Daca in peregrinarile dvs. pasii va duc pe la bancile de pe b-dul Unirii, pentru a depune "economiile" pe care le-ati castigat cinstit la pacanele, in timp ce sotia stia ca sunteti la piata, atunci nu depuneti tot si mai mergeti pana la numarul 69 (da stiu, dar fara glume)
In timp ce va deplasati in directia Piata Alba Iulia (pe sensul de mers al masinilor de la Piata Alba Iulia catre Piata Unirii – partea cu numere impare) si dati marunt din buze (a se citi ca va rugati) la adresa administratiei sectorului ca a pus placutele rosii care aluneca ca draq si in acelasi timp totusi laudati ca arata ca la Paris… ca de, asa a spus primarul, va ajut eu… la cum arata. Arata ca-n Teheran, zona de nord.
Oricum, daca nu ati picat de tot pe ganduri, sau din picioare, puteti cadea cu ochii pe o noua locatie de potolit foamea, sau curiozitatea.
Restaurantul Lee Ho Food, care arata ca o cantina. Odata intrati inauntru, prea multe feluri de mancare nu sunt… abia s-a deschis, dar este o buna ocazie sa o faceti pe desteptul, asa cum am facut eu, intreband "de ce ati venit din Shanghai, in Romania?". Fata care serveste, vorbeste oarecum romaneste (te poti intelege cu ea), dar brusc va vorbi doar chinezeste, deoarece presupune ca sunteti de la politie, fara sa stie ca noi suntem informati ca cei mai multi bucatari vin din zona Shanghai.
Daca erau din Canton, nu mai primeam o salata gratis, la cele 4 portii cumparate, dupa cum urmeaza:
2 portii de vita picanta, o portie de taitei cu pui si o portie de pui cu legume.
Costul? 63 de lei – usor mai scazut ca-n alte locatii concurente, iar mancarea chiar mi-a placut.
Personal le urez bun venit si succes in afaceri, ca foame ne va fi mereu.
Poze nu am, deoarece …. hai ca am glumit
Pofta buna, viata buna si vederea ascutita; iar daca veti sta afara priviti…. pomii, ca de obicei.
Enjoy in Bucuresti, sectorul 3, b-dul Unirii 69
P. S.: bonul 77, ziua 7, luna 7, anul … 7 – este semn providential…. prevad ca maine cumpar coltunasi.
In caz ca va intrebati de ce nu puteti accesa pagina web a locatiei… va rog nu o mai faceti. Deja sunt mandru ca-s roman. Cititi menu-ul… la smecherie si barosaneala nu ne intrece nimeni…
Trimis de danyo in 07.07.17 23:32:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danyo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@danyo: E clar, daca zici ca a fost bun trebuie sa le trec pragul. Dupa ce am fost in China am descoperit aceasta minunata bucatarie si din ceea ce ai prezentat tu acolo as incerca vita la placa incinsa si daca e ok m-au convins.
Scriu si inghit in sec astfel incat inchei, felicitari, votat cu mare placere.
Ca o completare, acele minunate trotuare sunt minunate pe vreme uscata, cand sunt ude sau e iarna si e si mai rau e gheata, ai cele mai mari sanse sa-ti rupi picioarele
@mishu: Daca este posibil... mai amanati 2,3 saptamani. Sunt la inceput. Noi am vrut coltunasi... nu aveau.
Nu sunt un obisnuit al restaurantelor... deci nu stiu sigur in cat timp s-ar pune pe picioare, un loc de acest fel.
Multumesc pentru ecou
- Nov.2024 [Restaurant Casa Oamenilor de Știință / Casa Assan] Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinţă, de vizitat clădirea — scris în 19.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant E3 by Entourage] Restaurant: E3 by entourage, - excelent — scris în 09.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Un Poco Pizza Fresca] Poco Pizza - se putea și mai bine — scris în 07.11.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant La Copac] Sub dud La Copac — scris în 01.10.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Long Fong] Long Fong - Restaurant chinezesc în București — scris în 09.09.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Cafe Bar La Pod by Gogu Constantinescu] Nonagenari la restaurantul ˝La pod˝din parcul Carol — scris în 05.09.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2024 [Restaurant Cococerie] Cococeria – amintiri din copilărie — scris în 20.08.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ