Am petrecut Revelionul la Casa Diham - e groasnic
In primul rand mancarea de revelion 2011-2012 a fost groasnica, mancare veche, vinata de pe rosie oxidata, a lipsit pastrama taraneasca, aperitivul praf,
Felul 2 salau meunier - 4 bucati mici genul pui shang hai, legumele cica buchet legume (mazare cu fasole fideluta verde nefiarta) si o lamaie, la friptura si tort n am mai stat, am decis impreuna cu prietenii mei sa plecam, muzica groasnica lautari care habar nu aveau sa cante la instrumente, nu auzeai ce zice cel de langa tine.
eu am mancat acolo si a fost ok, DAR REVELIONUL E PRAF LA EI PROASTA ORGANIZARE SI MANCAREA SI MAI PROASTA,
PRET MENIU 200 lei /pers
dupa mine nici 50 nu valora
JALNICII
Trimis de blue9* in 01.01.12 12:52:09
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (blue9*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Conform politicii site-ului, articolele cu evaluari "zero peste tot" sunt publicate FARA NOTE, fiind considerate scrise (prea) la suparare, lipsite (probabil) de minima obiectivitate asteptata.
Daca doreste, autorul poate reveni asupra evaluarilor, fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII, fie scriind un ecou (daca timpul alocat editarii a expirat)
@blue9: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
Mutat în rubrica "Organizare nunţi, alte evenimente private, BUCUREȘTI" (nou-creată pe sait) - rubrică OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC RESTRÂNS!
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în București?, BUCUREȘTI" (deja existentă pe sait)
===
Conform regulamentului art. 14, secț. B
”Articolele care descriu nunţi, botezuri, banchete, tabere, zile onomastice, revelioane, alte evenimente private — organizate, evident, în condiţii cu totul particulare — nu sunt acceptate în concurs = se publică fără PMA. În plus, articolele se publică FĂRĂ NOTE (notele nu sunt relevante pentru condiţii de cazare sau de servire a mesei etc din postura unui turist)
- Nov.2024 [Restaurant Casa Oamenilor de Știință / Casa Assan] Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinţă, de vizitat clădirea — scris în 19.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant E3 by Entourage] Restaurant: E3 by entourage, - excelent — scris în 09.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Un Poco Pizza Fresca] Poco Pizza - se putea și mai bine — scris în 07.11.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant La Copac] Sub dud La Copac — scris în 01.10.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Long Fong] Long Fong - Restaurant chinezesc în București — scris în 09.09.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Cafe Bar La Pod by Gogu Constantinescu] Nonagenari la restaurantul ˝La pod˝din parcul Carol — scris în 05.09.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2024 [Restaurant Cococerie] Cococeria – amintiri din copilărie — scris în 20.08.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ