Restaurant Waterloo - locul unde intotdeauna se maninca bine
Restaurantul Waterloo este localizat in str. Traian 188, in apropiere de Foisorul de Foc si are specific belgian.
Il frecventez de circa 10 ani, la intervale destul de neregulate de timp, avand astfel ocazia sa observ mai bine schimbarile in bine sau rau.
Restaurantul are o terasa acoperita care este functionala doar pe perioada calda si restaurantul propriu zis.
Este frumos decorat, specific, chiar daca timpul si-a mai pus amprenta pe finisaje si decoratiuni.
Servirea este foarte buna, ca de fiecare data; exista un sef de sala (acelasi de 10 ani!) care supervizeaza totul cu un ochi critic si ospatarii, foarte prompti si bine instruiti.
Specialitatile servite sunt cu specific belgian; am fost insa surprinsa placut ieri cind am constatat ca meniul se imbogatise cu un catalog separat, cu muuuulte tipuri de bere semi/necunoscute de mine pe piata romaneasca; grupate frumos, pe categorii: beri trapiste (cele manastiresti), blonde, brune, aramii, bio etc... Preturile sunt intre 10-17 lei.
Am comandat, ca de obicei, fondue de brinza si fondue de vita+clatite cu diverse umpluturi.
DAca la fondue-uri nu am avut ce comenta, la clatite mi s-a parut ca nu prea si-au mai dat interesul; parca si la gust erau altfel, plus ca inainte erau frumos ornate si aveau deasupra un strop de sos…care acum nu mai era; pareau asa, cam triste clatitele :)
PReturile nu au fost niciodata mici, dar nici foarte mari; sa nu uitam totusi ca este un restaurant care serveste specialitati
exemple: fondue-urile=45 lei, clatitele cu diverse umpluturi=12 lei, deserturile (ff bune) =aprox 10 lei, cola=7 lei, apa plata=6 lei
Trimis de Chloe in 12.08.11 13:10:07
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Chloe); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Si eu sint fan Waterloo. Preferatele mele sint: supa crema de ceapa, carbonade flamande si tortul de ciocolata cu portocale. Plus Leffe bruna. Si noi tot de vreo 11 ani il frecventam si nu ne mai saturam...
Interesant, de retinut pentru o eventuala iesire daca tot ziceti ca mergeti de atat timp si sunteti multumiti. Tort de cioco cu portocale, yammy
- Nov.2024 [Restaurant Casa Oamenilor de Știință / Casa Assan] Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinţă, de vizitat clădirea — scris în 19.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant E3 by Entourage] Restaurant: E3 by entourage, - excelent — scris în 09.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Un Poco Pizza Fresca] Poco Pizza - se putea și mai bine — scris în 07.11.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant La Copac] Sub dud La Copac — scris în 01.10.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Long Fong] Long Fong - Restaurant chinezesc în București — scris în 09.09.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Cafe Bar La Pod by Gogu Constantinescu] Nonagenari la restaurantul ˝La pod˝din parcul Carol — scris în 05.09.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2024 [Restaurant Cococerie] Cococeria – amintiri din copilărie — scris în 20.08.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ