In perioada de iarna pentru ca vremea nu prea ne indeamna la plimbare ne-am hotarat sa facem putina miscare la club Raay.
Acesta este situat pe malul Dunarii si dispune de o piscina acoperita semiolimpica sauna umeda si uscata, Jacuzzi masaj si dus subaqval.
Ca sa fim siguri ca venim des la miscare am luat un abonament de 20 de sedinte constand in cate 2 ore si jumatate de innot.
Vestiarele sunt dotate cu dulapuri, foen pentru uscat parul si cabine de dus. La intrare ti se da un lacatel pentru vestiar pe care trebuie sa-l predai la plecare.
Daca vrei poti sa faci si masaj care poate fi de jumatate de ora sau o ora la un prêt foarte ok.
Intreg complexul are si sala de sport si un restaurant. In caz ca doresti sa bei o cafea, un suc sau sa mananci cat esti la piscina poti comanda, restaurantul avand un ghiseu in incinta piscinei. Daca dupa efortul depus la innot ti se face foame te poti duce la restaurantul cu specific libanez din cadrul complexului.
In perioada calduroasa poti servi masa in curtea complexului in chioscurile amenajate.
Deci dragi braileni si galateni va invit la miscare si relaxare la club ray (la noi chiar a avut efect, am mai diminuat din surplusul capatat de sarbatori).
Trimis de mariana07 in 20.02.19 18:02:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRĂILA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mariana07); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "O zi în Brăila, BRĂILA" (deja existentă pe sait)
@crismis: Buna, sa sti ca am întâlnit gălățeni la relaxare, si chiar este ok așa ca te astept la Braila
- Aug.2024 Braila, între vechi si nou — scris în 05.09.24 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 Brăila (II) – Arhitectură în Centrul vechi — scris în 31.05.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 Brăila (I): Pe faleză sub soarele dunărean — scris în 11.05.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Brăila (II) sau “Sic transit gloria mundi” — scris în 21.06.22 de puiutea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Brăila (I) — scris în 20.06.22 de puiutea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2018 BRAILA - un oras care si-a pastrat arhitectura — scris în 16.05.18 de profesor73 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Feb.2018 Călător prin țara mea: Brăila — scris în 13.02.18 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ