[Blooms Experience, Pătroaia-Deal] Câteva ore printre lalele

Este primăvară și a început sezonul florilor frumoase, pline de culoare și parfum!
Dacă vrei să vezi cu adevărat minunea lalelelor într-un mediu natural, cel mai indicat loc din Muntenia este Blooms Experience! Aici găsești un câmp, pe care oameni pricepuți l-au transformat în patria lalelelor. Și pare ciudat, dar în Pătroaia-Deal, la nici 20 de km. de Pitești cât vezi cu ochii sunt doar lalele, narcise și zambile!
Poți să petreci o zi întreagă acolo, bucurându-te de minunata priveliște de pe băncuțele și fotoliile așezate printre flori, ascultând concerte la pianul instalat în cortul de la marginea câmpului, sau luând o gustare în spațiul de food-court. Iar, pentru copii există și o mică fermă cu animale!
Dar, adevărata experiență nu poate fi întreagă, dacă nu iei frumușel un coș și o foarfecă pentru a îți alege lalelele pe care să le păstrezi pentru o perioadă ca amintire a unei zile petrecută în natură alături de flori și oameni minunați!
Mai multe detalii găsiți pe Bulbi de lalele | Transformă-ți grădina cu Blooms Experience
Trimis de Marelte in 14.04.25 09:15:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PITEȘTI. A mai fost în/la: Am vizitat și anul trecut Câmpul cu lalele, anul acesta mai bine organizat.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Marelte); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Piteștiul și împrejurimile, PITEȘTI" (deja existentă pe sait)
@Marelte: Am fost și eu acolo anul trecut! Este un loc deosebit! Ce bine era dacă puneai mai multe poze pentru că aș fi avut un termen de comparație față de prima ediție. Anul acesta expoziția ține doar până în 21 aprilie și sincer nu am timp să ajung acolo, pregătiri intense de Paște!
Ce am observat din poze este că nu mai sunt atât de multe lalele pe un rând, sunt mai rare sau poate nu am eu o privire de ansamblu!
Felicitări pentru articol și pentru impresiile scrise de acolo!
@mprofeanu: Mulțumesc pentru aprecieri!
Anul acesta au fost mai bine organizați, se pare că succesul de anul trecut le-a priit! Parcarea mult mai mare, zonă de food-court, zona de vânzare cu 6 persoane la încasat (anul trecut era cam îngrămădit), aranjamente gata pregătite spre vânzare (chiar frumoase).
Zona de culegere personală nu a fost atât de bogată, dar cea de expoziție foarte frumoasă!
- Jun.2024 Casa memorială Dinu Lipatti, Conacul Fundăţeanca din Ciolcești, Argeș — scris în 18.08.24 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- May.2024 Impunătoarea catedrală din Mioveni — scris în 16.07.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 La pas prin Pitești — scris în 14.08.23 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 Biserica Domnească „Sf. Gheorghe” din Pitești — scris în 29.07.22 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2021 Catedrala Mioveni — scris în 18.04.22 de Mioritik din BUCUREșTI
- Sep.2021 Patrimoniul cultural de pe valea Râncăciovului — scris în 08.04.22 de alexpetre2004 din ROTTERDAM [NL] - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Evadare din cotidian cu bicicleta pe dealurile Ștefăneștiului — scris în 24.07.21 de alexpetre2004 din ROTTERDAM [NL] - RECOMANDĂ