BUN
GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
La J' ai Bistrot — iarna

Pe perioada pandemiei multi dintre noi au incercat sa sustina antreprenorii locali, dupa posibilitati. Cumparam de mult timp produse cu eticheta romaneasca, asta in afara de producatorii locali din piete - ale căror marfuri le vezi, pentru ca nu lucesc de prafuri si nici nu sunt toate de aceeasi dimensiune/culoare. ????????????????
Asadar, in acest spirit, am facut o vizita IARNA unui restaurant recunoscut ca minunat pentru gradina de VARA din spate ????????????????????
M-am bucurat sa vad ca "traiesc" si ca au reusit sa supravietuiasca. ✌️Nu vreau sa ma pun in pielea celor ce isi castiga existenta din servicii Horeca (dar si afaceri mici), ca numai ei stiu cum au reusit sa faca față.
Restaurantul se afla pe Calea Grivitei nr. 55.
De cum am intrat m-a invaluit aceeasi atmosfera calda, familiara. Un ospatar tanar ne-a condus la masa pe care am rezervat-o. Din pacate, in interior nu e atata spatiu ca afara, fiind loc de cam 6 -7 mese... plus locurile de la bar, care erau toate ocupate.
De fumat se fumeaza pe holul exterior (unde se face accesul catre grupul sanitar) si la un moment dat numarul clientior din interior era un sfert din al celor fumatori... ????
In meniu am gasit aperitive, salate, feluri principale cu preparate din pui, porc, pește si fructe de mare, vita, burgeri, deserturi, etc.
La masa noastra de 5 persoane s-au comandat mai multe portii din 2 feluri: picatta de pui (38 lei) si creveti cu orez negru (43 lei). La mancare nu am avut preferinte atat de diferite, dar la bauturi au fost gusturile mai diversificate, de la apa plata, capuccino, caffe latte pana la bere si vin alb.
Ca preturi:
- capuccino, caffe latte - 14 lei;
- apa plata 0,5 l- 9 lei
- Heineken- halba 0,4 l- 12 lei;
- vin alb Liliac savignon- 120 lei.
Servirea ok, mancarea foarte buna, atmosfera deosebita.
Am indraznit sa comandam si desert, dupa o pauza destul de lunga- caci portiile sunt maricele.
Am luat clatite si cheesecake (24 lei fiecare).
Foarte bune si acestea- am conchis toti. (Ca aratau asa bine incat am gustat fiecare.) ????
Total pe bon - 486 lei.
O sa revenim si vara, ca ne-a placut si mancarea si atmosfera si compania. ????????????
Din ce am citit pe net, este permis accesul cu animale de companie la terasa de vara.
Sa nu uit, in meniu am vazut si cateva feluri pentru copii. De asemenea, exista meniul zilei si supa/ciorba zilei (15lei), precum si servicii tip livrare/take away.
Recomand! E weekend, poate v-am dat o idee... ????
Sa va faceti poftă si poftele, dragii mei! ????????
P. S. - Simbolul/avatarul restaurantului - un porc cu aripi, in zbor... Mi-a placut tare!
????
Trimis de silvia tudoran in 30.01.22 10:13:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
1 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (silvia tudoran); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
1 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Pe perioada pandemiei, J' ai a avut ceva colaborare cu o casă de copii și, cu ajutorul voluntarilor, prepara zilnic zeci pe porții cu ciorbe și felul 2, la pachet, și le livrau pentru copii.
J' ai nu poate muri pentru că au management priceput. Ei au început doar ca bar. Meniul de Food a intrat doar după câțiva ani dar servesc tot felul de trăznăi pe care nu le găsești în altă parte iar prețurile sunt mari.
Inițial aveau cam același concept ca și Old Kitchen din vecini, de pe Strada Sfinții Voievozi care e a prietenului lor, Șoni și care înainte se numea Papa la Șoni, la fel ca cel din Vamă care e tot al lui dar Șoni a rămas pe tradițional maghiar în timp ce J' ai ul s-a reinventat permanent. Aproape nu mai recunosc atmosfera de la ei, a devenit foarte comercial dar, adevărat, prosperă.
Mulți ani aveau party în gașcă. Chiar și acum Oigăn play Dylan la ei, deseori. Aveau săptămânal evenimente: teatru, talcioc de haine, chestii.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Mar.2025 [Restaurant Hotel Capitol] Întâlnire cu fostele colege de serviciu la restaurant Capitol. — scris în 25.03.25 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2025 [Cofetării, patiserii, ceainării, gelaterii] La Dolce Milano - gustul fin al Italiei in Bucuresti — scris în 09.03.25 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2025 [Restaurant Ever After] Asiatic si iar asiatic - Restaurant Ever After — scris în 01.02.25 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2025 [Grand Cafe Van Gogh] Van Gogh si Funeralii fericite - cafeneaua Van Gogh — scris în 25.01.25 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2025 [Restaurant La Mama / Universitate] La Mama - nu chiar ca la mama acasa — scris în 23.01.25 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2025 [Ramore Fresh Food - Viilor] Burgeri și Bombardieri de la Ramore... — scris în 20.01.25 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2025 [Restaurant MACE by Joseph Hadad] Alt masterchef... — scris în 13.01.25 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ