BUN
GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Din nou la Burghezul la o ciorbă îndelung aşteptată
În ultimii doi trei ani am preferat întâlnirile cu prietenii în afara casei, dar mereu eram în dificultate atunci când trebuia să aleg locaţia. Principala condiţie era ca restaurantul să se afle la o distanţă rezonabilă de casă, deoarece voiam să mergem pe jos, fără maşină. Nu aveam prea multe variante din care să alegem, mai ales după închiderea Bărcii, unde ne era cel mai aproape. Aşa am ajuns din nou la Burghezul, un restaurant de cartier din sectorul 3, fără pretenţii, specializat şi pe evenimente.
Fiind într-o zi de duminică, am sperat că nu vom prinde nuntă sau botez, cum s-a tot întâmplat de-a lungul anilor, nu o dată având surpriza să nu putem mânca sau bea ceva acolo, deoarece întreg localul era rezervat pentru nunţi, botezuri, cumetrii în salonul amenajat cu gust. Socoteala de acasă nu s-a potrivit, am prins o aniversare, dar am avut şi noroc, în sensul că terasa era deschisă pentru clienţii ocazionali, fără legătură cu participanţii la eveniment. Noi oricum tot pe terasă am fi stat, toţi trei fiind fumători.
Adresa: Str. Burniţei nr. 24-26, sector 3, Bucureşti. Cea mai apropiată staţie de metrou este 1 Decembrie 1918.
Program: zilnic, 12.00-24.00.
https://m. facebook.com/BistroBurghez. oficial/
Restaurantul nu are o parcare proprie pentru clienţi, dar maşinile pot fi parcate în stradă fără probleme, în general găsind locuri libere cu uşurinţă.
Noi am ajuns primii, puţin înainte de ora stabilită, şi ne-am ales o masă pe terasa cu un aspect rustic care mi-a plăcut de fiecare dată. Era liber, însă ulterior s-au mai ocupat câteva mese. Meniurile ne-au fost aduse aproape imediat ce ne-am aşezat la masă. Cât am studiat noi meniul, curioşi să constatăm evoluţia preţurilor de la precedenta vizită, a apărut şi prietenul nostru.
Noi am comandat câte o bere Ciuc la halbă, iar prietenul nostru a cerut o sticlă de Ice Tea. Nu prea mi-a plăcut că nu erau disponibile decât puţine din sortimentele de bere prevăzute în meniu, dar ne-am descurcat. Băuturile ne-au fost aduse imediat, reci şi bune.
De mâncat am comandat câte o ciorbă de burtă (16 lei), cu smântână (3 lei), mujdei (3 lei) şi ardei (1 leu), toţi trei fiind fani şi având doar experienţe pozitive cu ciorba de burtă la acest restaurant. Prietenul nostru a vrut şi cafea şi desert, comandând o porţie de papanaşi cu smântână şi dulceaţă (20 lei), unul dintre papanaşi fiindu-i confiscat de mine, care rămăsesem cu gândul la papanaşi încă de la vizitele precedente.
Ne-am bucurat noi că ne-au primit chiar dacă aveau salonul plin, dar cei cu evenimentul au avut prioritate la servire, iar noi am avut cam mult de aşteptat. Mie îmi era şi foarte foame, aşa că până să vină ciorba am mâncat... o bere, doar şi berea este considerată aliment, nu-i aşa? Conversaţia agreabilă şi bucuria întâlnirii au făcut să treacă timpul mai uşor, dar eu tot mi-am pierdut răbdarea. Am chemat ospătăriţa, am mai cerut o bere şi am întrebat ce se întâmplă cu ciorbele noastre. Fata şi-a cerut scuze pentru întârziere, motivând că atunci era gătită şi rugându-ne să mai avem puţină răbdare. Şi am avut... preţ de aproape 50 de minute ☹ (. Nicăieri niciodată nu am aşteptat atât de mult pentru o ciorbă, indiferent de care.
Într-un final, au sosit şi ciorbele multaşteptate la propriu, împreună cu adaosurile comandate. Ciorba a fost bună, aşa cum ştiam, însă eu nu am fost deloc convinsă că a fost luată chiar atunci de pe foc :D, ci mai degrabă cred că ne-au întârziat nouă comanda pentru a-i servi mai repede pe cei cu aniversarea. Părerea mea. Totuşi trebuie să recunosc că, deşi porţia a fost mai mică decât cea de la La Iancu din Otopeni, unde fusesem cu Tiza cu vreo trei săptămâni înainte, a fost mai gustoasă.
Desertul a sosit la scurt timp după ce terminasem ciorbele, împreună cu cafeaua prietenului, un espresso Lavazza excelent. Am cerut ca papanaşii să ne fie aduşi la două farfurii. Papanaşul meu a fost exact cum trebuie, fierbinte, ăştia sigur au fost făcuţi atunci ????, cu smântână bună şi dulceaţă multă.
Ne-am terminat băuturile, am mai fumat o ţigară şi am cerut nota de plată. Ştiam că nu se poate plăti cu card, ci doar cu numerar, dar totuşi am întrebat încă o dată, în speranţa că poate s-au dotat cu POS de la precedenta noastră vizită. Răspunsul a fost negativ. Toată distracţia ne-a costat 132 lei. Rezonabil având în vedere că preţurile au crescut peste tot în ultimele luni.
Această vizită mi-a lăsat un gust puţin amar din cauza servirii mult prea greoaie. De revenit la Bistro Burghez eu sigur o voi face, dar voi suna înainte pentru a mă asigura că nu nimeresc iar peste vreun eveniment.
Recomand locaţia pentru mâncarea bună, atmosfera plăcută, preţurile accesibile, dar nu în timp ce sunt şi evenimente organizate, pentru că ori nu veţi găsi loc ori vi se vor lungi urechile de foame până veţi fi serviţi.
Trimis de nicole33 in 12.07.22 06:25:37
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
16 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
16 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@nicole33:
”Adresa: Str. Burniţei nr. 24-26, sector 3, Bucureşti. Cea mai apropiată staţie de metrou este 1 Decembrie 1918.
Tiza, ajuta-ma s-o localizez! E pe la L' Incontro? Vreau un punct de reper!
”Totuşi trebuie să recunosc că, deşi porţia a fost mai mică decât cea de la La Iancu din Otopeni, unde fusesem cu Tiza cu vreo trei săptămâni înainte, a fost mai gustoasă.
Nu pare mai mica! Cred ca ti-era tie foame! ????
”Papanaşul meu a fost exact cum trebuie, fierbinte, ăştia sigur au fost făcuţi atunci ????, cu smântână bună şi dulceaţă multă.
dar cam micut! Se putea sa nu carcolesc eu ceva?
Bere Bucur nu aveau?
Sa va fie de bine!
@nicole33: Eram precisa ca va fi cu ciorba de burta, nici nu se poate altfel . Si ajungem iar la parerile pro si contra privind ciorba de burta la care daca aduni smantana, mujdeiul si ardeiul iese la suma de 23 lei, insa pe de alta parte nu toata lumea doreste suplimentar toate acestea, poate unii vor doar partial sau deloc, asa ca dupa parerea mea pot ramane asa cum sunt.
Si daca savurezi o ciorba de burta, pe urma greu sa mai fie ceva care sa mearga asa incat cred ca acel papanas era fix ce trebuia. Asta mi-a adus aminte de un restaurant romanesc din Nuremberg unde la fel, in primul rand trebuia sa fie ciorba de burta (in fond pentru asta facusem 4 ore pe drum schimband 2 trenuri) apoi pentru ca nu mai incapea ceva gen felul 2, am comandat papanasi. Si la fel, am asezonat cu o bere, dar mai intai cu o tuica din partea casei, asa ca intre romani .
Terasa arata foarte frumos si primitor si atunci cand esti cu prietenii, e si mai bine. Cat despre eveniment, cred ca ai dreptate, in mod sigur au au avut prioritate ei pentru ca o ciorba de burta dureaza pana se face. Iar la papanasi, te prinzi imediat daca sunt proaspat facuti sau nu.
Felicitari pentru alegere, sa va fie de bine si sa repetati.
@Zoazore:
”Tiza, ajuta-ma s-o localizez! E pe la L' Incontro? Vreau un punct de reper!
vrei sa vii in Bucuresti? , il gasim noi, tu sa vii. Cat despre ciorba de burta, cred ca iubitorii de aceasta ciorba indiferent de foame sau nu, stiu sa aprecieze marimea ei. Pentru mine o ciorba de burta nu mi se pare niciodata portia prea mare (poate doar la Sibiu unde ne-au umplut farfuriile ).
Insa iti dau dreptate la papanasi, acolo cred ca si mie mi-ar fi placut sa fie ceva mai mare, insa conteaza ca a fost gustos.
Vad insa ca ti-e pofta de o bere Bucur, o sa am grija cand ne-om mai vedea sa mergem undeva unde au bere Bucur. Sa ne auzim de bine.
@Zoazore:
”Tiza, ajuta-ma s-o localizez! E pe la L' Incontro? Vreau un punct de reper!
Neah... nu mergeam eu pe jos până acolo. De fapt, este în direcţie opusă. De la metrou mergi pe strada Trapezului până se termină şi blocurile şi strada, faci stânga, mai mergi puţin şi restaurantul este pe partea dreaptă la parterul unei vile.
Pe vremuri, după ce se terminau blocurile începea câmpul, C. A. P. Dudeşti-Cioplea, dar asta era în copilăria mea. Acum zona s-a dezvoltat şi se dezvoltă în continuare.
google.com/maps/@44.40549 ... !7i13312!8i6656
”Nu pare mai mica! Cred ca ti-era tie foame!
Nu vrei să ştii ce foame îmi era
Am depunctat la Servicii pentru aşteptarea inadmisibil de mare a ciorbei, altfel personalul este politicos şi se mişcă repede.
”dar cam micut! Se putea sa nu carcolesc eu ceva?
Aici cam ai dreptate şi nu este cârcoteală. În poze păreau mai mari.
La bere stăteau slăbuţ rău şi am mai păţit-o şi alte dăţi. Degeaba găseşti mai multe feluri în meniu, când, în realitate, ai puţine alegeri. Cred că au o problemă cu stocurile. Mi se pare ciudat ca după mai bine de 10 ani de când funcţionează să nu ştii ce şi cât se vinde şi să te aprovizionezi corespunzător.
Chiar dacă de data asta nu ne-am întâlnit cu nimeni cunoscut, Burghezul seamănă cumva cu Barca la atmosferă, în sensul că are clienţii lui fideli, fiind un restaurant de cartier unde fiecare se cunoaşte cu fiecare, unii vin doar să comande la pachet şi mai beau o bere până este gata comanda. Nimic fiţos.
Mulţumesc mult pentru urări, vizită şi ecou!
@mishu:
”Eram precisa ca va fi cu ciorba de burta, nici nu se poate altfel
Mai am poze de la câteva ieşiri tot la câte o ciorbă de burtă, dar, momentan, nu cred că voi scrie despre acelea. Deja mă-njură lumea
Ce să fac? Asta îmi place, asta comand, despre asta povestesc.
”Si ajungem iar la parerile pro si contra privind ciorba de burta la care daca aduni smantana, mujdeiul si ardeiul iese la suma de 23 lei, insa pe de alta parte nu toata lumea doreste suplimentar toate acestea, poate unii vor doar partial sau deloc, asa ca dupa parerea mea pot ramane asa cum sunt.
Şi eu sunt de părere că este corect să laşi ciorba separat şi adaosurile separat, fiecare având libertatea de a comanda sau nu. Noi nu cerem niciodată ardei, amândoi având probleme cu stomacul.
Adevărul este că peste tot ei pun de la început în ciorbă şi smântână şi usturoi, în cantităţi suficiente pentru mulţi. Cei care doresc mai mult, plătesc mai mult.
Am fost la o masă cu mai multe persoane şi eu am fost singura care am cerut usturoi suplimentar, ce-i drept fără a o gusta înainte. Dar mie mi-a plăcut . În drum spre casă am avut mare noroc că nu m-au dat jos din maşină
”Si daca savurezi o ciorba de burta, pe urma greu sa mai fie ceva care sa mearga asa incat cred ca acel papanas era fix ce trebuia.
Ciorba de burtă este mai săţioasă decât alte ciorbe şi un fel principal ar fi fost prea mult. M-am obişnuit să nu mai comand altceva decât după ce termin de mâncat în cazul în care mai rămâne loc. De obicei mai merge o cafea, un desert, o îngheţată ceva. Ideea cu papanaşii nu mi-a aparţinut. Doar mi-am ajutat prietenul care are probleme cu diabetul. Vezi ce grijulie şi săritoare sunt?
”Asta mi-a adus aminte de un restaurant romanesc din Nuremberg unde la fel, in primul rand trebuia sa fie ciorba de burta (in fond pentru asta facusem 4 ore pe drum schimband 2 trenuri) apoi pentru ca nu mai incapea ceva gen felul 2, am comandat papanasi. Si la fel, am asezonat cu o bere, dar mai intai cu o tuica din partea casei, asa ca intre romani
Ai stat atâta timp departe de casă şi de cei dragi încât îţi înţeleg dorul de mâncare românească. Eu sunt totuşi mai comodă şi decât să bat atâta drum mai degrabă mă apucam să fac eu una şi trei patru zile nici nu mi-ar mai fi trebuit altceva
Mulţumesc mult pentru urări, vizită şi ecou!
Datorită pandemiei, multe evenimente programate în 2020 și 2021 au fost amânate, fiind posibilă organizarea lor abia în acest an. În orașul meu, mai nou se fac nunți și în ziua de vineri, viitorul e incert iar evenimentele nu pot fi amânate la nesfârșit, și mie mi s-a întâmplat luna trecută să merg cu prietenii la restaurant și să mi se spună că au evenimente, sunt foarte ocupați.
Ciorbă de burtă la 16 lei, chiar e rezonabil, dar ce ne mai mirăm, prețurile cresc de la o zi la alta. Papanașii par micuți, dar să nu uităm că sunt doi la porție, iar faptul că prietenul vostru a fost de acord să-i fie confiscat unul... te absolvă de vină.
Să vă fie de bine, și de ce nu, să repetați, cât mai permit vremurile!
@mishu:
”vrei sa vii in Bucuresti? , il gasim noi, tu sa vii.
Măcar să vină Zozo în Bucureşti, că soluţii se găsesc. Poate chiar mai bune
Păcat că se lasă greu convinsă
”Cat despre ciorba de burta, cred ca iubitorii de aceasta ciorba indiferent de foame sau nu, stiu sa aprecieze marimea ei. Pentru mine o ciorba de burta nu mi se pare niciodata portia prea mare (poate doar la Sibiu unde ne-au umplut farfuriile)
Aşa este.
Nu mi s-a întâmplat niciodată să zic că porţia este prea mare.
Cu toate acestea, încă îmi amintesc de o crâşmă din Braşov unde am mâncat cele mai mari ciorbe de burtă ever. Şi nu o singură dată ci deseori în cele trei luni jumătate cât am stat în zonă. Colegii de curs o descoperiseră şi m-au luat şi pe mine. Prima dată a fost tare amuzant. Am cerut bere şi ciorbă de burtă. Ospătăriţa ne-a întrebat dacă vrem mică sau mare. Unii au cerut ciorbe mici, alţi, printre care şi eu, mare, evident . Am fost avertizată că mă voi speria la vederea castronului, dar eu sunt curajoasă de felul meu. Eram mai mulţi şi întâi au venit ciorbele mici, care, fie vorba între noi, erau mai mari decât astea de la Burghezul şi din alte părţi . Un coleg vrea să o refuze spunând că el a comandat ciorbă mică şi i s-a explicat că aceea este ce a comandat. Când au venit şi ciorbele noastre alea mari, recunosc că am fost uimită, dar am dovedit-o fără probleme. La fiecare revenire tot ciorbă mare am comandat, chiar dacă după ce terminam de mâncat aproape ne rostogoleam spre cazare . Sunt douăzeci de ani de atunci, nici nu ştiu dacă mai există mâncătoria respectivă, dar parcă le-aş mai face o vizită. Şi atunci să vezi poze
@nicole33:
”De fapt, este în direcţie opusă. De la metrou mergi pe strada Trapezului până se termină şi blocurile şi strada, faci stânga, mai mergi puţin şi restaurantul este pe partea dreaptă la parterul unei vile.
Cum ar veni, de la Bulgaroaica mai in fata, dincolo de Catena! Aham! Oricum, mie mi se pare mai aproape Eleven si l' Incontro!
M-am uitat si eu pe Gogu cu mapa, dar nu m-a impactat (mooaaamaaa!) nimic. Nu prea am batut eu strazile alea! Pe romaneste, nu am recunoscut nimic p-acolo! ????
”
Măcar să vină Zozo în Bucureşti, că soluţii se găsesc. Poate chiar mai bune
Păcat că se lasă greu convinsă
Eiii, si voi doua acum! Nu ma las greu convinsa, dar e randul vostru sa veniti la Braila! Anul asta nu prea am loc de-ntors! Dar..."never say never", cum ar spune bulgarul
@mishu:
”vrei sa vii in Bucuresti? , il gasim noi, tu sa vii.
"Monumental" nu intentionez! Nu, Misulina, nu anul asta! Nici concediu nu prea mai am, zilele de Craciun si alea de dinti. Sunt convinsa ca l-ati gasi, dar si eu m-am cam prins pe unde ar fi!
”Vad insa ca ti-e pofta de o bere Bucur, o sa am grija cand ne-om mai vedea sa mergem undeva unde au bere Bucur.
La Iancu am baut bere Bucur si mi-a placut mult! Mai vazusem si la alte localuri, dar... atunci a fost sa fie: cu Tiza la Otopeni. Da, m-a placut! E deosebita de ce-am baut pana acum. Uite, ai tema sa descoperi mancatorii cu bere Bucur! ????
@Safta Radu:
”Datorită pandemiei, multe evenimente programate în 2020 și 2021 au fost amânate, fiind posibilă organizarea lor abia în acest an.
Într-adevăr, din cauza pandemiei şi a restricţiilor impuse pe lungi perioade de timp, multe evenimente au fost date peste cap. Mi-a părut rău de tinerii nevoiţi să-şi amâne nunta mult aşteptată şi pentru care făcuseră atâtea pregătiri, care au făcut doar cununia civilă în pandemie, amânând nunta pentru anul acesta, unii cuplând evenimentul cu botezul primului copil, pentru că totuşi viaţa merge înainte.
”În orașul meu, mai nou se fac nunți și în ziua de vineri, viitorul e incert iar evenimentele nu pot fi amânate la nesfârșit, și mie mi s-a întâmplat luna trecută să merg cu prietenii la restaurant și să mi se spună că au evenimente, sunt foarte ocupați.
Pentru noi, clienţi ocazionali, veniţi doar la o bere/ciorbă/ whatever este puţin neplăcut să găsim restaurantele pline/rezervate, însă, dacă totuşi rămânem, este un risc asumat.
Şi nu ne povesteşti şi nouă cum a fost?
”Ciorbă de burtă la 16 lei, chiar e rezonabil, dar ce ne mai mirăm, prețurile cresc de la o zi la alta. Papanașii par micuți, dar să nu uităm că sunt doi la porție,
În aprilie înainte de Paşti am fost cu Zozo la La Iancu în Otopeni şi ciorba de burtă era 22 lei, plus smântână+mujdei etc., clar mai scumpă şi nu neapărat mai bună ca asta. Marea diferenţă a fost că am fost servite într-un timp de bun simţ şi nu ni s-au lungit urechile de foame aşteptând
Papanaşii au fost chiar OK la 20 lei porţia. În ultimul timp am tot găsit sub denumirea papanaşI o singură bucată , mai mare, dar şi mai scumpă
”faptul că prietenul vostru a fost de acord să-i fie confiscat unul... te absolvă de vină.
Deci, nu a fost furt, ci donaţie. Gata, m-am liniştit
Mulţumesc mult pentru urări, vizită şi ecou!
@Zoazore:
”Cum ar veni, de la Bulgaroaica mai in fata, dincolo de Catena! Aham! Oricum, mie mi se pare mai aproape Eleven si l' Incontro!
Te-ai prins până la urmă Eram convinsă că nu ai ajuns pe acolo, cel puţin nu mai departe de intersecţia cu Prevederii.
O fi mai aproape de unde ai stat tu, dar nu şi de mine. În plus, eu am mers de la mine direct pe străduţe, pe altă parte.
La Eleven am mers cu maşina, la fel şi la l' Incontro, ba o dată am mers chiar cu două maşini , tot cu maşina şi la altul italienesc de alături, la fel şi la Anca.
”"Monumental" nu intentionez! Nu, Misulina, nu anul asta!
Ori te laşi greu convinsă ori aplici schema aia cu muntele şi Mahomed
”La Iancu am baut bere Bucur si mi-a placut mult! Mai vazusem si la alte localuri, dar... atunci a fost sa fie: cu Tiza la Otopeni. Da, m-a placut! E deosebita de ce-am baut pana acum.
Cum pui tu sare pe rană! Ştiam că ţi-a plăcut, nu era nevoie să tot repeţi. Poate şi mie mi-ar fi plăcut dacă nu aş fi băut limonadă , pentru că da, ai fost cu mine, dar berea ai băut-o numai tu
@nicole33:
”Te-ai prins până la urmă Eram convinsă că nu ai ajuns pe acolo, cel puţin nu mai departe de intersecţia cu Prevederii.
Ai sa te miri, dar am ajuns! Nu foarte des, dar de cel putin doua ori. Odata cand m-am plimbat cu Stefan, dupa prima operatie si apoi cand o faceam eu pe Schumacher cu masina prin Bucuresti. Si... parca am mai fost, dar... batranetile, muica!
”Ori te laşi greu convinsă ori aplici schema aia cu muntele şi Mahomed
Ori de-amandoua! Da' aia cu muntele e mai aproape de adevar!
”Cum pui tu sare pe rană! Ştiam că ţi-a plăcut, nu era nevoie să tot repeţi. Poate şi mie mi-ar fi plăcut dacă nu aş fi băut limonadă , pentru că da, ai fost cu mine, dar berea ai băut-o numai tu
Lui Mishulica-i spuneam! Am mai vazut si la alte crasme. La "Anca" nu are? La Braila nu are sigur!
@nicole33:
”Ai stat atâta timp departe de casă şi de cei dragi încât îţi înţeleg dorul de mâncare românească. Eu sunt totuşi mai comodă şi decât să bat atâta drum mai degrabă mă apucam să fac eu una şi trei patru zile nici nu mi-ar mai fi trebuit altceva
in fine, asta a fost pretextul, deoarece oricum orașul era in intenția mea de vizitare și chiar mi-a plăcut foarte mult. Și chiar am ajuns acolo și a doua oară pentru celebrul târg de Crăciun, și a meritat din plin, mai ales ca am dat și peste o "căsuța" românească de unde am luat sarmale cu mămăliguța și țuica fiarta... înghit in sec, bune rau toate ????. Și nu voi spune nu niciodată unei ciorbe de burta.
@nicole33:
”Ospătăriţa ne-a întrebat dacă vrem mică sau mare. Unii au cerut ciorbe mici, alţi, printre care şi eu, mare, evident
un astfel de restaurant am întâlnit și noi la Brașov și am povestit aici pe site, Roata Norocului, un restaurant tare bun, și unde într-adevăr ciorbele erau in porție mică sau mare, eu am luat ultima data porție mică ca sa pot lua și felul 2, ciorba însă, excelenta.
Nu știu dacă acesta este și restaurantul unde ai mâncat tu.
Extraordinară ciorbă de burtă!
N-a văzut Parisul, Londra sau Madridul așa ceva.
Plecăciuni în fața bucătarului.
Mișto fazacu berea, socotită aliment!
D-aia cred că bărbații se hrănesc, uneori, în exces, că e gustos alimentul ăsta! Pe aceeași logică, vodca poate să fie fel principal sau desert? Cred că depinde de cantități...
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Sep.2024 [Restaurant Long Fong] Long Fong - Restaurant chinezesc în București — scris în 09.09.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Cafe Bar La Pod by Gogu Constantinescu] Nonagenari la restaurantul ˝La pod˝din parcul Carol — scris în 05.09.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2024 [Restaurant Cococerie] Cococeria – amintiri din copilărie — scris în 20.08.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2024 [Restaurant Belli Siciliani] O mare teapa — scris în 23.07.24 de ux134965 din SEATTLE
- Jul.2024 [Burgeria Știrbei] Burgerul by Malacu, mamă, mamă! — scris în 01.07.24 de vladix18 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Jun.2024 [Restaurant Cafeneaua Actorilor] Un colț de rai în inima Bucureștiului — scris în 16.07.24 de ux134857 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2024 [Restaurant Rare Garden (ex Torna Fratre)] Niciodată două fără trei - restaurant Rare Garden — scris în 09.06.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ