ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 29.02.2024
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 12.03.11
STATUS: APOLLO
LUNA
DEC-2023
Cuplu
PREȚ 446+50 lei
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
96.67%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 7 MIN

Love the Taste – Bistro Subcarpaţi, Curtea de Argeş

TIPĂREȘTE URM de aici

 

Perioada: 30 noiembrie – 3 decembrie 2023

Pe parcursul minivacanţei prilejuite de Sfântul Andrei şi Ziua Naţională petrecute la hotelul Subcarpaţi din Curtea de Argeş (vezi impresii), deoarece cazarea includea doar micul dejun, a trebuit să rezolvăm şi problema celorlalte două mese, iar soluţia se afla chiar sub ochii noştri: Bistro Subcarpaţi, restaurantul hotelului la care eram cazaţi, un restaurant cu circuit deschis, destul de frecventat şi de către localnici.

Din comoditate, dar şi pentru că am fost foarte mulţumiţi atât de gustul şi aspectul mâncării, cât şi de servirea rapidă şi amabilă, fără cusur, am luat două prânzuri şi trei cine la acest Bistro.  

Adresa: Str. Cuza Vodă nr. 73 E, Curtea de Argeş, 115300

Coordonate GPS: 45.15339 N; 24.68105 E

Website: hotelsubcarpati.ro

Social Media: pe FB 

Program: zilnic: 10.00 ÷ 23.00

Parcarea

Există o parcare proprie generoasă raportat la numărul de camere ale hotelului, în curte, în partea stângă a intrării în hotel şi restaurant. Coordonatele GPS puse de mine sunt chiar la intrarea în parcare. Estimez o capacitate de 18 maşini, poate chiar 20 mai înghesuite. Există şi staţie pentru încărcarea maşinilor electrice.  

Parcarea era folosită majoritar de către turiştii cazaţi în hotel, dar am văzut şi localnici veniţi doar să ia masa la Bistro parcând tot acolo.

Noi am găsit locuri libere de fiecare dată.  

Există şi posibilitatea de a parca gratuit pe stradă, o variantă mai cinstită pentru cei veniţi doar să ia masa la restaurant.

Intrarea în restaurant este posibilă atât din parcare, cât şi trecând prin recepţia hotelului.

Restaurantul dispune de un salon interior, precum şi de o terasă generoasă cu acoperiş retractabil. În timpul sezonului cald sunt disponibile şi câteva mese afară în grădină.

Noi am preferat de fiecare dată terasa dotată cu un sistem de încălzire foarte eficient, având avantajul de a putea fuma acolo. Aerisirea se făcea rapid prin retractarea acoperişului preţ de un minut sau poate mai puţin.  

Mobilierul constă din mese şi scaune din lemn, în culori vesele şi două mese cu canapele ceva mai confortabile.

În ziua sosirii la hotelul Subcarpaţi, după ce ne-am cazat, am coborât să mâncăm ceva. Soţul a văzut Meniul zilei scris cu cretă pe o tablă şi a zis că el asta vrea să mănânce. Eu am început să studiez meniul, mai variat decât mă aşteptam, în căutarea unei ciorbe de burtă, dar ghinion! ciorba mea preferată nu exista în meniu ☹. Puţin dezamăgită, m-am decis să iau şi eu meniul zilei. Se poate constata cu uşurinţă faptul că Meniul Zilei, oferit de luni până vineri 12.00 – 15.00, constând dintr-o ciorbă, un fel principal şi desert, toate la preţul de 29,90 lei este varianta cea mai avantajoasă din punct de vedere financiar. De băut soţul a comandat o bere Ursus 0,5l la 10 lei, iar eu o carafă de 0,5 l cu limonadă cu mentă şi ghimbir la 15 lei, foarte bună, exact pe gustul meu.  Şi de această dată am constatat că este mai ieftin să bei bere =)).  

Meniul zilei a fost OK, mi-a plăcut mult ciorba de porc ardelenească, cu tarhon exact cât trebuie, şi ardeiul umplut a fost bun, iar la final ne-am îndulcit cu o cremă de zahăr ars. Amândoi am fost mulţumiţi.

Am cerut nota de plată, 85 lei, menţionând că dorim să trecem consumaţia pe cameră, pentru a plăti la check out tot ce se strângea până la plecare. Nu a fost nicio problemă, oamenii au fost înţelegători şi amabili. Bacşişul l-am oferit cash pe loc.

Pentru cină am ales tot Bistroul. Seara am găsit destul de greu o masă liberă pe terasa pentru fumători. Erau mese libere în interiorul restaurantului, dar eu voiam să fumez, astfel că am aşteptat eliberarea unei mese. Pentru a nu mai avea surprize, pentru următoarele două seri am rezervat masa dorită la ora dorită de noi.

Am comandat pentru mine o apă tonică Schweppes cu lămâie la 8 lei şi un Burger Clasic cu carne de vită, brânză Cheddar şi castraveţi muraţi, având inclusă o porţie de cartofi prăjiţi şi o salată coleslaw la 35 lei şi pentru soţul meu şniţel din piept de pui cu cartofi prăjiţi şi sos barbeque (32 lei). Burgerul meu a fost gustos, mi-a plăcut, nimic de reproşat. Cartofii erau din cei congelaţi, dar nu a fost o problemă. Soţul a primit două şniţele măricele şi a trebuit să-l ajut să le termine. Nota de plată a totalizat 75 lei.

A doua zi pentru masa de prânz ne-am oprit la New House, dar despre asta am povestit deja. Oricum acolo am mâncat singura ciorbă de burtă din această minivacanță.

Cina am luat-o tot la restaurant la noi la hotel, unde rezervasem masă cu o zi înainte pentru a fi siguri că găsim loc pe terasă. Pentru soţul meu am comandat şniţel de vită Black Angus cu cartofi prăjiţi şi sos BBQ la 49 lei porţia şi o bere Ursus Retro (10 lei). Eu am comandat cotlete de berbecuţ cu mămăliguţă şi mujdei la 60 lei porţia şi o limonadă neîndulcită cu mentă şi ghimbir. Soţul a primit o porţie foarte generoasă constând din trei şniţele, foarte gustoase şi bine preparate. Eu am primit cinci cotlete de berbecuţ cu castraveţi muraţi, mămăliguţă cu brânză rasă deasupra şi mujdei de usturoi, totul arăta nemaipomenit, dar... alegerea mea s-a dovedit total neinspirată. Cotletele de berbecuţ au fost o mare dezamăgire pentru mine. Aici bucătarul a fost total pe lângă subiect, probabil mielul nefiind punctul lui forte. Fata care ne-a servit ne-a schimbat tacâmurile obişnuite cu unele mai „zdravene” , dar tot degeaba ☹. Mai eficient ar fi fost un fierăstrău sau măcar o pânză de bomfaier :D. Îmi venea să plâng de ciudă. Nu puteam să nu-mi amintesc cât de fragedă era cărniţa de miel mâncată peste tot în Turcia şi în ţările arabe vizitate, dar şi în Spania sau în Republica Dominicană, cum se topea în gură pur şi simplu. În cazul de faţă am suspectat că berbecuţul fusese de fapt oaie şi nu una obişnuită, ci una matusalemică, cel puţin de-o vârstă cu mine :D. Aceasta a fost a doua ţeapă din România după cea cu pastrama de oaie de nemâncat la un restaurant din Bucureşti în urmă cu mulţi ani.  

Noroc cu soţul care a împărţit cu mine şniţele lui de vită, pentru că altfel mă culcam nemâncată în seara respectivă. Nota de plată a totalizat 134 lei şi am trecut-o pe cameră.

A treia zi am revenit tot la Bistro Subcarpaţi pentru masa de prânz la întoarcerea din plimbarea pe jos prin oraş şi am comandat o ciorbă de fasole cu afumătură (14 lei) pentru soţul meu şi o ciorbă de văcuţă (16 lei) pentru mine. De băut, la fel, o bere Ursus Retro pentru domnul şi o limonadă cu mentă şi ghimbir pentru mine. Comanda ne-a fost adusă într-un timp scurt. Ciorbele au fost fierbinţi şi gustoase şi fiecare a fost mulţumit de ceea ce a mâncat. Am mai trecut alţi 55 lei pe cameră.

La cină am comandat coaste de porc la jar cu sos BBQ şi cartofi cu mărar şi usturoi (45 lei), şniţel din piept de pui cu cartofi prăjiţi pentru soţ şi câte o bere pentru fiecare. De data asta am dat lovitura 😊. Am uitat dezamăgirea din seara precedentă şi am fost încântată de coastele alese, foarte bine preparate, iar porţia a fost mai mult decît generoasă. Cu 97 lei ne-am săturat amândoi, de abia am mai putut urca scările până în cameră.

Per total noi am avut o experienţă bună spre foarte bună la acest restaurant. Servirea a fost mereu promptă şi amabilă, mâncarea a fost gustoasă iar porţiile mari şi foarte mari. Am apreciat meniul variat, pentru toate gusturile. Preţurile mi s-au părut puţin peste media aşteptată de mine. Am trecut pe cameră toate notele de plată din cele trei zile, pe care le-am achitat la final la recepţie cu card bancar.  

Am mâncat mereu pe terasa cu acoperiş retractabil, unde fumatul era permis, un avantaj important pentru fumători, de evitat pentru ceilalţi. Ca să nu existe reclamaţii ulterioare :D. Întotdeauna am apreciat şi voi aprecia tratamentul egal aplicat tuturor oaspeţilor, fără discriminare şi fără prigoniri, cât timp toţi plătim la fel. Probabil vara este mult mai frumos să poţi admira şi grădina înflorită. Data viitoare.

Mai multe detalii despre preparatele din meniul Bistroului, cu preţurile aferente, sunt disponibile aici: hotelsubcarpati.ro/bistro-subcarpati

RECOMAND Bistro Subcarpaţi celor cazaţi în hotel, dar şi celor aflaţi în trecere prin Curtea de Argeş pentru mâncarea gustoasă, porţiile mari şi servirea excelentă. Cu o menţiune, însă: NU comandaţi miel!

 

 


[fb]
---
Trimis de nicole33 in 29.02.24 06:11:50
Validat / Publicat: 29.02.24 07:20:09
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în CURTEA DE ARGEŞ.

VIZUALIZĂRI: 1405 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

9 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P21 Bistro Subcarpaţi - ciorbă de văcuţă
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 35300 PMA (din 37 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

9 ecouri scrise, până acum

Safta Radu CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[29.02.24 10:40:59]
»

Cred că puține restaurante din țărișoara noastră nu au trecută în meniu ciorba de burtă. Imaginează-ți un tirist, care după multe ore petrecute la volan ajunge pe Valea Oltului, intră intr-un restaurant și comandă o ciorbă de burtă, iar ăia strâmbă din nas, că nu au așa ceva în meniu, blasfemie curată!

Preparatele arată bine, porțiile sunt suficient de mari, iar prețurile nu cred că ar fi peste medie, sunt multe alte locuri unde meniul zilei nu costă doar 29,90 lei sau o ciorbă doar 14 lei. Cu cotletele de miel chiar ai avut ghinion, posibil să fi nimerit altă tură la bucătărie, iar bucătarul o fi avut o zi mai proastă... Vezi că suntem și noi buni la ceva? Ce te făceai fără șnițelele soțului?

Ca multe alte ponturi despre restaurante, oferite de tine cititorilor AFA, și acesta e unul foarte bun, e de reținut când voi ajunge în Curtea de Argeș, doar știi că am încredere totală în recomandările tale.

Zoazore
[29.02.24 15:02:42]
»

@nicole33:

Noi am preferat de fiecare dată terasa dotată cu un sistem de încălzire foarte eficient, având avantajul de a putea fuma acolo. Aerisirea se făcea rapid prin retractarea acoperişului preţ de un minut sau poate mai puţin.

Si? Au fost vociferari ca fumati pe terasa destinata fumatorilor? Intreb pentru un prieten!

De băut soţul a comandat o bere Ursus 0,5l la 10 lei, iar eu o carafă de 0,5 l cu limonadă cu mentă şi ghimbir la 15 lei, foarte bună, exact pe gustul meu. Şi de această dată am constatat că este mai ieftin să bei bere.

Si mai sanatos! Tu ai fost sofer in fiecare zi de ai baut doar limonada? Sau te facusi sectanta si nu stim noi? Ba nu, ca la un moment dat ai luat o bere, totusi!

Eu am început să studiez meniul, mai variat decât mă aşteptam, în căutarea unei ciorbe de burtă, dar ghinion! ciorba mea preferată nu exista în meniu ☹. Puţin dezamăgită, m-am decis să iau şi eu meniul zilei.

Putin dezamagita? Pe mine m-a dezamagit foarte tare. Si Radu are dreptate: putine "mancatorii" nu au in meniu aceasta ciorba!

Cotletele de berbecuţ au fost o mare dezamăgire pentru mine.

Dupa ce ca nu aveau ciorba de burta, au dat chix si cu berbecutul? , ma rog, "venerabilul senior BERBEC" Mai sunt si domni in varsta pe care-i striga lumea "Puiu"

RECOMAND Bistro Subcarpaţi celor cazaţi în hotel, dar şi celor aflaţi în trecere prin Curtea de Argeş pentru mâncarea gustoasă, porţiile mari şi servirea excelentă. Cu o menţiune, însă: NU comandaţi miel!

Totul e bine cand se termina cu bine! Sa va fie de bine!

nicole33AUTOR REVIEW
[29.02.24 19:07:39]
»

@Safta Radu:

Cred că puține restaurante din țărișoara noastră nu au trecută în meniu ciorba de burtă. Imaginează-ți un tirist, care după multe ore petrecute la volan ajunge pe Valea Oltului, intră intr-un restaurant și comandă o ciorbă de burtă, iar ăia strâmbă din nas, că nu au așa ceva în meniu, blasfemie curată!

Aşa credeam şi eu că nu poate lipsi ciorba de burtă fiind prea tradiţională, prea bună, prea căutată, prea... Dar uite că la Bistro Subcarpaţi am găsit excepţia care confirmă regula. Îţi dai seama că am întrebat de ce nu oferă şi aşa ceva, iar răspunsul lor m-a blocat, chipurile nu se cere! Blasfemie curată, într-adevăr!

Preparatele arată bine, porțiile sunt suficient de mari, iar prețurile nu cred că ar fi peste medie, sunt multe alte locuri unde meniul zilei nu costă doar 29,90 lei sau o ciorbă doar 14 lei.

Şi porţiile au fost mai mari decât eram obişnuiţi, cel puţin pentru soţul meu care-mi solicita mereu ajutorul şi eu mă sacrificam, ce să fac

Cu cotletele de miel chiar ai avut ghinion, posibil să fi nimerit altă tură la bucătărie, iar bucătarul o fi avut o zi mai proastă...

La faza cu cotletele chiar nu mă aşteptam. Au fost şi scumpe şi prost făcute. Pe viitor, îmi voi satisface poftele de miel doar în ţări cu tradiţie în gătitul mielului sau în restaurante cu specific arăbesc, turcesc, libanez. Altfel risc să am surprize.

Vezi că suntem și noi buni la ceva? Ce te făceai fără șnițelele soțului?

Ai şi tu dreptate. Nu pot să te contrazic

doar știi că am încredere totală în recomandările tale.

Ştiu şi apreciez, dar şi tu ştii că şi eu am toată încrederea în recomandările tale excelente atât de cazare, cât şi de restaurante

Mulţumesc mult pentru vizită, aprecieri şi ecou!

nicole33AUTOR REVIEW
[29.02.24 20:53:44]
»

@Zoazore:

Si? Au fost vociferari ca fumati pe terasa destinata fumatorilor? Intreb pentru un prieten!

Bineînţeles că nu! Din fericire, la data sejurului meu atât în hotel, cât şi în restaurant, unde veneau şi mulţi tineri din localitate să socializeze la un burger şi o bere (sau mai multe), am avut parte de oameni normali, cu mult bun simţ, fără pretenţii aiurea de a impune reguli aberante, că doar nu închiriaseră toată cârciuma .

Oricum reclamagii nu ar avea vreo şansă aici.

Am omis să scriu în articol că uşa care despărţea terasa de salonul interior era automată, cu celulă, probabil pentru a uşura trecerea ospătarilor cu tăvile cu mâncare în braţe către mesele clienţilor. Dacă uşa rămânea mai mult timp deschisă, mai pătrundea ceva fum şi în interior, iar cei de la primele mese mai strâmbau puţin din nas, însă fără a face o tragedie din asta.

Prietenul tău poate merge liniştit la Bistro Subcarpaţi, poate fuma în voie, riscul de a-i fi pusă la îndoială educaţia fiind aproape inexistent. Spun aproape, pentru că nu poţi şti peste cine dai. Iar dacă merge când se mai încălzeşte vremea, este şi mai bine, deoarece terasa va fi deschisă şi tot fumul se va disipa pe cale naturală.

Mâncând doar pe terasă, am mai avut un avantaj: nu m-au deranjat nici copiii care alergau printre mese în joaca lor prin tot restaurantul, astfel că am putut mânca liniştită.

nicole33AUTOR REVIEW
[29.02.24 21:16:37]
»

@Zoazore:

Si mai sanatos!

Să ştii că şi limonada cu ghimbir este foarte sănătoasă.

Tu ai fost sofer in fiecare zi de ai baut doar limonada? Sau te facusi sectanta si nu stim noi? Ba nu, ca la un moment dat ai luat o bere, totusi!

Nici vorbă! Nu m-am plimbat cu maşina decât o zi, de Ziua Naţională, mai bine zis după micul dejun şi până la prânzul întârziat luat la New House. Atât. În ziua sosirii am mers pe jos la Mănăstire, care nu era prea departe de hotel, a treia zi am alocat-o vizitării oraşului Curtea de Argeş, parcurs pe jos, pentru că nici nu este foarte mare, iar a patra zi după micul dejun am plecat spre casă.

Eu şi sectele? Niciodată!

au dat chix si cu berbecutul? , ma rog, "venerabilul senior BERBEC" Mai sunt si domni in varsta pe care-i striga lumea "Puiu"

Recunosc că nici eu nu m-am aşteptat la un asemenea rateu de proporţii, greu de explicat, în condiţiile în care am doar cuvinte de laudă despre toate celelalte preparate încercate, dar uite că se întâmplă şi din astea. Nimeni nu este perfect.

Tu ştii că eu le spun şi pe alea bune şi pe alea mai puţin bune şi nu caut nod în papură. Am considerat corect să recomand restaurantul pentru toate celelalte feluri care m-au încântat, dar să fac şi o atenţionare fermă în legătură cu mielul sau berbecul sau ce o fi fost el.

Mulţumesc mult pentru urări, vizită şi ecou!

Pușcașu MarinPHONE
[01.03.24 03:13:45]
»

@nicole33: Am citit, am salivat suficient și-am început să mă uit la poze. Cenzură totală. OK... Love the Taste, am înțeles, dar Taste the Love unde e? 😀.

Ruda contemporană cu Miorița care ți-a fost servită pe post de cotlet nu cumva trebuia "asezonată" și cu o drujbă? Sau poate că trebuia consumată în vreo trei zile! Mestecai în fiecare zi 40-50 de minute la câte-o bucățică și uite-asa scăpai mai ieftin și cu mai puține calorii ingurgitate.

Dar e bine că n-a fost rău, vorba unor clasici în viață 😀

nicole33AUTOR REVIEW
[01.03.24 06:29:32]
»

@Pușcașu Marin:

Am citit, am salivat suficient și-am început să mă uit la poze. Cenzură totală.

Nasol momentul pentru tine având în vedere locaţia actuală. Nu aş vrea să crezi că sunt chiar atât de sadică

Love the Taste, am înțeles, dar Taste the Love unde e?

Într-adevăr, asta era varianta completă

Unde să fie? Păi în... Thailanda Nu am fost, dar am auzit că sunt acolo nişte fete tare pricepute . Rămâne între noi. Să nu ne audă Doamna Adina

Ruda contemporană cu Miorița care ți-a fost servită pe post de cotlet nu cumva trebuia "asezonată" și cu o drujbă? Sau poate că trebuia consumată în vreo trei zile! Mestecai în fiecare zi 40-50 de minute la câte-o bucățică și uite-asa scăpai mai ieftin și cu mai puține calorii ingurgitate.

Da, o drujbă ar fi fost soluţia câştigătoare

Dacă mi-aş propune o cură drastică de slăbire, există şi variante mult mai plăcute şi chiar mai eficiente, cum ar fi să mă urc acum în avion şi să vă fac o vizită de vreo două săptămâni aşa , dar rămâne doar la stadiul de vis. Asta-i viaţa, unii se pregătesc să plece la muncă în timp ce alţii pleacă la... plajă, probabil la o plajă de vis Dar nu, nu te invidiez, fericitule

Nimeni nu este perfect, deci nici bucătarul de la Bistro... aaa... pardon Chef-ul

Per total, a fost bine spre foarte bine şi asta contează

Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou!

doinafil
[12.03.24 23:47:34]
»

@nicole33: Nu știu când și dacă voi mai ajunge la Curtea de Argeș! Am fost o singură dată, în tinerețe, într-o delegație, dar de atunci n-am mai avut ocazia să vizitez orașul!

În mod sigur voi alege acest restaurant dacă se va întâmpla să mergem și acolo, pentru că am încredere în recomandările tale, nu numai în cele de cazare, dar și în cele culinare!

Păcat că berbecuțul/noatenul/ oaia sau berbecul bătrân te-au dezamăgit! Spui că te gândeai cu jind la cel mâncat la turci sau în Egipt. Se știe că musulmanii sunt mari consumatori de carne de oaie/berbecuț! S-au experimentat în preparatele cu carnea lor!

În tinerețe, pe vremea lui Ceașcă, (prin anii '85) am găsit carne de oaie la un magazin de lângă casă. Curios este că pe foametea aia n-o cumpăra nimeni, din cauza mirosului. Eu am luat, am ținut-o puțin în oțet și, apoi, am spălat-o și am preparat-o cu legume, la cuptor! A fost un deliciu! N-am să uit gustul mâncării ăleia niciodată! Se topea în gură, așa de bună era!

Meniul zilei este chiar de încercat! Arată bine și spui că a fost și gustos! Nu mai spun că este și foarte convenabil la preț!

Abia aștept să ne revedem! Până atunci...

nicole33AUTOR REVIEW
[13.03.24 06:34:32]
»

@doinafil:

Nu știu când și dacă voi mai ajunge la Curtea de Argeș! Am fost o singură dată, în tinerețe, într-o delegație, dar de atunci n-am mai avut ocazia să vizitez orașul!

Curtea de Argeş este o destinaţie destul de uşor accesibilă pentru bucureşteni şi are multe de oferit. Pentru mine oraşul a fost o surpriză plăcută, mai ales că nici eu nu mai ajunsesem pe acolo cam de multişor.

În mod sigur voi alege acest restaurant dacă se va întâmpla să mergem și acolo, pentru că am încredere în recomandările tale, nu numai în cele de cazare, dar și în cele culinare!

Păcat că berbecuțul/noatenul/ oaia sau berbecul bătrân te-au dezamăgit! Spui că te gândeai cu jind la cel mâncat la turci sau în Egipt. Se știe că musulmanii sunt mari consumatori de carne de oaie/berbecuț! S-au experimentat în preparatele cu carnea lor!

Am luat în total două prânzuri şi trei cine la acest local, pe care îl recomand cu toată încrederea, cu menţiunea referitoare la miel, tocmai pentru a nu mai păţi şi alţii ca mine şi a-mi păstra credibilitatea printre AFA-işti.

Cred că totul ţine şi de tehnica gătirii, dar posibil şi de "animalul" în sine.

Amuzantă întâmplarea cu oaia

Mă bucur că ai revenit cu comentarii pe sait după o pauză cam lungă.

Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou!

=

Şi eu aştept cu nerăbdare revederea

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
doinafil, Pușcașu Marin, Safta Radu, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Curtea de Argeş? :


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.064141035079956 sec
    ecranul dvs: 1 x 1