GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Servire si mancare ingrozitoare la Hanul Berarilor din Pache Protopopescu
Am ajuns aici vrajiti de numele pompos, ideea de Han, care mai e si 'Interbelic'... suna foarte bine. Credeam ca e un loc primitor, poate putin rustic, cu mancare decenta si gustoasa. Total gresit!
Am fost doua familii (4 adulti) cu doi copii (8 si 5 ani). Ne-am dus fara programare pentru ca era in timpul saptamanii si banuiam ca este mai liber.
Asa a si fost, erau maxim 3 mese ocupate. Desi restaurantul se vedea ca e gol, dupa ce ne-au scanat bine la intrare si au vazut ca suntem cu copii, care puteau face galagie sau mai rau, se puteau juca..., ne-au spus ca nu au mese libere... dar pentru ca se vedea cat e de gol, au completat ca ne pot oferi o masa dar doar pentru 2 ore, cand vine o rezervare.
Desi este greu sa comanzi si sa mananci in doua ore, am acceptat, sperand sa merite compromisul.
Aceasta primire neprietenoasa si conditionata ne-a stricat oarecum dispozitia dar speram sa o recuperam...
Spatiul era deschis, luminos dar parea neterminat. Nu era nici un indiciu care sa te duca cu gandul la perioada interbelica, sau macar la ceva traditional.
Am comandat unui chelner foarte uracios si grabit, pe care am incercat sa nu il luam in seama, sperand ca ne vom delecta cu o mancare savuroasa.
Ciorba de vacuta a fost singura oarecum acceptabila, buna dar se simtea ca este cu mult concentrat, gen cuburi sau prafuri.
Carnea de la snitel era aproape transparenta, mai inchisa la culoare si cam sarata, iar crusta tare si arsa. Se vedea ca nu e proaspat snitelul, motiv pentru care am dat copiilor doar mamaliga de la sarmale.
Cartofii prajiti sub orice critica, cruzi in interior, dar totusi arsi..., prajiti intr-un ulei negru si ranced.
Sarmalele cu mamaliga, au fost 5 la portie, primele 2 bune, a treia stricata... la propriu. Avea un gust foarte rau si mirosea. La fel era si a patra sarma, tot stricata. Ultima parea buna in sensul ca parca nu mirosea asa ca precedentele, dar nu am mai avut curaj sa gust. Mamaliga buna.
Salata Coanei Mari, o salata banala cu rosii si castraveti, acceptabila.
In salata Regala au fost maxim 2 bucatele de somon, in rest legume obisnuite platite cu supra pret.
Rondelele de somon, desi au spus ca sunt pe gratar, erau prajite, uscate si fara nici un gust.
Limonada era o apa chioara, din doua carafe comandate doar intr-una au pus miere, in cealalta au uitat.
Am comandat papanasi sperand sa ne revenim macar la desert, chelnerul 'amabil' ne-a spus ca trebuia sa ii comandam de la inceput, ca dureaza 30 minute si nu mai avem timp, desi restaurantul era in continuare gol...
Doua deserturi comandate pentru copii, care aveau nume diferite, precum si doua specialitati de cafea, contineau aceleasi ingrediente si aratau aproape la fel.
Mai exact erau formate din cateva cupe de inghetata colorata ieftina, decorate cu frisca la tub si ornate cu un stick de Finetti (moale)... Groaznic!
Am plecat extrem de dezamagiti si morti de foame... desi am platit aprox. 120 roni/familie, in total pe la 240roni.
Sper sa nu ajungeti niciodata acolo, sau sa aveti mai mult noroc!
Trimis de ioana_v in 31.03.12 19:57:02
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ioana_v); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@ioana_v: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
a nu se face confuzie cu Hanul Berarilor (interbelic-fosta Casa Bucur ) din centrul capitalei, e doar acelasi nume.
Cu riscul de a te supara, permite-mi sa-ti spun ca v-ati facut-o cu mana voastra. La o replica de genul celei cu care ati fost intampinati, solutia era una singura: stanga-mprejur spre alta destinatie. Ca doar are balta peste (adica Bucuresti-ul restaurante), nu? Eu asa procedez si scutesc timp pretios, nervi, stres... nemaivorbind de bani... Sa nu-mi spui c-ati mai lasat si bacsis la final.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Nov.2024 [Restaurant Bellini Garden] Un nou și același restaurant „Bellini” — scris în 28.11.24 de doinafil din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant Casa Oamenilor de Știință / Casa Assan] Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinţă, de vizitat clădirea — scris în 19.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant E3 by Entourage] Restaurant: E3 by entourage, - excelent — scris în 09.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Un Poco Pizza Fresca] Poco Pizza - se putea și mai bine — scris în 07.11.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant La Copac] Sub dud La Copac — scris în 01.10.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Long Fong] Long Fong - Restaurant chinezesc în București — scris în 09.09.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Cafe Bar La Pod by Gogu Constantinescu] Nonagenari la restaurantul ˝La pod˝din parcul Carol — scris în 05.09.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ