Servicii la Therme
Am ajuns la Therme azi, 05 sep18, pe la ora 14.30... lume multa, dar nu exagerat! Eu si fetita mea de 10 ani.
Sa mergem prima data la tobogane, atractia parcului... cautam un colac dublu si e imposibil sa-l gasim! Ca sa nu pierdem timpul, am zis sa incercam bazinul sau toboganele fara colac.
Pe la ora 19, fara niciio seansa, am luat fiecare cate un colac simplu. Ajunse la toboganul dorit, unul ditre angajati imi spune ca nu ma pot da cu cele 2 lantisoare (extrem de fine, cat o ata) la gat, ca sa nu ma sugrum... imi sugereaza sa le pun intr-un colt ????ca nu s-a furat nimic. Am cosiderat ca le pot tine in mana dar n-a fost de acord... vine un supervisor (Ionut)... ajungem la o situatie de compromis, ca sa fie toata lumea multumita... daca am vazut ca este amabil, l-am intrebat de un colac dublu pe carei il cautam de cateva ore! Ajungem impreuna la alt "sef" (Daniel) care imi spune ca stie ca nu sunt colace suficiente, dar ca este prea tarziu sa mai ceara suplimentare (mai erau 3 ore si jumatate pana la inchidere) si sa pandesc si eu pe cineva care renunta????????????!!!
Ok, am lasat-o balta si am urcat sa ne continuam distractia, fiecare cu colacul ei... stupoare... nu mai era nimeni la intampinare... puteam sa am 5 lanturi groase si sa ma sugrum... in timp ce, cu o jumatate de ora inainte mai, mai sa ma dea afara ????! Pana la inchiderea programului nu a mai venit nimeni, siguranta nu a mai fost o problema!!!
La plecare, imbracate si INCALTATE de strada, ne indreptam, UNA LANGA ALTA, spre iesire. Inca in vestiar, pe o portiune unde podeaua era uda si nesemnalizata, fetita a alunecat si a cazut bruscandu-si incheietura mainilor. O femeie care trebuia sa fi sters pe jos, s-a uitat la noi si ne-a intors spatele, facandu-se nevazuta.
La iesire, am solicitat un cadru medical pentru a-i aplica un antiinflamator caci mai avusese mana staga rupta si acuza dureri. Au venit 2 femei cam la 30 de ani. In timp ce le spuneam cum ca podeaua era uda, ca d-na care trebuia s-o steatga n-a avut nicio reactie, una imi zice: " pai ce vreti doamna, am si eu copii, daca ii lasati sa fuga?! A avut papuci? " Eram socata de atitudine si de intrebarea care nu ne viza pe noi deloc! De aici a pornit o discutie ca in piata! In final, nu vroiau sa ne inregistreze ca si caz si nici sa imi dea o copie. Tot supervisor-ul Ionut a "rezolvat" ✌ cazul impaciuitor ramanand sa primesc foaia prin email!
Trimis de Dananeata in 06.09.18 01:33:28
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dananeata); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Dananeata: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Cea mai proasta experienta
Cea mai proasta experienta cu personalul. fac ce vor ei nu ii verifică nimeni au prea mult tupeu. isi bat joc de oameni. nu cred ca mai exista undeva in ROMANIA un loc cu asa personal de proasta calitate. Nu recomand nimanui sa viziteze acest loc pe langa clorul care miroase de iti muta nasul angajatii sunt sub orice critica. fara sa jignim pe nimeni cred ca si un angajat de la salubritate are mai mult bun sint decat acești indivizi care lucrează într-un domeniu unde ar trebui sa fie prestari servicii adica angajatii trebuie sa presteze servicii nu oamenii bataie de joc nu va duceti acolo nu merita fac de toate ca sa va ia banii platesti 4 ore dupa 2 cauta motive sa te dea afara.
===
BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.
- Oct.2024 [Therme Bucureşti] Sa nu va luati prosop alb, ca veti ramane fara el ca si mine! — scris în 27.10.24 de ux136109 din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă
- Oct.2024 Zi liberă — scris în 22.10.24 de ux136077 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 O zi perfecta la Therme Bucuresti — scris în 29.08.23 de raducondurache din SFANTU GHEORGHE - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Mare pacat ca e condus de cine nu a fost vreodata la un SPA din Austria — scris în 21.10.22 de ux127494 din BUCURESTI
- Aug.2022 Vrei relaxare zici Therme si ti-ai facut ziua mai frumoasa — scris în 20.09.22 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Dezamăgire la Therme — scris în 20.08.21 de ux122040 din BUCUREșTI
- Jul.2021 Platit la greu cu LIPSA DE RESPECT pe langa banii prea multi — scris în 15.07.21 de ux120903 din BUCUREșTI - nu recomandă