GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Mancare cu Ștaif sau borsul de rata la nivel de arta

Sa incep cu o mare uimire!!! Conceptul Farm to Table, americanesc desigur, a intrat de curand si pe la noi. Am fost curios ce insemna si am purces in cautarea restaurantului Mancare cu Ștaif, ce se declara apartinator al noului concept.
Meniul este variat si gaseseti din toate. Am comandat un bors din pipote de rata cu sfecla rosie. E, aici uimirea a fost maxima, le-am spus si lor si tocmai de aia scriu si aici. A fost exceptional, am inteles ca proprietarul restaurantului este bucatar si activeaza de ani buni intr-un mare restaurant bucurestean de pe nordului.
Dar sa va povestesc despre acest minunat bors de sfecla. Preparat traditional cu legume proaspete din belsug, smantana de tara si felii fine din pipota de rata pot sa jur ca este cel mai bun bors pe care l-am mancat vreodata in viata mea. Pentru felul 2 am comandat... bors de pipote de rata cu sfecla.
Da ati inteles perfect, am mancat doua portii zdravene si am promis ca voi reveni cu comanda si pentru acasa (fac si livrari).
As mai fi testat si alte preparate dar nu ma mai putem ridica de scaun... (au pulpa de rata slow cooked cu varza rosie, bulz moldovenesc, si multe, multe). Le voi degusta saptamana asta si daca se vor ridica la nivelul borsului de rata, voi reveni aici si peste tot, pentru ca e pacat sa ratati asa minunatii.
Trimis de omarin* in 28.07.18 16:56:16
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (omarin*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Apr.2025 [Restaurant Britannia Bar & Grill] Restaurant Britannia – un prânz reușit — scris în 30.04.25 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2025 [Restaurant Moft [Floreasca]] Moft, un concept nou şi modern de restaurant — scris în 26.04.25 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2025 [Presto Ristorante / Mărășești] Presto Restaurant – lângă Parcul Carol — scris în 14.04.25 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Mar.2025 [Restaurant Hotel Capitol] Întâlnire cu fostele colege de serviciu la restaurant Capitol. — scris în 25.03.25 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2025 [Cofetării, patiserii, ceainării, gelaterii] La Dolce Milano - gustul fin al Italiei in Bucuresti — scris în 09.03.25 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2025 [Restaurant Ever After] Asiatic si iar asiatic - Restaurant Ever After — scris în 01.02.25 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2025 [Grand Cafe Van Gogh] Van Gogh si Funeralii fericite - cafeneaua Van Gogh — scris în 25.01.25 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ