EXCELENT
GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Taverna Sarbului

Bună!
Scriu câteva rânduri despre restaurantul Taverna Sarbului pentru că am apreciat preparatele și servirea două zile la rând.
Ideea de mâncare la un restaurant i-a venit cumnați mele sosita în România după un timp îndelungat așa că ne-a forțat sa ieșim sâmbăta din casă, Doamne și bine am făcut.
Așadar pe la ora 17, ne-am prezentat pe o stradă situată undeva în spatele Casei Presei Libere, destul de uitată de autorități deși se afla în proximitatea Fantanei Miorița și Vila Mina Minovici.
Parcarea se află vis a vis de cârciumă și un domn mai în vârstă părea că administrează cumva locul. DE asemenea dacă există loc disponibil mașina se poate parca chiar de lungul terasei.
Noi ne-am prezentat la restaurant fără o rezervare prealabila. Am intrat toți 5 prin ușa masivă și am dat peste recepția restaurantului. O domnișoară drăguță ne-a condus prin local până la o masa rustica cu băncuțe undeva în zona bucătăriei, ne-a întrebat politicos dacă este în regulă, noi am zis ca da și uite așa ne-am așezat fiecare unde a putut de-o parte și de alta a mesei. Hainele le-am agățat într-un cuier aflat prins de peretele din capătul mesei.
Destul de repede s-a prezentat la masa noastră o doamnă ospătar frumos echipata și cu un oarecare zâmbet ieșit în coltul guri. Inițial ne-a luat comanda la lichide. În meniu de lichide de toate pentru toți, atât răcoritoare, cafelute, și alcool, tare și moale, tradițional, ne tradițional cât și comercial- sincer nu mă pricep la alcool așa că aprecierz eu ca neștiutoare că aveau din toate.
La menu, problema a fost delicata, eu vizam o plescavita dar preparatele (pozele) mă aruncau gândul pe la toate, prin urmare doamna ospătar a reuși sa ne scoată pr toți 5 din impas propunandu-ne un platou bucuria, sau așa ceva.
Cu platoul acesta ne--am făcut toți toate poftele, fripturica de tot felul, mici, plescavita, etc., dar și niște cartofi prăjiți de ți se topea în gura.
Pe lângă acest platou am mai comandat niște salate de varza, ardei copt și murături.
Meniul conține la deserturi mai multe feluri de clătite dar încă odată doamna ospătar ne-a recomandat o clătita deosebita cu umplutura de nucă și coapta la cuptor, prezentarea și împărțirea în farfurie ne-a executat-o un domn bucătar care ne-a făcut și poze.
Toți am dat nota 10 la local și servire, cel puțin eu nu mai fusesem aici de peste 10 ani, așa că am apreciat faptul ca Taverna, nu a lăsat ștacheta jos.
Nota de plată acceptabilă, un pic peste 500 lei, cumnata mea a plătit cu cardul, Bogdan a lăsat bacșiș o bancnotă de 50 lei.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Locație aproape de centru expozițional Romexpo în spatele Casei Scântei, strada obscura și puțin îngrijită... bine nu este vina restaurantului dar cam asta este adevărul.
Trimis de adrianbogdan in 27.11.22 13:11:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
1 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adrianbogdan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
1 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@adrianbogdan: Taverna Sabului mi se pare un restaurant cam scumput, insa l-am bantuit si noi de cateva ori pentru ca este un restaurant bun, cu portii generoase si gustoase. Intr-o Taverna Sarbului in drum spre Timisoara s-a indragostit flacaul meu de miel cu spanac, am fost si la taverna de care povestesti tu aici, si am fost si la Brasov si pot spune ca peste tot a fost calitate, deci nu este voba doar de loc ci si despre renumele acestui restaurant. Si daca a fi sa aleg intre Taverna Sarbului si un local no name care mi-ar propune preturi mai bune, as alege sigur taverna datorita calitatii.
Felicitari, votat cu mare drag.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Mar.2025 [Restaurant Hotel Capitol] Întâlnire cu fostele colege de serviciu la restaurant Capitol. — scris în 25.03.25 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2025 [Cofetării, patiserii, ceainării, gelaterii] La Dolce Milano - gustul fin al Italiei in Bucuresti — scris în 09.03.25 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2025 [Restaurant Ever After] Asiatic si iar asiatic - Restaurant Ever After — scris în 01.02.25 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2025 [Grand Cafe Van Gogh] Van Gogh si Funeralii fericite - cafeneaua Van Gogh — scris în 25.01.25 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2025 [Restaurant La Mama / Universitate] La Mama - nu chiar ca la mama acasa — scris în 23.01.25 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2025 [Ramore Fresh Food - Viilor] Burgeri și Bombardieri de la Ramore... — scris în 20.01.25 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2025 [Restaurant MACE by Joseph Hadad] Alt masterchef... — scris în 13.01.25 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ