ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 29.09.2023
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: Piteşti
ÎNSCRIS: 19.06.11
STATUS: TITAN
LUNA
SEP-2023
Familie
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
96.67%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 5 MIN

Red Angus Steak House, specializat în fripturi de vită

TIPĂREȘTE

Săptămâna trecută am fost invitați de băiatul nostru la un restaurant la București. La București pe a vedea penthouse-ul pe care copiii noștri îl cumpăraseră și ale cărui chei abia le primiseră și la un restaurant pentru a mânca și bea câte ceva și a povesti cât mai mult.

Despre București s-a scris mult și se va mai scrie pe AFA, Autostrada Pitești – București este bine cunoscută, eu spun doar că sâmbătă pe la ora 12 eram în Militari, la copii, de acolo am mers la noul apartament, mult mai mare, spațios și luminos, iar pe la două și jumătate la Restaurantul unde copiii noștri rezervaseră o masă. Am parcat aproape de Universitate și am mers apoi pe jos pe Calea Victoriei ce devenise pietonală.

Red Angus Steak House, restaurantul la care am mers, este un restaurant steakhouse cunoscut în București prin fripturile sale Angus australian și rețetele sale cu specific american, cu multă vită, dar și ceva pui sau porc. Primește musafiri zilnic între orele 12 și 24, servește mâncare la prânz, cină sau târziu în noapte și, oricând, la pachet, preparând și produse fără gluten. Acceptă plata cu cardul sau digital, oferă scaune pentru copii și Wi-Fi gratuit, dar pe fumători îi ține „la ușă” .

Este amenajat într-o clădire terasă din Piața Amzei 10 - 22, are telefon, e-mail, contul facebook pe FB și site-ul redangus.ro și

Pe Tripadvisor este apreciat cu 4 din peste 800 de recenzii, cel mai puțin apreciat fiind costul, și este poziționat pe locul 100 din cele peste 1.900 de restaurante clasificate din București.

Am fost întâmpinați de un domn din personalul restaurantului care ne-a condus la masa rezervată, sala fiind destul de goală, erau ocupate doar două, trei mese, și ne-a adus Meniurile printate, cu detalii și poze color, pe care îmi place să le studiez, mi-a plăcut modul deosebit în care sunt legate paginile lui.

Oferta bogată și variată cuprinde pe lângă Mâncare și Băuturi și un Magazin de Cadouri ce oferă Magneți, Căni și Carduri Cadou, (cadou zice Angus?!?!), de diverse valori.

Mâncarea începe cu Antreuri și Supe, mă tenta o „Supa de ceapa” , și continuă cu Salate, Burgeri, Garnituri, Paste, Pește, Fructe de mare și diverse Sosuri. Fripturile premium de vită și carne, fripturi din Muşchi, Antricoate, Vrăbioare sau Pulpă de vită reprezintă cel mai important capitol și cea mai solicitată mâncare.

Sunt preparate Coaste și Obrăjiori de vită, dar și preparate din carne de Porc sau Berbecuț, Pui, Curcan sau Rață.

Ca Băuturi sunt oferite Răcoritoare, Ceai, Cafea, Apă plată sau minerală, Bere cu sau fără alcool, Cocteiuri diverse, Vinuri și Tării ce includ „Țuica” și „Palinca noastră” .

Am studiat îndelung Meniul, nu numai pentru a mă hotărâ ce să comand ci și pentru a vedea cât mai multe preparate, în special cele din carne de vită; îmi place carnea de vită dar nu o gătesc acasă. O pagină interesantă, pentru mine, a fost cea în care sunt prezentate tipurile de carne de vită și modul lor de preparare.

Am comandat trei Red Angus Tenderloin “Dry Aged” , Muşchi de vită de origine din Australia cu o textură fragedă, două pentru copii pregătite „În sânge” , unul „Mediu” pentru mine, soțul a dorit Monarch’s Sirloin Australia “Dry Aged” , Vrăbioară de vită de origine din Australia „Mediu” gătită. Fetele am dorit Piure de cartofi cu unt, băieții Cartofi gratinați și Cartof copt la cuptor, cu unt și smântână, presărat cu bacon tras la tigaie și ceapă verde. De băut a fost mai simplu: fetele Limonadă cu mentă și Apă plată, eu beau rar în timpul mesei, de regulă apă, băieții cărora le place să șofeze s-au mulțumit cu Bere Tuborg fără alcool și Apă minerală. Băiatul spunea ceva de un vin foarte bun, neinteresându-mă am uitat care este!?!?

Mi-am lăsat companionii la masă să mai stea de vorbă și să dea comanda și am mers pentru poze prin Sala cu mese din lemn, scaune și canapele de diferite forme și dimensiuni, cu un Bar aprovizionat cu de toate. Mi-au plăcut „Scaunele de la Bar, Șei din piele” puse pe suporturi de lemn, nu pe cai, i-ar fi plăcut și lui Vlad, nepotul cel mic, cred că le-ar fi și călărit... Am încercat să pozez și Toaleta, nu am reușit fiind slab luminată dar avea tot ce este necesar și era foarte curată.

Revenind la masă am găsit băuturile comandate, reci sau la temperatura camerei, am închinat un pahar nealcoolic, am mai povestit câte ceva și a sosit și mâncarea, destul de repede, zic eu, de la transmiterea comenzii.

Ca mai toată bucătăria americană, Angus folosește carne de cea mai bună calitate care dă savoare mâncărurilor, celelalte produse o desăvârșesc, rețetele relativ simple având o mai mică importanță.

„Fripturile” de culoare gri-brun arătau plăcut și apetisant și au fost însoțite de un „Sos BBQ” și „Salată decor” comestibilă și ea. Interiorul, la cele „în sânge” , era roșcat, la cele „medii” , roze. Fragede şi suculente, mai fraged mușchiul decât vrăbioara, gustoase și aromate, se topeau în gură într-o savoare deosebită. „Piureul” cremos și gustos, „Cartoful copt” împănat și împăunat, „Cartofii gratinați” au fost la nivelul fripturilor demonstrând că bucătarii Angus știu să gătească orice foarte bine.

Porțiile generoase și gustoase ne-au făcut să renunțăm la desert așa că am mai povestit, am mai băut un pahar și am cerut „Nota de plată” , care a venit, ca și celelalte solicitări foarte repede. Totalul, incluzând serviciile, a fost de 1.050 lei, pe care băiatul i-a achitat cu cardul, de regulă noi achităm consumația cu cardul, serviciile cash.

Friptura a fost foarte bună, ceva deosebit dar pentru buzunarul nostru mi s-a părut scump. Băiatul a insistat să mergem aici, este cunoscător al multor localuri din București, fiind gurmand nu poate rezista tentației de a încerca ceva nou.

Cu mulțumiri reciproce ne-am despărțit de amabila nostră gazdă, spun acum că personalul de la Angus este amabil, politicos și profesionist și am plecat spre Militari unde lăsasem mașina.

Restaurantul este dedicat amatorilor de carne de vită, friptură bună, fragedă și gustoasă, dacă aveți timp mergeți acolo și nu veți regreta!

## end review sc

[fb]
---
Trimis de mprofeanu in 29.09.23 17:15:16
Validat / Publicat: 29.09.23 20:21:40
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.

VIZUALIZĂRI: 1145 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

15 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mprofeanu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P05 București, Red Angus Steak House, Copii mei nu mă bagă în seamă
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 32600 PMA (din 34 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

15 ecouri scrise, până acum

AZE
[29.09.23 20:47:17]
»

Foarte bine arată totul acolo în Red Angus. Dar mai ales mâncarea.

Nu prea mă omor după carnea de vită dar dacă este bine pregătită este foarte ok. Dar cum am observat se poate mânca și altfel de carne, mai este ciorbă etc.

Este bine de știut despre acest loc, niciodată nu se știe poate ajungem vreodată acolo. Mulțumim pentru descriere

Zoazore
[29.09.23 21:18:21]
»

@mprofeanu:

La București pe a vedea penthouse-ul pe care copiii noștri îl cumpăraseră și ale cărui chei abia le primiseră și la un restaurant pentru a mânca și bea câte ceva și a povesti cât mai mult.

Sa stapaneasca sanatosi casa! Sa le poarte noroc si sa le aduca fericire!

Sunt amatoare de carne de vita, rar, dar mai si gatesc. Intr-adevar, portiile mari, generoase si arata apetisant. Dar, fetita, acolo cred ca si apa este scumpa. Aia de la robinet, ca cea minerala e scumpa peste tot.

Dar nu-i bai! Macar odata-n viata merita sa va respectati!

Faina poseta si-a luat Mircea (P12)

Restaurantul este dedicat amatorilor de carne de vită, friptură bună, fragedă și gustoasă, dacă aveți timp mergeți acolo și nu veți regreta!

Corect este daca aveti bani, ca timp se mai face!

Sa va fie de bine!

mprofeanuPHONEAUTOR REVIEW
[29.09.23 21:28:11]
»

@AZE: Mulțumesc frumos pentru ecou și vizită! Carnea de vită era adusă din Australia, oare cât a făcut pe drum!? De bună a fost bună!

mprofeanuPHONEAUTOR REVIEW
[29.09.23 21:34:57]
»

@Zoazore: Mulțumesc frumos pentru urări! Mie îmi place carnea de vită dar nu o prea gătesc. Așa este, Mircea și-a tras o poșetă de damă! ???? Și eu când am văzut prețurile mi s-a părut scump, dar băiatul a insistat să mergem acolo. El mai fusese și a vrut să fie o zi specială!

Te îmbrățisez cu mare drag!

doinafil
[29.09.23 21:44:25]
»

Ăsta-i meniu de zile mari, „soro” , este regalare totală! Băiatul a știut unde să facă rezervarea, că doar nu mereu se mută în casă nouă!

La București pe a vedea penthouse-ul pe care copiii noștri îl cumpăraseră și ale cărui chei abia le primiseră

Să fie sănătoși și să se bucure de ea!

Mi-a plăcut mult și prezentarea meniului, cu poze, iar P15 mi-a plăcut cel mai mult. Știi din ce parte a vitei urmează să comanzi și să mănânci!

Mâncarea arată extraordinar de bine, iar dacă v-a plăcut, este tot ce contează! Desigur, contează și prețul plătit, cam scump, după părerea mea, dar dacă feciorul a avut plăcerea să vă invite aici, știa cam cum stă treaba cu prețurile!... „obrazul subțire cu cheltuială se ține!”

Să vă fie de bine, iar ție îți mulțumesc că ne-ai spus unde se mănâncă, în București, carne de vită bine preparată!

Pușcașu Marin
[29.09.23 21:47:35]
»

@mprofeanu: Eu sunt curios dacă vita a fost mai bună la Bucuresti sau la Buenos Aires . Dar cu obiectivitate. Asta la București oricum a fost bună, pentru că s-a” asezonat” cu copiii.

Pe de altă parte eu m-am săturat cu pozele. La restaurantul ăsta n-o să merg atâta timp cât voi fi discriminat. Cum să mă țină la ușă?

mprofeanuPHONEAUTOR REVIEW
[29.09.23 21:50:51]
»

@doinafil: Mulțumesc frumos pentru urări, ecou și vizită! Cu mare drag, !

mprofeanuPHONEAUTOR REVIEW
[29.09.23 21:56:53]
»

@ghisor: Spre rușinea mea nu am mâncat vită argentiniană deși am fost acolo. Nu prea mi-am permis. Am mâncat însă în Brazilia în Sao Paulo la sfârșitul călătoriei când am văzut că ne-am încadrat cu bugetul.

Apropo de fumat mi-am adus aminte cum spuneai că sudai țigările după ce ai coborât din avionul de cursă intercontinentală, mă refer la America de Sud și nu la Indochina...

Mulțumesc frumos pentru ecou!

Zoazore
[29.09.23 22:05:22]
»

@ghisor:

Pe de altă parte eu m-am săturat cu pozele. La restaurantul ăsta n-o să merg atâta timp cât voi fi discriminat. Cum să mă țină la ușă?

Cam peste tot suntem discriminati. Hai, ca vara mai merge o terasa, dar iarna, afara, in frig si-n picioare, parca nu e politicos din partea lor.

Peste tot, in afara de EGO ul @krisstinnei, suntem discriminati. Asta este! Bine ca are LGBT ul drepturi!

Pușcașu Marin
[29.09.23 22:34:29]
»

@Zoazore:

nicole33
[01.10.23 19:27:25]
»

@mprofeanu:

Săptămâna trecută am fost invitați de băiatul nostru la un restaurant la București. La București pe a vedea penthouse-ul pe care copiii noștri îl cumpăraseră și ale cărui chei abia le primiseră și la un restaurant pentru a mânca și bea câte ceva și a povesti cât mai mult.

Felicitări tinerilor pentru frumoasa realizare! Să-l stăpânească sănătoşi!

Nu sunt mare amatoare de carne de vită, acasă gătesc destul de rar şi doar viţel neaoş , însă nu pot să nu recunosc că toate preparatele arată într-un mare fel.

Să vă fie de bine şi să repetaţi!

Acceptă plata cu cardul sau digital, oferă scaune pentru copii și Wi-Fi gratuit, dar pe fumători îi ține „la ușă” .

Chestia asta cu "ţinutul la uşă", spusă aşa direct de la obraz, pe mine mă cam deranjează, chiar dacă ştiu şi respect regulile.

Dacă mă mai uit şi la preţurile mari practicate, parcă m-aş mai gândi dacă să le trec pragul. Poate nu le place nici cum miros banii mei sau cardul meu bancar, deşi pe ăla îl ţin în portofel şi nu cred să fi prins miros de fum de ţigară .

nicole33
[01.10.23 19:39:17]
»

@ghisor:

La restaurantul ăsta n-o să merg atâta timp cât voi fi discriminat. Cum să mă țină la ușă?

Şi mie mi se pare o mare discriminare, dar... asta e.

Nu am fost acolo, în primul rând preţurile mă cam descurajează, dar, privind fotografiile, ceva nu se leagă şi îmi dă cu virgulă.

Restaurantul ăsta, cel puţin terasa, semideschisă şi cu acoperiş rabatabil este o struţo-cămilă, în sensul că s-ar putea fuma acolo fără încălcarea legilor în vigoare, dacă s-ar dori acest lucru.

În plus, văd o groază de scrumiere pe mese, goale, ce-i drept, dar al căror scop nu-l înţeleg. Inclusiv pe masa plină de bunătăţi a Marilenei să zăreşte o scrumieră?! Ciudat!

mprofeanuPHONEAUTOR REVIEW
[01.10.23 19:44:18]
»

@nicole33: Și eu am sesizat că sunt scrumiere pe masă, cred că la terasă acolo unde am stat noi se putea fuma, dar la acea oră nu veniseră fumătorii... Mai concret în poza P12 se vede scrumiera roșie pe masă. "Fumătorii sunt ținuți la ușă dar scrumierele îi așteaptă pe mese."

Mulțumesc pentru urări și pentru ecou!

Pușcașu Marin
[01.10.23 19:56:05]
»

@nicole33: Cine știe, poate pe terasă se poate fuma. Ideea e că restaurantul arată bine, se vede preocuparea pentru calitate, n-am nicio îndoială că și gustul mâncării e pe măsură. Prețurile mari, dar hai să zicem că dai un ban și stii că nu-l mai ai. Mai ales la o ocazie atât de specială.

DAR... dacă pe terasă nu se fumează, cred că totuși se poate găsi o soluție și să amenajezi un loc și pentru vicioși. Mă trimiți afară, pe trotuar? Nici pe Patrocle, când mai face pipilică prin casă nu-l dau afară din curte .

Am ajuns la concluzia că mulți proprietari de restauranre nu vor să se complice. Respectă legea și atât. Nu se fumează în incintă dar nici nu se complică să” producă” un compromis.

nicole33
[01.10.23 20:13:35]
»

@ghisor:

Mă trimiți afară, pe trotuar? Nici pe Patrocle, când mai face pipilică prin casă nu-l dau afară din curte

Ştiam că nu ai tu inima să faci asta

DAR... dacă pe terasă nu se fumează, cred că totuși se poate găsi o soluție și să amenajezi un loc și pentru vicioși.

Pe genul ăla de terasă se poate fuma legal cât este vara de lungă, dar şi primăvara sau toamna când este vremea mai caldă. Anul trecut prin aprilie am avut o experienţă plăcută cu Tiza Zoazore la o cârciumă prin Otopeni, unde, evident, am fumat. Era cam răcoare, dar am mâncat civilizat, bucuroase atât de revedere, cât şi că nu ne-a aruncat nimeni în stradă ca pe câini

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
AZE, doinafil, mprofeanu, Pușcașu Marin, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în București?:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.10434985160828 sec
    ecranul dvs: 1 x 1