ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 13.08.2021
TIMP MEDIU CITIRE: 1 MINUT
Obligatoriu vizitat
TIPĂREȘTE
URMARE de aici
Dupa ce-am plecat din Bulgaria (vezi impresii) planurile s-au schimbat pe drum, asa ca o noapte de cazare in Bucuresti la Hotel Tranzzit - vezi impresii - iar dimineata la 09:50 am parcat in Piata Victoriei, platit 10 ron parcarea pt. 2 ore si ne-am pus la coada la intrarea in Muzeul Antipa, eram ai doilea, norocul nostru pt. Ca pana la ora 10:00 s-a format o coada de minim 60 de persoane.
La 10 fix s-au deschis usile, platit intrare 40 ron pt. 2 adulti + 10 ron taxa foto, juniorul a intrat gratis – oferta a muzeului pe toata perioada vacantei de vara.
Cred ca, toata lumea stie ce se gaseste la muzeul Antipa iar o prezentare a lui nu cred ca are rost, asa ca voi lasa pozele sa vorbeasca de la sine.
## end review sc
Citește și CONTINUAREA aici
Trimis de resita2009 in 13.08.21 13:07:21
Trimis de resita2009 in 13.08.21 13:07:21
Validat / Publicat: 13.08.21 13:43:24
INFO ADIȚIONALE- A fost prima sa vizită/vacanță în BUCUREȘTI
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (resita2009); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă, format SLIDE)
P42 Muzeul Naţional de Istorie Naturală 'Grigore Antipa'
- Coordonate GPS: 44.45319400 N, 26.08490800 E - CONFIRMATE
Nu s-au scris încă ecouri.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Muzeul Naţional de Istorie Naturală 'Grigore Antipa':
- Jul.2023 Muzeul Național de Istorie Naturală 'Grigore Antipa' — scris în 10.07.23 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Muzeul Antipa - pe urmele Monstrului Preistoric — scris în 12.12.22 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Vizită la Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” — scris în 13.11.18 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Citrice, culoare si batai din aripi — scris în 06.07.17 de cristina47* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Mar.2017 Muzeul de Istorie Naturală Grigore Antipa, Muzeul Tuturor — scris în 27.03.17 de elviramvio din JUD. ILFOV - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Merita vizitat — scris în 09.08.16 de tamas din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Merita 5 stele acest muzeu — scris în 03.04.16 de csaszar78 din SANGEORGIU DE MURES - RECOMANDĂ