Execrabil - Restaurant Rin Grand Hotel
Restaurantul e deplorabil. Ospatarii foarte obraznici. Mancarea asa-zis vegetariana contine carne. La spaghete nu se aduce lingura. Si lista poate continua. De evitat! Absolut execrabil!!!
Foarte obraznici. Neprofesionisti. Nici macar nu si-au cerut scuze. Tot ce au ingaimat a fost ca nu a fost prea multa carne, si ca ce rau putea sa-mi faca!! Am anuntat organizatiile abilitate, nationale, europe si internationale. Discriminare. Desi cele nationale nu cred ca o sa-si faca treaba avand in vedere al cui e restaurantul...
Trimis de ceacareeste in 31.05.12 22:53:52
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ceacareeste); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ceacareeste: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo! Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Am mutat articolul la rubrica "Restaurante, terase, baruri din Bucuresti" (deja existenta pe site), pentru ca nu ai avut si cazare la hotel.
De asemeni, conform politicii site-ului, articolele cu evaluari "zero peste tot" sunt publicate FARA NOTE, fiind considerate scrise (prea) la suparare, lipsite (probabil) de minima obiectivitate asteptata.
Daca doreste, autorul poate reveni asupra evaluarilor, fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII, fie scriind un ecou (daca timpul alocat editarii a expirat)
Datorita faptului ca nu are poze, nu contine detalii, absolut nimic decat aprecieri generale fara ceva concret, pot sa ma gandesc ca e un comentariu politic? "avand in vedere al cui e restaurantul... "!
Mai ales ca a "anuntat organizatiile abilitate, nationale, europe si internationale. ". Pai alea europene nu sunt nici nationale nici internationale? Precizez ca nu sunt nici cu unii nici cu altii dpdv politic!
Cum adică "discriminare"? Te-ai simţit "discriminat" în raport cu cine?? Pe ce criterii? Rasiale, religioase, politice??
- Nov.2024 [Restaurant Casa Oamenilor de Știință / Casa Assan] Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinţă, de vizitat clădirea — scris în 19.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant E3 by Entourage] Restaurant: E3 by entourage, - excelent — scris în 09.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Un Poco Pizza Fresca] Poco Pizza - se putea și mai bine — scris în 07.11.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant La Copac] Sub dud La Copac — scris în 01.10.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Long Fong] Long Fong - Restaurant chinezesc în București — scris în 09.09.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Cafe Bar La Pod by Gogu Constantinescu] Nonagenari la restaurantul ˝La pod˝din parcul Carol — scris în 05.09.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2024 [Restaurant Cococerie] Cococeria – amintiri din copilărie — scris în 20.08.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ