și o terasă acoperită unde se poate fuma. Aceasta era plină, restaurantul era gol, acesta este și motivul pentru care nu am făcut poze pe terasa de la etaj. Printre oaspeți era și un cunoscut fotbalist.

Deasupra acestui etaj se află hotelul cu același nume, nu am îndrăznit să urc, poate data viitoare.

Personalul restaurantului este amabil, fiecare dintre ei este îmbrăcat în costum libanez, de culoare gri.

La recepție am întâlnit și m-am conversat cu câțiva libanezi, costumați tot în cenușiu. Am făcut poze de fiecare dată, la început se uitau cam ciudat la mine, apoi cred că m-au recunoscut și doar zâmbeau :)).

În noiembrie și decembrie aveau meniuri din hârtie cerată, cu scris invizibil, adică șters, cu greu descifram prețurile. Meniurile sunt trei la număr, acum erau refăcute, unul este pentru băuturi și două pentru mâncare: unul cu poze și altul fără poze dar cu detalii despre conținutul fiecărui fel de mâncare, despre gramaj și prețuri.

Mesele și scaunele sunt comode, din lemn, confortabile. Scaunele sunt îmbrăcate în materiale de diferite culori, există și canapele frumoase, din piele. Mesele sunt îmbracate cu ”fețe” albe, de calitate, peste acestea o ”eșarfă” colorează mijlocul lor.

Nuanțe calde, lumini pale, lumini ascunse, plante, ferestre și galerii pictate, draperii identice ca și „eșarfele”, pereți tapetați cu hârtie, oglinzi și multe obiecte de decor, perne aruncate pe canapele, ambianța este una plăcută.

Pardoseala este din gresie, iar pe alocuri, în câteva separeuri am găsit ceva, un fel de linoleum colorat.

De fiecare dată comanda ne-a fost luată imediat ce am pus meniurile închise pe masă, servirea a fost mereu rapidă. Am primit imediat băuturile, scumpe și ele, ca și bucatele :p.

De obicei comandăm diferit, pentru a putea gusta din mai multe feluri de mâncare. Nu pot spune că sunt fan, dar găsesc destule feluri de preparate pe care le pot tolera, ca gust zic. De data asta a fost o comandă subțire, doar de 180 de lei, m-am abținut un pic.

Ce am savurat:

Campari Orange, două piticanii de sticluțe cu pepsi mai scumpe decât băutura mea, Castaleta adică niște cotlete de berbecuț cu o grămăjoară de orez alături, Ali Nazek (bucățele de carne de oaie pe pat de vinete și iaurt, stropite cu suc de roșii), Falafel, și... preferatul meu Tabouleh care înseamnă salată de pătrunjel. Nu au lipsit lipiile lor, delicioase și ele.

Hai că nu ne-am rupt în figuri, a lipsit copilul care comanda vita cea mai scumpă și șampania de nu știu care=)), că nu-mi place și nici nu mă pricep.

Altă dată luam un coniac bun sau un whisky, un pahar cu vin roșu, acum chiar am fost cuminte :D.

Să vă descriu un pic spațiul destinat toaletelor, aflat la subsol.

În fața ușilor, la lumina chioară a unei lustre cu mozaic, am găsit o doamnă la a doua tinerețe, o doamnă care citea o carte. Nu am văzut ce citea, sunt prea chioară și nu văd fără ochelari iar lumina era mult prea oarbă pentru mine. Am rămas impresionată de acea femeie, am „certat-o” un pic pentru că își strica ochii, iar ea foarte calmă mi-a spus că nu are ce face, nu se poate abține. Stătea pe un scaun din lemn, s-a ridicat în clipa în care coboram scările către wc. Îmi deschide ușa, știam ce voi vedea: un loc pătrățos, cu o fântână cu robineți și plante decorative, artificiale, cu o oglindă mare și alte două micuțe înrămate în lemn și metal dantelat, spoturi luminoase în tavan, tapet cu motive geometrice ca și în restaurant, aplice din mozaic, săpun lichid și prosoape din hârtie. Miroase totul a parfum de cameră, este foarte curat. Ca și în restaurant, de altfel.

Toată lumea a fost mulțumită, super încântată de bucatele alese, de prețuri.

Cineva din grup, un bărbat, spunea că a încercat toate restaurantele libaneze din capitală și aici e cel mai bine, e client fidel. Eu nu pot afirma acest lucru, nici măcar nu aș „încerca” toate cârciumile cu specific libanez.

Am văzut familii de libanezi care plecau cu mâncare la pachet după ce se răsfățau cu bucatele restaurantului. Cred că erau libanezi, femeile lor erau „pitite” sub hainele negre:(.

Dacă recomand? Sigur, măcar o dată în viață trebuie să încercăm ceva nou, din bucătăria altor popoare.

Dacă e scump? Depinde din ce punct de vedere privești. Nu pot spune că e cel mai scump loc în care am mâncat, dar pot spune că e unul dintre spațiile care emană căldură și e unul de bun gust.

Eu mă adaptez ușor, îmi place și haleala din traistă, la iarbă verde, dar și să ies în locuri deosebite. Ce prefer? Prima variantă, desigur, e mai... rurală și oamenii sunt mai naturali.

Alături de prieteni am petrecut o seară minunată, după o piesă de teatru cu un umor negru am ascultat muzică orientală și am savurat cu plăcere un Tabouleh.

Rog atașarea https://youtu. be/ICUb7y1QCXs


[fb]
---
Trimis de krisstinna in 17.05.17 09:07:55
Validat / Publicat: 17.05.17 09:59:30

VIZUALIZĂRI: 3522 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

33 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P14 Noiembrie 2016, eram bucuroasă după concertul lui Brenciu
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 43850 PMA (din 48 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

33 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 33
webmasterX
[17.05.17 09:46:32]
»

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

Zoazore
[17.05.17 10:26:21]
»

@krisstinna: Sa-ti fie de bine! Frumos loc! Da, emana caldura si relaxare. Cam scumpa relaxarea, dar... o data nu se pune!

ANILU
[17.05.17 10:39:38]
»

@krisstinna: Gata l-am localizat, m-am uitat pe hartă, nu-mi prea ieşea Sala Palatului cu Clucerului. Din punctul meu de vedere este accesibil ca zonă, iar zona este una retrasă, liniştită.

Arată bine locaţia şi meniul lor. O dată merită încercat chiar dacă este mai scumpuţ

Interesante oglinzile, arătate de tine în poze, cu tine sau fără tine.

Să vă fie de bine.

Toate cele bune.

mishu
[17.05.17 11:09:59]
»

@krisstinna: Nu pot sa spun ca am mers pana in present la un restaurant libanez adevarat, am fost o data la un restaurant libanez in Mall (nu se pune) in schimb comandam de multe ori la firma de la un restaurant libanez (e doar sistem cu livrare) si se numeste Mezze.

Intradevar produsele nu sunt din cele mai ieftine, insa produsele sunt gustoase cu adevarat si chiar isi merita in final banii.

Astfel incat daca mai si mananci aceasta mancare in ambientul ei si alaturi de familie /prieteni cred ca este cu atat mai buna.

Inghit in sec si-ti spun felicitari, votat cu mare drag.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
irinad
[17.05.17 14:15:40]
»

@krisstinna: Mi-ai adus aminte de mâncarea libaneză și mi-ai făcut poftă, nu-i nimic, lasă că am eu grijă cu prima ocazie care îmi iese în cale să mă revanșez. Salata tabouleh este și preferata mea, într-o vreme, acum foarte mult timp, soțul meu, și el mare amator, o făcea și-i ieșea foarte bine, mai bine ca mie.

Îmi plac foarte mult și lipiile libaneze pe care le-aș putea mânca aproape cu orice.

Foarte agreabilă ieșirea voastră după spectacol! Bravo, felicitări!

O după-amiază plăcută!

nicole33
[17.05.17 16:46:09]
»

@krisstinna:

O recomandare excelentă și pentru mine o plăcută aducere aminte.

Am fost de peste douăzeci de ori să mâncăm aici, chiar dacă nu i-am mai călcat pragul în ultimii opt ani. De fiecare dată am fost încântaţi de alegerile făcute, de serviciul prompt şi profesionist. Chiar dacă ingredientele erau precizate în meniu, ceream explicaţii suplimentare şi solicitam excluderea unora din acestea (în general, roşiile) şi primeam ceea ce am comandat.

Preţurile ştiam că sunt mari, întotdeauna au fost peste medie, dar am profitat mereu de amabilitatea celor care ne invitau aici la masă .

Ultima dată am fost într-o seară de sărbătoare, era 15 august, iar terasa era plină încât cu greu am găsit o masă liberă.

Aici am învăţat să mănânc pătrunjel cum mănâncă turcii .

Mă bucur că a rămas la fel de bun şi de bine apreciat de cei care locuiesc în zona Pieţii 1 Mai, dar nu numai

krisstinnaAUTOR REVIEW
[17.05.17 19:19:21]
»

@webmasterX: Mulţumesc

=

@Zoazore: Mulţumesc draga mea!

Nu e foarte scump, poţi mânca o pizza şi bea o bere, nu e moarte de lei

krisstinnaAUTOR REVIEW
[17.05.17 19:26:09]
»

@ANILU: De la Sala Palatului am ajuns repede, îN câteva minute, cu maşina.

Am uitat să menţionez că restaurantul are doar câteva locuri de parcare, în rest e ca în... capitală. Iar wi-fi nici nu ştiu dacă şi cum e.

Dacă iei un meniu pentru patru persoane, nu sari calul. Am mâcat la Şarpele Roz şi la Rin Grand cu mult mai mulţi bani.

Da, oglinzile erau superbe, mă arătau mai tinerică

Merită "un libanez" o dată în viaţă.

Mulţumesc frumos!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
krisstinnaAUTOR REVIEW
[17.05.17 19:35:34]
»

@mishu: Of, ce mă fac eu cu tine? Eşti foarte pofticioasă

Eu nu mi-am dorit niciodată să gust sau să mănânc ceva libanez, mi-e frică de mirosuri şi mirodenii ciudate.

De-aia prefer ceva românesc, cu sare şi piper, fără alte minunăţii. Nici măcar oregano nu suport

Dar, cum noi suntem o mare gaşcă, mă supun mereu majorităţii şi mă adaptez uşor.

Nici la teatru sau la concerte nu ne despărţim, la restaurante nici atât.

Mulţumesc frumos

mishu
[17.05.17 19:59:18]
»

@krisstinna:

krisstinnaAUTOR REVIEW
[17.05.17 20:01:06]
»

@irinad: Tocmai poza cu preferata mea Tabouleh lipseşte pentru că am şters-o din greşeală

Am să îmi prepar şi eu acasă, trebuie să îmi reuşească.

Lipiile le-aş mânca şi goale, îmi plac la nebunie.

Mulţumesc frumos, la fel şi ţie

krisstinnaAUTOR REVIEW
[17.05.17 20:11:58]
»

@nicole33: Mă bucur că ţi-am trezit amintiri plăcute.

Să înţeleg că nu aţi plătit niciodată? Aţi fost mereu invitaţi? Bravo vouă!

Eu nu aş fi ales în veci un restaurant libanez, prefer să-mi cânte o vioară la ureche şi să mănânc o friptură românească sau un peşte prăjit.

Este un loc plăcut, îl recomand iubitorilor de "libanezi", cu toate că citisem aici, pe sait că cineva nu îl recomandă.

Să îţi spun că fiul meu, adică "fratele" tău nu mănâncă roşii, că cere explicaţii suplimentare şi solicită excluderea unor chestii din felul de mâncare comandat? Cred că e inutil, sunteţi doi fraţi gemeni

Şi da, dacă prietenii mei mai vor să mergem acolo, nu voi refuza niciodată. Noi avem nevoie de un loc cald, iar acesta se încadrează de minune.

Mulţumesc frumos de vizită!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
abancor CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[17.05.17 22:20:44]
»

N-am mai fost la ăștia de vreo 15 ani, dar și eu îi țin minte ca pe una din cele mai bune cîrciumi arăbești din București.

Plus că au și delicatese mai variate, adică ceva extra față de ce găsești de obicei la libanezi (mezze-le obișnuite și ceva grătare), de pildă am mîncat o dată o limbă de miel cu sos foarte bună.

Aurici
[17.05.17 23:26:13]
»

@krisstinna: Ia uite ce-avem noi aici! Tabouleh am mancat si eu in seara asta, dar unul facut de mine. N-a fost cu atmosfera, da' a mers. Iarna il fac mai rar, dar cum da primavara si imi iese patrunjelul in curte il fac foarte des pentru ca ne place la toti. Reteta mea e foarte simpla, cu bulgur pe care il fierb 10 minute si il amestec cu patrunjel mult, rosii, o ceapa, menta (neaparat), sare, piper si zeama de la o lamaie. Se face rapid si este de-li-cios! Asa ca daca n-ai iesire la libanez dar ai pofta, poti sa incerci reteta mea care o sa-ti iasa garantat.

nicole33
[17.05.17 23:46:11]
»

@krisstinna:

Nu, nu am plătit niciodată. Foştii mei cumnaţi ne invitau mereu, ei vizitând des restaurantul cu diferite ocazii.

Cel mai recent am savurat preparatele lor în sistem catering cu o ocazie mai tristă, la un parastas a doua zi după întoarcerea de la Slănic. Nu aş fi crezut că voi mânca şi mă voi sătura doar cu produse de post , absolut delicioase.

Dacă aş fi avut un băiat, cu siguranţă ar fi semănat mult cu Răzvan . Dar mă întreb: băiatul tău cu cine seamănă?

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
abancor CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[18.05.17 18:42:12]
»

@nicole33: Să știi că în situații de post bucatele libaneze sînt o soluție foarte bună. De mai multe ori am apelat la ele - salate, humus, falafel, sarmale din alea în viță cu orez etc.

Pentru București, unii care livrează acasă, gătesc foarte bine și au și o prezentare frumoasă (chit că e în caserole) sînt mezze.ro

krisstinnaAUTOR REVIEW
[18.05.17 22:16:25]
»

@abancor: Au și limbă, au și creier

Nu le-am gustat încă pe toate, dacă nu au mirodenii arăbești sigur voi mânca.

Mulțumesc, mă onorează vizita ta

krisstinnaAUTOR REVIEW
[18.05.17 22:23:01]
»

@Aurici: Mulțumesc frumos draga mea!

Întrebare: fără bulgur nu iese?

Că arăboii nu aveau asta în salată

Și eu mănànc pătrunjel, în salate sau nu, acest "medicament" curăță rinichii mei obosiți.

Și ceaiul de pătrunjel e bun, mai bun decât berea.

Te pup dulce

krisstinnaAUTOR REVIEW
[18.05.17 22:25:00]
»

@nicole33: Norocoasă ce ești!

Nu, nu seamănă cu mine, dar are și tată...

krisstinnaAUTOR REVIEW
[18.05.17 22:29:09]
»

@abancor: Ai perfectă dreptate, dar de ce să merg acolo să mănânc de post, când pot savura alte minunății

Sigur, în cazul unui eveniment nefericit, popii impun meniul, dar asta e din alt film, film cu care nu sunt de acord.

abancor CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[18.05.17 22:45:29]
»

@krisstinna: Mie îmi plac condimentele arăbești, de fapt mîncarea libaneză, că marocană sau alte neamuri n-am mîncat. Noi acasă comandăm de la siteul ăla (apropo, acolo e doar cu livrare, nu au sală de mese) destul de des.

În plus, cum ziceam, oferta e variată și gustoasă și pentru vegetarieni sau post (apropo, acolo făceam o sugestie pentru cei care au nevoie de bucate de post și vor să mai varieze de la zacuscă - cartofi - fasole bătută - ciuperci). Arabii nu au prea multe în deșert, așa că au reușit să își bazeze bucătăria pe produse de oaie și capră (carne, lactate), năut, susan, măsline, vinete, ceva verdețuri și condimente. Și din toate astea au ieșit niște bucate gustoase.

Am mîncat în Damasc la un restaurant tradițional, unul din „tipicuri” de pildă este servirea unui platou cu verdețuri din belșug, gen pătrunjel, mentă și altele, pe care le mănîncă ca garnitură. Iei firul de izmă și muști din el, merge cu miel și cu iaurt ceva de dai cu căciula după cîini.

teona
[19.05.17 10:28:24]
»

Ma bucur ca mi-ai dat o idee, pentru ca o sa am o iesire in curand si chiar nu am fost pana acum la un... libanez. Si am drept de veto. Stiu ca ai o gasca mare si imi place ca stiti sa va distrati. Si ce placut este sa mergi la un pahar si o sueta dupa un spectacol, care ti-a creat o stare de emotie. Bravo, voua!

Aurici
[19.05.17 10:34:30]
»

@krisstinna: Iese și fără bulgur, dar când o făceam așa era o garnitură la ceva. Cu bulgur, care se găsește peste tot, este un fel de mâncare delicios și care ține la burtică mult, din cauza bulgurului, care este grâu, de fapt. Încearc-o, o să-ți placă, dacă îți place în general tabouleh-ul.

Și eu te pup, zi bună

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
krisstinnaAUTOR REVIEW
[19.05.17 20:07:29]
»

@teona: Având în vedere evenimentul dar şi însemnătatea zilei respective, îţi recomand să faci rezervare din timp, adică azi. Solicită o masă la terasă, oricare dintre ele, preferabil jos, asta pentru a fi şi pe placul vicioşilor

Mulţumesc de vizită şi vă doresc petrecere frumoasă!

krisstinnaAUTOR REVIEW
[19.05.17 20:10:10]
»

@Aurici: Ţine la burtică grâul, ştiam ce e, dar şi îngraşă un pic Dacă la restaurante mă răsfăţ, acasă sunt severă în ceea ce priveşte dieta

Mulţumesc din suflet!

krisstinnaAUTOR REVIEW
[19.05.17 20:13:49]
»

@abancor: Mi-ai făcut poftă, sunt la birou, e târziu şi nu am voie să pap la ora asta

Ştii cum se spune: "cina să o dai la duşmani". Eu nu am nici, nici, am doar apă, mă încadrez în normalitate

Mulţumesc.

nicole33
[19.05.17 23:22:14]
»

@abancor:

Îți mulțumesc mult pentru sugestii, dar nu sunt pasionată nici de meniuri vegetariene și nici posturile nu le țin. Am amintit o situație de excepție când, chiar și eu, am mâncat cu plăcere și m-am săturat cu un meniu de post. Am participat cu mare teamă că voi pleca flămândă de acolo, aveam și doi covrigi în mașină just in case , dar era o situație mai delicată și nu mă puteam fofila de niciun fel.

Nu mă poți convinge cât de bun este humusul sau pasta de măsline, dacă am ca variantă acele minunate cotlete de berbecuț din poza P31 a Krisstinnei

abancor CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[20.05.17 12:05:26]
»

@nicole33: Cunosc sentimentul Carnea de oaie, miel, berbecuț, fără discriminare, e pe primul loc în topul meu personal.

traian.leuca † CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[20.05.17 14:56:09]
»

@abancor:

Carnea de oaie, miel, berbecuț, fără discriminare, e pe primul loc în topul meu personal.

Şi al meu. De luni am în program un circuit balcanic de 8 zile şi abia aştept să mănânc "ovan", "ram"" janije", "mish gengji" "jagnietina" etc. Am extras de pe Google Translate denumirile de miel şi berbecuţ (dar şi altele) din ţările pe care le tranzitez, ca să ştiu ce comand .

Acum trei ani nu am putut mânca la un restaurant dintr-o staţiune montană din Slovacia, pentru că meniul era numai în slovacă, iar ospătarii nu ştiau o boabă de engleză.

Şi am găsit această modalitate de a nota unele cuvinte, care mi-ar fi de folos pe parcursul tranzitării unor ţări mai puţin turistice.

abancor CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[20.05.17 16:06:06]
»

Foarte bună metoda!

Drum bun! Ai ales un circuit care sigur e presărat de rețete cu miel. Nu știu de ce, la noi, culmea popor de ciobani, Miorița etc., oaia nu e vedeta meniului, dar în restul Balcanilor cred că lucrurile stau mai bine.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ANILU, Aurici, doinafil, irinad, mishu, teona, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în București?:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.12063193321228 sec
    ecranul dvs: 1 x 1