ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 07.10.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 15.08.16
STATUS: PREMIUM
LUNA
OCT-2016
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
70.00%
Satisfăcător
DISTRACŢ. / RELAXARE:
50.00%
Nici nemulțumit, nici mulțumit

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
75.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 4 MIN

Restaurant Cocosu’ Rosu – probabil cei mai buni papanasi din Bucuresti

TIPĂREȘTE

Am auzit prima data de acest restaurant citind, de nevoie, diverse anunturi din ziarele de publicitate si de pe site-urile cu anunturi. In foarte multe anunturi acest restaurant este dat ca reper pentru zona Apusului din partea de vest a Bucurestiului. Din acest detaliu am dedus ca ar trebui sa fie un restaurant binecunoscut macar in Militari, ca ar trebui sa ofere ceva de bun gust, dar si ca ar trebui sa aiba o traditie pentru aceasta zona a Bucurestiului. Este localizat in cartierul Militari, Str Margelelor nr. 61-63, Sector 6.

Citind pe forumul AFA despre acest restaurant m-am hotarat sa-i fac o vizita intr-o seara, pentru ca imi doream sa servesc o ciorba de burta facuta din ingrediente cat mai bune calitativ si la felul doi urma sa imi aleg ceva din meniu. La ciorba de burta chiar se simte daca ingredientele sunt de casa sau din hipermarket - congelate si fara gust. Pot sa va spun ca nu am regretat si de atunci merg destul de des la acest restaurant.

Asta s-a intamplat si zilele trecute, cand am mers insotita la acest restaurant si am servit impreuna: ciorba de vacuta si de burta, sarmalute, specialitatea casei coasta de porc afumata si bineineles „romanticul” papanas. :) Am iesit doar sa mancam ceva rapid. Nu a fost vreun eveniment special, asa ca am renuntat la alte rasfaturi gen vinuri, sampanie sau alte fite.

Marele atu al acestui restaurant este fapul ca mare parte din ingredientele din preparate sunt din ferma proprie si bineinteles faptul ca au bucatari buni. Chiar si deserturile sunt preparate in laboratorul de cofetarie propriu. Pot sa va spun cu sinceritate ca toate mancarurile au gust si pot satisface orice pretentios. Orice am comandat, nu s-a intamplat vreodata sa regret. De asemenea portiile sunt echilibrate, nici prea mici si nici prea mari. Daca servesti o ciorba si felul doi cu greu mai poti sa mananci si un desert.

Cel mai des merg in timpul verii, pentru ca imi place sa stau pe terasa. Din pacate, am observat ca terasa este inchisa de cateva saptamani, asa ca va trebui sa va alegeti un loc inauntru, in una din saloanele disponibile sau in zona barului. Restaurantul are patru saloane din cate am inteles, unde sunt organizate diverse petreceri cu muzica live. Detaliul acesta cu muzica live si cu atmosfera pe care o genereaza aceste petreceri as vrea sa nu-l comentez foarte mult, pentru ca gusturile mai difera. Mie imi place sa ascult in restaurant o muzica placuta, daca se poate muzica clasica, in surdina, incat sa ma pot intelege cu cei din jur. Din pacate acest aspect este unul foarte neplacut pentru mine in acest restaurant... dar poate altora le place aceasta muzica... E clar ca cei care vin la petrecere isi doresc sa se distreze si vor sa asculte muzica de petrecere, nu muzica clasica. Dar totusi, cu ceilalti clienti ce se intampla? De aceea prefer sa merg inainte de ora 16,00 ca sa iau pranzul acolo pentru ca seara e nebunie. De asemenea, vara e foarte placut pe terasa acestui restaurant, pentru ca este racoare si umbra. Parca nici muzica nu e chiar asa stridenta pe timpul verii... asta pentru ca petrecerile se tin tot in saloanele din interior, iar muzica nu se aude pe terasa.

Preturile sunt caracterisitice unui restaurant de clasa peste medie... adica nu sunt mici, dar nu pot spune nici ca te lasa cu pusculita goala. Puteti servi un meniu complet la un pret de pana in 70 lei/persoana. Nu este putin ce-i drept, dar daca veti merge in Centrul Vechi cu siguranta ca veti depasi cu mult aceasta suma. In poze o sa gasiti o parte din meniu, asa ca nu mai insist cu alte detalii.

Servirea mi s-a parut destul de prompta ultima data cand am fost. In anumite situatii, de sarbatori cand lumea isi serbeaza ziua onomastica este mai complicat, ospatarii fiind depasiti de situatie, venind foarte multi clienti, astfel ca servirea este mai greoaie.

Clientii sunt de toate felurile. Am intalnit atat tineri, familii, parinti veniti cu carucioarele cu bebe dupa ei, bunici, copii mici dar si VIP-uri... intr-o seara l-am intalnit pe unul din fostii primari ai Bucurestiului, venit cu celebra sa sotie, cuplu binecunoscut in viata mondena din zilele noastre... hai ca stiti el are 72 de ani si ea are 40 de ani si le place sa se distreze zi si noapte... de aceea au ales si acest restaurant, probabil.

In concluzie va recomand acest restaurant daca vreti sa mancati ceva foarte gustos, gatit foarte bine, cu ingrediente de casa alese. Nu va recomand se mergeti seara dupa ora 18,00 cand se tin petreceri (mai ales vineri, sambata si duminica), daca nu suportati galagia si muzica de petrecere.


[fb]
---
Trimis de Alexa_77 in 07.10.16 22:47:42
Validat / Publicat: 07.10.16 23:52:47
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI. A mai fost în/la: VALEA PRAHOVEI, BRAN-MOECIU, SIGHISOARA, SOVATA, BRASOV

VIZUALIZĂRI: 10602 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

4 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alexa_77); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Bine ati venit la Cocosu Rosu
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 24500 PMA (din 27 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

4 ecouri scrise, până acum

Dan&Ema
[08.10.16 04:12:41]
»

@Alexa_77:

Si noi sm fost recent la Cocosu Rosu la lansarea lui Adrian Sarmasan.

Imi place locul.

In zilele calduroase e o placere sa stai in gradina la umbra si savasculti muzica.

Mancarea a fost mereu ok la ei. Am auzit ca este i afacere pornita de jos de tot de la 2 mese de restaurant, astazi fiind o unitate de referinta cu ferme proprie, 'mai multe puncte de lucru, si mai ales cu personal cheie si retete pastrate in timp, probabil cheia succesului lor.

Felicitari pentru articol!

ANILU
[08.10.16 09:20:18]
»

@Alexa_77: Subscriu la tot ce ai scris.

Ai descris foarte bine restaurantul, pentru că îl știu.

Am fost de mai multe ori cu diverse ocazii, la un botez, la o întâlnire cu prietenii sau pur și simplu să mâncăm știind că totul este bun și proaspăt.

Dar cel mai mult mi-a plăcut la o petrecere de 8 martie, a fost de pomină, ne-am simțit și distrat foarte bine.

Felicitări pentru articol, votat cu plăcere.

O zi frumoasă.

Alexa_77AUTOR REVIEW
[09.10.16 20:10:10]
»

@Dan&Ema, @ANILU: Multumesc pentru voturi! La petreceri atmosfera e intr-adevar faina, insa si aici depinde de gusturi... nu la toata lumea le place un anumit tip de muzica de petrecere, de aceea e bine sa va informati inainte sa alegeti aceasta locatie pentru petreceri. Eu va recomand 100% mancarea si sa stati pe terasa vara la orice ora. Dupa ce se inchide terasa, toamna si iarna, trebuie sa stati in atmosfera din interior si sa ascultati muzica de petrecere

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
mishu
[15.10.16 01:14:07]
»

@Alexa_77 - Un local foarte atractiv si comentat la fel si de ceilalti useri. Felicitari, votat cu placere.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Alexa_77, ANILU, Dan&Ema, mishu
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în București?:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.077563047409058 sec
    ecranul dvs: 1 x 1