La cocosul rosu
Restaurantul Cocosul Rosu
Restaurantul este aproape de iesirea din Bucuresti, spre autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, pe str. Maegelelor. Este chiar la strada si usor de remarcat.
Este un restaurant mare; pe langa cladirea cu saloane si la parter si la etaj, are si o curte mare. Terasa amenajata in curte este plina cu copaci (un nuc, un piersic, visini si multa vita de vie. Peste tot sunt mese si mai mari si mai mici ce isi astepata clientii.
Noi am ajuns acolo fara sa facem rezervare si totul era ocupat. Era o zi de duminica la ora pranzului. Un ospatar amabil a cautat peste tot o masa si nu s-a lasat pana nu a gasit, chiar daca nu era in sectorul lui Servirea a fost prompta. Si ca va faceti o idé despre preturi o sa va spun ce am mancat noi; 5 mici cu cartofi prajiti si salata, o tochitura cu mamaliguta si salata cascaval pane, cu ciuperci la gratar si salata, s-a baut apa plata si o sticla are cu limonada. Cu tot cu bacsis am platit 80 de lei. Mie mi-a placut restauratul. Este are foarte curat ospatari curati si civilizati mancarea a fost buna si nu scumpa. Intr-un colt al curtii au un loc de joaca pentru copii. Chiar laga intrare este o casuta petnru un cocos - mascota restauratului – care din din cand in cand cand in cand canta.
Trimis de babycris42* in 04.06.10 12:52:57
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (babycris42*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bravo, asta da review pentru un asemenea loc, fara prea multe inflorituri, la obiect.
Puncte de la mine!
Dar toaleta, toaleta (in fine, locul unde v-ati spalat pe maini inainte de masa...)? Cum a fost toaleta?
Eu locuiesc in apropiere, cunosc restaurantul si pot confirma asupra a tot ce s-a mentionat aici.
Poate ca pentru a convinge ar fi fost binevenite cateva fotografii, pe care as putea foarte bine sa le atasez si eu intr-una din zile.
Chiar si cu "toaleta", pentru domidoc!
Verificat personal cu temeinicie. Servire, preparate, ambianta, curatenie (inclusiv toalete) de nota 10.
- Nov.2024 [Restaurant Casa Oamenilor de Știință / Casa Assan] Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinţă, de vizitat clădirea — scris în 19.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant E3 by Entourage] Restaurant: E3 by entourage, - excelent — scris în 09.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Un Poco Pizza Fresca] Poco Pizza - se putea și mai bine — scris în 07.11.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant La Copac] Sub dud La Copac — scris în 01.10.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Long Fong] Long Fong - Restaurant chinezesc în București — scris în 09.09.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Cafe Bar La Pod by Gogu Constantinescu] Nonagenari la restaurantul ˝La pod˝din parcul Carol — scris în 05.09.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2024 [Restaurant Cococerie] Cococeria – amintiri din copilărie — scris în 20.08.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ