RĂU
De evitat
Sunt din Voluntari și am vrut sa iau masa în familie acasă. Fiind obosit, am făcut comanda la EKKO Voluntari. Dezamăgire totală.
Am comandat paste (fără gust), pastramă de oaie (arsă), un meniu snitel (acceptabil) si surpriză serii, Papanași.
În afara faptului ca a venit doar o singura porție în loc de patru, am avut marea dezamăgire sa găsesc în caserola doar niște biluțe de coca prăjită și câte o caserola mica cu smântână și dulceața.
Cost? 24 lei porția... dacă am posibilitatea voi atașa și foto.
despre SERVICII
Execrabil
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Execrabil
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Ok
Trimis de ux125904 in 12.07.22 23:18:53
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux125904); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux125904: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în împrejurimile Bucureştiului?, BUCUREȘTI" (deja existentă pe sait)
Publicat fără note (comenzile pentru acasaă nu pot evalua complet un lcoal, din toate punctele de vedere)
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux125904 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
@ux125904:
”dacă am posibilitatea voi atașa și foto.
Posibilitatea există: amfostacolo.ro/pic_add9.php?hid=8050... poze, nu se văd încă.
- Apr.2024 [Restaurant A la Turca [Balotești]] Restaurant A la Turca Balotești - sau cum să reușești să mănânci o shaorma uscată în jumătate de zi — scris în 23.04.24 de Adina - addcont din BUCURESTI - nu recomandă
- Mar.2024 [Indy’s Restaurant, Vidra (IF)] La Indienii de la Vidra – bun de tot! — scris în 08.04.24 de k-lator din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 [Trattoria Ti Amo Brănești [Pasărea]] Ti amo — scris în 17.11.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- May.2022 [Trattoria Roz Cafe [Dudu, Chiajna]] Trattoria Roz Cafe – atmosferă și savoare — scris în 15.06.22 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 [Bistro Sara [Otopeni]] Sara perche ti amo -- SARA Bistro Otopeni — scris în 14.05.22 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ
- Apr.2022 [Restaurant La Iancu [Otopeni]] O seară în familie -- La Iancu Otopeni — scris în 01.05.22 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 [Cherhana La Parfene [Tâncăbești]] Cherhana La Parfene – Un bun popas pe malul lacului la Tâncăbești — scris în 09.08.21 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ