SALSA PICANTE / O experienta realmente picanta :)
Am fost in acest Restaurant intr-o seara torida de iulie.
Restaurantul este pozitionat in zona centrala a Bucurestiului, fiind aproape de Gradina Icoanei. Se afla pe Strada Schitul Darvari, vis-a-vis de Schitul cu acelasi nume.
Stiind strada, deoarece locuiesc prin apropiere, l-am gasit usor, insa daca e sa ma fi luat dupa hartile existente pe diferite site-uri sigur nu l-as fi gasit.
Meniul este destul de variat, dupa fiecare fel de mincare este trecut si timpul in care este preparat, asta ca sa nu existe discutii inutile ca servirea a fost greoaie.
Insa fata de ceea ce e trecut pe foaie, timpul in care iti e adus felul de mincare e cam la jumatate.
Preturile sint acceptabile, nici prea prea nici foarte foarte.
Paharele pentru bere sint tinute in congelator inainte de a iti fi aduse la masa.
Nefiind fan orez, totusi am vrut sa maninc ceva traditional spaniol si am incercat o paella de pui care impreuna cu un sos f picant a fost chiar foarte buna, iar prietena a mincat niste frigarui de miel foarte fragede. Frigarui de care a zis ca sint cele mai bune mincate de ea vreodata, cu carnea cea mai frageda (fiind o impatimita a mielului cred ca erau intr-adevar bune)
Singurul lucru care nu mi-a placut a fost ca nu aveau acele modele de stropitori cu apa care in zilele astea caniculare chiar le consider necesare si de care o angajata a zis ca ele si-ar dori, dar patronul... ba.
Trimis de zpedro* in 06.08.10 19:11:00
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zpedro*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
e posibil sa fi inventat o categorie desi sa existe una asemanatoare.
pentru luat masa e ok; dar atenţie la rezervări (grupuri mai mari, în special) ! dacă patronii au alte "aranjamente", veţi fi cu siguranţă dezamăgiţi... şi din păcate, spun asta din experienţă.
culmea! după ce, la fel, l-aş fi recomandat prietenilor!
In afara de de ai mentionat ati mai servit si altceva? (ca sa inteleg cam care sunt preturile). Chiar si daca e doar atat, avand in vedere zona nu e f. scump. Ceva similar in Cotroceni este mai scump.
au meniul pe saitul lor: click aici
inca 4 beri, piine cu usturoi si un sos de-al lor
În procesul de reoganizare a impresiilor de tip ”Unde Mâncăm” (în București, cazul de față), am constatat că resturantul descris mai sus s-a închis.
Impresiile au fost notate ca fiind ARHIVATE.
- Dec.2024 [Restaurant Ventto Pizza & Caffè] Ventto Pizza & Caffè – Când ţi-e poftă de pizza — scris în 18.12.24 de nicole33 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2024 [Restaurant Grafitti UrbanFood] Aniversare˝ 90˝ la restaurant Grafitti — scris în 15.12.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant Bellini Garden] Un nou și același restaurant „Bellini” — scris în 28.11.24 de doinafil din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant Casa Oamenilor de Știință / Casa Assan] Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinţă, de vizitat clădirea — scris în 19.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant E3 by Entourage] Restaurant: E3 by entourage, - excelent — scris în 09.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Un Poco Pizza Fresca] Poco Pizza - se putea și mai bine — scris în 07.11.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant La Copac] Sub dud La Copac — scris în 01.10.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ