GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Morgan la Dud sau La dudul laudat

Am cautat un restaurant pentru a merge la pranz cu o prietena americanca venita in vizita. Dupa ce am studiat mai multe topuri pe google, am decis ca Morgan La Dud va fi cu siguranta un local care va impresiona. M-am grabit sa sun pentru rezervare, ca la atatea laude, eram sigur ca greu voi gasi masa libera.
Pentru a gasi mai usor si a nu ma stresa cu parcarea am mers cu un taxi, al carui sofer se pare ca nu stia unde se afla faimosul restaurant cu bucatar de la Masterchef. Am ajuns exact la ora 14:00 cand aveam rezervare, dupa ce am cautat pe strada Sperantei numarul 7, caci pe aceasta strada nu sunt trecute numerele, cel putin de la 1 pana la 7 eu nu am vazut nici unul. Restaurantul, ascuns in spatele acestui mare dud, are o terasa destul de acoperita si ingradita, dar amenajata cochet cu mese si scaune din fier forjat. Nu am intrat in local, am stat doar la terasa. In mod ciudat, nu am simtit nici o curiozitate sa vad mai mult, chiar daca in poze vazuzem niste separeuri elegante, toalete cochete.
2-3 mese erau ocupate pe terasa, iar in interior cel mai probabil nu era nimeni, caci in 3 ore cat am stat acolo nu am vazut pe nimeni intrand sau iesind. a se intelege, am stat 3 ore nu pentru ca eram dat pe spate de loc in sine, ci pentru ca aveam multe de povestit cu prietena mea demult plecata. :)
Chelnerita, destul de amabila, dar cu un aspect saracacios spre ieftin ne-a adus meniul care era plin de foie gras si mai avea cateva chestii pe langa.
Am ales ton cu sparanghel (din cauza unui regim pe care il tin era tot ce mi se permitea). A fost bun, dar nu spectaculos, portia modesta, dar la un pret de restaurant de lux, care va asigur nu este acesta... :)
Am baut doar apa plata eu iar prietena mea 2 pahare cu vin alb, un ceai si cafea la final. Nota de plata a fost 255 lei, care pentru 2 persoane mi s-a parut exagerat. Am fost in multe restaurante de lux in Bucuresti, dar aici pretul mi s-a parut complet nejustificat. Sumar comanda: un antreu, 2 portii somon cu sparanghel, 4 ape plate, 2 pahare vin alb, un capuccino, un ceai verde.
Nu am fost curios sa incerc desertul, care este foarte slab reprezentat in meniul faimosului Masterchef.
Nu am scris deloc pareri despre restaurante, insa in acest caz am tinut sa o fac pentru ca reclama facuta locului nu are sens pentru mine.
Sa nu fiu inteles gresit: este un loc ok, dragut chiar, doar preturile sunt prea mari iar mancarea nu este spectaculoasa, cel putin ce am servit noi. Bun, dar nu cu efectul Wow! Ma asteptam sa fiu un pic dat pe spate sa fiu sincer, dar mai bine ca nu m-am dat caci m-as fi lovit in fierul scaunului di fier forjat si in piatra d epe jos. :)
Daca ajungeti totusi acolo, va doresc pofta buna!
p. s: asigurati-va ca aveti portofelul plin. :)

AmFostAcolo fără reclame?
- Utilizatoriii LOGAȚI văd, până în 1.8.25, o versiune cu MULT mai puține reclame
- Ați dori o versiune COMPLET fără reclame? — va fi posibil, în viitor — pentru aprox 8-9 lei / lună
Trimis de laur&co in 22.06.14 20:49:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
2 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laur&co); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
2 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Din cate stiu eu chef Florin Dumitrescu (despre el cred ca era vorba) nu mai are legatura cu acest restaurant. A avut acum 2 ani, cand s-a deschis, pentru o perioada scurta.
In prezent el alcatuieste meniul la restaurantul Goccia, adica el decide felurile servite dar nu gateste personal acolo decat la anumite ocazii care sunt anuntate pe facebookul restaurantului.
Noul lui restaurant la care gateste doar el este Tapo din Herastrau.
La Goccia am fost si raportul calitate pret mi se pare ok. Am platit 1 milion si ceva de persoana pentru supa + fel principal + desert + cocktail.
La Tapo nu am fost dar am inteles ca preturile sunt mai mari.
Din informațiile/căutările noastre se pare că acest restaurant ''a tras obloanele''!
Articolul se arhivează.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jun.2025 [Restaurant Hanul lui Manuc] Cu familia la Hanul lui Manuc — scris în 23.06.25 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2025 [Restaurant Britannia Bar & Grill] Restaurant Britannia – un prânz reușit — scris în 30.04.25 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2025 [Restaurant Moft [Floreasca]] Moft, un concept nou şi modern de restaurant — scris în 26.04.25 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2025 [Presto Ristorante / Mărășești] Presto Restaurant – lângă Parcul Carol — scris în 14.04.25 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Mar.2025 [Restaurant Hotel Capitol] Întâlnire cu fostele colege de serviciu la restaurant Capitol. — scris în 25.03.25 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2025 [Cofetării, patiserii, ceainării, gelaterii] La Dolce Milano - gustul fin al Italiei in Bucuresti — scris în 09.03.25 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2025 [Restaurant Ever After] Asiatic si iar asiatic - Restaurant Ever After — scris în 01.02.25 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ